Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
válasz gianone #83272 üzenetére
Ez nem egészen van így, ugyanis a Magentához rendelt társkártyás csomagok nem egyeztek meg a sima társkártyás csomagokkal.
A Magentás társkártya csomagok "integrált" névvel futottak (pl. Next S integrált), amikhez jóval drágább volt a készülék, hogy mégse járj olyan jól a -50000Ft-tal. Egy Honor 8 esetében 35-40000Ft volt a különbség. -
313313
addikt
válasz gianone #83276 üzenetére
A történet csak ott sántít, hogy ha meglévő számodat (előfizetéses) vitted be magenta 1-be, nem járt a készülék kedvezmény. Továbbá ha újra aláírnál 2 évre, nem jár a kedvezmény. A nagy havidíj kedvezmények is akkor jártak, ha dominos számot vittél előfizetésbe, ha előfizetéses számot, semmi nem járt, max az ATK.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz gianone #83280 üzenetére
Nekem van/volt 2 meglévő előfizetésem, nem terveztem 3-at kötni. Trükközgetni meg nem fogok. Ha ilyen hitvány a Telekom árképzése, inkább veszek készüléket függetlenül KP-ra.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz gianone #83284 üzenetére
Dübörög a gazdaság, rezsicsökkentés, minimálbér emelés, jól élünk. Közben minden drágább lett, nem kicsit...
Amúgy az is vicces, hogy nincs a honlapon feltüntetve, hogy Magenta1-es előfizetőknek más készülék kedvezmények jutnak. Én 2 hete láttam először, hogy ott kicsit máshogy mérik a készülék árakat...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Soulfly842
addikt
válasz gianone #83380 üzenetére
Komolyan kaliberű dolgokat PTK-s szabályozások miatt nem lehet vele megtenni:
Hűségidő vállalása pl. mobil előfizetésre, készülékvásárlással
szerződés lemondása,
WS-en rendelt készülék átvétele pl. mindezek értelmében más előfizető által nem lehetséges. Ha a futár pl. illetéktelennek adja oda, levonhatják a béréből.Kisebb módosításokhoz igen, elég a két tanús meghatalmazás is.
-
viera
őstag
válasz gianone #83540 üzenetére
Az egyik előfizetém lejárt februárban amire aláírtam további 2 évet de készüléket nem hoztam ki.
Amíg nem változott meg a Telekom oldal addig tudtam volna később készüléket venni hozzá,de most mióta az új rendszer van,nem engedi.Nekem azt mondták,hogy később már jó lesz.Az én csomagomban 205000ft-ra jönne ki az S8-as.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz gianone #83544 üzenetére
Most 1500ft-tal fizetek többet mint előtte (Next S) de most 4GB netem van az 1GB helyett amihez mindig kellett kérnem bővítést.Úgyhogy árban ugyanott vagyok,nekem szükségem van erre a csomagra van úgy,hogy kevés is mert sokszor túllépem.
Azt is mondták,ha nem megy akkor menjek be üzletbe mert ott biztos meg tudják oldani.
[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
válasz gianone #83548 üzenetére
Február végén lejárt a Next S-re a hűségidő és hosszabbítottam mert különben drágább lett volna utána.Telefont nem hoztam,gondoltam majd Áprilisban.Közben jöttek az új csomagok és átváltottam Mobil L+4 GB-ra mert árban így ugyanott voltam de 1GB helyett 4-et kaptam.Mondta az ügyintéző,hogy ha átváltom attól még később tudok telefont vinni mert arra már nincs hűségidő.Erre most mégsem tudok online telót rendelni mert az oldal még fejlesztés alatt áll.Ha addig nem lesz jó akkor csak üzletben tudok venni.Ha ezt tudom akkor még nem váltottam volna.
-
Bferibörs
addikt
-
tsteve
senior tag
válasz gianone #83611 üzenetére
a "roam like at home" contract az egész eu szabályozás lényege (ilyen szerződéssel kell rendelkezned a roaming ingyenességhez) és -ez szerint- a régi csomagokra életbe sem lép...ha a régiekre is vonatkozna, nyilván nem hangsúlyoznák, hogy az új és a létező szerződések alakulnak csak át...persze nem csomagokról (plans) hanem contract-ról beszél..de az ir példa engem meggyőzött akkor is
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz gianone #83650 üzenetére
ebből amit írsz egyáltalán nem következik, hogy pl. a lezárt dijcsomagok perckeretei is lebeszélhetőek lesznek, EU-n belül, roamingban...ilyen nem következik ebből
a másik az, hogy igenis van kiskapu:
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/roaming-tariffs"Operators are not obliged to offer roaming with all tariffs, but if they do, they must apply these price caps"
ez bizony egy kiskapu a lezárt csomagokra is, csak olvasni kell tudni..
fölösleges erőlködnöd, úgysem hiszem el, hogy létezne ilyen kötelezettség a lezárt csomagokra....a Three sem hülye, meglépte volna korábban a módosításokat már, ha lenne ilyen kötelezettsége a lezárt csomagjaira...de nem lépte meg, pedig EU-s országról beszélünk
júniusban minden kiderül..remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz gianone #83757 üzenetére
valóban nem érted akkor... a belső csomagok (percek, megabájtok) nem lesznek felhasználhatóak lezárt dijcsomagok esetén az eu-ban, de a roamingdij maga megszűnik mivel (Mo-on) az un. szolgáltatói egységes roaming dijszabás (0 ft extra költség) szerint fogsz fizetni... azaz a perc es MB csomag nem működik eu-ban majd, de a hazai tarifa igen... ezt kéne végre megértened..
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz gianone #83760 üzenetére
ez a telekomtol függ...majd eldől hamarosan ez.. ha akarja kiterjeszti eu-ra a csomagban lévő perceket, de valószínűbb hogy nem... ugyanis nincs kiterjesztési kötelezettsége lezárt csomagra... a vodafon sem terjesztette ki ezekre ... sem az angol, sem a magyar.. a three pedig az 1.1 eurocentes szabályt sem alkalmazta lezárt csomagra
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz gianone #83762 üzenetére
akkor egyetértünk.. errol beszélek én is.. de itt sok ember azt hitte (eddig) hogy a régi (lezárt) csomagban foglalt percek és MB-ok is hasznalhatóak lesznek eu-ban.. ez baromira nem biztos, sőt... valószínűbb hogy nem a Voda új Aszf alapján.. az utolso mondatod zavaros számomra
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
-
Bferibörs
addikt
válasz gianone #83881 üzenetére
szerintem is sokkal megbízhatóbb az indián füstjel használata mint a tkom ügyf.szolgálatán intézni valamit ( akár tpont akár telefon), és ez nálam jó 10 éve így van és semmi nem változik , semmit nem tudtam egy telefonhívással elintézni eddig
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
KZP
őstag
válasz gianone #83881 üzenetére
Beszéltem velük megint, most megint egy új dolgot tudtam meg: a Magenta1-es ügyfelekről csinálnak valami listát, ha összegyűlt x darab, akkor egyszerre történik a TV GO beállítás is, napokon belül. Kérdésemre, hogy mégis, honnan fogom megtudni, hogy már megtörtént-e az aktiválás, azt a választ kaptam, hogy fogok róla sms-t kapni. De szerintem ez csak lerázó duma volt, a többi előfizetésre sem jött soha ilyen sms, csak a számlából tudtam meg utólag, hogy aktív az adott opció...
Érdekes a beazonosításuk is, amikor felhívom őket: tegnap, az alső hívásnál csak a telefonszámot kellett bepötyögni. A második, harmadik, negyedik hívásnál már kérte utána a rendszer az 5 jegyű kódot is, ma meg megint csak a telefonszámot lehetett beírni, majd az ügyintéző hölgy kérdezte meg az adataimat.
-
St3ven
addikt
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
veterán
válasz gianone #83996 üzenetére
Ez hogyan működik? Illetve a kérdés az, hogy ez működik Dominóval is?
Úgy jártam, hogy szerettem volna jelszót kérni Dominó kártyámhoz.
A *111#-en el is navigáltam a jelszó beíró menühöz, amire azt írta a kedves rendszer, hogy írjam be a régi 5 számjegyből álló jelszavamat
Na, régi jelszavam az tutira nincs, mert nemrégen vettem a nevemre a kártyát, akkor azt mondták, hogy a jelszót majd állítsam be magamnak. Szóval régi jelszó nincs, anélkül meg nem tudok új jelszót beírni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Soulfly842
addikt
válasz gianone #84000 üzenetére
Az sem segít... Max két tanús meghatalmazás
(#83999) szabonagyur
Valószínűleg a hívószámkijelzés aktív, csak a hívásküldés szolg (CLIR) nincs jól konfigurálva alapértelmezés szerint (a legtöbb készülékben alapértelmezés szerint a szolgáltatói beállítást veszi alapul, de a készülékbeállításokban (hívásbeáll) ez felülírható).
De maga a szolg módosítása is könnyen kivitelezhető a 1777-es telefonszámon, az alábbi menüpontok szerint (egymásután szerepelnek a menüpontok, szépen sorban):
2.3.2.1.2. Hívószámküldés
Bemondják a jelenlegi státuszt, majd:
1. Státusz változtatása (ki/bekapcs/módosítás)
2. Információ a szolgáltatásrólDe a hívószámkijelzésre is ránézhetsz.
2.3.2.1.3. Hívószámkijelzés
Bemondják a jelenlegi státuszt, majd:
1. Státusz változtatása (ki/bekapcs/módosítás)
2. Információ a szolgáltatásrólEzek közül valamelyik lesz a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gianone #84006 üzenetére
Már bent vagyok a fiókomban, az OK.
Ott akadok el, ahol előfizetést kellene hozzáadni.
Oda milyen jelszót kell beírni?
Ha itt a "Nem tudom a jelszavam" feliratra kattintok, akkor egy újabb azonosítót kér, ahová ha beírom a belépési email címemet, akkor küld egy új jelszót az egész Telekom fiókhoz történő belépéshez, de nem az új előfizetés hozzáadásához
Mit rontok el
-
veterán
válasz gianone #84014 üzenetére
Köszönöm, így sikerült beállítani az 5 számból álló jelszót. (Azt írja a rendszer, hogy ez most csak korlátozott, majd később egy SMS-re válaszolva lesz teljes értékű.)
Nekem ez az egész procedúra egy kicsit (pontosabban rohadtul) bonyolultnak tűnik
-
veterán
-
veterán
-
sfefe
addikt
válasz gianone #84065 üzenetére
Ertem es koszi meg gondolkodom a teman par napot..
Keveset beszelek mert a cegest hasznalom beszelgetesre de a dominoval meg az a bajom, hogy mindig figyelni kell ugymond mikor jar le. ( nehogy elbukjam)
(Meg itt ha elfogy a net csak belassul ott meg ugye megszakad, jo ok persze fel lehet tolteni mindig... haat nem tudom...)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Series X|S
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- Kompakt vízhűtés
- Apple notebookok
- ASUS ROG alaplapok Intel Z890 vezérlőhíddal