- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Na sikerült időt szakítanom rá, és kipróbáltam én is az MHL adaptert és az OTG kábelt is.
Az MHL nálam is csak 1280X720-at engedett maximálisan beállítani, pedig 1920X1080-as monitorra kötöttem rá. Kipróbáltam egy HDMI - DVI átalakítóval is, azzal 1024X768 volt a maximális felbontás. Játékok pofásan néztek ki a 23"-os monitoron, a HD videók is jól mutattak rajta.
A 99 centes OTG kábel is prímán működik egérrel és billentyűzettel, USB elosztóval a kettő egyszerre is. A 4GB-os FAT32-es pendriveom viszont valamiért nem akarta vele az igazat, villogot csak, de nem észlelte a rendszer (lehet én voltam béna, és fel kell maunálisan csatolni mint meghajtót, vagy lehet a pendriveom szar, mert PC-m sem ismeri fel néha). Kipróbáltam volna 2,5"-os HDD-vel is (aktív elosztóm van, vagyis kaphat külső forrásból áramot), de az USB OTG Helperhez root jog kell, azzal meg most nem volt kedvem bíbelődni, majd ha megint lesz rá időm rootolom és kipróbálom jól kezeli-e az NTFS-t.
Szerk: Ja és amit még próbáltam de sajnos nem működött, az az MHL és OTG egyszerre. A következő volt az elgondolásom: Az MHL adapter ahol az áramot kapja oda bekötni az OTG kábelt, arra rá az USB elosztót, abba egér + billentyűzet és a külső tápellátás, de így nem kapott áramot az MHL átalakító
-
Coolmat
őstag
Én ezt a cikket találtam a témában, amiből nekem az jött le, hogy ha az eszköz HDMI csatlakozója nincs felkészítve az MHL-re (jellemzően csak az újabb TV-ken és monitorokon van MHL-es HDMI), akkor külső tápellátás nélkül nem fog működni a történet, de MHL-re felkészített HDMI csatlakozó már tud áramot küldeni a mobilnak. Elvileg megjött az én MHL adapterem és OTG kábelem is, hétvégén beszámolok róla milyen 42"-on Angry Birdsözni
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest