- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz
apeelme #12385 üzenetére
Igazad van, ott a pont sok mindentől függ. Mondjuk én személy szerint nem teszteltem olyan sokat a fullHD anyagokat, pár trailer/sample ilyesmi. (Nem tartom szükségesnek ekkora kijelzőre se) Inkább 720p-s sorozatokat nézek rajta, azokkal gond nélkül elbánik, így már pontosabb a válasz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
apeelme #12175 üzenetére
Ne érts félre, nem összeveszni akartam, de csomó más megoldása is van ezeknek. Ha te őt ilyennek ismered, én azt elfogadom, nem is vitatkozok akkor, ha már volt ilyenért megrovása. Na csak ennyit akartam volna, többet nem
Azt esetleg tudjátok hogy eredeti töltőt honnan tudok venni GXI-hez? Vagy ha más töltőt használok nem lesz baja? (SE Mini). A mostani elgörbült, működik, de ha valamikor eladásra kerülne, nem szívesen adnám a tulajának ferde villákkal.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #11997 üzenetére
Tényleg még egyszer.. NEM a két mp itt a fő gond: [link]
Ezt a két másodpercet okozhatja a szoftver "hibája" is, de ez inkább közvetett, mint közvetlen oka. Lehet valamelyik új hálózati szabványra nincs felkészítve, ami a friss forrásból készült custom romok alatt alap. Ezt látszik az is alátámasztani, hogy más telefon esetében is ugyan ezt produkálja az Androidtól gyökeres mértékben eltérő rendszer.
-
Coolmat
őstag
válasz
apeelme #11965 üzenetére
Köszi a tapasztalatot, de nem is a 2mp-es késleltetéssel van gondom (az csak ritkán jelentkezik, akkor meg kibírom hogy kétszer "hallózok" a telefonba), hanem hívás közben fordulnak elő kihagyások vagy elhalkulások. Én végig jól hallom a hívott félt, ezért is szoktam morgolódni rajta, hogy "már megint nem hallassz???".
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #7820 üzenetére
Kipróbáltam. Még a fájlt SEM hozza létre (Illetve nem hagyja meg), amikor a parancsot kiadod, csak akkor, ha bezárod a Terminal emulatort, vagy szabályos restartot hajtasz végre.
Olyan meg, hogy egy szöveges fájlba folyamatosan írsz, csak a mesében létezik. Lehet, hogy sok mindenhez értesz, de a fáj kezelésről halvány fogalmad nincs, vagy legalábbis ezt a részét át kéne újra gondolni. Egy szöveges fájl, akkor és csak is akkor jön létre, ha le is zárod a végét! (EOF)
FileStream fs = new FileStream
("E:\\c#\\filekez\\txtfajlok\\" + filename + ".txt", FileMode.CreateNew);
StreamWriter sw = new StreamWriter(fs)
sw.WriteLine("Ma laza vagyok, leszarok mindent!");
StreamReader sr = new StreamReader(fs);
string szoveg = sr.ReadLine();
while (szoveg != null)
{
Console.WriteLine(szoveg);
szoveg = sr.ReadLine();
}
sw.Close();
fs.Close();Ha nem zárod le, akkor a programtól függően két dolog történik: vagy ott marad 0byte-al, vagy egyszerűen törli azt is.
Próbáld ki nyugodtan, nagyon egyszerű! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #7817 üzenetére
Én ezen nem fogok veled vitatkozni, csak arra kérlek, hogy próbáld meg a következőt.
Nyiss egy Terminal ablakot,
sudo gedit a.txt
Írd be a fájlba, hogy: "Ma laza vagyok, leszarok mindent!"
Most mentés nélkül csukd be a Terminalt. Keresd meg a fájlod és kérlek írd le, mit találtál benne!
-
ragnar69
csendes tag
válasz
apeelme #7638 üzenetére
nem véletlenül írtam, hogy annak szól, akinek folyamatosan fagyogat és azt sem véletlenül írtam, hogy nem hagyja aludni a telefont (a "tehet egy próbát" részt már nem is említve). és ahogy körbenéztem a topicban, úgy tűnik perpillanat ez az egyetlen lehetőség azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. ha te nem vagy közöttük, vagy nem érdekel a dolog, akkor szimplán örülj, vagy ha benéztem és mégis van más megoldás, akkor javíts ki kérlek!
-
ggeleven
őstag
válasz
apeelme #7638 üzenetére
Kinek mire van szüksége...
Nekem pl arra,h tuti ne aludjon el wifi (és még lehet ennek a kellemes mellékhatása az is, h nem fagy a kijelző)! :-)
Estig így is simán kibírja a teló, éjszaka meg mindentől függetlenül töltőn van, szóval a megnövekedett fogyasztás sem zavar. Mint a kolléga is említette: valamit valamiért! :-) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #6994 üzenetére
Ki kell sírnom valahogy a CWM-hez a forrást és meg is lesz oldva ez egy jelentős időre. Túl nagy baja már nem lehet, csak a boot nem 100. Mert ugye nem lép ki a reco alól. De a backup megy, meg megcsináltam az USB kapcsolatot is. Mondjuk ettől még az adb nem akarja tudomásul venni, de a gép legalább már látja.
-
golyós
addikt
válasz
apeelme #6990 üzenetére
Gondolod más is lessz ilyen suta mint én?
Úgy nézem sikerült, bekapcsolt és még sms-t is kaptam.
Visszaált a Grand X in felirat is!Végre nem Samsungként látja minden.Köszönöm a segitséget mindenkinek!
Bocs a bénázásért de saját kárán tanul az ember!
Köszönöm és Boldog új évet mindenkinek!
-
golyós
addikt
válasz
apeelme #6960 üzenetére
???
Levettem a Nextről a build.propot ahogy Cooler96 javasolta,bemásoltam a régi helyére.újraindítottam és nem indul.Zsolt 72
Recoverybe ,hogy kell??
Ha kiveszem az aksit és visszarakom akkor 1-2 pillanatig narancssárga az értesítőfény majd felvillan egy negyed pillanatra zölden és ennyi.
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
apeelme #5621 üzenetére
Oké most "hangosan" gondolkozok... megszokás... hardveres vagyok egy elekrós cégnél
...na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy miképp kellene a T -nek ezt a problémát előadni... mert szerintem tuti az lesz, hogy visszakapom ugyanígy a telefont... mivel ez a hiba nem éppen olyan, hogy simán előidézhető... mármint... most 35h -s uptime volt... és addig semmi hiba... most meg egyből 5x reszartolt... meg előtte is volt, hogy 1 - 1.5 napig jó aztán újra beakadt gondolom valami system app -nál, és ott újra restart.
Minden esetre remélem, valahogy sikerül megoldani, mert nekem nagyon tetszene ez a telefon, csak sajnos én pont kifogtam egy hibás darabot...
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
apeelme #5567 üzenetére
Elmondom mit csináltam:
1. letöltöttem a gyári file -t!
2. leellenőriztem az md5 -öt azt jött ki ami neked is.
3. SD -re másoltam a cuccot.
4. Újra Checksum és ismét jó.
5. Recovery_install -al vissza az original recovery.
6. Boot recoverybe - zöld fekvő droid.
7. Apply update from extarnal storage - update.zip kiválasztva.
8. Eredmény: E: failed to verify whole-file signature, E: signature verification failedEnnyi. Teljesen mindegy mit teszek nem lehet a gyárit visszatenni. Szóval van egy olyan érzésem, hogy valszeg én vagyok a szerencsétlen, hogy kifogtam egy hibás készüléket, de ennyi elég is volt, hogy többet ne válasszak ZTE -t, ugyanis most 2 évet fizethetek egy gyakorlatilag szarért, mivel nem tudom visszatenni még a gyári szoftot se, így meg ugrott a garim... persze ez is az én hibám, mivel várnom kellett volna még, hogy teszteljem egy kicsit mielőtt nekiugrok így egyből a custom rom -nak, dehát nem gondoltam hogy egy gyárihibás szart kapok.
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
apeelme #5500 üzenetére
Értem.. elnézést ha kicsit idiótán válaszoltam... csak ideges vagyok mert nem szeretnék 2 évig fizetni egy papírnehezékért... bár az én hibám, mert nem kellett volna egyből nekiesini a custom romnak... hát én visszaállítottam a gyári recovery-t és (a recovery logo is a régi lett) és úgy próbáltam, de akkor is ez a hibaüzenet... többször is letöltöttem már a file -t... és többszőr is másoltam már SD -re de akkor is mindig ez van... nincs meg valakinek ez a file úgy, hogy biztosan működő verzióba... lehet, hogy a zte nhonlapján hibásan van fenn... láttam már ilyet... vagy esetleg kipróbálná valaki azt ami most fenn van..?
-
tlac
nagyúr
-
Tomacko
őstag
válasz
apeelme #4446 üzenetére
Nem az SDK-ra gondolo9k persze, tudom, hogy attól még sokkal előrébb nem jutunk. Viszont van egy másik cikk is amiben ugye az áll, hogy 4.2-vel jött ki egy ZTE telefon mostanság, ebből gondolva viszont lehet esélyünk jó frissítést kapni. Legalábbis én evvel a gondolattal állok hozzá. Ha meg nem kapunk hát akkor se vágok eret, nekem teljesen használható ez a gyári ICS is, csak tudni kell kompromisszumokat kötni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest