Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz Doky586 #92340 üzenetére
Nálam iphone 6s, és egy galaxy alpha. Iphone 1 éves, galaxy már 2 és fél. kb. 2 nap volt, amíg az androidra kódot kaptam, az iphonra meg csak egy üzenetet, hogy egy másik szolgáltató sim kártyáját tegyem be majd aktiváljam.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Doky586 #101018 üzenetére
Jogos. Amúgy csak részben gondoltam én is a választ a kérdésedre, inkább alternativának szántam. Én a World GPRS Limit-et nem kapcsolnám be, szerintem azzal többre jön ki 1GB ha jól számolom. A bővítő ha lejár többször is aktiválható és talán a költségek is jobban kontrolálhatóak.
-
313313
addikt
válasz Doky586 #101075 üzenetére
Jó-jó, 2k-s előfizu, annak örülj az előfizetési díjba benne van a shívószám kijelzés, és nem kérnek érte további 350ft-t havonta
Szerk.: arra figyelj oda, ha váltasz díjcsomagot, nem lassítós net lesz, hanem ha elfogy az xmega, lekapcsolják a mobilneted.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
válasz Doky586 #101145 üzenetére
A cellmapperen ha megnézed (pl. Szeged külváros esetén) külterületen vannak a rögzítési pontok: ott persze, hogy minden rendben.
Teszteltem pont eleget (Bp) hogy tudjam, ami utcán fullos, vagy annál egy szinttel kevesebb térerőben, az ugyanott épületen belül nálam pl. 1 pálcika beltéren (110dBm). -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Doky586 #101145 üzenetére
S9+-ról van szó, de Note8-cal is ilyen volt. Dualsim, 2. foglalatban van a T-s kártya. Még a note8-at használtam, amikor megjött a dualsim 4G update, 3 nap alatt 1 nap alatt merült a teló szinte nullára, úgy, hogy 1-es, 2-es térerő volt. S9+-al ugyan ez van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz Doky586 #104113 üzenetére
Szia,
Zanzásítva: Valamikor biztos kivezetik majd, a telefonszámodat megtarthatod, a SIM kártya érvényességi idejét itt olvashatod: [link], a lejártát követően pedig feltöltési összeg függvénye: 2400 Ft-ig 180 nap, felette 366 nap, 15.000 Ft-nál pedig 488 nap, amennyiben elfelejted feltölteni, úgy a rendelkezésre állási idő letelte után még fenntartják a telefonszámodat 90 napig, ha azon intervallum alatt megy rá feltöltés, akkor egyszeri 300 Ft ellenében használhatod tovább a korábbiak szerint és használhatod mobilfizetésre is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
btudos
veterán
válasz Doky586 #104115 üzenetére
A "jutsz" és a "juthatsz" között tudsz különbséget tenni? Sehol nincs leírva, hogy nem tarthatod meg a számod. Besétálsz egy boltba (mivel más fajta SIM kártya kell a Domino csomagokhoz, ez elengedhetetlen), és kéred, hogy a meglévő számodat tegyék át feltöltőkártyás konstrukcióba.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
veterán
-
Doky586
nagyúr
válasz Doky586 #104207 üzenetére
Ma 11-én pedig így mutat: [kép]
Tehát még mindig van mobilnet. Nem hiszem hogy 1 évre adták az ajándék 1GB-ot, vagy igen?
Az ajándék 80percet hogy lespórolták azt el tudom képzelni.Továbbra is kérdés: Azt hol látom a Telekom alkalmazásban hogy meddig él a 366 nap? (Ma még tudom, de nyáron már nem fogok emlékezni mikor mennyit töltöttem rá)
Új kérdés: postpaidról prepaidra váltáskor kitöröltek a Telefonkönyvből (Online Tudakozó), hiába keresek rá a nevemre, telefonszámomra: már sajnos nincs találat. Hogy kerülhetek vissza bele..??
A telekomnál az 1GB mobilnet az 1GiB vagy 1000MB (=0.93GiB) ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Doky586 #104249 üzenetére
Nálam van egy SIM a Notiba és egy a DualSIM telefonba (amiket csak netre használok - SIM) és még van idő a felhasználásra.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Doky586 #104251 üzenetére
Érdekes mód én tegnap csináltam meg mind2 T-s számnál az "adategyeztetés" -t
Egyik számom eltűnt (T-s) a fiókból és újra hozzá kellett adnom/csatolnom és ez ment is fennakadások nélkül.A számhordozásos SIM rendeléssel kapcsolatban (12.29.-én amit rendeltem) ma ismét beszéltem "Online-Chat" keresztül egy ügyintézővel és sokra nem mentem vele, ezért írtam a T-nek egy e-mailt az ügyben, mert már kezdem elveszíteni a türelmem... (ezzel kapcsolatban)
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Doky586 #104253 üzenetére
Az a legegyszerűbb, ha elsőnek a 1777-es telefonszámon csinálsz egy szerződés jelszót. Utána már simán hozzá tudod adni a telekom fiókodhoz ezt a szerződést is (ne az otthoni MT-vel lépj be, hanem vagy e-mail címmel, vagy facebook-val pl...) és utána ugyanúgy egyben kezelheted.
(#104272) zolikaDB
Azt nem írtad, hogy milyen csatornán:
Üzlet:
Hivatalosan 5 munkanap, de mivel kb. szabad idejükben tudnak csak a webshop 'rendberakásával' törődni az üzletekben (hogy pl. ne legyen öt napon túli) ezért sok esetben tovább érvényben hagyják.PickPackPont
5 nap után szerintem már dobják vissza a megrendelést.
-
thomas77
senior tag
válasz Doky586 #104330 üzenetére
A 80 percet most én sem látom, csak az 1GB-ot. Közben fel is töltöttem, így most a feltöltésért kapott perceket fogyasztom. A webes felület korábban mutatta a kezdeti ajándék perceket, de most egyáltalán nem mutat semmit, csak pörög a magenta karika.
A VoLTE sajnos tényleg elvész. A VoLTE szolfáltatás feltételeinél megtalálod, hogy csak az előfizusnak jár pillanatnyilag. Másfél éve ígérték a dominósnak is, hogy 2018-tól lesz nekik is. Nem lett azóta sem. Most meg már nem is ígérik.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
félisten
-
Soulfly842
addikt
válasz Doky586 #131320 üzenetére
A megtévesztés foka eltérő, s ő konkrét célra vonatkozóan érdeklődött.
"Ezen a számon előfizető nem kapcsolható"
Értsd, nincs senkihez sem a szám rendelve.
ha csak ki van kapcsolva (jelenleg nem elérhető), vagy a szolgáltatónál fel van függesztve a hívószám, akkor az előfizető átmenetileg nem kapcsolható. Fantom játék lenne a cél
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
coco2
őstag
válasz Doky586 #131335 üzenetére
Ha program olvas be mp3-at a túloldalon, akkor hívásidő indul, amit nálam kijelez a telefon, és nem eleve a központ jelzi ki, hogy nincsen olyan hívószám. SMS küldésnél visszaigazolás - ez valami beállítható dolog? Samsung Galaxy telefon, angol kulcsszóra rákeresek, ha írsz olyat.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
martonl
senior tag
válasz Doky586 #131338 üzenetére
"Némelyik telefonon az időtartama is beállítható pl max 3óra, ha addig nem érkezik meg a telefonjára akkor sikertelent jelent."
SMS érvényességi idő. Ezt manapság melyik telefon tudja? Én már nagyon rég nem láttam ilyet. Régen lehetett állítani, de szerintem mostanra (szerintem) szolgáltatói nyomás miatt kivették ezt az opciót és a legrövidebbre vették az időtartamot. Erre azért gondolok, mert állítólag ha átteszem a SIM kártyát egy régi készülékbe és ott beállítom a max. időt, akkor csak addig él a beállítás, amíg vissza nem teszem okostelefonba.
-
martonl
senior tag
válasz Doky586 #131340 üzenetére
Én arra emlékszem, amit írtam, de nem is lényeges. Angolul talán "validity period" volt a neve, amit aztán ki tudja, melyik telefonban hogy fordítottak. Lényeg, hogy éjszakára ki szoktam kapcsolni a telefont, valaki meg rendszeresen küld rá olyankor SMS-t, amit nem kapok meg. Viszont azt nem tudom, milyen telefonról küldi és elképzelhető, hogy a hagyományos telefonján rövidre van állítva az időtartam. Amit Kbali és 4Grider írtak, az alapján utóbbi a valószínű.
-
coco2
őstag
válasz Doky586 #131338 üzenetére
Nem találtam ilyet a telefonon. Egyébként angol, de nincs beállítások alatt semmi üzenetekre hajazó almenü. Alkalmazásként van messages, de ott nincsen 3-pötyi "others" / "menu" / semmi se. Kotortam, de kulcsszavak híjján google-t nem tudtam hatékonyan használni. Amit meg talált, az nem volt hasznos, mert nincs ott olyan - valami elavult doksi az a lap.
-
coco2
őstag
válasz Doky586 #131354 üzenetére
Mégis sikerült lescreenelni az üzenetek app-ot. Én ezt látom:
A kisatírozások a kimenő és beérkező üzenetek. Jobb fent meg az a 3 pöttyös mező a hangerő szabályozó - galaxy-n a screen a hangerő + kikapcs gombok együttese, és ügyetlen vagyok vele[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Doky586 #131335 üzenetére
Sms rész nem igaz.
Ha letiltok egy számot sms is egy blokkolt mappába kerül, és míg ott el nem olvasom nem megy vissza kézbesítési jelzés. Próbáltam. S21 ultra.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Doky586 #131361 üzenetére
Nem. Sms nél nincs olvasási visszaigazolás. Az csak RCS vel jött be. Tiltottam saját céges számom. Küldtem sms magamnak arról. Csak simán elküldve volt a státusz. Megnyitottam blokkolt mappaból sms direkt egy jó félóra múlva, másik telón egyből jött értesítés hogy kézbesítve, és egyből kézbesitettre váltott státusz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen