- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sittes79 #17048 üzenetére
Először a gyári recovery, majd a b04, utána frissítettem b06-ra.
Ehhez mit szóltok? Hülye vagyok?
Honnan kerülhettek a telefonba ezek a képek? -
heidricha
őstag
válasz
sittes79 #16213 üzenetére
Semmi praktika nem használt, mint wifi ébrentartás, vagy regpon?
Nekem így elviselhető, hogy "csak töltés esetén" van a WiFi ébrentartva. Pár hetente egyszer, ha fagy az érintő, de lehet, hogy annyit sem. Mondjuk épp tegnap úgy sikerült, hogy nem múlt el magától, ami az első ilyen eset volt, hanem egyszercsak dobott egy reboot-ot. Ezt egyelőre mérési hibának tekintem, mert sosem mutatkozott eddig ez a jelenség.
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13806 üzenetére
"Viszlát" Más telefonja van, de lehet hogy figyelemmel fogja kísérni a topikok..
Aki meg van elégedve a telefonnal, valószínűleg meg is lesz. Hibátlan telefonod van? Örülj neki. Ha az enyém is az lenne, eszem ágában se lenne megválni tőle, mert ennyi pénzért bestbuy. Ma hasonlítottam össze pl egy Xperia P kijelzőjével, hát..mind fényerőben mind képminőségben köröket vert rá. Tényleg jó telefon LENNE, HA..
Azért beszélek le másokat, mert ennél a telefonnál sokkal nagyobb az esélye, hogy sz@rt kap, mint pl egy nexus 4nél(vagy mondhatnék bármilyen értelmes telefont).
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13802 üzenetére
Nem hinném, hogy így le kéne szólni, mert bizony igaza van. Sok a szenvedés a telefonnal, ennek ellenére nem kibírhatatlan, de köze nincs a hibátlanhoz. Én pl. minden olyan ismerősömet, aki ilyen telefont tervez venni, lebeszélem róla.
Azért nem cseréltem eddig le semmi hasonlóra, mert sajnos nem produkál olyan hibát amire cseréltetni tudnám. De, tűkön ülve várom hogy valami besz@rjon rajta. -
tPedro_
őstag
válasz
sittes79 #13549 üzenetére
Ez a lilasodas nem a kijelzo fajtajatol/tipusatol fugg?
Vagy volt mar aki kicserelte es olyat kapott ami nem lilasodott?
(Szerintem az enyem is lilas egyebkent, de eddig csak egyszer tapasztaltam par masodpercre, nem szoktam tuzo napnal mobilozni, a tukrozodestol ugy se latnek semmit.)
-
Coolmat
őstag
válasz
sittes79 #12595 üzenetére
Szia!
Erre a bugra már én is felfigyeltem nextv2-nél, ha leválasztod majd visszamountolod az SD kártyát vagy újraindítod a telót, akkor már látni fogja az újonnan felmásolt fájlokat. Ezt elkerülendő inkább maradok az MTP módnál, még ha kicsit idegesítő is a sima windows intézőt használni...
-
heidricha
őstag
válasz
sittes79 #11843 üzenetére
- szerintem nemigen gyorsul... szubjektív. viszont nincs benne egy csomó hulladék, ami amúgy sem kellene (Twitter, Touchpal...) bár ezek kellhetnek másnak, és a gyáriban is blokkolhatók.
- érintő kicsit jobb a v2-vel - szintén elég szubjektív - amúgy meg szokni kell, kicsit túl érzékeny, az érintési pont izeg-mozog, ami app nem szűri, az elég vacakul tudja érzékelni. Ezt nem mindenki hitte el eddig, akinek említettem
- JB teljesen bizonytalan, egyes "bennfentesek" szerint sosem lesz; én még reménykedem, hogy az Intel kapcsolat miatt mégis megcsinálják majd. Vagy legalább kiadják a forrást, és lesz esély CM10-re. Azért ne legyen csalódás, ha semmi nem lesz ezekből!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest