- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaszi75
senior tag
válasz
Gabesz87 #134118 üzenetére
Ha csak 10 GB-od van, akkor ne speedtestelgess bátran
Tapasztalat, hogy a Speedtest.net APP elég gyorsan el tudja használni a rendelkezésre álló havi adatmennyiséget.
Az hogy az 5G felirat hogyan van, készüléktől függ, már írták itt mások is. Attól is függ, hogy milyen frekvenciát használ/tud használni a mobil 5G-re.
Attól, hogy 5G-t látsz a telódón, attól még nem biztos, hogy 5G-vel jelzett durva magas sebességet érsz el, sőt vidéken általában 5G-n kisebb sebességet érhető el, mint 4G-n.
Budapest Belváros, ott teszteld.. Astoria, Ferenciek tere, nah ott aztán el is érheted az 1000 Mbit/sec-et. -
Balcsix
senior tag
válasz
Gabesz87 #132973 üzenetére
A díjmentes HBO Max előfizetés csak a korlátlan "Szórakozás" adatcsomag mellé jár. Ahogy írtad a 10 GB-os adatcsomagra váltottatok, így nincsen lehetőség igénybe venni a díjmentes HBO-t.
Valószínűleg csak egy átmeneti hiba a díjcsomagváltás miatt, és hibásan jelzi, vagy korábban az említett korlátlan csomagod volt, és még nem törlődött az HBO.
-
törölt tag
válasz
Gabesz87 #128730 üzenetére
Volt ilyen tavaly, telekom volt az. Vagy nem lehetett felvenni, vagy 1-2 kicsörgés... Ha jól rémlik arra akartak figyelmeztetni, hogy lefog járni a kártya, és adat egyeztetni kell majd.
Nem biztos, hogy jó ötlet, mindent letiltogatni, mert később okozhat bonyodalmat. Ha pl ezen a számon keresnének téged egy fontos ügyben - pl telekomtól. Mondjuk bekötés, időpont egyeztetés kapcsán, azt is automata intézte nálam.
-
martonl
senior tag
válasz
Gabesz87 #125150 üzenetére
Ahogy gondolod. Én térerőproblémával adtam már le 2x ugyanazt a (A40) telefont. Ha jól tudom, a TMX szervizbe fog kerülni, külön topikja van, nézz abba is bele. Szerinted csináltak vele valamit? Utána eladtam, mert a cég vonalasát átirányították a mobilra és azt se tudtam, ki keresett, ha csak a hívásértesítő jött. A vevő megkapta a garilevelet és tájékoztatva is lett a dologról.
Persze kívánom, hogy több szerencséd legyen, te hátha jobban az asztalra tudsz csapni. Elvégre az S21 sem egy A40 kategória.
-
martonl
senior tag
válasz
Gabesz87 #125131 üzenetére
Add el a telefont szerintem, mást nagyon nem tudsz tenni. És többet ne vegyél Exynos chipsetes Samsungot. Nem írom, hogy rossz chipset, mert nem akarom sokak készülékét lenézni. Inkább azt írom, hogy javarészt hasonlóak voltak a tapasztalataim az Exynos készülékekkel, üdítő kivétel volt köztük az S7.
-
m1lan
őstag
válasz
Gabesz87 #125131 üzenetére
Nekem semmi kedvem ezt szervizeltetni, én inkább kicseréltetni szeretném valami másra
Ilyen nincsen.
Február óta használsz egy készüléket, ami a leírásod alapján nem is feltétlenül hibás, csak szimplán nem felel meg az igényeidnek. Milyen alapon kellene cserélniük egy kb. 7 hónapja használt készüléket egy teljesen újra? Nekik annyi kötelességük van ebben a történetben, hogy elküldjék garanciaidőn belül a gyártó által kijelölt szervizbe. Amíg ez nem történik meg, addig arról sem beszélhetünk, hogy hibás a készülék.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Gabesz87 #122031 üzenetére
Váltottatok díjcsomagot mostanában? Ha korábban Mobil S 2019 volt, az hálózaton belül korlátlan volt (ezzel a csomaggal a Telekom hálózatba menő hívások nem jelennek meg a számlán). Most a Mobil S 2020 van, az pedig 50 perc mindössze, bármilyen hálózatba.
Vigyázni kell, mert bár mindkettőt Mobil S-nek hívják, de nagyon nem ugyanaz a csomag. Ezért csomagváltás esetén nagyon meg kell nézni, mit tud az új csomag, és mit tudott a régi.
-
btudos
nagyúr
válasz
Gabesz87 #122028 üzenetére
Viber hívás net alapú, a netnél viszont nincs adatkeret túllépés, úgyhogy inkább az lehet az ok, ahogy csako is irja, hogy benézte, és nem Viber hívásban beszélt a feleséged. 13800 Ft az közel 400 perc, úgyhogy ez vélhetően visszatérő hiba lehet a mátrixban, mindenképp ellenőrizd, mi lehet a gond, nehogy az áprilisi számlától is infarktust kapj.
-
martonl
senior tag
-
-
Fifi
őstag
válasz
Gabesz87 #109113 üzenetére
Ez nem lehet az átírás költsége? Viszont annak az új előfizető számláján kell megjelennie, amit látnod kellene ...
Inkább valószínű, hogy a feleséged utolsó havi számlája lesz. Ha felhívod őket, akkor biztos megmondják, hogy miből adódik és kérhetsz a számláról másolatot.
-
4Grider
félisten
válasz
Gabesz87 #109116 üzenetére
Azért ne írj ekkora hüleséget, hogy egy kiállított számla sehol sem szerepel már. Azzal hogy kiállították, bekerült a rendszerbe, ergo ha nem fizetsz, megy majd a felszólító, ha pedig akkor sem fizetsz, sok másikkal együtt eladják behajtó cégnek. Távközlési feketelistára nem tudom az összeghatárt, amivel feltesznek. Az összes hazai szolgáltató küld papír alapú végszámlát, mert azok is kihajítanak az online felületről rögtön az előfizetés megszűnésekor.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Gabesz87 #107559 üzenetére
Az attól függ, hogy mikor volt aktuális az adategyeztetés. Van valamennyi türelmi idő, de nem tudom pontosan mennyi.
Én is így jártam a múlt hónapban. A gyerkőc elfelejtett szólni, hogy jött az sms én meg nem figyeltem. Le is kapcsolták, de még aznap megcsináltam az adategyeztetést és rá 5 percre már tudtuk is egymást hívni. -
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #93055 üzenetére
Hidd el, én csak a tényeket írom
Maradhat az is, de az áfa változásokkal jan.1-től gyakorlatilag ugyanannyit fizetnél... (18% áfa helyett 5%-ra változik az internetes csomagok ÁFA tartalma).
Technikai okai vannak, eltérő számlázási rendszerekben működik a kettő. Így egy számla nem készülhet róla.
Regisztrálj egy Telekom fiókot és ahhoz mind a mobilt, mint az otthonit hozzáadhatod és ezt követően, ha mobilról, vagy a weboldalról telekom fiókkal lépsz be, akkor egyben fogod látni a számlákat és akár egyszerre, egy tranzakcióban is fizetheted mindkettőt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #93055 üzenetére
időpont foglalással nem kell ücsörögni az üzletben, kb. mész-jössz (én eddig mindig 1 percet vagy kevesebbet várakoztam, ha volt időpontom.
Az új portfóliós a Mobil Hang + Net csomag, a Mobil M + 1 GB teljesen jó, december 1-ig az 1 GB csomag is aktív csomagnak számít, utána nem tudom, hogy át kell-e váltani.
A számla rendben van, hogy 1 otthoni és 1 mobil jön.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #93053 üzenetére
Azt írtad, hogy Magenta 1-es vagy. Akkor gondolom valószínűleg a sima 4 szolgáltatásos verzió (vez tel., internet, tv, mobil), ha igen, akkor nem így van.
Mind a te előfizetésedre, mind az átírással átvett előfizetésre jár a 25% kedvezmény az otthoni tripla jogán. Nem csak új előfizetéssel, hanem a meglévőre is. Egy a lényeg, hogy új portfóliós csomagban kell lennie - tehát ez teljesül.
Okosság:
1, Ha a magenta 1-es családi mobil opció miatt kéred az átírást, akkor díjmentes
2, Csak akkor lehet átírni ha,
a, Mindketten jelen vagytok személyesen (csak közjegyző általi, vagy ügyvéd által készült és ellenjegyzett meghatalmazás esetén nem kell csak ott lennie a másik félnek)
b, Ha van rajta készüléktörlesztő, akkor azt nem lehet átírni (magánszemélyről-magánszemélyre átíráskor törlesztőt nem lehet átírni - csak magánszemélyről jogi személyre!) -
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #93047 üzenetére
Azt elfelejtette mondani, hogy a havidíjból is lemenne 25%?
(neki ha csak egy előfizetés van a nevén, akkor ilyen kedvezményt jelenleg nem kap).
Az otthoni csomag kedvezményezi a mobil előfizetés havidíját....
EGYÉBKÉNT:
A black friday - nyerj egy S8+-t DEX modullal - játszékszabályzatából kiderült, hogy a játékra jövő héten is lehet regisztrálni
(egészen csütörtök 23:59 percig) Ez a gyakorlatban szerintetek mit jelenthet?
Elmondanám a gyakorlatot:
Tavaly is volt ba'bum a hivatalos black friday-nál, s azt nem csak online, hanem üzletekben és Call Centeren keresztül is lehetett kezdeményezni... ez csak ilyen magyaros bohóckodás, hogy a BF előtt is kamunapozunk.
Kitudja, hogy annak a játéknak a játékszabályzata mit jelent, de jelenthet bármit...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #92820 üzenetére
Azokból, de csak új előfizetéssel érvényesíthető a kedvezmény, vagy dominóból havidíjasra váltással. Ha jelenleg akit be akarsz vonni előfizetéses ott a domino-ba váltás se pályázik, ill. a visszaváltás.
Csak új előfizetéssel érvényesülnek a kedv-ek. Egyszeri alkalommal.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #92785 üzenetére
Ezekből megy le az 50600 Ft, ha magenta1 kedvezmény korábban nem volt kihasználva
Egy induri-pindurit, ha lentebb görgetsz kiderül
A pdf végén van, hogy melyik kategóriába milyen díjcsomag párosítások szerepelhetnek.kivonod az összeget, osztod 22-vel és meg is van a törlesztő összege.
De a kedvedért GY.I.K. szerűen
Amit mindig hangsúlyozok:
Nem minden online kedvezmény ami annak látszik
Nagyon sok készülék gyártói kampány miatt olcsóbb és az
Online kedvezmény és az üzletek bolti extra kedvezménye AZONOS! Egyenlőség jel tehető köztük....
(sajnos ugyanúgy jelölik mint a sima online kedvezményt... egy-egy alacsonyabb kategóriás huawei pl. ide sorolható most)
-
chab7
addikt
válasz
Gabesz87 #86109 üzenetére
Először engem is zavart, hogy külön van, de azt mondták telefonos üfsz.-on, hogy az otthoniak vannak egy folyószámlán, a mobil meg egy külön folyószámlán. Az 50 ezer az meg magenta1 esetén jár, de abban meg mobilnetnek is kell lennie mert az új mobil csomagokban nincs olyan, hogy nincs legalább egy 400 megás mobilnet.
-
gianone
őstag
válasz
Gabesz87 #84909 üzenetére
Az azért attól függ. Az összes mobilos előfizetésre ad 25 % kedvezményt. Ingyenes a családi mobil opció, wifi fon. Egyszeri 50000 forint készülékre. Gyakran vannak időszaki kedvezmények, mint pl. tavaly nyáron korlátlan mobilnet, az összes számra. De most februárban is kaptam 5 GB-ot. Szóval ha csak ugyanannyi, már megérte. Nekem Digim van itthon, ezért nem vágom pontosan, menyi lenne nélküle, de Next M társkártyával megérte belépni tesóméknak. Mert akkor a készülék vásárlása sem dobta meg a havidíjat, mint sima Next-mél és most az új csomagoknál van.
-
-
gianone
őstag
válasz
Gabesz87 #84895 üzenetére
Azért nem vészes szívatás. Nálunk én intézem muttinak is a telefonját. A legegyszerűbb ha másikat is sajátodra iratod, és ennyi. Senkit nem fog érdekelni.
Aki ezt nem tudja maga intézni, az a gáz- vagy a villanyszámlát se érti. Mondjuk azt én se elsőre, de ettől még jön. -
-
tsteve
senior tag
válasz
Gabesz87 #84892 üzenetére
az előfizetőnek kell intézni.. ha nem tudjatok ki az, akkor be kell menni, s át kell íratni szükség esetén az előfizetőt... ez egy külön eljárás... az eredeti előfizető is szükséges lehet hozzá...van ilyen egyeztetési kötelezettség is június 30-ig..kezdjétek lassan intézni emiatt is... eddig működtek a dolgok jelszó ismeretében de most kikapcsolják majd hamarosan a dominós számokat, ha elmarad az egyeztetés
-
tsteve
senior tag
-
válasz
Gabesz87 #84886 üzenetére
Én a saját számlámra fizettem 3.274 ftot.
Move XS + NetPlusz M. (telefonáltam 660 percet + raktam egy ötöslottót (250ft)) kedvezmény 26.399 ft.
Hűség nincs.
Friss:
Barátnőmé ugyanez csak neki hűség miatt még lemegy 500 ft. Fizetett 2.772 ft-ot, ebből 742 perc telefonálás és 29.679 ft kedvezmény hónap végén.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gabesz87 #84871 üzenetére
Szerintem egyszerűbb a Domino Fixre váltás, és hozzá a Maraton 4 GB opció, meg ha kell bekapcsolni a Domino S opciót, amiben hálón belül ingyenes. Ja meg ott van a mostani 9/19 Ft-os opció ingyen, azt is be lehet kapcsolni. A másik, hogy családon belül minek mindenkinek "ingyenes" opció? Nálam is az van, hogy nekem van, megcsörögnek, és visszahívom a rokonságot, ennyi.
-
-
tsteve
senior tag
-
[P]laci
senior tag
-
-
-
St3ven
addikt
válasz
Gabesz87 #65330 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik kedvezménybe bevont tag kilépett vagy valami miatt kikerült a csoportból?
Másik ötlet: az áremelést elutasítottátok? Mert lehet, hogy valamelyik dominós tag feltöltött, és az ő díja mostantól a hatályos díjszabás szerintire módosul, és automatikusan kiment az sms.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Gabesz87 #62954 üzenetére
Mindenhez jogod van amit a régi szerződésed tartalmazott. Maximum olyan történhet, hogy akik átálltak adnak nekik mondjuk havi 100 mega ingyen internetet, akkor abból nem kapsz. Érdemes jelezni és a kisebb összegen maradni amíg a szerződésed le nem jár, hiszen a pénz az pénz, és maximum utána átállsz a nagyobb összegre.
(#62955) generic: Díjváltozások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest