Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Na sikerült időt szakítanom rá, és kipróbáltam én is az MHL adaptert és az OTG kábelt is.
Az MHL nálam is csak 1280X720-at engedett maximálisan beállítani, pedig 1920X1080-as monitorra kötöttem rá. Kipróbáltam egy HDMI - DVI átalakítóval is, azzal 1024X768 volt a maximális felbontás. Játékok pofásan néztek ki a 23"-os monitoron, a HD videók is jól mutattak rajta.
A 99 centes OTG kábel is prímán működik egérrel és billentyűzettel, USB elosztóval a kettő egyszerre is. A 4GB-os FAT32-es pendriveom viszont valamiért nem akarta vele az igazat, villogot csak, de nem észlelte a rendszer (lehet én voltam béna, és fel kell maunálisan csatolni mint meghajtót, vagy lehet a pendriveom szar, mert PC-m sem ismeri fel néha). Kipróbáltam volna 2,5"-os HDD-vel is (aktív elosztóm van, vagyis kaphat külső forrásból áramot), de az USB OTG Helperhez root jog kell, azzal meg most nem volt kedvem bíbelődni, majd ha megint lesz rá időm rootolom és kipróbálom jól kezeli-e az NTFS-t.
Szerk: Ja és amit még próbáltam de sajnos nem működött, az az MHL és OTG egyszerre. A következő volt az elgondolásom: Az MHL adapter ahol az áramot kapja oda bekötni az OTG kábelt, arra rá az USB elosztót, abba egér + billentyűzet és a külső tápellátás, de így nem kapott áramot az MHL átalakító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest