- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sittes79 #17048 üzenetére
Először a gyári recovery, majd a b04, utána frissítettem b06-ra.
Ehhez mit szóltok? Hülye vagyok?
Honnan kerülhettek a telefonba ezek a képek? -
heidricha
őstag
válasz
sittes79 #16213 üzenetére
Semmi praktika nem használt, mint wifi ébrentartás, vagy regpon?
Nekem így elviselhető, hogy "csak töltés esetén" van a WiFi ébrentartva. Pár hetente egyszer, ha fagy az érintő, de lehet, hogy annyit sem. Mondjuk épp tegnap úgy sikerült, hogy nem múlt el magától, ami az első ilyen eset volt, hanem egyszercsak dobott egy reboot-ot. Ezt egyelőre mérési hibának tekintem, mert sosem mutatkozott eddig ez a jelenség.
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13806 üzenetére
"Viszlát" Más telefonja van, de lehet hogy figyelemmel fogja kísérni a topikok..
Aki meg van elégedve a telefonnal, valószínűleg meg is lesz. Hibátlan telefonod van? Örülj neki. Ha az enyém is az lenne, eszem ágában se lenne megválni tőle, mert ennyi pénzért bestbuy. Ma hasonlítottam össze pl egy Xperia P kijelzőjével, hát..mind fényerőben mind képminőségben köröket vert rá. Tényleg jó telefon LENNE, HA..
Azért beszélek le másokat, mert ennél a telefonnál sokkal nagyobb az esélye, hogy sz@rt kap, mint pl egy nexus 4nél(vagy mondhatnék bármilyen értelmes telefont).
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13802 üzenetére
Nem hinném, hogy így le kéne szólni, mert bizony igaza van. Sok a szenvedés a telefonnal, ennek ellenére nem kibírhatatlan, de köze nincs a hibátlanhoz. Én pl. minden olyan ismerősömet, aki ilyen telefont tervez venni, lebeszélem róla.
Azért nem cseréltem eddig le semmi hasonlóra, mert sajnos nem produkál olyan hibát amire cseréltetni tudnám. De, tűkön ülve várom hogy valami besz@rjon rajta. -
tPedro_
őstag
válasz
sittes79 #13549 üzenetére
Ez a lilasodas nem a kijelzo fajtajatol/tipusatol fugg?
Vagy volt mar aki kicserelte es olyat kapott ami nem lilasodott?
(Szerintem az enyem is lilas egyebkent, de eddig csak egyszer tapasztaltam par masodpercre, nem szoktam tuzo napnal mobilozni, a tukrozodestol ugy se latnek semmit.)
-
Coolmat
őstag
válasz
sittes79 #12595 üzenetére
Szia!
Erre a bugra már én is felfigyeltem nextv2-nél, ha leválasztod majd visszamountolod az SD kártyát vagy újraindítod a telót, akkor már látni fogja az újonnan felmásolt fájlokat. Ezt elkerülendő inkább maradok az MTP módnál, még ha kicsit idegesítő is a sima windows intézőt használni...
-
heidricha
őstag
válasz
sittes79 #11843 üzenetére
- szerintem nemigen gyorsul... szubjektív. viszont nincs benne egy csomó hulladék, ami amúgy sem kellene (Twitter, Touchpal...) bár ezek kellhetnek másnak, és a gyáriban is blokkolhatók.
- érintő kicsit jobb a v2-vel - szintén elég szubjektív - amúgy meg szokni kell, kicsit túl érzékeny, az érintési pont izeg-mozog, ami app nem szűri, az elég vacakul tudja érzékelni. Ezt nem mindenki hitte el eddig, akinek említettem
- JB teljesen bizonytalan, egyes "bennfentesek" szerint sosem lesz; én még reménykedem, hogy az Intel kapcsolat miatt mégis megcsinálják majd. Vagy legalább kiadják a forrást, és lesz esély CM10-re. Azért ne legyen csalódás, ha semmi nem lesz ezekből!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Hobby elektronika
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest