- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Dyingsoul #86510 üzenetére
Szólni nem szeretnek...
Anno mikor a P9-cem kellett, hogy visszakapjam tőlük akkor sem szóltak...
Ha nem megyek be több mint két hét után az üzletükbe, hogy mi van a telefonommal akkor sosem kapom meg...
A kérdésemre, hogy mi van a telefonommal akkor azt a választ kaptam, hogy " Ja? már több mint egy hete náluk van csak még nem szóltak, mert azt hitték postán kell küldeniük... Mondom valószínűleg postán szerettem volna megkapni, mikor személyesen hoztam be és semmiféle postázásról nem volt szó..
Mondtam az ügyintézőnek, hogy akkor szeretném elvinni..
Azt nem lehet, mert postázni fogják majd és ott kell átvennem...
Mondtam neki azt nem lehet, mert én innen telefon nélkül nem megyek el. Basztok szólni meg még várjak 1 hetet a telefonomra amit most is el tudok vinni innen, csak azért, mert félrekommunikáltátok egymásközt, hogy postázni kell majd nekem.. Itt vagyok add oda a készülékem.. Természetesen jött az üzletvezető, hogy ne haragudjak, de az ügyintéző csak a dolgát végzi, természetesen odaadják...
Mondom én is így gondoltam... -
JamesFinn
senior tag
válasz
Dyingsoul #86134 üzenetére
...zavar van az erőben. 10 napja vettem szintén listaáron, független telefont előfizu hűség hosszabítás nélkül, és a fiókomban csak a jótállás figyel. Számla azóta sem
Az a válasz, hogy majd felkerül. Már telefonáltam az üsznak egy párszor, de semmi. Nagy a gond telekoméknál... -
azigazimoris
aktív tag
válasz
Na, így már más. Alapból Tkomos telefont képzeltem T simmel.
Akkor sajnos : ember küzdj, és bízva bízzálTudnak ők ha akarnak ...
Én múlt héten váltottam be egy csereutalványt, hazavittem egy S7 Edge-et és mire hazaértem volt a nevemen egy IPhone 7, 24 havi részletre hűséggel és egy mobil S előfizetés + 10 GB nettel szintén 24 hónapraA régi, már lezárt de féltve őrzött Mozaik XS és Netplusz L csomagomat pedig megszüntették.
Azóta az Iphone-t és a hűséget már visszavették a nevemről, a díjcsomag elvileg jövő hétfőn lesz visszaállítva.
Nem keveset küzdöttem velük -
btudos
nagyúr
válasz
Térítés ellenében (a pontos díjat nem tudom, valami 1500 Ft-os tétel kb.) biztosan tudnak az üzletben nyomtatni, ha telefonon nincs megoldás. Ha nagyon nem akarnak egy rohadt cetlit a vételárral és az IMEI számmal kinyomtatni, nyugodtan kérd az üzletvezetőt.
(Sokat segít ha nálad van a készülék, aminek a számláját szeretnéd kézhez kapni.)
-
btudos
nagyúr
válasz
Dyingsoul #86132 üzenetére
Jahogyúgy, az eddig kimaradt a sztoriból, hogy még az átvétel előtt telefonon módosítottad a rendelést.
Ez így kifejezetten érdekes, és a jelek szerint az a beszélgetés lesz a kulcs a sztoriban, simán visszatörölhették volna a megrendelést, ahogy írod, és probléma megoldva. Ha tudod, mikor volt ez a beszélgetés, akkor erre hivatkozva keresném fel újra telefonon az ügyfélszolgálatot.
-
-
Hege1234
addikt
válasz
Dyingsoul #86118 üzenetére
személyes adatoknál változtasd meg a mail címedet a jó címre
egyébként nem értem hogy miért nem küldik el más címre...
így inkább én kamuznék
hívd fel őket hogy véletlenül törölted és már a kukában sem találod
a lényeg hogy ne ugyan ahhoz kapcsoljanak akivel beszéltél erről
aminek azért úgyis nagy esélye van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest