Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Négy napig ingyen játszhatóak.:
The Riftbreaker
Parkitect
Cities: Skylines -
Šolaire
veterán
Első részét szerettem, ma jelent meg hétvégén ki is próbálom szerintem.
[Planet of Lana II] -
mad1
veterán
helo,nekem ez
miért nem ilyen?
és ezt hol lehet orvosolni?a resident evil village vr módjához kellene.
köszi -
zozika2
tag
Sziasztok, ugye jól tudom, hogy ha lesz egy második Steam eszközöm, arra ha bejelentkezek ugyanúgy tudok játszani azon is a már megvett játékokkal, tehát egyszerre két helyen?
-
De4d
őstag
Steamen scemmelni lopni, csak linkekkel tudnak igaz?
Szerintem megint próbálkoztak de nem vártam meg. Rám írt valami majom hogy nincs e kedvem csgozni csapatban, mondtam nem, erre nem baj elég ha csak "tartalékosnak" vagy jelképesen csatlakoozom, hogy meg legyen a létszám. Ekkor tiltottam is és jelentettem. (Nem vártam meg semmilyen linket, 2-3 mondat után ment a tiltás.) -
wjbhbdux
veterán
válasz
Szabmester03
üzenetére
A Steamen egyelôre? nincs Forint fizetôeszköz, a nyugati Eurós árak vannak.
-
aujjobba
addikt
válasz
Szabmester03
üzenetére
Nincs.
En Revolut kartyaval szoktam fizetni, ott nem annyira lehuzos a valtas.
Bar oszinten szolva ilyen par-tiz euros teteleknel talan mindegy is. -
Szabmester03
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra , hogy a steamen forintban lássam az árakat?
Google szerint csak magyarra kell állítani a fiókot , de ennek ellenére továbbra is euróban mutatja , illetve abban is vonja a kártyáról. -
Héraklész
aktív tag
válasz
Werkly
üzenetére
Mi az a 3-as net? Nekem csak (úgy 10 éve) 1 gigás, de hamar lejön minden.
Sosem értettem azokat, akik egy pici meghajtón vezérlik a rendszert és már nem fér rá néhány játék sem...
Valójában ők azok akik "variálnak" nem a programok.#112736 "Akkor lehet rosszul fogalmaztam!" -Nyilván.
-
Werkly
addikt
Akkor lehet rosszul fogalmaztam! A játékok anno kivágással másik meghajtóra lettek "áttéve" (csak a játékmappa és a fájlok) hibás meghajtó miatt. A Steam újra lett telepítve új meghajtóra. Így lehetséges, hogy appmanifest sérült vagy régi vagy meg sincs és nem is látja telepítettnek a Steam a játékokat! 1TB új meghajtóra lett telepítve a kliens. Elkezdte tölteni létrehozta a mappákat stb. Steam kilép és az anno kivágott fájlokka felülírva. Namármost ha ez megvolt fájlok ellenőrzése 0b. Tehát erre értettem először, hogy ezt egy Epicnél simán megjátszom és látja illetve megy a játék és ha kell frissíti a játékokat. Ez viszont Steamnél nem jön össze sehogy sem. Konyhanyelven ennyi! De erre mondták így jártam.

-
-
Werkly
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Rendes tőletek, hogy próbáltok segíteni de mindenképpen újra akarja tölteni! Töröltem az egészet és inkább virágbolti gamet nyomom! 80 Gigát 3-as nettel nem szedek le megint. Mindig is utáltam a Steamet emiatt a variálgatás miatt ha meghajtókkal variáltam! Kösz mégegyszer!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Werkly
üzenetére
Ha egyszer elkezdi a letöltést, akkor már be is akarja fejezni. A Letöltések között ha rámész egérrel, jobb oldalon lesz egy X gomb, azzal megszakíthatod. Vagy bezárod a Steamet, és steamapps\downloading mappából kitörlöd kézzel.
Ha több játékról van szó (mert megváltozott a meghajtó, ahova eddig voltak telepítve), akkor pedig Steam-Beállítások-Tárhely.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Werkly
üzenetére
Ha kézzel akarod csinálni: A steamapps mappa tartalmát kell átmásolni az új meghajtón steamben megadott könyvtárba, beleérte a játékhoz tartozó steamapps/appmanifest_xxxxxxx.acf filet az azonosítójával, amiben tárolja hogy milyen verzió van letöltve belőle.
De erre van a hitvány Steamben beépített funkció is: a jobbklikk tulajdonságok menüben megtalálod, amivel áthelyezi neked..
-
Werkly
addikt
Megoldható ennél a hitvány Steamnél, hogy betallózom valahogy a játékot, hogy ne akarja újra letölteni? Más drivera kerültek a játékfájlok. De ha elkezdem a letöltést majd kilépek és felűlírom a meglévő fájlokkal akkor is töltené az egészet. Kikerülhető ez? Epic és más hulladéknál működik. Itt nem? Kösz!
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, csak nalam szarakodik a steam? Kidobal jatekokbol es a kapcsolat is jon-megy, neha visszajon de most pl azt irja nincs kapcsolat.
-
chungee
addikt
válasz
VGYke
üzenetére
Igen, fizetésnél kell választani, hogy svájci frankkal akarsz fizetni. Mi így vagyunk már évek óta. De gazdasági szempontból svájci store drágább mint itthon. Ha jövőben akarsz vásárolni akkor nem előnyös. Nekem meg kúzinomnál nincs store-ban ár különbség mert EU övezetben vagyunk
-
VGYke
addikt
-
chungee
addikt
válasz
VGYke
üzenetére
Ha valóban a rokonod és megbízol benne. Akkor költöztess ki az accodat hozzá vagy az ő accja jöjjön haza. Megadjátok egymásnak a belépési adatokat. Utána filléres játékot vásároltok az accra és az acc máris honosítva van az adott országban. Utána mehet a közös bulizás. Nekem is van Németországban élő rokonom, mi így oldottuk meg.
-
chungee
addikt
Koszonom a valaszokat, sikerult
-
chungee
addikt
Sziasztok! Van a steam wallet-emben 6.5euróm, szeretnék venni 11eurós játékot akkor fel tudom használni a wallet-en lévő összeget és a bankkártyámról pótólnám a hiányt

-
PeL
addikt
Ha valaki be akarja szerezni a legutóbbi 3 Mortal Kombat játékot a hozzájuk tartozó összes létező DLC-vel nagyon olcsón, itt a lehet vissza nem térő alkalom:
https://store.steampowered.com/bundle/61068/Mortal_Kombat_Elder_God_Bundle/
13€ a full pack, ha valami megvan belőle azt értelemszerűen nem számolja fel.
-
Egy újabb gyöngyszem az Amanita Design-tól. Játszható demó a Steamen!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A Steam a családi játékmegosztásban miből tudja hogy ki hol él?
Mert ugye csak azonos országbeli családtagok játszhatnak egymás játékaival?* A steam nyelvi beállításaiból - kizártnak tartom, de hátha :-)
* IP-címből, azaz ki hol tartózkodik? - Ezt viszont, ha valaki VPN mögött van, aligha találja ki,
* A játék vásárlási helyéből vásárlási előzmények (purchase history) alapján? De ott talán csak azt látni hogy Huf (Ft?), vagy $, stb.Egyszóval van e valamilyen módja annak, hogy egy Svájcban elő rokonommal használjuk a családi játékmegosztást, mert most nem engedi,
(Persze azon túl, hogy én költözzek ki, vagy ő haza
) -
aujjobba
addikt
válasz
ridiculous
üzenetére
Amikor a death stranding-et vettem nem csinaltam fiokot igy cashback se jott nyilvan.
Viszont ma beregeltem, az email cim alapjan a fiokhoz rendelte a DS kulcsat es igy utolag is tudtam ervenyesiteni a visszateritest.
Erre nem szamitottam
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

miért nem ilyen?
Valójában ők azok akik "variálnak" nem a programok.
Na de nem érdekel nagyon!
Itthon és Németországban a Store eurót mutat
eami