- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
andyTM #12555 üzenetére
A ZTE-vel vagyis maga a hardver-el nincs gond ... azon kívül hogy picit porosodik az előlapi kamera, viszont a rom egy nagy rakás sz.r, nem is értem hogy mit akarnak
pl. nem adnak ki új frissítés a hibákra, és a forráskódot sem, de van egy olyan érzésem hogy aki megvette a Grand X IN-t az viszont már soha többé nem fog ZTE készüléket vásárolni még a nevét is messzire elfogja kerülni !!!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #12253 üzenetére
Nekem a hátlapom megmaradt, a betűk már nem...
Ennyi baja legyen.
Lassan viszont úgy érzem beleírom az első hsz.-be, hogy a Razr I NEM Grand X! Még a proci SEM ugyan olyan benne! Egyébként nem kis munka keretében a kernel ugye elindul, de ennyi. Elindul. Nem több. Nincs touch, sem hálózat, sem semmi más. CSAK kép. Az sem tökéletes. Még...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #11880 üzenetére
Khm... hogy nem foglalkozom vele, az egy erős túlzás. Inkább helytálló a megfogalmazás, hogy nem tudom megcsinálni.
-----------------------------------
Megoldható, de mire kell az neked? Alapban ott van a rendszerben. Teljes root joggal, vagy... Nem értem a célkitűzést...Remélem jó, mert éppen nincs CWM kéznél, nincs kedvem most építeni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #11241 üzenetére
Az egy Qualcomm Snapdragon MSM8660A, ami ugye ARMv7 kódutat használ. Ha feltételezzük, hogy csakis a proci más, máshoz nem nyúltak, pláne az USB-hez nem, akkor a config alapján körbe lehetne építeni az Intel kerenlt vele.
Viszont a valóságban attól tartok, hogy ennyiben nem álltak meg...
-
Winchester95
őstag
válasz
andyTM #11013 üzenetére
Webshopban 59ezer körül van nem?
Nem adom el.Mert mérlegeltem.
2választás volt:Xperia P, SGS Advance.
Xperia P jó választás lett volna teljes mértékben ha lenne benne memkari foglalat.
De nekem a @9gb tárhely nem elég.(Főleg úgy hogy 16GB papíron.)
SGS Advance-ban csak 768mb ram van.Még csak 2.3 van rá hivatalosan ami vicc.(4.1 el problémák vannak és nem is hivatalos.) Kamera csak 5MP-es.(Sztem ugyan ott van a kettő.)Videó is csak sima HD.
Kijelző felbontás is már alsó/középkategória.
Intel proci jobb......Amire érdemes lenne erről váltani az az Xperia S/HTC Sensation XE Beats Audióval és fülessel.
De inkább az Xperia S.......
Arra meg nem költök mert a hülyék 40ezerbe akarják beszámíttatni......Meg hogy ez a teló kevesebbet tud mert egy magos.....Meg kínai......
Nem csoda hogy mostanában full ideg voltam.
Pedig az enyémet nem fogják letiltani.És nincsenek is olyan széria hibái......
+8k-t megérne nekem a telefonra ráfizetni.(+ugye a 3ezer forintos kiegészítők amit vettem hozzá)Meg a 32gb os microsdhc samsung class 10 es amit 8k ért vettem hozzá anno)
(52k ra tartom a telefont a memkarival és mindennel együtt....)
60felett meg nem vennék már telefont. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #10955 üzenetére
..és én szerinted mit használok egy hónapig?
Na ne vicceljünk má', hogy egy hónap múlva tudja cserélni! Adjon szépen egy bizonylatot, hogy cserére jogosult vagyok és már megyek is a másik boltba, ahol van! Amúgy az USB kábelem és a hátlapomból kiesett "Z" betű is megér egy misét, szóval nem fogom annyiban hagyni a dolgot...
-
atillaahun
veterán
válasz
andyTM #10554 üzenetére
Nem, a tokot adtam/adom el.
(#10563) heidricha
Feltételezhetően valóban a hátlapban van a GPS antenna, de a szerviz (egyébként korrektül) nem az általunk hátlapnak ismert akku fedlapra gondol, hanem a műanyag keretre, ami apró csavarokkal van rögzítve a fődarabhoz. Ezen van ugye a hangszóró, kamera, meg a SIM és SD foglalat is.
Ha unatkozok a hétvégén majd lecsavarozom és belekukkantok.(#10568) heidricha
Ezt magyaráztam korábban úgy, hogy az általunk tapasztalt hibákat az a kettősség okozza, hogy egy rossz minőségben leprogramozott, de azért működőképes szoftver alatt ütköznek ki a nagy hibahatárral készült hardverdarabok defektjei.
Mintha a cipőd talpán egy apró lyuk lenne, de egészen addig nincs vele semmi gond, amíg nem kezd esni az eső ...
Természetesen az eltérő felhasználói szokások is bejátszanak ebbe, de azt kell látni, hogy a különböző felhasználási módok nem a forrásai a hibáknak, csak ún. katalizátorai. -
airwawes
tag
válasz
andyTM #10571 üzenetére
Míg nem jár le a vodánál a hűségem, addig a pengémet is használom, így SIM nélkül használom én a GXI-t csak! A képernyőfagyásos problémával többször találkoztam (zenehallgatás közben szokott előjönni nekem) viszont amióta zenelejátszót cserélétem, nem jött elő a képernyőfagyás. (lehet véletlen)
A Wifi egyetlen érdekes dolgot szokott művelni nálam: A wifi sokszor távol van tőlem (1-2es jelerősség) és mikor eldobja (mert túlságosan távolnak érzékeli) akkor újra kéri a wifi jelszavát.
A "képernyő rezgés" probléma csakis akkor jelentkezik ha töltőn van a készülék.
Ezeket leszámítva a telefonom nagyonjó, ez a pár apró hiba bőven elfér. Az aksiidő egyszerűen fenomenális.
Már alig bírom kivárni hogy kijöjjön a 4.1 is, az biztos hogy nem fogom megvárni a hivatalos frissítést. -
atillaahun
veterán
válasz
andyTM #10314 üzenetére
Mármint mire?
(#10310) Peter_Pan
Ki vette meg végül rizso telefonját?Egyébként én most épp Zsolt72-ét előlegeztem le, úgyhogy arra a rejtélyre is hamarosan fény ferül, hogy egy hibátlan telefon hogy bírja majd a gyűrődést nálam.
(#10316) Keeperv85
Na de egész oldalt fényképezz, ne csak egy darabkát közelről.
Egyébként igen, nekem is gyanús, hogy az a kamera zakkant, bár alapvetően mindegy mert ma végre visszavették a Trénél. -
Keeperv85
nagyúr
Tartok tőle a problémát az okozza, hogy a CM alatt kipusztult az x86 minden formája. Bár a cm10 elméletben támogatja... gyakorlatilag már ebben nem vagyok annyira biztos.
Hiú reménye ne legyen senkinek, arra kérek mindenkit. Sajnos senki sem tud segíteni, kivéve szezso15 modder társam, akinek az építés maradt...
-
golyós
addikt
Beraktam a laptop kártyaolvasójába de tetű lassú.120 megás mp3at 20 percig akart másolni.
Az a gondom, hogy nem látni a telefont semmivel.Hiába van illesztőprogram.
Visszaviszem ezt is a t- nek,nem igaz, hogy egyik telefon se jó.Na mentem aludni, holnap melo.Jó éjt!Mára nem idegesítem magam tovább
-
kelekyle
őstag
Nekem is hibamentes volt a skate... Mert volt olyanom is :-D
A GXIm viszont gyenge rezgőmotoros és eddig 2 hét alatt kb. 5 fagyásom volt. Meg érdekes problémám volt jégkorizás közben kikapcsolt a telefon 3/3szor... Vettem elő a telót és kivolt kapcsolva pedig nem estem és rázkódás sem érte. A héten bemegyek egy Tbe és kipróbálok egy másik GXI-t, hogy annak milyen a rezgőmotorja. -
Winchester95
őstag
Éppen ez az.Nekem normálisan működik a telefon teljesen.Én csak néztem hogy a Blade után milyen jó telefont csináltak.
(Bár az is jó volt nem azt mondom.De ez már valami)
Ha lesz bármilyen negatívum is akkor is el mondhatom hogy jobban sikerült mint a blade a maga idejében. -
heidricha
őstag
Hmmm... és hogy mennyire nem az SNR éretékeken múlik:
- Blade ördögi gyors GPS vevője lényegében pont ugyanazokat az SNR-eket mutatja, mint a GXI, hol ez jobb kicsit, hol amaz.
- Az előbb a nappaliban az ebédlőasztalnál összesen 5 holdat látott, ebből a legjobbat is 20-as értékkel, viszont 3 holdas fixem volt. Csütörtökön a szabadban negyed órát sétáltam vele, és semmi hasznát nem vette a 11 holdnak, amit látott, pedig a legrosszabb is jobb SNR-rel volt vehető, mint emitt a legjobb!Nekem volt egy időszakom, hogy az automata (hálózati) idő állítást ki kellett kapcsolni, helyette wifi-ről állítottam be néha ClockSync-kel. Így frankó volt egy darabig - aztán vége lett a három napos csodának. Azért ezzel tehetnél egy próbát, már csak az összevetés miatt is. És ne beltéren próbáld életre keltni, ha lehet, ne is menet közben, vagy zsebben. Autós tartó, vagy simán az ülés megteszi, nem kell miatta fagyoskodni - már ha ilyesmire van lehetőséged.
Javaslom a GPS Info Widget-et, ez jelzi az állapotot, beleértve a holdak állapotát, illetve a fixet is, valamint ha bekapcsolod, életben is tartja. Persze a telefon sem alszik, de ennél minimálisabban nem tudom, hogy lehetne rábírni, hogy tartósan próbálkozzon. Sajnos a fix idejét nem tudom, hol logolja. Szerintem sehol, egyszer néztem, hogyan néz ki a GPS-re vonatkozó logcat, és semmi ilyesmit nem láttam benne.Azóta tök mind1, hogy áll az automata idő, vagy mit alkotok az órával, 90%-ban 1-2 perc az első fix. Első azt jelenti, hogy előtte 2-3 órán át nem használtam a GPS-t. Utána sokkal gyorsabb, ilyenkor akár beltéren is műxik.
A maradék 10% egyik felében csak próbálkozik, de nem lesz belőle semmi, a másikban pedig a hardver fel sem éled - már ha ezt jelenti, hogy a status-sorban a GPS jel meg sem jelenik, vagy megjelenik üres körként, de nem villog!
-
TBG
senior tag
- mert elvileg 4.1-től támogatja az x86-os procit az android s lehet, hogy nem szívatna itt mindenkit...
Játszunk már itt egy kis messziről jött embert. Ha csak a 4.1-es támogatja, akkor most a 4.0.4-es hogy működik a GrandX IN-en, plusz a Celeron M-es Asus EEPC-n? Nekem ezen a két eszközön fut. Nem lehet, hogy a Google nem támogatja hivatalosan az x86-os architektúrát? Akkor a Motorola Razr I-n hogyhogy egy nemhivatalos Droid fut? Amikor ők hivatalosan is Google játszótér? Nem vagyok büfé a témában és talán éppen ezért ezt a mondatodat nem értem. És tényleg nem kekeckedni akarok csak szeretnék tisztán látni...mert most kissé kaotikusnak tűnik a helyzet...
Ami a hozzászólást illeti....ami meg az eredeti felvetésem...eddig semmi olyan érv nem hangzott el, ami alátámasztaná a Jelly már már Messiás szintű várakozását...
-
golyós
addikt
Nekem a régi sem fagyott és még ez sem.Én nem is hagyom rajta a wifin soha,ha lerakom a telefont kikapcsolom a wifit.
Én 6 nap várakozás után irtam egy mailt az ügyfélszolgálatnak plusz fel is hivtam öket, hogy több helyen legyen nyoma.
Megkérdeztem, hogy ha webshopba lehet rendelni akkor ugye van készleten?
Igen van.
Akkor megeröltető lenne egy példányt átvinni az Alleeba mert nem birom használni a telfonom az elöfizetést meg fizetem15 éve.
Másnap hivtak, hogy mehetek. -
Keeperv85
nagyúr
Amiket mutattattam, azok folyamatosak, az új logban is ezeket tolja befelé főleg. Annyi az új benne, hogy most már elszállt a belső tárhely is egyszer a mount alatt... ettől feküdt egyet az MTP ás a mass storage is.
@kelkaresz:
Az EDGE nem túl nyerő, ami a hálózatot illeti...
-
w333
félisten
Ezt próbáld már ki !!!
Router-ben a Wifi beállításoknál állítsd át a csatornák számát 6-ra és "bgn"-ről állíts "bg"-re így a max sebesség 54MB/S lesz !!!
Nem tudom hogy bármi köze is lehet hozzá de nekem így van beállítva ( a másik telefon Xperia Go miatt ) de nekem nem volt még fagyásom -
Keeperv85
nagyúr
Aham. Megnéztem. Meg közben az ágyam is... (kis tüdőgyulladás...)
Szóval:
wpa_supplicant: nl80211: survey data missing
01-18 15:08:18.835 177 264 E ConnectivityService: Exception trying to remove a route: java.lang.IllegalStateException: Unable to communicate with native dameon to add routes - com.android.server.NativeDaemonConnectorException: Cmd {interface route remove wlan0 default 192.168.1.1 32 0.0.0.0} failed with code 400 : {Failed to remove route from default table (No such process)}
KeyguardUpdateMonitor: java.lang.Exception: Whoops
Ez kapásból 3 féle hiba... Az utolsó nekem is megvan, attól nem fagy le, bár az a leggyakoribb.
Az első okozhatja a másodikat. Amikor ez fut, akkor méri a zajszintet a WiFi n csatorna jelében a telefon. A kapott értékek alapján azt mondja telód kerek perec, hogy a routered egy ipari hulladék. Zajos a WiFi csatorna és folyamatos az adatvesztés a router és a telefon között.
Célszerű meggyőződni az állítás valóságtartalmáról: ki kell próbálni egy másik routert...
-
w333
félisten
Akkor "passz" valami más okozza az egészet !!!
Helyzetmeghatározás vagy valami más funkció be van kapcsolva?
Ez olyan "Tűt keresni a szénakazalban" kategória !!!Na még egy tipp :
Router-ben a Wifi beállításoknál állítsd át a csatornák számát 6-ra és "bgn"-ről állíts "bg"-re így a max sebesség 54MB/S lesz !!!
Nem tudom hogy bármi köze is lehet hozzá de nekem így van beállítva ( a másik telefon Xperia Go miatt ) de nekem nem volt még fagyásom -
Keeperv85
nagyúr
"jelenleg gyári van rajta, minden felesleges app törölve, vagy fagyasztva, háttérben futó programok nullára redukálva"
A legnagyobb user errorok egyike. Ez nem a Windows. Itt nincsenek háttérben futó app-ok, mert az nem támogatja a platform. Ebből eredően nem kell meglepődni, hogy az esetlegesen jegelt dolgok kissé felkavarják a rendszer lelkivilágát.
Továbbá a felesleges appok törlése gondolom csak az apk-ra korlátozódott, bár mindegy is, mert érdemi haszna nincs, kivéve ha valami rosszul van megírva és folyamat ébresztgeti a telót. A Facebook és az összes korcs kiegészítője torony magasan viszi ezt a listát, de a Google Talk sem kutya. Utóbbira azt kell mondjam, hogy sajnos...
@w333:
Ezeket a szarokat irgalmatlan sebességgel felejtsd el, ha hosszútávon nem akarsz agybajt kapni a "megmagyarázhatatlan" hibák miatt!
-
ggeleven
őstag
Ajánlom figyelmetekbe az erről szóló kis szösszenetemet!
Annyival egészíteném ki, hogy nekem 1420 Ft-ba és 3 várakozásba került!
Tokokról szóló hozzászólásokat nem lehetne belinkelni az első hsz.-be?
-
Garry84
tag
Csináltam egy Google táblázatot, amit bárki, aki tudja a linket, módosíthat, hozzáírhat. Benne vannak az általam tapasztalt hibák, bővítsétek, hátha rájövünk valamilyen összefüggésre. Ha látjátok értelmét, berakhatjátok az első hozzászólásba is.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnKG6ykggMHVdFNtOEpmaXRhZ0dPMS1yV2Yyelc1Mnc
Próbáljátok ki, légyszi, hogy működik-e.
-
Tomacko
őstag
Most bocsánsatot kérek előre is de kimondom, buta vagy...de legalábbis minimum buta módon alászaladtál a saját magad által elhitt hülyeségnek. '89-s a sim kártyád, azért ezt végig kéne talán gondolni nem ? Milyen hálózatok is voltak akkoriban stb stb stb, nem részletezném inkább, nem létezett a mostani hálózat se, a szolgáltató sem és még sok minden más sem.
Tok kérdésre pedig tudom ajánlani a Mefing tokot.
-
golyós
addikt
A simen lévő kód nem lehet olyan mint az autógumikon a dot szám??
Az egyik a gyártási hét száma a másik meg az évé? Tehát a 2400 az 2000 24.hét?Nekem a Zte vásárlásakor kérés nélkül adtak új sim kártyát.
A régi kártyákat biztos, hogy cserélni kell újabbra, nekem már az N96 -nál is cserélték mondván, hogy a régi kártyákat nem szeretik az új okostelefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest