-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peter_Pan
tag
Ne én legyek a telefonért, hanem az értem. Ne kelljen már arra figyelnem 60 ezerért, hogy
várok-e vagy sem.
Kb. úgy írsz, mintha telefonálásra alkalmatlan lenne. Illetve mivel hosszabb idő alatt többedszerre jutsz arra az összbenyomásra, hogy mekkora áldozat részedről ezzel a készülékkel együttélni, szerintem válts modellt. Jobban fogod érezni magad utána. -
Keeperv85
nagyúr
Én is erről beszélek látod. De én főleg a sim szoftverekre gyanakszom erősen. Van egy új sim kártyám (kértem a dominóst az előfizetés mellé), ezzel meglepően kevés alkalommal játssza el, hogy ne hallanám az első mondatokat...
Átraktam a régit a Mini-be, azóta az is döglődik...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem szépítek semmit. Itt van nálam több féle készülék is, több féle simmel napi szinten. Eddig mind ilyen volt, de nem mindig, cak időszakosan
Akkor azt magyarázd meg nekem, ha semmi köze a kettő dolognak egymáshoz (hálózatépítés vs. késleltetés), akkor az Atlasban, miért csinálja ugyan ezt a T-s kártyám? Mert baromira idegesítő, tény és való...
..ja és ha semmi köze hozzá., akkor mikor két hete megálltak a T szerverei, akkor is biztos azért lehetett csak telón rendelést leadni, mert olyan fasza az infrastruktúra, hogy egy laza karbantartás miatt le kell állítani az egész kicseszett szerverparkot... ja persze.
A Voda is 3 éve építi a tornyot. Közben az előző kettőt lebontotta, mert nálunk a közbeszerzési pályázaton kiírt frekvencia sáv azt jelenti: "Építs meg te marha, ha nem jó két hét múlva úgyis lebontod... "
-
Keeperv85
nagyúr
Van itthon 4 db ICS-vel felszerelt telefon, mind a 4 T-s kártyával. Mind a 4 ezt csinálja, amíg T-s kártya van benne. Akkor szerinted ez készülék vagy szoftver hiba? Esetleg megfordult már a fejedben, hogy hálózatot bővítenek és nem kicsit késik a kapcsolás?
Hogy mást ne mondjak, egy mezei buta telefonról felhívtam a minap a 1430-at: legalább 15-ig ki sem csengett...
-
HuMarc
veterán
Azért, mert egyszer elírtam az egyelőre szót, még nem kéne átváltani Non-Stop Grammar-Nazi üzemmódba és helyesírási szabályokkal teletömni az 1. hozzászólásokat, hogy ezzel megreformáld a PH!-t...
Egyébként a gondok nem ott kezdődnek, hogy valaki egyszer véletlenül leírja ly-al a muszáj szót...
Nem szeretnék mutogatni és nem is fogok, deés nem is fogok.De engem hihetetlenül zavarnak az ékezet nélküli, vesszőket és egyéb írásjeleket mellőző, teljesen kusza, tagolatlan irományok...
-
Peter_Pan
tag
Saját lakásban nem a navigáció miatt hasznos.
Így ebből a szempontból mindegy is. A fórumtársak viszont megneveztek 1-2 alkalmazást, amelyek a felhasználó tartózkodási helyétől függő adatokat jelenítenek meg. Ha valaki kikapcsolta a tartózkodási hely naplózásának lehetőségét, akkor egyes alkalmazások mindig megpróbálnak lokalizálni. Gond akkor van, ha ilyenkor nem lát rá a műholdra és az adott program végső esetben egy alapértelmezett helyet feltételez. Számomra különösebb jelentősége nincs, csak tanakodunk.
Elvileg valamely gmaps menüben be lehet állítani egy alapértelmezett tartózkodási helyet, illetve androidban a lokalizáció naplózást. Kérdés, hogy ezek segítenek-e pl. abban, hogy ko9 ne egy írországi falu időjárását lássa. Persze az is hasznos lehet, ha éppen oda kívánna utazni... -
Jano_023
őstag
Köstzi a gyors választ ötlet, hol van olcsón jó fajta ?
Ezt néztem ki így gyorsba. Ki milyet és mekkorát használ? -
ricky333
csendes tag
Igen ezen én is gondolkodtam, ez most szerencsére eddig hibátlannak tűnik, de lehet hogy hosszabb beszélgetés közben nekem is előjön valami. Mivel csak kb 3 percet beszéltem, de az kifogástalan volt mindkét fél számára.A rezgést simán éreztem a zsebemben, hangját is hallgattam, nem hallottam semmi különöset.
-
nordica711
csendes tag
Nekem is kamera gondom volt. A fénykép és a video is teljesen homály volt. Közeli felvételek tökéletesek voltak, de a távoliak már nagyon ködösek. Telefon vissza a T-be. Megállapítás: nem működik a kamera autofokusza. Megoldás: Csere. Az új masina tökéletes éles képeket és videot csinál.
-
M0RGI
őstag
-
istnag
addikt
Szoftveres probléma a Sony telefonok nagy része küzd ezzel,annó és Arc S en vettem észre,aztán a fórumtárs személtette ezt,ezzel a képpel:
[link]Próbáld ki a Camera FV5 -t nevű appot,vgay valamelyik másikat nekem azzal valamit javult a helyzet. Amint látom ez a telefon eléggé támogatott lesz főzőtt romilag,szóval csak ezért írtam ezt le,hátha valaki szán rá egy kis időt és változtat rajt,ha lehet. Engem különben nem érint a dolog.
-
rizso
addikt
Én elég sokat használom fényképezésre. Nem mondom, hogy elnyeri a legjobb fotós mobil címet, de simán lehet vele használható képeket is készíteni - persze tudnék mutatni rosszabbakat is...
-
rizso
addikt
Enyhe fátyolosság van (főleg ha nincs rendesen megtisztítva a kameravédő üveg(?)) - de ez egy kis kontraszt állítással könnyen orvosolható.
golyós: mondjuk én nem netezek vele 2 órát, és nem is játszok. Netezni akkor szoktam, ha nem vagyok gép előtt, akkor sem 2 órát, hanem naponta max olyan negyed-fél órát. Meg akkor engedem netre, ha valamit szinkronizálni akarok (időjárás, email, fb).
-
rizso
addikt
Úgy tudom a dominó kártyát is vissza kell adnod. Ha beszéltél róla, akkor annyival kevesebbet kapsz majd vissza (ha jól tudom). Azért kérdezz rá a T-mobile topikban is, ők csak jobban tudják, mint én
Mindenképp kérdezz rá, mert ahogy nézem, háromból három különböző választ kaptál
-
rizso
addikt
8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a telefont, és ekkor visszakapod a pénzt (30 napon belül).
3 napon belül kérhetsz készülékcserét, ha valós hibával viszed vissza. Ekkor ha van több darab készleten, és rendes a szervizes/ügyintéző, akkor talán ki is próbálhatod.
3 nap után, de még 8 napon belül ha jól tudom már nem kell kicserélniük hiba esetén, ilyenkor már javítják (persze lehetnek kivételes esetek is).Nem neked és nem is pbl8608 fórumtársunknak, de: néha érdemes megnézni, hogy ki hogyan fogja a telefonját, mikor nem hallanak jól. Például velem is előfordult már, hogy véletlenül eltakartam az egyik ujjammal a mikrofont, vagy éppen kicsit elfordítottam a telefont, és már nem is a mikrofonba beszéltem, és ilyenkor egyből jelezték, hogy rosszul hallanak.
-
M0RGI
őstag
Na megvan a stratégia.
T-pontban nem cserélik ha elállok, csak visszaveszik, pénzt 30 napon belül visszafizetik.
Tehát beviszem, leadom, ha pénzt megkaptam és lesz a webshopban, akkor megint megrendelem.
Ha tökéletes lesz ez a készülék, akkor ok, ha nem, akkor megint elállok a vásárlástól. De harmadszorra már nem grandx-et veszek, hanem a visszakapott pénzen mást.(#2938) pbl8608: Párodnak milyen típusú készüléke van?
-
Akos_h
tag
Nekem azt mondták az egyik üzletben hogy egyelőre a ZTE nem javít csak cserél de ezt most igérik megváltoztatni a GXI-nél és az új tabletnél, mert az lehet már nem lenne gazdaságos.
Szerintem ejtsd meg a cserét ha időben előjön a hiba mert később ha pont ott nem csinálja akkor nem fogják cserélni. -
Coolmat
őstag
Direkt kipróbáltam most, hogy felvettem csutkára a hangerőt, de megintcsak nem sikerült reprodukálnom a hibát, tisztán hallott akit hívtam. Egyébként mielőtt bevittem a T-be csináltam egy gyári visszaállítást, lehet hogy ez oldotta volna meg
Szerk: na most meg beszéltem hugommal, és megint nem értett rendesen...
rizso: Nem vettem észre különbséget e téren a B03 és B04 között, csak félhomályban vagy abszolút sötétben kapcsol be a világítása, ami nekem megfelelő.
-
Akos_h
tag
A szerződés keltétől és csak olyan T-Pont-ba viheted ami nem szerződött partner, hanem saját.
Én 2x cseréltem, az első akksi szintje mindig 43%-ot mutatott, a második eldobta a mobil hálózatott és újra is indult. A harmadik tökéletes de a kijelző a másodiknál érzéketlenebb volt mint a másik kettőnél. Ennél ugyan olyan mint a drágább készülékeken, épp hogy hozzáérsz és kész.
Ha cseréled, előtte hívd fel a T-t hogy hol van készleten vagy közvetlenül az üzletet. -
Peter_Pan
tag
Néha egy-egy hangfájl tényleg berecseg. Ezeket ha egy valamirevaló szoftverben megnyitom, akkor kiderül, hogy túl vannak vezérelve. Néhány db-vel lejjebb állítom és utána magasabb hangerőn sem recseg. Nálam ez van és elég ritkán, úgyhogy engem nem zavar.
Annyi azonban lehet, hogy érzékenyebb erre más készülékeknél, de nincs összehasonlítási alapom. -
rizso
addikt
Nálam néha van recsegés, de szerintem a másik fél miatt. Páromat (Skate) tisztán, jól hallom, nem recseg, de pl. öcsémmel már nem mindig ilyen tiszta a vonal. Most kipróbáltam max hangerőn párommal, úgy sem torzított.
junkpod: nem értem miért kellene leszedni a gyári fóliát, ha egyszer nem zavar. Pontosan illeszkedik, nem buborékos, szinte olyan, mintha ott sem lenne, de mégis véd. Ez nem olyan, mint pl. sok Samsungon, hogy csak úgy rá van téve egy fólia, ami hirdeti a telefon képességeit. Azt értelemszerűen le kell venni, mert amúgy nem lehet használni a kijelzőt, De a GXI-nél nem ilyen van, aki nem fóliaellenes, annak fölösleges leszedni...
-
airmax_2.0
tag
Szerintem ez nem gond hanem fícsör...
Én is sokat kínlódtam mire rájöttem.
Minden névjegy lehet a telefonra privilegizálva, vagy gmailes, amit szinkronizál. (A telefonosok privátnak minősülnek amiket nem akarsz felhőben tárolni, nehogy ellopják.. vagy mi...)
Ráadásul nem lehetett látni melyik a melyik (nekem régbbi androidom van még..) Fölmásoltam a telóról, aztán szinkronizáltam és duplán lett.. töröltem és eltűnt szóval megkínlódtam mire rájöttem.
Nyugodtabb lesz az életed, ha eldöntöd, hogy hányféle névjegyet akarsz, és akarsz e csak a telón tárol névjegyeket.
Ha nem, .... királyság akkor a gmailen szinkronizálod, és minden megy... és ekkor ne zavajon, ha telefonora szűkítve üresnek mutatja névjegytárolót ott a nem szinkronizáltakat fogod csak látni... -
golyós
addikt
Nekem pont ugyan ez volt a gondom tegnap.Szépen leoltottak aztán ennyi.
Én is a telefonon tárolnám a cimjegyzéket de úgy néz ki a google az ilyen.
Végül is nekem jó így csak nem értem miért nem lehet a telefonon tárolni a dolgokat.
Összekötve a googleval tényleg egyszerübb minden(Play,Gmail,stb) de akkor is érdekesnek találom. -
t181
senior tag
Eléggé user error... Sosem volt ilyen problémám...
Először tegyél fel egy ExDialer-t(bár nekem az ICS sajátjával sem volt soha bajom...)
Utána szépen felmész ide (PC-n).
Itt megcsinálsz mindent. Ezután, ha netet kap a telód, mindent frissít úgy, ahogy gépen megcsináltad.
Ekkor a telefon memóriában lesznek a számaid.
(szerintem olyan jól, és logikusan van megcsinálva ez a szinkronizációs rendszer, de...mindegy..) -
Peter_Pan
tag
Passzolnék.
Aztán lehet amiatt sötét a felület ahol csak lehet, hogy spóroljanak a fogyasztással. Egy ilyen felbontású képernyő enni is kér. A kontaktoknál lehet direkt tettek kivételt, mert azt csak rövid ideig nézi az ember, de akkor igazán jól kell látszódnia. Főleg ha sötétben akar valakit felhívni az ember. -
-
dReFiX
senior tag
Úgy látom, úgy mint a Bladenél, itt is érdemesebb kicsit várni a vásárlással mire csiszolódik még kicsit a történet, hangszórótól, a rezgőmotoron keresztül, az 1-2 másodpercig néma mikrofonon át egészen, a rádió szoftveres megoldásáig.... Hátha a köv. szállítmányokban már javítanak pár dolgot.
Mert ez így engem eléggé eltántorít a vásárlástól..... -
Ezen nem segít, ha a fényérzékelőt kikapcsolod? Én annak is örülök, hogy vannak gombok rajta, és nem az ICS újdonsága van rajta, a "nincs gomb, az a kijelző alsó sávja lesz" féle felfogás jegyében készült...
A másik, bár már megvettem: mennyi a belső tárhely, amit használhatok programok telepítésére?
-
rizso
addikt
A toktól, a zsebedtől, a környezettől is függ, hogy érzed vagy nem. Nálam jelenleg egy nagyobb tokban van, ami elnyeli a rezgéseket.
Zsolt_72: szerintem a fenti körülmények a döntőek nálad is. Remélem a megrendelt tok is legalább olyan jó lesz, mint a Nillkin.
golyós: képekhez egy tipp: nem az indexképek miatt látszik duplának?
-
M0RGI
őstag
Ja, és még egy:
A hangszóró hívás közben eléggé recsegős, ha meg lejjebb halkítom nem nagyon hallani (főleg utcán).
Pedig nem hangosan üvöltenek bele, még egy közepesen erős beszélgetésnél is ez van.Egyelőre ennyi a tapasztalatom. A felsorolt észrevételek a mindennapi használatban majd kiderülnek mennyire zavaróak.
(#2562) Keeperv85: Meg is érdemli, aki fb-ozik. Nemde?
-
alien19
tag
Igen
Bár én nem itthon veszem át mert egész nap dolgozom hanem inmedio újságosnál
A hölgy azt mondta h hétfőn szállítják (volt egy kis webshopos gondom és ügyfélszolgálaton keresztül intéztem) kiváncsi vagyok.Állítólag ha ma Fél kettőig adtam volna le a rendelést már holnap megjött volna... -
Lacko87
tag
Mivel ez az első droidos telefonom és ez a legdrágább is nekem elhiheted, hogy két napja szinte folyamatosan a kezemben van és keresem a hibát. Fél éve vártam hogy ilyen áron normális telefon legyen kapható. Az Alcatel ot995 majdem meggyőzött csak az ICS tudtommal mai napig csak ígéret és az 512 mb ram is szűkös.
Szerintem ezzel a telefonnal akinek nincsenek extra igényei az elégedett. En 2 és fél nap után maximálisan elégedett vagyok.
Az új tulajoknak javaslom a frissítés elvégzését az elején, mert pontosan nem tudjuk de sokmindent javít. Pl: aku idő, sebesség. -
Peter_Pan
tag
Kedves Vzaza! Bocs, de ez nem a T-mobilról, mint szolgáltatóról szóló topik. Nem is a ZTE-ről szól, sem a Blade-ről. Hanem egész konkrétan a ZTE Grand X inteles változatáról, amellyel összefüggésben személyes tapasztalattal nem, előítélettel viszont annál többel rendelkezel.
Engem és azokat, akik e készülékről szeretnének információhoz hozzájutni kezd zavarni az, hogy kommunikációs háborút vívsz azokkal, akik előítéleteidet nem osztják. Eddig nem szóltam neked és többet nem is fogok. Remélem a moderátor végzi majd a dolgát ha nem hagyod abba a kötekedést, ugyanis hozzászólásaid nem az ismeretek növelését szolgálják.
-
ux1
addikt
-
adamsz82
tag
Ismert tény, nem tartósság a cél a gyártók részéről, külön oktatják a mérnököket, hogy romoljon el valami lehetőleg garancia időn túl minél előbb. Megvan ez a kocsiknál - TV-knél mindenhol.
Mellette a tömeggyártás - minél olcsóbb munkaerők és előállítás, minőség ellenőrzés szúrópróbaszerűsége okozza hogy legyen az elite márka becsúsznak hibás példányok. Hiába hőbörgünk ezen, MI vagyunk az oka, mivel iszonyatosan befolyásolható fogyasztói társadalom lettünk
Szóval ne húzzuk le egy árához képest iszonyú jó telefontopic hangulatát -
sdd2
veterán
Nekem is sok pénz, főleg hogy diák vagyok, próbálok gyűjtögetni a telóba de minden gyártónál vannak hibák. pl az első szériás S3-akat bezúzták a kékeket mert nem olyan kék lett mint amilyet akartak. S2 kinelzője foltosodik, Xperia Mini Prok elektrosztatikus zajt adtak ki ami videóban hallható volt, Xperia S kijelzője az elején sárgásodott a hőtől, stbstbstb. Ez van sajna.
-
rizso
addikt
Jogos az elvárásod, ez tény. Nekem is pénz a 60eFt (nem is kicsit). Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a tömegtermelés során lehetnek/vannak egyedi/eseti hibák, meg olykor szériahibák is. Egy olyan gyártót sem tudnék mondani, ahol nem fordul elő hiba - hiába várná el az ember, sajnos ilyen nincs.
-
sdd2
veterán
Minden új telefonnál vannak hibák de ha kicserélik nem tudom mi benne a para... Ráadásul mindenki azt vesz amit akar, kit érdekel ha nexust veszel majdnem dupla árért? Vegyél nyugodtan de nem vagyunk rá kíváncsiak és nem akarlak bántani de pár hsz-ből lejött, hogy dől a hülyeség belőled...
Az első 1-2 mondat agressor12 nek is szól
-
Keeperv85
nagyúr
Mégis kénytelen leszek... Az nem arra való, amire ti/te használjátok. Nincs semmi elcseszve, csupán szó nincs róla, hogy takarékosabb lenne tőle bármi is, ugyanis biztonsági okokból kell beépíteni (kórházak stb...) és nem energiatakarékossági funkció. Mivel a RIL-t piszkálja, illetve a GSM végfokokat tiltja le, logikusnak tűnhetne, hogy kevésbé merül a készülék. Azt viszont sokan nem gondolják végig, hogy ilyenkor a rendszer folyamat hálózatot keres, amivel hajtja a procit... Persze: ez hiba is lehetne, ha ez az üzemeltetés üzemszerű lenne. Miután nem az, így magasról nem érdekel már senkit. Hogy sajnos vagy sem, azt el lehet dönteni...
Gondolkodj azon az elven, ahogy ők: ha valami fut, ami szoftver, az fogyaszt is. Ezek itt most azok a kódrészek ami folyamatosan figyelnek. Ha nem fut, akkor fogyaszt a végfok. Ugye nem egyértelmű melyik rosszabb. Sőt...
-
Coolmat
őstag
Az érintéseket egyből kezeli, egyáltalán nem mondanám hogy érzéketlen. Hangszórója szépen szól, a rezgése viszont kicsit fura, kicsit más mint a Blademen, lehet erre mondta az egyik kolléga itt a topikban hogy hibás, de szerintem elfogadható, emiatt biztos nem fogom visszavinni. Sajnos nem lesz mostanság sok időm nyomkodni, majd vasárnap visszanézek mik a fejlemények itt a topikban, addig meg használom amikor ráérek nyomkodni kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged