- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #102919 üzenetére
Eleve NE is köss hűséget, és akkor online vehetsz 2 évvel, készülékkel.
-
btudos
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #102919 üzenetére
Csapj az asztalra, nem kényszeríthetnek hűségbe.
-
btudos
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #102916 üzenetére
Tipp: Váltsd át személyesen a Domino-t előfizetésre, aztán online rendelj készüléket, így biztos nem maradsz le az akciókról. (Nyilván kényelmetlenebb megoldás, de ha a készülékvásárlás a lényeg, talán így a leggyorsabb.)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #102916 üzenetére
Pedig maga a szolgáltató nagyon szereti, ha valaki Domino előfizetésről vált át havi díjasra, de a rendszer ezek szerint nem annyira.
Igaz, ez a művelet SIM kártya cserével is jár, aminek technikai eltérés az oka, talán a rendszer is valami hasonlón akad fenn. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #102910 üzenetére
Csak hogy beszélgessek még egy kicsit magammal. Ma véletlenül észrevettem, hogy ha új előfizetéssel akarnék mobilt venni, akkor csont nélkül tovább megy a megrendelési lépésekhez a gomb megnyomása után. Ugyanakkor ha dominóról váltanék előfizetésre és úgy vennék telefont, akkor továbbra is gondolkodóba esik a rendelésgomb után, vég nélkül malmozni kezd. Tettem egy hibabejelentést az ügyfélszolgálaton, talán egyszer valahogy megoldják. Remélem még az akciós időszakon belül.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #102816 üzenetére
Működni persze azóta sem működik a rendelés, viszont felvetődött bennem egy kérdés ennek kapcsán. Ha átváltoztatom a dominós számom előfizetéssé mondjuk telefonos ügyfélszolgálaton, ahhoz utólag is tudok majd készüléket igényelni az ahhoz járó kedvezményekkel? Vagy muszáj egyszerre ezeket egyben lezongorázni?
-
Aaron14
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #102816 üzenetére
A röhej az, hogy pentek kora du. rendeltem egy keszuleket es ugy, hogy szombat is munkanap volt meg mindig nem dolgoztak fel a rendelesem, mert elakadt a rendszerben es ahhoz, hogy ezt megtudjam, kb. 12 óránként hívogatni, irogatni kellett nekik. Hetfore igernek egy csomagot es most azt mondjak kb. csutortokon fog megerkezni, de ha en nem emelem fel a telefont, akkor konkretan semmit nem tudok es lehet hetek mulva se erkezik meg a csomag.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #102813 üzenetére
Szia,
Próbáld meg privát/inkognitó ablakban, vagy másmilyen böngészővel, de az is lehet, hogy semmit nem csinálsz rosszul és a webshop problémás épp.
-
zoltan6
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #98888 üzenetére
Nekem bejön,csak azt nem értem mik ezek az előzmények meg sablonok az én profilomban? miska bácsi,meg erzsi néni
egyedül a számomra ismeretlen anita melletti szám stimmel amit most vettem a +10gb miatt,meg a másik dominos számom a feltöltési előzményeknél,ilyen kártyáim nincsenek is
Mi akar ez lenni?
Az Anita nevű felhasználó gondolom a dominó kártyám előző tulaja lehetett,az a vicc még az email címét is látom a feltöltési előzményeknél. -
b.daniel
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #67012 üzenetére
Nincsen,bármikor megteheri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Wii U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest