- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem még mindig jó telefon, igaz, én még az eredeti szofttal használom, fagyni meg az Xperia S tabletem is szokott, pedig az Sony, sőt a Galaxy Tab is megadta magát időnként, pedig az Samu... Talán a symbianos Nokiám ilyenformán a legstabilabb, de a garantáltan fagyásbiztos készülékem egyelőre csak a cserépkályha...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
hunTripleH #17132 üzenetére
Esetleg van rá app a playen....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem is a fagyás jött elő néhányszor eddig, de mondjuk én telefonálásra ritkán használom, a telefonálási problémák gondolom ezért is kizártak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tPedro_ #16980 üzenetére
Nekem az mx playernél beállítások/lejátszó utolsó pontja: a nagyobb hangerő, ott alapból be van pipálva...
Azonkívül lejátszás közben az ujjam fölfelé húzva nő a hangerő, lefelé csökken... Ezek gyári beállítások, ezt a beállítások/érintésvezérlés menüpontban állíthatod.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
golyós #16496 üzenetére
Ha nagyon rossz képek készíthetők csak vele, akkor hibás lehet a kameramodulban valami, bár, ha a videó amit csinál jó, akkor szoftvergond is lehet. Mennyire jó a videó? Ha eléri az itt már párszor linkelt minőséget, akkor valószínűbb a szoftvergond, a kamera beállításait könnyű elrontani szoftveresen, mivel itt gyakorlatilag dedikált beállítások alig vannak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A készülék egy vadi új, eddig ismeretlen processzor köré épül, ami a nagyfokú zártságáról híres, így ha kedveled a módosított romokat, illetve kompatibilitási gondokra előre lehet számítani, mert pl. szoftvert szeretnél fejleszteni, akkor ez nem a te készüléked.
Nyisd le és olvasd el, nagyjából ezt mondta... Van aki mókolni szeret, van aki használja, na az utóbbiaknak való...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #15716 üzenetére
Nem garanciás már? Hardveres baj is lehet...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #15712 üzenetére
Csatlakozót, kábelt próbáltál másikat?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #15708 üzenetére
Semmilyen PC nem látja?
-
philoxenia
MODERÁTOR
iGO nincs a telefonra, ne emlegessétek, hárombetűsként se !
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kéretik normális hangnemben Fórumozni, zeg és Tomacko!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winchester95 #11251 üzenetére
Az attól függ, az illetőnek megéri?
Nincs két egyforma felhasználó.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
SziberTomi #8611 üzenetére
Nekem a legjobb a .mobi és a .prc, FB Readerrel tökéletes.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zer0fill #7647 üzenetére
Egy ötlet. Ha végképp nem megy másképp, kivenni a kártyát és rámásolni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nem akartam nagyon sokat szórakozni velük, mert nekem nem ér annyit, ami kipróbálható lenne az, hogy a képméret csökkentésével csökken-e a mosás... Az eredeti képeken is nagyon erős... A részletvesztést részben ez okozza... öt megás kép, mintha jobb alapanyag lenne....
gonger: Pont azért írjuk le sokszor, mert sokan azt hiszik a megapixel minden... Kezelése nehézkes, optikai kereső nincs, kicsi szenzor, kicsi optika... Ezek minden mobilra jellemzőek. A mobilokon belül is sok jobb kamerával szerelt van azonban, mint ez.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tesztvideó, képek:[link][link][link] A .jpg fájlokba a RIOS belenyúl, erősebben tömörítettek mint eredetileg...
Jól látható az erős zajcsökkentés hatása, mind a videónál, mind a fotóknál, ha kinyerhető lenne a szenzor képe, az javíthatna a teljesítményen az utófeldolgozás során... Igazából a fotók is nagyjából a fullHD méretben használhatók, bár a mai relatíve gyenge nappali fényben is képes kiégni a világosabb rész, tehát a gyári szoftver nem túl acélosan dolgozik, ez jól látható a csap képénél is, ahol a fókuszt túltolta a témán, mikor picit zoomolni próbáltam... Fényképezésre ezt a telefont nem ajánlanám a 8MP ellenére sem, olcsóbb telefon és egy húszezres kompakt sokkal jobb eredményt hoz...
Nálam sokadik szempont sem volt a kamera, ezért nem is kínlódok a kezelés kiismerésével. Videózni alkalmasabb, mint fotózni, de csak végszükség esetén használnom a fényképezőgépeim helyett inkább.Szerk.:Most nézem, a YouTube is elég szépen tömöríti, nagyjából harmadára....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem akarunk senkit rábeszélni a telefonra, akinek az Advance jobbnak tűnik, válassza azt, csak szerintem érdemes felhasználónál tapogatni mindkettőt, a T-pontokban inkább a méret és a külső nézhető meg csak, hiszen az nem normál felhasználás...
/kalibráció, beállítások stb. ../
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mediumgecso #7160 üzenetére
Nem túl meggyőző, bár ez másik verzió a kijelző nem igazán szép, ráadásul ugye a felbontás is jelentősen kisebb...518 400 vs. 384 000 pixel....
Erősen túlárazott az a telefon...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #7021 üzenetére
Találgatok, de akkor a wifi beállításoknál ki lehetne valami módon /szvsz/ küszöbölni a problémát...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fagyáskor ki kellene próbálni, hogy a telefont a wifi közeléből elvíve, hatókörön kívülre, vagy a routert kikapcsolva, megszűnik-e?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ma először előjött az érzéketlenség, nagyon hosszan tétlen telefonnál és bekapcsolt wifinél. Először a gombás háttérre gyanakodtam, de újraindítás után, (a bekapcs. hosszú nyomásával le tudtam állítani) azt lecserélve, ellenben a wifit bekapcsolva hagyva újra érzéketlen maradt, mikor ismét alvóból próbáltam visszahozni. Az értesítési sávon sem érzékelt. Ismét újraindítva, majd a wifit kikapcsolva nem volt gond. A wifi alvó módnál lehet valami gebasz, de mivel nálam eddig egyszer sem csinálta, csak eddig mindig rövidebb ideig aludt, ott az időzítésre (sok óra) gyanakszom. A wifi router kapcsolódása ellenben nem értem, miként lehet kapcsolatban a képernyőzárral? A bekapcsolt wifi befolyásolhatja hosszú idő alatt az érintőpanel töltöttségét? Ellenben újraindítás után, de ki nem kapcsolt wifinél, ismét előjött, azaz mégis programhiba kell legyen... A képernyő lezáródása után ismét előállt az a helyzet, ami újraindításkor nyitott képernyővel még nem....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ja, ha nézegeted a gombát..... Varázsgombaként még így is a legolcsóbb....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
SziberTomi #6581 üzenetére
A programok engedélyeit nézd meg...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
junkpod #6194 üzenetére
Elárulom Neked, hogy a GTabon például elég jó közelítéssel helyrerak, műhold nélkül... Ha városban vagyok, olyan párszáz méteres pontossággal... Ha egy torony van a környéken, akkor nemigen...
Nem én fordítottam, így van a menüben, nézd meg....
Na most linkelted az én hozzászólásom után azt a wikis szócikket, amit nálad korábban linkeltem, bár korábbi hozzászólásra válaszoltál.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #6185 üzenetére
Nem A-GPS-nek nevezik, hanem Helyszolgáltatások-Támogatott GPS használat....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Offline navi ilyet nem tud használni.
Az A-GPS gyakorlatilag az adatkapcsolat segítségével pozicionál, nálam falun csak egy torony van, de a wifit bekapcsolva mindjárt egész pontosan helyretesz itthon...
Most este a szobában is 7 műholdat lát, nyilván a helytől függ ez is, éppen melyik műholdak vannak felettünk és a lakóhelyről mennyire jól látszanak, milyen erős a jelük...
[link][link]Megnéztem, a GPS Státusznál állítottam az A-GPS adatfrissítést az alap 1 napról 1 órára és azonnal javult, tehát mindenképp van benne A-GPS támogatás....
A menüben is állítható... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #6170 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kivittem a TomTommal együtt, az kicsivel hamarabb végzett a helymeghatározással, de nem sokkal... Bent az se talált elég jelet, de bejőve mind a kettő tartja...
Az ablakok helyzete befolyásolja nyilván a dolgot, a felhőzet meg pláne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest