Hirdetés
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényt mutat be a folytatásról.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
nagyúr
válasz Gabesz87 #28573 üzenetére
Hát szerintem az sem.
Nekem 3 előfizum van és több mint egy év alatt nem értem el az arany szintet.
A társkártya pl nem gyűjt pontot.
A vezetékes nem tudom, hogy van. Remélem azért az gyűjt... de ahogy értem az sem.
Pl én a cégesről ingyen hívok mindenkit... de sajna az is t-mobil
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
1430
senior tag
válasz Gabesz87 #28573 üzenetére
Bár ahogy olvasom, már nem aktuális az arany szint elérése, a teljesség kedvéért válaszolnék ezzel kapcsolatban is.
- Ahogy Vangelis is írta, a Telekom mobil hálózatán belülről érkező hívások nem számítanak bele a fogadott percekbe (még roaming helyzetben sem).
- Ugyanakkor Vangelis-nek jó hír lehet, hogy a Telekom vezetékes hálózatából fogadott hívás beleszámít.
- Ahogy kali is írta, Társkártya díjcsomag is elérheti az arany/platina szintet, és ha elérte, beváltható pontot is gyűjt, de az automatikusan a fő kártyára gyűlik (de ennek a gyakorlatban semmi jelentősége).
- A Mobilvásárlás (így például a lottózás) nem tartozik bele a pontgyűjtő forgalomba, vagyis nem számít bele a nettó számlaalapba, ami után a pontok járnak.kengyel
Azt nem tudom, mennyire került kihangsúlyozásra a bejelentésben, hogy több készülékkel is jelentkezett a hiba, de próbáld meg másik készülékkel is (ha van még rá módod) és ha megint némul, az előző 3 esettel együtt adasd fel újra a hibát. Amúgy a 3G hálózattal nem volt jobb a helyzet? Vagy a legutóbbi hiba azon jelentkezett?b4sxe
Mikor a lemondó SMS-t elküldted, jönnie kellett volna egy válaszüzenetnek, hogy sikeres volt e a kikapcsolás. Inkább ennek kellene hinni, mint bízni a sikerben vagy az ikonokat nézni a kijelzőn.davidcsaba93
Mert neked biztos hónap elején van az "sorsolt" (de nem használt) fordulónapod.
A részletekbe nem mennék bele, legyen elég annyi, elvileg javították a hibát és júniustól helyre áll a rend.kisninja
Nem lehet, hogy még 17-én vagy előtte volt az a 20-25-e, mikor az SMS szerint korlátoztak?''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
TeebyKay
őstag
válasz Gabesz87 #62954 üzenetére
Mindenhez jogod van amit a régi szerződésed tartalmazott. Maximum olyan történhet, hogy akik átálltak adnak nekik mondjuk havi 100 mega ingyen internetet, akkor abból nem kapsz. Érdemes jelezni és a kisebb összegen maradni amíg a szerződésed le nem jár, hiszen a pénz az pénz, és maximum utána átállsz a nagyobb összegre.
(#62955) generic: Díjváltozások
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Gabesz87 #65330 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik kedvezménybe bevont tag kilépett vagy valami miatt kikerült a csoportból?
Másik ötlet: az áremelést elutasítottátok? Mert lehet, hogy valamelyik dominós tag feltöltött, és az ő díja mostantól a hatályos díjszabás szerintire módosul, és automatikusan kiment az sms.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
glaci
őstag
válasz Gabesz87 #69425 üzenetére
POP3:
Felhasználó: az e-mail cím @ előtti része.
Kiszolgáló: freemail.hu
Port: 110Az SMTP a kimenő levelekhez kell. Az viszont nincs a FreeMail -hoz, így vagy a vezetékes NET szolgáltatódét vagy pl. ha van GMail fiókod, akkor azét tudod használni.
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Gabesz87 #69429 üzenetére
Kiszolgáló: smtp.gmail.com
Biztonság: SSL
Port: 465
Bejelentkezés: "pipa"
Felhasználó: teljes GMail -os e-mail cím.Ezeket így elfogadja, de ha küldeni próbálsz, az nem biztos, hogy sikerülni fog.
(Nekem a bejövő volt fontos, így nem szórakoztam vele.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
[P]laci
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz Gabesz87 #84871 üzenetére
új típusú, havidíjas előfizukhoz (mobil s és társai) nem választható a családbarát opció, ott van az ÁSZF-ben, sajnos...ha arra áttértek, akkor mindenképpen "ugrik" ez az opció még a legkisebb csomagban is...sosem működött együtt ez az opció az új csomagokkal
[ Szerkesztve ]
-
-
radio100jozs
őstag
válasz Gabesz87 #84871 üzenetére
Szerintem egyszerűbb a Domino Fixre váltás, és hozzá a Maraton 4 GB opció, meg ha kell bekapcsolni a Domino S opciót, amiben hálón belül ingyenes. Ja meg ott van a mostani 9/19 Ft-os opció ingyen, azt is be lehet kapcsolni. A másik, hogy családon belül minek mindenkinek "ingyenes" opció? Nálam is az van, hogy nekem van, megcsörögnek, és visszahívom a rokonságot, ennyi.
-
Arcképgyáros
válasz Gabesz87 #84886 üzenetére
Én a saját számlámra fizettem 3.274 ftot.
Move XS + NetPlusz M. (telefonáltam 660 percet + raktam egy ötöslottót (250ft)) kedvezmény 26.399 ft.
Hűség nincs.
Friss:
Barátnőmé ugyanez csak neki hűség miatt még lemegy 500 ft. Fizetett 2.772 ft-ot, ebből 742 perc telefonálás és 29.679 ft kedvezmény hónap végén.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Gabesz87 #84889 üzenetére
a 9/19 Ft csak egy opciós kedvezmény.. bármelyik dominóhoz kérhető ingyen... a fix egy valódi csomag 25 forintos percdijjal.. de ennél kevesebbet fizetsz, ha kéred a jelzett "Most" opciót...a "domino s" is egy dijcsökkentő opció, de ez már nem ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Gabesz87 #84892 üzenetére
az előfizetőnek kell intézni.. ha nem tudjatok ki az, akkor be kell menni, s át kell íratni szükség esetén az előfizetőt... ez egy külön eljárás... az eredeti előfizető is szükséges lehet hozzá...van ilyen egyeztetési kötelezettség is június 30-ig..kezdjétek lassan intézni emiatt is... eddig működtek a dolgok jelszó ismeretében de most kikapcsolják majd hamarosan a dominós számokat, ha elmarad az egyeztetés
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
gianone
őstag
válasz Gabesz87 #84895 üzenetére
Azért nem vészes szívatás. Nálunk én intézem muttinak is a telefonját. A legegyszerűbb ha másikat is sajátodra iratod, és ennyi. Senkit nem fog érdekelni.
Aki ezt nem tudja maga intézni, az a gáz- vagy a villanyszámlát se érti. Mondjuk azt én se elsőre, de ettől még jön.Nokia 1610i Huawei Nova
-
veterán
-
gianone
őstag
válasz Gabesz87 #84909 üzenetére
Az azért attól függ. Az összes mobilos előfizetésre ad 25 % kedvezményt. Ingyenes a családi mobil opció, wifi fon. Egyszeri 50000 forint készülékre. Gyakran vannak időszaki kedvezmények, mint pl. tavaly nyáron korlátlan mobilnet, az összes számra. De most februárban is kaptam 5 GB-ot. Szóval ha csak ugyanannyi, már megérte. Nekem Digim van itthon, ezért nem vágom pontosan, menyi lenne nélküle, de Next M társkártyával megérte belépni tesóméknak. Mert akkor a készülék vásárlása sem dobta meg a havidíjat, mint sima Next-mél és most az új csomagoknál van.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
chab7
addikt
válasz Gabesz87 #86109 üzenetére
Először engem is zavart, hogy külön van, de azt mondták telefonos üfsz.-on, hogy az otthoniak vannak egy folyószámlán, a mobil meg egy külön folyószámlán. Az 50 ezer az meg magenta1 esetén jár, de abban meg mobilnetnek is kell lennie mert az új mobil csomagokban nincs olyan, hogy nincs legalább egy 400 megás mobilnet.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
vizslakutya
senior tag
-
Beca1990
senior tag
válasz Gabesz87 #92782 üzenetére
Telekom fiókodba belépve látod a személyes ajánlatodat.
Például ha van magenta vagy más előfizetői kedvezményed, kedvezményes készülékvásárlási lehetőséged.
Ezt nem fogja belinkelni neked senki...[ Szerkesztve ]
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 7 7800X3D (2év alza gari)
- HP Z2 Tower G4 Workstation: i9 9900 5GHz,32-64GB RAM,256GB NVMe+1TB SSD+2TB HDD,Quadro P2000/P4000
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T1000 - Low profile (LP) + P2000 5Gb, RTX 4000 8Gb
- Dell Precision 7670 pro tervező - 16" FHD+/i7-12850HX 16mag/32G/1T/Quadro RTX A3000 12G/IR/HU Pro+
- !! KERESEM !! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9/10/11 (i7 - 16/32 GB RAM)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen