- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #19047 üzenetére
Ez fura, azért nem értem mi köze a telefon cserélnek ahhoz hogy milyen töltöt adsz le.
A telefonra 2 év garancia van a tartozékokra 1 év. Ha töltő nélkül viszem cseréltetni a készüléket akkor is ki kellene cserélnie. Persze ne adjon töltő kábelt de a telefon akkor is cserélje ki. -
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #19030 üzenetére
Ez a csere készülék hiány valami borzasztó. Elveszik a telefonod 2-3 hétre és addig nem adnak semmit vagy amit adnak az egy 6 éves készülék.
Én is hogy leadtam a szervizbe a telefont kaptam egy régi LG szét csúszós telefont. Mondtam nekik hogy adjanak bármilyen régi androidos telefont legalább a mobil bank használathoz szükséges tokent tudjam felrakni. Persze nem tudtak.
Azért szép lehet mikor az ember bevisz egy note 3mat vagy egy IPhone 5-öt (200k-s telefonok) és kapnak helyette egy ilyen sz@rt.
Nevetséges.
De gondolom neked sem mondták hogy arra az időre mire elvették a telefont nem kell havidíjat fizetni (arányosan). Vicc -
Jano_023
őstag
Hali, na ma én is leadtam a GXI.
Tegnap a Duna Plazában voltam ott nem volt ezért mentem ma a westendbe. Ott mondtam a srácnak hogy random kikapcsol, kb. napi 2x-3x. Ő elvette és megnézte hogy tud e adni Alcatelt volt készleten és kaptam is. Korrekt volt és gyors.
A garancia sajnos nem kezdődött újra.
Az új telefon nagyon jó még nem jött ki egy hiba sem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és hogy itt lehettem. Én még nem tettem le a ZTE - ről. További szép estét. -
Jano_023
őstag
Hali, én is kicseréltetetm, majd bővebben leírom este, de a lényeg, hogy a Westendben a csávó elvette és cserélte is. Ennyi, megkérdezte mi a baj, mondtam hogy random kikapcsol.
És már hozta is helyette a másik telefont. ( a garanciám megy tovább nem kezdődött újra ...)
-
Jano_023
őstag
Ha nem változott az árlista akkor a neten miért a nov.15-ös van fent? Amit kifelé publikálnak az a legfrissebb, nem ?! Én ma megyek a Westendbe mert a Duna Plázában nem volt készülék.
De én megpróbálom az SP-t elhozni, az új listát az orruk alá tolom aztán meglátjuk.
Amúgy jó az Alcatel is, de az SP-nek jobban örülnék. -
Jano_023
őstag
A sok komment nem csak a variálás miatt van szerintem:
1. Azért vettem GXI-t mert az tetszett és mert erre volt pénzem akkor épp.
2. Most ha a szolgáltató nem tud adni egy másikat akkor már hagy válasszam én ki, hogy mit szeretnék helyette. Félre ne érts, NEM ingyen, de milyen hozzá állás egy szolgáltatótól az hogy nem engedi egy drágább készülék megvételét ?? Nehogy már ő mondja meg hogy milyen 5 telefonból válasszak ...
3. A harmadik nagy baj az, hogy nem egyértelműek az információk, van akinek 2 év garancia van akinek csak a megmaradt, van akinek kisker listát mutatnak van akinek semmit csak azt mondják ez van azt kész.Egy ekkora szolgáltatótol sokkal precízebb és profibb eljárást várna el az ember.
Valamint az hogy kicserélik a hibás készüléket azért meg szerintem nem a felhasználónak kell hálásnak lennie, ez jár neki, Ugyan úgy ahogy a szolgáltatónak meg a havidíj.
Csak itthon néha fordítva ülnek az emberek a lovon szerintem ... a szolgáltató van értem és nem fordítva.
Hangsúlyozo ez az én véleményem ... -
Jano_023
őstag
Ez a kisker árlista. Nov.15-től érvényes.
Azért gondolom hogy elhozható az SP is mert az Alcatel Idol S 104.271 ft a Sony SP 107.129 Ft. Valaki pedig régebben irta, hogy valami 104.000ft körül számítják meg a ZTE GXI-t. Ha ez így van akkor jogos a dolog.Szerkeztve:
Ha felajánlották az L9-et az meg még az SP-nél is drágább. Szóval akkor nem értem ...
-
Jano_023
őstag
válasz
csill4g #18541 üzenetére
Hol voltál helyileg?
November 15 től :
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=ZYuKUsvwJOrx4gSTiYHYCA&url=http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Kisker_arlista.pdf&cd=1&ved=0CDQQFjAA&usg=AFQjCNHWS8KKv3oiIWiNQeJkVvS6_Mw_DQ&sig2=v2Ci7Cqx3cfVO9ASHkNIDw107k
-
Jano_023
őstag
Hali, ha holnap vissza viszem akkor mit kell leadni vele? Töltő? Doboz? Vagy csak a telefont?
-
Jano_023
őstag
Köszi a linkeket. De azért ezek elégé össze vissza vannak. A második linken pl. azt írja az Idol S-nek 2GB RAM-ja van ... pedig nem.
Az Alcatel IPS a Sony nem ennyiben jobb a csak az Idol S.A garancia levelet is tudják pótolni, mert hogy azt is ő nyomtatja ott a helyszínen ... szerintem.
A blokkom sincsen meg, hiszen minden pappírom egy helyen volt/van csak nem tudom hol.
Majd kiderül mi lesz, de csak holnap ma nem tudok bemenni. -
Jano_023
őstag
Szia, én ma beszéltem egy ügyintéző hölgyel és ő személyes tapasztalatok alapján is azt mondta, hogy nálluk a rendszerben minden tárolva van. Én azért hívtam fel őket mert nem találok egyetlen papírt sem a GXI-hez és azt mondta nem gond, ott ők kinyomják nekem. Max annyi van, hogy a garancia jegyért kell fizetni valami 600Ft-ot, de ez sem biztos hogy kell. Én ma délután megyek kikérni a papírokat.
Más:
A Idol S és a Sony SP közötti külömbségeknlé valaki írta a kijelzőt, csak nem értem mire gondol. Ezt valaki kifejtené nekem bővebben ?! Köszi.
-
Jano_023
őstag
Srácok akkor mi van ha nem találom a garancia papírt? A 8 éves mobil stick papírja is megvan csak a GXI nincsen. A szerződésből nekik is van példányuk tehát tudják mikor vettem és a 2 évet kitudják számolni, így nem lehet új gari jegyet kérni, pótoltatni? Ilyenről hallottatok már? Köszi
-
Jano_023
őstag
Én is holnap viszem vissza, de én csak B04-et tettem rá, a 06-ot nem. Az gáz?
-
Jano_023
őstag
Én holnap vinném vissza a telefont. Mit kell csinálnom, hogy gyárira vissza állítsam? Most rootolt és CUSTOM ROM van fent. Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
reallalesz #18200 üzenetére
Amúgy lehet jobban jártál így a Galaxyt drágábban el tudod adni nem? És akkor meg van az S4...nem?!
-
Jano_023
őstag
válasz
reallalesz #18195 üzenetére
De mi az hogy megszivtad?? Van rá garanciád ő a szolgáltató, teljesítse amit vállalt. Ha neked meg nincsen kedved fizetni akkor bocs a szolgáltató megszivta?! Én ezt biztos nem fogom hagyni...
De ne értsd félre, örülök hogy meg vagy elégedve a készülékeddel... -
Jano_023
őstag
válasz
reallalesz #18186 üzenetére
Azt nem mondták miért nem vehetsz drágább készüléket? Nekem ma azt mondták hogy az a végző megoldás de van ilyen lehetőség is.
-
Jano_023
őstag
Hali, na Nyíregyházi T-mobileban voltam a telefon cseréjének eljárását kinyomozni és arra jutottam mint a többiek.
A telefont értek egyeztetésel max +5000ft eltérés megengedett 1-1ben cserélik a telefont.
Én rákérdeztem ha nem találok ebben az árkategóriában nekem tetszőt akkor drágább készüléket is választhatok, a pasi azt mondta hogy igen de ez egy végső megoldás.
Szerény véleményem szerint meg mindenki aki cserélteti olyanra cserélje amilyenre akarj. Nehogy már a bolt mondja meg milyen telefont akarok, vagy milyen telefonom legyen főleg ha hajlandó vagyok fizetni a különbséget... Nem?! -
Jano_023
őstag
Ezt már leírtam, de megint leírom. Nem hogy már egy 60k-s készüléknél ilyen piti dolgokhoz keljen nyúlni. Oldják meg.
Én ezektől borulok ki... -
Jano_023
őstag
Párom is a P6-ot nézte ki, de nagyon drága és nekem sem tetszett így én is lebeszéltem.
A nexus 5 még gondolom nagyon drága lesz, lehet a 4-es is megteszi majd. Igazából egy jobb fényképező és egy kicsit jobb kijelző és a support lenne a lényeg ezért gondolkoztam nexus ban. -
Jano_023
őstag
Sziasztok, kicsit leült a fórum, nem csoda hiszen már 18k hozzászólás alatt gondolom mindent kibeszéltünk.
Engem AZ érdekelne ki milyen utód után sóvárog, gondolkodik, hogy a következő készülék legyen.
Érdekes az új ZTE szép nagy telefon, de az én fantáziámat az új Nexus 5 is izgatja, valamint a Lumia 925. Ti kerestelek már utódot? -
Jano_023
őstag
T Facebook oldalán:
"Kedves Ügyfeleink, jelenleg a Telekom mobilinternet szolgáltatása és a vezetékes DSL szolgáltatása bizonytalanul működik. A hiba okát szakembereink vizsgálják, türelmeteket és megértéseteket kérjük!" -
Jano_023
őstag
Hali, régen jártam erre. Van valakinek infója az új ZTE telefon mikor jön hazánkba? Köszi.
-
Jano_023
őstag
Hali, létezik hogy a telefonom mobilnet nélkül nem képes egy egyszerű Runkeeper vagy endomondoban GPS jelet találni?
-
Jano_023
őstag
A ZTE Hungary Facebook oldalán írnak valami új szoftver frissítésről, erről tudtok valamit?
-
Jano_023
őstag
Nem ide...
-
Jano_023
őstag
Én a GSam monitorral követem hogy mi mennyit eszik. Főleg ha egy programot teszek fel. Ajánlom.
-
Jano_023
őstag
válasz
gyuribácsi88 #14830 üzenetére
-
Jano_023
őstag
válasz
illes.bence #14645 üzenetére
Ez alapján csináld és akkor a V3 is fent lesz ...
-
Jano_023
őstag
Fel ment a V3, de nincsen rootolva, legalább is a Titánium Backup azt mondja ... ez hogy lehet ?
Hogy rootolom ?
-
Jano_023
őstag
A CWM-et nem tudom letölteni úgy hogy az MD5 kód stimmeljem. Nektek milyen ellenőrző összeget dob ?
Nekem e86-al kezdődik a d69 helyett de a többi sem stimmel. -
Jano_023
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14518 üzenetére
A recoveryben benne van a B06? Az frissülni fog magától ??
-
Jano_023
őstag
Na elkeztem össze szedni az adatokat,de kicsit belezavarodatam.
Akkor ha most a V2 van fent és a B04 akkor mi az első lépés a B06 felrakása ?
Hogyan és honnan tudom feltenni ?
Ha feltettem a B06-ot uttána mehet rá a V3-om ?
A készülékemet Unrootolni kell a B06 elött ?Egy sorrendet dobjatok vissza kérlek, hogy összeálljon elöttem is hogy mit miután kell csinálni.
Köszi -
Jano_023
őstag
Látszólag több gond van a frissítéssel mint amit megold. Érdekelne hogy akiknek jól működik a telefon az új frissítés után azok a régi hibákból mit tapasztalnak. Nálam a lockscreen fagyás nincs, de a kímélő néha meg tud viccelni. (ez B04 alatt van)
-
Jano_023
őstag
Hali, ha Titánium Backup-al akarok mentés csinálni (hogy az appokat ne keljen újra rakni a V3 alatt) akkor a "biztonsági mentés készítése a felhasználói alkalmazásokról" kell nekem, vagy kell hozzá a az alatt lévő a rendszer adatok is ?
Köszi -
Jano_023
őstag
Hali, kérlek mondjatok egy olyan levelező programot ami tud exchanget is tud. A gyári sajnos felébreszti a telefont nagyon sokat északa. Köszi a segítséget ...
-
Jano_023
őstag
Ha valaki megtenné hogy felteszi az avastot és a vibert és magnézi hogy ütik e egymást azt meg köszönnén.
Aki használ más vírus keresőt annak nem jelezte még hogy a viberrel gond lenne? -
Jano_023
őstag
Hali, a következő problémába futottam bele: avast virusirtó van a telefonon és trójainak jelezte most a vibert, erre festettem a legujabbat nem a viragbolti változatot de azt is vírusként azonosítja. Valakinek volt még ilyen?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, gondoltam megosztom veletek a mai meglepő tapasztalatokat. Ingyenes telefonálásra általában a vibert használom de most egy ismerősöm miatt kipróbáltam a Skypeot.
Nagyon meglepetés volt mert úgy is folyamatosan tudtunk beszélni hogy mindkettőnknek a mobilnetje korlátozva van. A vibert rendes nem mellet is szakadozott, de a Skype korlátozva is sokkal jobb volt. AJANLOM MINDENKINEK! -
Jano_023
őstag
Nem igazán értem a frissítési vágyat az embereknek. Személy szerint én jobban örülnék egy javításnak ami megoldás lenne a mostani problémákra. Vagy egy forrásnak, nem JB nek, hanem valaminek amivel Zsocáék tudnak tovább haladni.
-
Jano_023
őstag
Mondjatok kérlek egy olyan naptár programot, ami ismeri a magyar névnapokat és Googleel is szinkronizálható vagy Facebookal. Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
Bennedek #10432 üzenetére
Itt is találsz szilikon tokot!
Van olyan is ami S lineos meg olyan is ami csak sima szilikon tok! Ajándék fóliával! -
Jano_023
őstag
Sziasztok, ígértem hogy megosztom a router beállításokat, hátha az okozza a LockScreen fagyást.
Amit tapasztaltam:Otthon Gödöllőn hétvégén 2 nap alatt többször fagyott. Ezekkel a router beállításokkal:
Chanel: AUTO
Mode: 11bgn MIXED
Chanel width: AUTO
Max TX rate: 150MbpsKódolás: WPA/WPA2 - WPA2-PSK, TKIP
Pesten ahol SOSEM fagyott még:
Chanel: AUTO
Mode: 11bg MIXED
Chanel width: 20MHz
Max TX rate: 54MbpsKódolás: WPA/WPA2 - WPA2-PSK, AUTO
Hátha ezekben keresendő a dolog. De mindenesetre furcsa, hogy csak a az első router esetében vagyott.
Nem tettem fel semmi új programot. Minden ugyan az volt. -
Jano_023
őstag
Képernyő fagyás : tudom már szinte unalmas, DE lehet találtam valamit ami közelebb vihet az igazsághoz.
Hétvégén otthon voltam és az otthoni wifi routernél a 2 nap alatt 5-6 alkalommal fagyott meg a feloldó képernyő. 1-2 ki és be kapcsolás után vissza is jött.
Elképzelhető, hogy a router beállítása lesz a ludas, mert a Pesti routernél soha nem csinálta még. Holnap megnézem mindkettőnek a beállításait és megosztom itt, hogy ti is megnézhessétek, hátha meg lesz a ludas.
Yo8 -
Jano_023
őstag
Ez is jó. :-)
-
Jano_023
őstag
A szerviz témához szólnék én is hozzá. Nekem behalt az elsőn a kijelzős és elvittem a Sugárba ahol azt mondták, hogy csak 1 hét múlva lesz készülék. Nekem kellet a telefon és hála égnek a kijelző is vissza jött. Másnap megint meghalt a kijelző és bevittem a WestEndbe ahol azonnal adtak helyette egy újat.
Azt nem is értem, amit valamelyikőtök írt előttem, hogy nincsen olyan amit cserébe adnak csak új van ... más el sem fogadnék csak újat! A ZTE mobilokat nem javítják csak cserélik. Én tuti csak olyat hoztam volna el ami dobozos, bontatlan.
Szerintem érdemes körbekérdezni a helyi üzleteket, hátha valahol máshol van még.
-
Jano_023
őstag
Végre megtaláltam amit kerestem. Ha valakit még érdekel mi a különbség az ICS és a JB között.
-
Jano_023
őstag
Bocsánat az offért.
Aki használ a telefon mellet táblagépet írjon rám egy privátot. Köszönöm.
-
Jano_023
őstag
válasz
andikaaa #9081 üzenetére
Ha az a lényeg, hogy online meglegyenek a képek amiket csináltál akkor a dropboxot tudom ajánlani. Regisztrálj be szerintem nagyon jó. Itt a link hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest