Hirdetés
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Én addig amíg nem jön valami frissítés 2 dolgot csináltam:
1. beállítottam hogy automatikusan induljon újra a telo reggel 6-kor, ill.
2. megcseréltem a sim1-et a sim2-vel.
A mai nap tudtak hívni többször is, nem volt gond. -
Bozek
nagyúr
Nekem mind a két SIM One, szóval lehet, hogy azzal van a baj? De mit lehet tenni?
Korábban már gondolkoztam az eSIM-en, most is eszembe jutott, hátha megoldaná, de az online azonosítás gombja inaktív. Mondjuk most nem is megy a portál, technikai hiba van.
-
duronx
senior tag
Sajna ma megint nem tudtak hívni
de csak a 2.sim-el (one-os) van ez a probléma.
Újraindítás után a hiba elhárul, viszont másnapra ugyan úgy előjön. -
duronx
senior tag
Oké, lehet a Xiaomi SIM-aktiválási szolgáltatás segített a sim problémán, nem tudom. Én sok mindent ki be kapcsoltam, most jó hogy mi oldotta meg a problémát az örök rejtély marad

-
Bozek
nagyúr
"Az utolsó frissítés jún.30 jött a telomra."
Két külön frissítésről beszélünk. Nem a szoftver, hanem az alkalmazások frissítése az, amiről én. Az van, hogy naponta, de legalábbis hetente frissül. Hol a galéria, hol a kezdőképenyő, most legutóbb a Xiaomi SIM-aktiválási szolgáltatás.
-
duronx
senior tag
Egyelőre ma jónak tűnt. Ezt, amit írtál, én is kerestem, mert az AI ajánlotta, de nem találtam. Köszi, hogy leírtad. Bár nem tudom, hogy meg akarom-e csinálni, mert a WiFi még hagyján, kettőt használok, egyet itthon meg egyet a cégnél, szóval nem nehéz visszahozni. De a BT az okosóra miatt problémás. Igaz, legalább akkor csinálnék azon is végre egy gyári visszaállítást, mert néha lefagy.
"frissítés lehet volt, nem vettem észre"
Nézd meg a Beállítások - Rendszeralkalmazás-frissítés-en belül. A három pöttyre nyomva ott van a Frissítési előzmények.
Az utolsó frissítés jún.30 jött a telomra.
Nekem csak 1 okos óra van a telora kötve, és 3 wifi ezt nem volt nehéz vissza állítani. Ha még mindig gond van a hívással, lehet érdemes megcsinálnod. -
Bozek
nagyúr
Egyelőre ma jónak tűnt. Ezt, amit írtál, én is kerestem, mert az AI ajánlotta, de nem találtam. Köszi, hogy leírtad. Bár nem tudom, hogy meg akarom-e csinálni, mert a WiFi még hagyján, kettőt használok, egyet itthon meg egyet a cégnél, szóval nem nehéz visszahozni. De a BT az okosóra miatt problémás. Igaz, legalább akkor csinálnék azon is végre egy gyári visszaállítást, mert néha lefagy.
"frissítés lehet volt, nem vettem észre"
Nézd meg a Beállítások - Rendszeralkalmazás-frissítés-en belül. A három pöttyre nyomva ott van a Frissítési előzmények.
-
duronx
senior tag
Nálam pár napja elmúlt a hívás probléma, frissítés lehet volt, nem vettem észre. Sok mindent ki be kapcsoltam, azóta jó.
(pl. a beállítások / további csatlakozási lehetőségek / wifi, mobilhálózatok és bluetooth visszaállítása (minden wifi, bluetooth beállítás törlődik) -
Bozek
nagyúr
Ma frissült a Xiaomi SIM-aktiválási szolgáltatás. Kíváncsi vagyok, hogy megoldódott-e a probléma. Ha újra tapasztaljátok, írtok majd? Egyelőre engem az előbb tudtak hívni a problémás SIM-en, szóval meglátjuk.
-
Logitech
aktív tag
Lehet valahol eredeti tokot kapni, mint ami a telefonhoz volt?
-
Bozek
nagyúr
Köszi a válaszokt Igen én is kérdeztem az Al-t végis is csináltam amit írtál." AI-t megkérdezve ki kell kapcsolni a VoLTE-t és a VoWiFi-t, de nálam VoLTE kapcsoló nincs is egyik helyen se." Nekem sem volt de egy kódot kell beírni hogy elő jöjjön a Volte. De nem oldotta meg.Közben több fórumon végig néztem és sok embernél elő jött ez a 303 nál. Ne ennyit a 303 ról meg a HyperOs 3 ról.
Közben megtaláltam: *#*#86583#*#*
Csak hogy tudja más is, ha kell neki.
-
Bozek
nagyúr
Köszi a válaszokt Igen én is kérdeztem az Al-t végis is csináltam amit írtál." AI-t megkérdezve ki kell kapcsolni a VoLTE-t és a VoWiFi-t, de nálam VoLTE kapcsoló nincs is egyik helyen se." Nekem sem volt de egy kódot kell beírni hogy elő jöjjön a Volte. De nem oldotta meg.Közben több fórumon végig néztem és sok embernél elő jött ez a 303 nál. Ne ennyit a 303 ról meg a HyperOs 3 ról.
És milyen kódot?

-
kromatika
veterán
Szerintem szoftveres, mert egy ideje nálam is ez van. Én is a SIM-kártyára gondoltam, de még nem jártam a One-nál. Szerintem a 303-as frissítés óta van így, de nem tudom biztosra mondani.
Amúgy érdekes, mert két SIM van a telefonban és ha az 1-es nem elérhető, a 2-esen attól még tudnak hívni. Mindkettő One amúgy, az 1-es saját, a 2-es céges.
Az AI-t megkérdezve ki kell kapcsolni a VoLTE-t és a VoWiFi-t, de nálam VoLTE kapcsoló nincs is egyik helyen se.
-
duronx
senior tag
Sziasztok.Adott egy Xiaomi 14 T Pro 512GB,a legfrisebb 303 szoft verzióval.KB 2 hete tart hogy sokszor nem tudnak hívni,mert amikor hívnak sem foglaltat,sem kapcsolódási hangot nem hallanak .Tök süket a teló.Nálam sem jelzi hogy nemfogadott hívásom volt. Ezen csak az segít ha ki kapcsolom a telót,majd újra indítom.Ekkor meg érkezik az üzenet hogy nem fogadott hívásom volt. De ezt kb naponta kétszer el kell játszanom. És most már azt is észre vettem,hogy amikor gond van én sem tudok hívni,csakha újra indítom a telót. Akkor egy fél napig jó,majd utána újra kell indítanom. Az One szolgáltatónál 3 nap ki cseréltettem a sim kártyát,de a probléma marad.Le ellenőriték és minden beállításom alapon van,és ő náluk is rendben van minden.Szerintetek ez hardveres,vagy szofveres probléma. Külső program allig van a telón.Köszi előre is a segítséget.
Baszki, ezzel szívók én is napok óta
Legalább nem vagyok egyedül 
Nálam a Telekomos sim az egyes foglalatban jól működik, de ahogy nálatok is a one sz@rakodik a 2. sim foglalatban.
A VoLTE nálam soha sem volt bekapcsolva. -
Bozek
nagyúr
Sziasztok.Adott egy Xiaomi 14 T Pro 512GB,a legfrisebb 303 szoft verzióval.KB 2 hete tart hogy sokszor nem tudnak hívni,mert amikor hívnak sem foglaltat,sem kapcsolódási hangot nem hallanak .Tök süket a teló.Nálam sem jelzi hogy nemfogadott hívásom volt. Ezen csak az segít ha ki kapcsolom a telót,majd újra indítom.Ekkor meg érkezik az üzenet hogy nem fogadott hívásom volt. De ezt kb naponta kétszer el kell játszanom. És most már azt is észre vettem,hogy amikor gond van én sem tudok hívni,csakha újra indítom a telót. Akkor egy fél napig jó,majd utána újra kell indítanom. Az One szolgáltatónál 3 nap ki cseréltettem a sim kártyát,de a probléma marad.Le ellenőriték és minden beállításom alapon van,és ő náluk is rendben van minden.Szerintetek ez hardveres,vagy szofveres probléma. Külső program allig van a telón.Köszi előre is a segítséget.
Szerintem szoftveres, mert egy ideje nálam is ez van. Én is a SIM-kártyára gondoltam, de még nem jártam a One-nál. Szerintem a 303-as frissítés óta van így, de nem tudom biztosra mondani.
Amúgy érdekes, mert két SIM van a telefonban és ha az 1-es nem elérhető, a 2-esen attól még tudnak hívni. Mindkettő One amúgy, az 1-es saját, a 2-es céges.
Az AI-t megkérdezve ki kell kapcsolni a VoLTE-t és a VoWiFi-t, de nálam VoLTE kapcsoló nincs is egyik helyen se.
-
kromatika
veterán
-
duronx
senior tag
-
Bal0924
senior tag
Nálam ma jelent meg a 303
Igaz csak miután megnéztem, hogy van-e frisstés.
Elötte nem mutatta hogy van.
Magyar régió -
duronx
senior tag
-
Bozek
nagyúr
Augusztusi security patch érkezik, 303-as FW. Más újdonságot nem írtak, én a béta tesztelő státusz miatt ma megkaptam magyar régión.
-
kromatika
veterán
-
Bozek
nagyúr
Sziasztok.Két dologban kérném a segítségeteket. Hogyan tudom be állítani hogy amikor a telót rá dugom a pc re,ne kérje mindig a megerősítést a csatlakozási mód kiválasztásához ha nem rögtön android fájl átvitelre váltson. A másodi,hogy lehet be állítani hogy ha mms üzenetet kapok azt ne csak adaton ,ha nem wifin is le tudjam tölteni.Köszi előre is.
1. Beállítások - További beállítások - Fejlesztői beállítások - Alapértelmezett USB-bállítás és ott ki tudod választani.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Két dologban kérném a segítségeteket. Hogyan tudom be állítani hogy amikor a telót rá dugom a pc re,ne kérje mindig a megerősítést a csatlakozási mód kiválasztásához ha nem rögtön android fájl átvitelre váltson. A másodi,hogy lehet be állítani hogy ha mms üzenetet kapok azt ne csak adaton ,ha nem wifin is le tudjam tölteni.Köszi előre is.
-
Bozek
nagyúr
Az összehasonlító videókkal nincs is gondom, csak ezekkel a specifikációkat felsoroló és pipáló hülyeségekkel. Sokszor a szám alapján tesz pipát egyik vagy másik helyre. 5-10 grammon, meg 1-2 milliméteren nem sok múlik. És amikor még nem is helyesen vannak az adatok, na, az főleg idgeesítő. A 12T Pro kijelzője is 6,67", nem pedig 6,36", mint a videóban.
A GSMArena-n ugyanúgy egymás mellett vannak az adatok, és jóval több információt kaphatunk, mint ebből a videóból.
-
duronx
senior tag
Én szeretem az ilyen videókat, de persze az általad belinket oldal is hasznos. A lényeg hogy érdemes több tesztből, forumról, véleményekből tájékozódni. Minnél több az info annál könnyebb a döntés.
-
Bozek
nagyúr
[Xiaomi 12T Pro Vs Xiaomi 13T Pro Vs Xiaomi 14T Pro] én ehez hasonló videókat szoktam nézni ha kíváncsi vagyok két vagy több termék közti különbségekre.
Na, az ilyen videókat utálom. Ennél sokkal részletesebb összehasonlítást tudsz megnézni a GSMArena-n. Itt is ki tudsz választani 3 telefont és ott van egymás mellett minden infó. Ebből videót csinálni a nézettség miatt (főleg, hogy csak egy része van benn) értelmetlen.
-
beyruth82
veterán
Én 12T-ről váltottam 13T Prora (mert a 12T beleesett a balcsiba és tönkrement) majd 14T Pro-ra. Kamerát alig használom és már a 12T is szép képeket csinált az én nagyon laikus szememmel nézve, így én kevés különbséget láttam. Meg persze anno én a 12T-t a 13T Pro-ra cseréltem így avval méregettem össze. Inkább a képekbe belenagyítva láttam szebbnek anno a 13T Pro kamerájával készült képeket, illetve az új funkciók miatt (pl leica együttműködés) a képek élesebbek és színesebbek ha a leica vibrantra teszem. Úgy emlékszem 12T-nél még nem volt leica együttműködés de nem vagyok benne biztos. Végül tavaly feleségemnek 14T-t magamnak pedig 14T Pro-t vettem. A kettő között csak és kizárólag a töltési sebességben érzékelni különbséget saját tapasztalataim szerint. Minden másban ugyan az, tehát ha váltanál akkor szerintem a 14T jobban megéri ár/érték arányban mint a 14T Pro hacsak nem játszol is a telefonon, mert akkor lehet a nyers többlet teljesítmény jól jön. Ha nem esett volna bele a Balatonba a 12T-m akkor én kb a 14T/14T Pro megjelenése után cseréltem volna le a 12T-t. A jelenlegi 14T Pro-t viszont biztos nem cserélem le jövőre 2 év után ahogy szoktam. Ez már annyira jó és elég nekem mindenben hogy ez lesz az első telóm amit akár 4 évig is fogok használni mert feleslegesnek érzem cserélni (hacsak tönkre nem vágom mint a 12T-t). 😃
-
bunz
csendes tag
[Xiaomi 12T Pro Vs Xiaomi 13T Pro Vs Xiaomi 14T Pro] én ehez hasonló videókat szoktam nézni ha kíváncsi vagyok két vagy több termék közti különbségekre.
igen, köszi, ilyeneket már nézegettem, inkább saját tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, mert nagyon vegyes amiket eddig olvastam, pl. hogy hiába az elviekben jó kamera, amit ezek az összehasonlítások ígérnek, és pontoznak, de gyakorlatban mégsem annyira ütős.
-
duronx
senior tag
-
bunz
csendes tag
Sziasztok,
Erdemes lehet 12t prot cserelni ra?
Mi az, amiben jobb es mi az amiben esetleg alul marad?
(Parom telefonja romlott el, Ket opcio van, ha megeri parom kapna a 12t prot, de ha nem, akkor o venne maganak valami olcsobbat, szoval nem feltetlenul szukseges a 14t pro) -
duronx
senior tag
-
Bozek
nagyúr
-
duronx
senior tag
Nálam még nem ajánlotta fel (Telecom/One)
-
Bozek
nagyúr
Szuper, köszi. Töltöm is lefelé.
Már vártam.Erről a Mi-LOG to Rec.709-ről már értekeztem a 15T Pro topikban. Értelme nem sok van, mert a Rec.709 még csak nem is HDR. Szóval ha simán felveszel egy videót, az ugyanaz, mintha a Mi-LOG-ból csinálsz Rec.709-et...
-
posacenere
kezdő
HyperOs 3.1 frissítés, magyar régió
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Este kikapcsoltam a wifi-t, bekapcsoltam az akkumulátorkímélőt és bekapcsoltam az alvásidő módot.
Az alvásidő mód, már megszoktam, hogy akkor kapcsol be és ki amikor akarja, hiába van időzítve.
De mostanában már az első kettővel is megcsinálja.
Reggelre bekapcsolja a netet és kikapcsolja az aksi kímélőt.Miért csinálja?
-
huby80
senior tag
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Más topicba költözök! Köszönök Nektek minden segítséget és minden jót kívánok Nektek!
-
Bozek
nagyúr
-
ricsmoka
tag
Ezt hol tudom kiiktatni?
-
Logitech
aktív tag
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Amikor hivnak a csengőhang egy idő után halk lesz! Hol tudom azt vissza állítani, hogy végig hangos maradjon? Köszi szépen
-
Bozek
nagyúr
Ide is bemásolom, amit a 15T Pro topikba írtam, mert itt is felmerült már ez a kérdés.
Többször említettem már a Shizuku-t, most két másik problémára is megoldást találtam, nem csak a gyári appok tiltására.
Az egyik a háttérképpel változó szín, a ColorBlendr alkalmazással be lehet állítani másik témát. Sajnos root nélkül korlátozottak a lehetőségek, csak az elsődleges színt lehet saját kedvünk szerint állítani, de attól még használható. A fő problémám úgyis az volt, hogy hiába állítottam be korábban kék hátteret, maradt a Material You-t használó alkalmazásoknál a barna, de ez megoldotta, most már kék, amit akarok.

A másik pedig a hívásrögzítés. Az ACR Phone korábban csak a kisegítő lehetőséges megoldást engedte, de az csak a hangszórót rögzítette, így nem volt annyira hasznos. Most bekerült a Shizuku támogatás, ami valódi hívásrögzítést takar.
-
Logitech
aktív tag
-
duronx
senior tag
-
Logitech
aktív tag
-
Bal0924
senior tag
Most ajánlotta fel a 3.0.7.0.WNNEUXM 95mb (Yettel)
-
seger
addikt
-
duronx
senior tag
-
huby80
senior tag
-
duronx
senior tag
A frissítés óta nálatok is gyorsabban merül a telefon?
Eddig simán ment 1,5 napot, most meg nem bír ki egy napot
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
duronx
senior tag
Telekom - Régió: Mo. most felajánlott egy 95Mb-os frissítést. (3.0.7.0 WNNEUXM)
-
Bozek
nagyúr
Igen, lehet, hogy a bétatesztelőségnek van ehhez köze, de ami furcsa, hogy amikor megjelenik a frissítés, akkor miuiromon is paralel meg szokott jelenni, hogy elérhető ugyanaz a verziószám EU régióra, amit felajánl OTA-n
(most épp pont nem
)Majd meglátom, ha bejutok. Ha nem, akkor meg várok..
-
aprokaroka87
nagyúr
A chatgpt mondott egy érdekeset, persze hogy mennyire valós azt nem tudom, különböző hardver alkatrész beszállítók esetén olyan is lehetséges hogy OTA nem is fogja megkapni az adott frissítést.
Tipikus ilyen eltérő dolog lehet a kamera szenzor, memóriachip, akkumulátor, kijelző panel. -
posacenere
kezdő
Te nem vagy véletlenül béta tesztelő?
A Xiaomi Community-n csak 3.0.4.0 volt fenn WNNEUXM-ből, a 3.0.7.0-t INNEN töltöttem le (a Recovery kell a bootloader nyitás nélküli frissítéshez amúgy). Előbbit fel is tudtam volna telepíteni, utóbbinál kiírta, hogy béta ROM, nem telepíthetem, mert nincs hozzá megfelelő fiókom. Most jelentkeztem béta programba, de 2-3 nap, míg elfogadják, úgyhogy várok.
Amúgy hasznos infó azoknak, akik ottragadtak valami korábbi FW-n:
1. Letöltöd a teljes ROM-ot (Download Full Rom) a Xiaomi Commity-ról (link feljebb).
2. Átmásolod a telefonra valahová a ZIP fájlt, nem kell kicsomagolni (a leírás a downloaded_rom mappát ajánlja a Letöltéseken belül, de mindegy is alapból).
3. Bemész a Beállítások - A telefonról menübe és keresel frissítést.
4. Párszor rányomsz a Xiaomi HyperOS logóra, amíg fel nem ugrik alul egy üzenet, hogy további frissítési funkciók vannak bekapcsolva.
5. A három pöttyre nyomva ott lesz a Frissítőcsomag kiválasztása.
6. Betallózod a letöltött ROM-ot és telepíted.Elvileg ez is ugyanolyan, mint a sima frissítés, szóval nem vesznek el az adatok, de sose árt, ha van biztonsági mentés.
A 4-es pont a hivatalos leírásban nem szerepelt, eltartott egy ideig, míg megtaláltam, hogy hogyan lehet előcsalogatni a Frissítőcsomag kiválasztása menüt.
Igen, lehet, hogy a bétatesztelőségnek van ehhez köze, de ami furcsa, hogy amikor megjelenik a frissítés, akkor miuiromon is paralel meg szokott jelenni, hogy elérhető ugyanaz a verziószám EU régióra, amit felajánl OTA-n
(most épp pont nem
) -
Bozek
nagyúr
One-on, Andorra régión, én kaptam pénteken februári biztonsági frissítést, de a januári kimaradt, remélem csak a kínai holdújév ünnep miatt.
[link]
Te nem vagy véletlenül béta tesztelő?
A Xiaomi Community-n csak 3.0.4.0 volt fenn WNNEUXM-ből, a 3.0.7.0-t INNEN töltöttem le (a Recovery kell a bootloader nyitás nélküli frissítéshez amúgy). Előbbit fel is tudtam volna telepíteni, utóbbinál kiírta, hogy béta ROM, nem telepíthetem, mert nincs hozzá megfelelő fiókom. Most jelentkeztem béta programba, de 2-3 nap, míg elfogadják, úgyhogy várok.
Amúgy hasznos infó azoknak, akik ottragadtak valami korábbi FW-n:
1. Letöltöd a teljes ROM-ot (Download Full Rom) a Xiaomi Commity-ról (link feljebb).
2. Átmásolod a telefonra valahová a ZIP fájlt, nem kell kicsomagolni (a leírás a downloaded_rom mappát ajánlja a Letöltéseken belül, de mindegy is alapból).
3. Bemész a Beállítások - A telefonról menübe és keresel frissítést.
4. Párszor rányomsz a Xiaomi HyperOS logóra, amíg fel nem ugrik alul egy üzenet, hogy további frissítési funkciók vannak bekapcsolva.
5. A három pöttyre nyomva ott lesz a Frissítőcsomag kiválasztása.
6. Betallózod a letöltött ROM-ot és telepíted.Elvileg ez is ugyanolyan, mint a sima frissítés, szóval nem vesznek el az adatok, de sose árt, ha van biztonsági mentés.
A 4-es pont a hivatalos leírásban nem szerepelt, eltartott egy ideig, míg megtaláltam, hogy hogyan lehet előcsalogatni a Frissítőcsomag kiválasztása menüt.
-
Bozek
nagyúr
-
posacenere
kezdő
Ez külön rejtély számomra, hogy kiadás után melyik szolgáltató milyen logikával engedélyezi a frissítéseket. A One-t mintha nem is érdekelné, töltheted le egyből, ha találsz valamelyik régión, a Telekom pedig lehet teszteli mielőtt megkapjátok. Az is lehet, hogy ez európai Telekom szinten van ez így kezelve?!
-
posacenere
kezdő
-
posacenere
kezdő
One-on, Andorra régión, én kaptam pénteken februári biztonsági frissítést, de a januári kimaradt, remélem csak a kínai holdújév ünnep miatt.
[link]
-
Bozek
nagyúr
-
Logitech
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
nebancsa
senior tag
-
Bozek
nagyúr
Igencsak megakadtunk a decemberi biztonsági csomagnál. Pedig az elején azt hittem, hogy nem lesznek ennyire elhanyagolva a frissítések. Tévedtem.
-
George2077
tag
Van aki váltott 15T PRO -ra, de itt is maradt?
-
krizitomo
tag
erezhetoen jobb lett az uzemido nalam
-
seger
addikt
Ezt a Xiaomi TV-n tudod beállítani:
Beállítások - Eszközbeállítások - Google Cast - Engedélyezheti, hogy mások irányítsák az Ön átküldött médiatartalmait.Köszi! Ez volt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ezt a Xiaomi TV-n tudod beállítani:
Beállítások - Eszközbeállítások - Google Cast - Engedélyezheti, hogy mások irányítsák az Ön átküldött médiatartalmait. -
duronx
senior tag
-
Logitech
aktív tag
Tipp:
Beállítások - Ikonok megjelenítésének testreszabása -
és itt alul csatlakoztatott készülékeknél kapcsold ki a tv-t -
seger
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tibyke
tag
-
Logitech
aktív tag
-
rambolo
tag
Telekomos WNNEUXM-re hyper os 3 elérhető
-
krizitomo
tag
aki megkapta gondolom annak kevesbe erdekes, mint annak, aki nem. de sehol mashol nem olvasni rola, hogy a telekomosoknal meg van akadva, nem volt a hirekben sem, ugyhogy csak rakerdeztem, hogy ne az legyen, mint korabban masik telefonnal, hogy csak vartam, vartam es kiderult nalam volt valami szar, kigyariztam es jo lett. de csak ugy tudom ezt meg, ha rakerdezek a tobbi sorstarsnal, bocsanat
-
seger
addikt
Azt en sem ertem egyebkent, hogy az egesz topik nem szol masrol, csak "megjott mar a xy frissites?". Aztan tizem beirjak, hogy igen hurra mar frissult, es kezdodik elorol az egesz a kov. verzioszammal.

Mindezt ugy, hogy a frissitesek 90%-bol semmit nem erzekel a felhasznalo "kivulrol". 🤷
Nincs más téma. Ha ez se lenne, megdöglene a topik....
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Azt en sem ertem egyebkent, hogy az egesz topik nem szol masrol, csak "megjott mar a xy frissites?". Aztan tizem beirjak, hogy igen hurra mar frissult, es kezdodik elorol az egesz a kov. verzioszammal.

Mindezt ugy, hogy a frissitesek 90%-bol semmit nem erzekel a felhasznalo "kivulrol". 🤷
Örülj neki, hogy nem arról szólnak a topikok, hogy ez vagy az a hibája a telónak.
-
persil
nagyúr
Ennek mi értelme, hogy 2-3 naponta beírja ide valaki, hogy "még mindig nem jött meg a Telekomos telefonra a HyperOS 3"? Mi lenne, ha a Telekom vagy a Xiaomi felé jeleznétek ezt a problémát?
Már lassan ez a topik is olyan lesz, mint a HyperOS 3 FB-csoport, ott is mindenki azt kédezgeti, hogy erre vagy arra a telefonra, mosógépre, hűtőre, vasalóra, kávéfőzőre mikor jön a HyperOS 3...

-
seger
addikt
Ennek mi értelme, hogy 2-3 naponta beírja ide valaki, hogy "még mindig nem jött meg a Telekomos telefonra a HyperOS 3"? Mi lenne, ha a Telekom vagy a Xiaomi felé jeleznétek ezt a problémát?
Már lassan ez a topik is olyan lesz, mint a HyperOS 3 FB-csoport, ott is mindenki azt kédezgeti, hogy erre vagy arra a telefonra, mosógépre, hűtőre, vasalóra, kávéfőzőre mikor jön a HyperOS 3...
Telekom azt mondta nekik semmi közük hozzá. De mégis érdekes, hogy a telekomos telefonok nem frissülnek
-
mjani1172
addikt
Mindig minden topicban ez van, ez volt, és ez lesz. ne idegeskedj.
-
Bozek
nagyúr
-
tibyke
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Konzol Screenshot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MINI ERŐGÉP! 2K/4K GAMER PC Ryzen 5 7400 + RTX 4070 SUPER 12GB FPS BEAST!
- Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB / 1TB SSD Megkímélt állapot 100% akku 0 ciklus
- Ultrakönnyű Fujitsu Lifebook U7411 14" FHD - i5 1135G7, 8-16GB RAM, SSD, 6-7 órás akku, számla, 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Crucial PRO 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
de csak a 2.sim-el (one-os) van ez a probléma.

(most épp pont nem
)