Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz #86564352 #83230 üzenetére
Ha egy opciót lezárnak, akkor arra már nem tud senki előfizetni a lezárást követően. Aki viszont használja, az addig használhatja, amíg csak lehet. Utólag fizetők ebből a szempontból előnyben vannak, a prepaid előfizetőknek ui. a lezárást követően nagyon kell figyelniük, hogy mindig legyen elég egyenlegük a megújításkor. Különben bukták a lezárt opciót.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #86564352 #87898 üzenetére
Nem pontosan ismerem a működési elvet, de ha több előfizetésed is van akkor a fő kártyával próbálod?
Vagy az oldalon levő beállítást nem mentette el, vagy pedig annak a számnak amivel próbálkozol nincsenek pontjai. Ezeket ellenőrizd kérlek.Most én is kipróbáltam, nekem csak 120 pontom volt, az SMSben az volt:
"Fiz.mód: KAPpont+Havi szla 120db+130FT" -
otps
aktív tag
válasz #86564352 #88002 üzenetére
A telefont részletre a szolgáltatótól témához: egy olyan ismerősöm nem volt (átlagos felhasználókról beszélünk), akinek az utóbbi pár évben megérte volna szolgáltatói telefont venni a Media Markt/Extreme Digital független ajánlatai helyett. Egyikük csak azért maradt előfizető, mert reménykedett, hogy hátha majd felajánl neki a szolgáltató valami jó kis akciós készüléket. Nem így lett, vett függetlent a boltban.
Jó, tudom, most változnak épp a szolgáltatói függőség szabályai; meglátjuk, milyen hatással lesz ez a piacra.
-
_ak_
addikt
válasz #86564352 #88905 üzenetére
Szintén zenész. Beléptem arra mobilvásárlós oldalra, szintén beállítottam, majd a mobilappon keresztül lottóztam egyet, de nem a pontjaimból vette le... nem kevés ideig kerestem a megoldást, de nem jöttem rá, illetve volt egy link ami jónak tűnt, csak 404-re futott.
szerk.: a tranzakciók között is a havi számla terhére szerepel. Most jobban megnézve az egyenlegnél ott azt írja nincs pontom, csak a havi számla, de új felületen, meg 1880 pontot ír
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
fornettisuti
veterán
válasz #86564352 #90039 üzenetére
Asszony dominósára is ma jött az 1 gigás sms, az (9 éves) előfizetésese meg az enyém is (6éves) le van tojva a szolgáltató részéről.
Csak a családbarát csomag miatt nem váltottam meg az 5giga net miatt, amit még 3000-ért kapok a Move XS csomagomhoz.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Onderon
senior tag
válasz #86564352 #92082 üzenetére
Bilibe. Nem lesz itt semmi. Majd pár év múlva ott tartunk, ahol ma a Lengyelek vagy a Románok. A Magyar Telekom egy vicc. Nov 27-én lejár a hűségem és húzok tőlük mint a szél! Változnak az idők, anno "menő" volt Telekomosnak lenni, ma már kiröhögnek, ha meghallják.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz #86564352 #96741 üzenetére
Ezt szeretem amúgy. Felteszek kérdést, választ nem kapok, cserébe valami személyes indíttatású kommentet, ami kb senkit nem érdekel, cserébe az, aki tudna válaszolni úgy látja, hogy már meg lett válaszolva és átugorja. Ph! fórum én így szeretlek.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tsteve
senior tag
válasz #86564352 #96803 üzenetére
azaz nem kerül kivezetésre az opció...szóval van még pár óra aktiválni.. igyekezetek, akit érint.. az akciós ászf-ben szerepel április 1-től is, tehát működni fog, amíg ki nem vezetik... a kivezetést 30 nappal előtte nyilvánosságra kell hozni, ha hátrányos, tehát BIZTOSAN nem kivezethető holnaptól..
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz #86564352 #96803 üzenetére
szerintem sem törlik a meglévőknek.tegnap este írt valami homályos dolgot az egyik hsz-ra Soulfly842 fórumtárs,aminek nagyjából az volt a lényege,hogy ha még nem aktiválta a dominón a kedvezményeket,akkor most tegye meg.csak aztán mikor rákérdeztem,utána töröltette a hsz-t,mert gondolom elhamarkodottan írt.
de mindez csak feltételezés... -
legenda
válasz #86564352 #100106 üzenetére
Én azt teszem, sok kapcsolódó topikot követek, mert jó képben lenni dolgokkal.
Van egy szemetes célra fenntartott e-mail címem, amit most az állítólagos Telenor bombáz levelekkel, hogy fizessem be a havi számlát, egy gond van, nem vagyok és soha nem is voltam előfizetőjük!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
bopeti98
őstag
válasz #86564352 #101073 üzenetére
Telekom egyetlen esetben éri meg. Ha olyan helyen laksz, ahol az otthoni csomagokra jár a spec 1 kedvezmény és belépsz Magenta1-be.
Így mi 6993 Ft-ot fizetünk a Mobil XXL + 2 GB net csomagért, és 4193 Ft-ot a Mobil S + 12 GB csomagért (Amúgy 1 és 6 GB-os net csomag csak a Magenta1 miatt ugye duplázva van). Ez így elég jó ár.
Az otthoni csomag 8500 Ft havonta. Ebben van 300 Mbites net, IPTV Szuper Családi HD csomag, HBO MaxPak, meg Alap telefon.
Ennyiért ez teljesen jó. Ha váltanánk Digire akkor kb 1000 Ft-al lenne olcsóbb a tv,net,telefon de cserébe elvesztenénk a mobilokról a 30% kedvezményt és összességében máris drágább lenne.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #86564352 #101091 üzenetére
Egyetértek. 1998-ban kezdtem mobilozni (á lá Westel 900 ) és jól emlékszem, hogy az ilyen 8 és 15 forintos percdíj, az nem éppen a publikus csomagok jellemzője volt.
A második bekezdés dettó. Tényleg csak nagyon fontos és tömör beszélgetésre használtuk anno a GSM hálózatot.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz #86564352 #101556 üzenetére
és German_TD
Úgy tudtam orvosolni a helyzetet, hogy beléptem az én telefonomon anyám fiókjába, és bekapcsoltam neki.
És ezt majd 30 naponta el kell játszanommetal 17
Az lehet szerintem a gond, hogy már csak Domino FIX létezik, szóval ha akarod a MOST-ot, akkor nem lehet kivezetett Domino csomagod.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
btudos
veterán
válasz #86564352 #101556 üzenetére
Adatvédelem: Csak akkor tudod Telekom fiókhoz kapcsolni az adott számot, ha hozzáférsz a SIM kártyához vagy tudod az előfizetés jelszavát. Csak úgy a telefonszám beírásával még nem tudod hozzákapcsolni a fiókhoz az előfizetést.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest