- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
levisboy
tag
-
levisboy
tag
Helló!
Mennyire nézik a T szervizbe a cserénél a telefon külső állapotát. Sajnos az enyém egyik sarka kapott egy kis útpadkát. Nem szoktam telefont elejteni de ezt sikerült, nem vészes de ha megnézik akkor látszik. Ez miatt megtagadhatják a garanciás cserét? -
levisboy
tag
Helló!
Mennyire nézik a T szervizbe a cserénél a telefon külső állapotát. Sajnos az enyém egyik sarka kapott egy kis útpadkát. Nem szoktam telefont elejteni de ezt sikerült, nem vészes de ha megnézik akkor látszik. Ez miatt megtagadhatják a garanciás cserét?
-
levisboy
tag
Sziasztok!
A bekapcsológomb hosszan nyomásával miért kapcsol ki a telefon? Nem úgy kellene, hogy megnyomom hosszan majd rámegyek a kikapcsolásra? Az a baj néha a zsebembe megnyomódik és kikapcsolom a telefont, van erre valami megoldás? Ja és a wifi miatt néha meghal a touchscreen pár percre, arra már valami megoldás? Köszi!
-
levisboy
tag
Sziasztok!
3 napja hozta a futár nekem grandét. Nem vagyok amatőr android felhasználó de egy hiba nagyon zavar. Néha feloldó gomb után nem reagál a képernyő, nem tudom az érintőképernyőn feloldani a telefont. Ilyenkor leteszem egy picit és utána már reagál. Másnál is fordult elő ez a hiba? Köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest