- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
btudos #108124 üzenetére
Értem.
Abból gondoltam, hogy a waze nagyjából egyhelyben toporog, és sok hiba van már benne mit gondolom a tulajdonos generál, ezért lefogták cserélni a két appot?Persze én a béta rendszerben is részt veszek a waze mellett és szeretem is, csak a híreket nézve gondoltam erre. Ha a sávaszisztens benne lenne, az lenne a királyság, de ezt már nem fogja a Google engedni nekik szerintem!
-
Vangelis
félisten
válasz
btudos #107717 üzenetére
Elhiszem.
Még rám is fogták, hogy nem az enyém a készülék....
Annyira nem vették a fáradságot, hogy imei alapján megnézzék ki vette.Lényeg, hogy megcsináltattam magamnak, de én akkor is tőlük vettem és nem kellett volna vádaskodni, meg hazudni!.... Nem a dátum a lényeg.
-
Vangelis
félisten
válasz
btudos #107715 üzenetére
Nekem a végén derült ki, hogy rossz helyre küldték és visszajött, hogy hibátlan!!
Ezt szerintem be is tettem ide a topicba.Aztán derítettem ki, hogy küldjem el magamnak. Meg is történt és érdekes ott, már látták a hibát.
Legalább a dátummal tisztában lennének.?!?!?
2019-ben történt
-
-
clon
senior tag
-
válasz
btudos #106479 üzenetére
+ kali
Köszönöm szépen a gyors választ!
Ez meglepő, hogy technikailag nem lehetséges; azt gondoltam, simán csak marketing-fogás, hogy nem adnak feltöltőshöz e-SIM-et, hadd fizessen az ügyfél.
A privát számomon az évenkénti 3 000 Ft egyenleg-feltöltésből még marad kb. 2 000 Ft évfordulókor, így számomra nem biznisz egy előfizetéses kártya. -
Cr00py
senior tag
válasz
btudos #106394 üzenetére
Régebben kis pöttyök jelezték a térerőt, egész pontosan 5db. 4-5 között "ugrált".. ez változó. Most már a rég megszokott kis "vonalkák" ebből 4db van, itt 3-4 között "ugrál". ez alá sosem ment/megy. Pár perce telefonáltam, ismét megszakadt. Én hívtam most, felvette.. cca 20 mp után jött a már jól megszokott 3 búgás. A térerő maximumon, direkt nézem mostmár. Visszahívtam, tökéletes volt.. térerő szintén maxon közben.
Azt nem mondanám, hogy könnyen reprodukálható. Van olyan hét, hogy 1x nem jön elő.. de van mikor napjában többször is.. változó, pedig naponta jó pár hívást bonyolítok le. Ma pl ez volt az első, eddig kb 10-12 híváson vagyok túl, meglátjuk mi lesz a nap végéig.
Azt, hogy valamilyen készülék hiba legyen, én azt kizárnám. Mind2 készüléket bontatlan csomagolással vettem, 1. tulaj vagyok, sosem volt törve / leejtve, gyári bőrtok + üvegfólia van rajtuk. Minden tökéletesen működik, leszámítva ezt a hívás megszakadást, ami megközelítőleg 3-4 hónapja jelentkezett, elötte sosem volt ilyen problémám, pedig nem ez az első Apple készülékem. Az első iphone megjelenése óta az összes modellt használtam.
Ipad-em nincs cellular-os, csak wifis mind.. feleslegesnek tartottam, hisz itthon van wifi, munkahelyen is.. ha pedig nagyon kellene, akkor telefonrol osztok, az korlátlan. Sőt.. ipad-et nem viszek magammal sűrűn, arra ott a macbook. Valamiért nem szeretek ipad-en sokat írni.
btw, ha órán veszem fel, akkor is előjön néha.
-
Cr00py
senior tag
válasz
btudos #106392 üzenetére
Én ezt értem, de az esetek 99%-ában a térerőm maximumon van. A hívás megszskadása után azonnal levág a hálózat, majd " nincs szolgáltatás" felirat olvasható. 5-10 mp alatt visszajön a Telekom HU.. utána minden tökéletes. Ez az ami nekem picit furi.
Mert.. ha alig lenne térerőm, és úgy megszakad.. azt mondom oké.. benne van, de így?
-
törölt tag
válasz
btudos #104543 üzenetére
Feltöltőst is lehet üres kártyára rakni a már meglévő számok esetében.
V legalábbis legutóbb az eladó nem tudott róla, h nem, és pontosan ezt követte el nekem.*******************************
kakuk.tamas: A sima vásárlásnál van némi mozgástér a készleten lévő kártyáktól függően. -
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
btudos #102921 üzenetére
Ezt az opciót mondjuk nem tudtam kipróbálni meglévő havidíjas előfizetés híján. Eredetileg kapnék 11k kedvezményt az átváltásért, további 33k-t a díjcsomag után (Mobil L), plusz a készülékre annyit amennyit. Kérdés, hogy ezeket abszolválni tudom-e később, amennyiben tényleg külön intézem el.
-
Intel fan11
őstag
válasz
btudos #102927 üzenetére
Én is így gondoltam, de 1 üzletben 1,5 óra vakarózás után arra jutunk próbáljam meg feladni online a rendelést, de nem garantálják, hogy nem lesz vissza dobva?
KALI: Mármind1 feladtam a rendelést a felület szerint hozzák a készüléket pénteken! Holnapra azért kíváncsi leszek jön-e hívás ennyiért mégsem adják.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
btudos #102918 üzenetére
Ugyanezt pedzegettem a hölgynél is, de ő azt mondta, hogy nem lehet így kivitelezni. Ha nem veszek készüléket ezzel a mutatvánnyal együtt, akkor leghamarabb csak valami hat hónap múlva vehetnék majd. Eleve nem is engednek csak egy év hűséget, ha készülék nélkül vált csomagot az ember.
-
-
válasz
btudos #101573 üzenetére
Még túl is van néhol tolva a biztonság, bár én havi díjas előfizetésnél kínlódtam nem olyan régen: Nevemen lévő előfizetés, a fiókomhoz hozzá van adva - de nem az a fő előfizetésem, amivel a többi előfizetést is kezelni tudom -, külön akartam azzal belépni a fiókba, beírtam a telefonszámot és a hozzá tartozó jelszót, erre küldi még pluszban SMS-ben a kódot arra hívószámra és azt is adjam meg a belépéshez.
Nem én használom, hanem családtag (vidéken), mire elértem telefonon, hogy adja meg a kódot, már megoldottam más módon, de nem értem, miért kellett az utolsó kapcsolódó fiókos módosításuk alkalmával bevezetni ezt a külön SMS kódos dolgot, ha tudom az előfizetéshez tartozó jelszót... -
nyikszi
őstag
válasz
btudos #98477 üzenetére
Köszönöm, mindenkinek a választ. Mivel külső kerületben lakok és ritkán megyek a városba, így a parkolás nem jó. Lottó? Most lottóztunk 1 hónapja a Fiammal (volt nulla találatunk), azelőtt meg két éve
De viszont levásárolom, ez jó ötlet (megnézem mire lehet még). Egyébként csak az adat miatt vettem meg (1 GB, a havi 200 MB kevés), mert a Fiam szokott néha Pokémonozni. Volt egyébként két nem fogadott hívásom vasárnap, pontosabban mire felvettem letette. Írok neki, ha találok értelmes levásárlási lehetőséget. Még egyszer köszönöm aki segítő szándékkal szólt hozzá!
-
Soulfly842
addikt
válasz
btudos #98477 üzenetére
Lehet, de ne legyünk már kéretlenül is okosak helyette. Nem neked kell erre igenlő vagy nemleges választ adnod - max akceptálhatod, hogy ez is egy felhasználási lehetőség (attól függetlenül, hogy jó-e neki, vagy sem). Csak felvetettem - segítő szándékból - egy olyan felhasználási alternatívát, amiről korábban nem esett szó és esetleg a felhasználhatóságot megoldhatja. Abban a rövidke válaszban meg nem tudom, hogy hol olvastad ki, hogy én dönteni akarok helyette.
-
viktorhu
veterán
-
Onderon
senior tag
válasz
btudos #92667 üzenetére
Értem, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez a szolgáltatókat annyira zavarná. Nem hiszem, hogy ott ülnek tanácstalanul és minden erejükkel azon lennének, hogy leüljenek a kormánnyal egyeztetni az adócsökkentésről, hogy bevezethessék azt, ami tőlünk nyugatra már alap. Már ha valóban ez az egyetlen visszatartó ok. Személyszerint nem hiszem, hogy ez így lenne, de ez csak megérzés, nem szakmai véleményen alapul.
-
Bferibörs
addikt
válasz
btudos #91124 üzenetére
Budapest és környékét járom rendszeresen , évek óta használom mindkét szolgáltató net és beszéd szolgáltatását. Tény, hogy vannak olyan helyek ahol egyik vagy másik szolgáltató gyengébb de nem mondanám, hogy az a telenor. Pl. Herceghalom bizonyos részein telenor ( beszéd ) szinte halott , telekom nyögve nyelős . Pusztazámor egyes részein telekom halott , telenor nyögve nyelős. Sajnos azért kell több szolgáltató kártyájával szaladgálnom, mert vagy egyik vagy másik életképtelen , de semmi képpen nem mondanám, hogy a telenor gyengébb, 1-2 éve még én is gyengének érzékeltem több területen a telenort mint a telekomot, ma már nem.
De még 1x ez azokra a területekre vonatkozik amerre én járok ( Budapest környéke és Pest-megye egy jelentős része értsd alatta a szeles pusztát is ne csak a településeket). -
enginev3.0
félisten
válasz
btudos #89206 üzenetére
Felőlem adhatnak kisebb csomag mellé is korlátlan netet, csak adjanak, fizetek is érte, de max 6 ezret
Én sem beszélek sokat
Csak azért mondtam a Mobil L-t mert jelenleg most onnantól van korlátlan net a telekomnál, az is csak 3 hónapra
Annyi szivatást el tudnék képzelni a telekom részéről, hogy ennél a két díjcsomagnál meghosszabbítja a korlátlan netet még 3 hónapra, amire már sok ember lehet hogy előfizetne rá, "mert hát azért még is csak már 6 hónapja korlátlan netet adnak milyen jófejek" , aztán mikor a következő 3 hónapban lett elég sok 2 év hűséget aláírt előfizetőjük, az újabb ajándék 3 hónap után eltörlik a korlátlan netet.
Sajnos ekkora görénységet ki tudok nézni belőlük
Én személy szerint a telenor lépése után, sokkal nagyobb kapkodásra számítottam a másik két szolgáltatótól is
-
Bferibörs
addikt
válasz
btudos #89206 üzenetére
aki sokat beszél annak nem jó ez tény, nekem pl. kb. 3 ezer Ft a beszélgetésem ÉVENTE ! , a számom fontos, hogy elérjenek (van aki csak ezt a számom ismeri) , így nekem ez tökéletes csomag. Ha valaki keveset telefonál és sokat netezik annak megéri ez a csomag, ha nem elég tesz hozzá egy Telekomos Dominót
-
-
-
reddoors
tag
válasz
btudos #86221 üzenetére
Akár megoldható 3000Ft-ból 25Gb, vagy még kevesebből is kompromisszumokkal.
Mondjuk a DOMINO FIX kártyás csomagodhoz megrendeled a Domino NetPlusz S csomagot ami 200Mb adatot tartalmaz 1010 Ft és azonnal hozzá opcióként a KORLÁTLAN BÖNGÉSZÉS ÉS E-MAIL OPCIÓT ami 1756 Ft.
Tehát 1010Ft+1756Ft =2766Ft.
Plusz egy 3000 Ft-os feltöltés után kapsz bónusz 100 Mb internetet és 25perc ingyen beszélgetést hálózaton belül amit 2 hétig használhatsz fel.A Telekomnál a KORLÁTLAN BÖNGÉSZÉS ÉS E-MAIL OPCIÓT nem fogyasztja a 200 Mb-os csomagot ha böngészel , de ezen kívül még a facebook használat ,email , a google drive használat , google play áruházból letöltött tartalmak , lehet play zene streamelés is , sőt a Firefox böngészővel youtube videók nézése , de a VIMEO videók is nézhetők úgy hogy a forgalommérés meg sem mozdul.
Ezekkel akár napi szinten több GB forgalmat lehet generálni .Szóval a 25 Gb nagyon könnyen pár nap alatt elérhető aki mondjuk ezeket az opciókat használja.
Ezek akkor sem kerülnek lassításra ha valami oknál fogva lefogy a 200Mb keret. A fentiekben felsorolt lehetőségek lassítás nélkül továbbra is élnek.Ami forgalmat generál az a torrent , online rádió , online tv. és a különböző webes letöltések.
Szóval lehet 25 Gb-ot használni kevés pénzből is kompromisszumokkal.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
btudos #86133 üzenetére
A jelenlegi problémán nem tudnak segíteni most pedig azzal kell foglalkoznom, megoldást keresnem. Azt az ötletedet lehet megpróbálom majd hogy bemegyek egy másik T pontba hátha ott tudnak segíteni bár erre én 0.01% esélyt látok.
(#86125) azigazimoris: A telenorral van jelenleg szerződésem. A készüléket a T pontban most átvételkor egyből függetlenítettem. Jah hogy akkor megint én vagyok a szemét mert lehet náluk szerződés nélkül is készüléket venni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
btudos #86131 üzenetére
Jó ha már ennyire a "te vagy a hibás" témán pörgünk. Nem úgy lett elgépelve, hogy egy "T" betű vagy hasonló pluszba odakerült vagy lehagytam egy karaktert.
A melóhelyen vegyesen használok vezetéknév.keresztnév és keresztnév.vezetéknév formátumú azonosítókat. Egyik email cím másik kódellenörző rendszer harmadik szabadságos tábla negyedik távoli asztali ötödik........Épp egy trash oldalon regiztem az emailemmel de rosszul, vezetéknév-keresztnév felcserélve. Szerencsére ott ebből nem volt gond, VISZONT a chrome megjegyezte és elmentette űrlapként. Nah ez az űrlap feljött rendelés során természetesen minden egyéb adat stimmelt, csak az email cím volt olyan hogy a vezetéknév keresztnév felcserélve szerepelt. Nem tűnt fel. Persze ez ugyanúgy az én hibám, csak azért írtam le, hogy bonyolultabban lett elrontva a dolog.
Viszont ha emailben vissza kellett volna igazolni legalább a rendelést akkor legalább megrendeltem volna újra. De még az ügyfélszolgálat is azt mondta "jóvanaz". Úgyhogy innentől kezdve hiába én vagyok a hibás igenis nekem fog feljebb állni mert én a rendelés után AZONNAL felkerestem az ügyfélszolgálatot. Ha ott akkor azt mondták volna hogy rendeljem meg újra akkor megrendelem újra de azt mondták beírják a megjegyzésbe a javítandó email címet.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
btudos #86126 üzenetére
Bent voltam. 2 ügyintéző is foglalkozott velem és elhajtottak, hogy hívjam a 1430-at. Felhívtam most, csak 20 percet kellett várnom arra, hogy kapcsoljanak valakit. Ő azt mondta menjek a T pontba. Ezek oda vissza adják a labdát. Azt mondta küldhetek írásban is panaszt vagy ilyesmit, írtam nekik várom a csodát.
Egyébként ha listaáron veszek egy készüléket, előfizu és regisztráció nélkül. Nem kéne, hogy adjanak egy számlát vagy valamit? Az rendben van, hogy odaadok 130 ezret és egy darab papírt sem kapok csak a telefont?
-
Gabesz87
veterán
válasz
btudos #86112 üzenetére
Szerintem még nem állt át amúgy nekem, mert a hűségidőre is azt mondták, hogy u.a. az időpont lesz a mobilra is, ill. a TV is itt még a sima Családi, nem a szuper családi ill. a telefon is még a régi alap kábel csomag, nem a Hoppá plusz (vagy mi is a neve annak ami most a Magentában van). Mindegy, még várok, nem egy eget rengető probléma. Majd telefonon megkérdezem max, hogy mikor áll át.
(#86113) szalai112
Már miért buknám? Kérdezte a csaj, amikor megcsináltam a Magentát, hogy tudok róla, hogy van 500 MB ajándék netem? Mondom igen. Konstatálta, és dolgozott tovább. Nem mondta, hogy ez a Magentával megszűnne. -
gianone
őstag
válasz
btudos #85176 üzenetére
Nem erősséged a matematika. Hálózaton kívül olcsóbb a Dominó Most, mint a Next S, szóval ha arról telefonálna, nem pluszban költene hanem spórolna vele. Más költsége meg nincs ugye.
MK VII
Ha dualos volna P9, simán használhatnád párhuzamosan. Nekem pl. van mindkettő. Ha kifogyok a lebeszélhetőségből, simán telefonálhatok Dominóról. Hosszabbításnál meg lehet cserélni a kettőt, és kap az ember havidíjkedvezményt Dominó-bevitelért. Nem kell lemondásiért kuncsorogni.
-
-
madrac
senior tag
válasz
btudos #83569 üzenetére
APN: internet.telekom
(#83570) tsteve: max térerőt mutat itt is, csak 3G hálón, és folyamatosan ezt is mutatta miközben jöttem haza gyalog a felszínen. Úgy értem nem jött be sehol a 4G közbe míg mozgásban voltam. Metróban végig volt 4G, csak ahogy feljöttem a felszínre, váltott át 3G-re, ami maradt is... Több mint érdekes. Déli pu.-körnéykén a felszínen is volt 4G. És ami ugye szintén több mint érdekes, hogy manuális keresésnél felhozza a 4G hálót, de nem enged fel rá....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 7
- DUNE médialejátszók topicja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged