- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
atillaahun #4518 üzenetére
Ahogy olvastam a telefonálásra vonatkozik.
-
Ricardo
titán
Akkor összefoglalva. Mire kell odafigyelni az új készülék megérkezése után?
-Rezgőmotor ereje
-Hangszóró ne legyen torz
-Elhalkulások
-Beszélgetés eleji csendKihagytam valamit?
-
Ricardo
titán
Valóban ennyi embernek van gondja a vásárolt telefonnal? Lassan úgy érzem mintha lottózni menne be az ember a T-mobilba. Vagy szerencséje lesz, vagy nem.
-
Ricardo
titán
válasz
SteelRain #1112 üzenetére
Érdekes probléma. Én első körben újra beállítanám a kézi hálózatválasztást, ha nem segít, akkor csinálnék egy szoft resetet (gyári adatok visszaállítása), és reménykednék. Ha ez sem oldja meg akkor szerviz.
Szerintem az a gond, hogy nem veszi figyelembe a kézi hálózatválasztást, és automatikusan vált. Mivel az adatbarangolás tiltva van , ezért amint másik hálózatra áll bontja a kapcsolatot, és tudatja veled ( egy háromszög benne felkiáltó jellel), hogy bontotta a kapcsolatot mert adatbarangolás lett volna ha nem teszi (és azt ugye letiltottad.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest