- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #86487 üzenetére
Önmagában azért, mert 10 év után külföldre megy, nem volna túl bölcs dolog csomagot váltani, csak ha amúgy is megéri. Ahhoz meg kevés az információ. Van hűség, nincs, ATK-e a Move M vagy nem, van Magenta vagy másik előfizu stb.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #86473 üzenetére
De ezt magyarázom, hogy ez nem neked szól.
De vannak ilyenek, úgy hívják, család. Gyerekek tévéznek, apuka netezik, anyuka, mama, papa telefonál. Esetleg van nagyobb gyerek a kicsik mellett. A vezetékest nem magyarázom, mert az általában csak van.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #86471 üzenetére
Ebben az összeállításban nem is. Nyilván itt az alap valami új, prémium csomagcsalád alsó tagja lesz, nem a legolcsóbb csomagjuk. Ha te nem vagy hajlandó ennyit költeni, akkor nem lesz korlátlan beszélgetős és netes mobilcsomagod, ráadásul kettő, ez elég nyilvánvalónak tűnik nekem. Szerintem a 10++10+10 most reális egy fullos otthoniért HBO-val, plusz két korlátlan mobil+ extrák. Itt a készülékesdi nagy kérdés.
-
gianone
őstag
válasz
szalai112 #86469 üzenetére
Sokkal több nem lehet, de azért a 2x100 000 kedvezménnyel is kalkulálni lehet. Főleg, ha a havidíj nem növekedne a készülék miatt, mint ATK-knál volt. Ha igen, akkor a hajukra kenhetik, mert az kb. pont annyi.
Egyébként olyan helyen élünk, ahol az emberek simán vettek, vesznek készüléket Next M-re, Mobil XL-re, anélkül hogy számolnának azzal a 96000 forinttal, amivel 2 év alatt többet kell fizetni a telóval, mint nélküle. Nekik bármit el lehet adni. És nem tudod elmagyarázni hogy hülyeség. Csak mert részletre van. Azt nem értik meg, hogy ha nem fussa készpénzből, vagy nem tud rá gyűjteni, akkor talán olcsóbb telefonban kellene gondolkodni, mert nem engedheti meg magának.
-
gianone
őstag
válasz
lugosi #86466 üzenetére
Amíg ilyen országban élünk, és ilyen a verseny vagy inkább annak a hiánya, kooperálni kell. Nálunk az egész bővebb család egy számlán van már most is Magenta miatt. Tesóméknak van otthoni, nincs is más lehetőségük, ezért nekem is és sógornőm apjának is bevitték a számát. Nekem van egy Dominóm és anyámnak is. Epackkel mindenki fizeti a saját számláját, és lejön a 25 %. Családi mobil opció. TVGO, wifin fon, lenyúltam az 50000-et is, nekik nem kellett új szám, időszaki akicók. Nekünk jól jöhetne ez az új csomag ártól függően.
Egyébként nem értem az optimizmusotokat, most lettek új díjcsomagok, a Magenta sem régi, miből gondoljátok, hogy olcsóbban adnának sokkal többet, mint azokban? 30-ért is bőven akciós, mint rámutattam. Persze én csak örülnék, csak nem értem, mire alapoztok.
-
gianone
őstag
válasz
lugosi #86462 üzenetére
Nem is mondtam, hogy ez egy bő piac egy ilyen csóró országban. De nyilván nem is az a cél, ha a Magenta fölé tesznek valamit. Márpedig ez még csak az alapcsomag, ha a kiírás nem csal, szóval ez egy prémium valami akar lenni. Ha Magenta helyett volna, akkor nagy dobás, de nem hinném.
Beca1990
A környező országokban más az adózás. Lengyeleknél 4000 egy korlátlan csomag, nálunk 10000, telóval 15000. 30-ért olcsóbb volna, mint Magenta Next ATK-val és egy Next M, és hozzácsapnak HBO-t stb. Kétszer 100 000 készülékkedvezményt. Matekoljál már azért.
-
gianone
őstag
válasz
enginev3.0 #86459 üzenetére
Nem is te vagy célközönség. Nyilván két teljesen korlátlan mobilos előfizetéssel, olyanokat céloznak meg, akik eddig is sokat fizettek. A Next M, Next XL-eseket akarják megtartani, akiknek drága lett az új Mobil XL csomag készülékkel és esetleg nagyobb nettel. Hűség alatt legtöbben még nem váltottak, mert nem kapják a havi 4000 kedvezményt (készülék nélküli). Illetve röhejesek lettek a készülékárak is, és készülékkel több is a havidíj új hűségre. Most nekik találtak ki valamit, mielőtt elmenekülnek. Az ár a kérdés, 30 nagyon jó volna.
-
gianone
őstag
Lemaradtam a szerkesztésről.
Ja, és én többször fel is hívtam őket, és a 1430 azt mondta, hogy nem kell. Vissza is keresheted itt a topikban. Szóval a miheztartás végett nekik a legkevésbé tiszta.
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
Május 16-án egyeztettem adatot két idei kártyával sikeresen. Az egyik előfizetés kivitele volt. Mindkettő sikeres. És szombaton kaptam meg a második sms-t, hogy sikeres, nincs több teendő. Egyébként meg az idei kártyákért alapból sem kell aggódni, mert már a vásárláskor volt adategyeztetés, nem veszhet el a szám.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85869 üzenetére
Én simán egyeztettem az idei kártyákra is. Csak az egyikre jött sms, de akkor már megcsináltam a másikat is, vissza is igazolták már. Ez a lényege. Bármikor odaadhatod a kártyát másnak, szíved joga, és ő meg a nevére veheti, egy nap után is. És T-nél meg így oldják meg.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85866 üzenetére
Elég nagy butaság volna. Amit ő mond, az sokkal értelmesebb. Adategyeztetéssel a nevére veszi a Dominót, miután kivitték, lebeszéli a perceket, elhasználja az 1 GB-ot, majd hordoz. Pont kapóra jött neki a törvény és T gyakorlata. Minden gond nélkül, egy perc alatt a nevére veheti ingyen a Telekomnál. Egyébként erről pofáztunk, hogy ez milyen hülyeség, de akkor is így van.
-
gianone
őstag
válasz
tzsolesz #85794 üzenetére
Nem csak a kisebbekkel, a nagyobbakkal is. Mobil XL-re rájön a havi 4000, ha veszel készüléket, az 96000 két év alatt, plusz a teló ára. Ha kisebb a vásárlási kedvezmény ennél, akkor drágább a saját listaáruknál is, nem hogy a piacinál. Márpedig ha egy olcsóbb készüléket ingyen adnak, akkor is több.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85787 üzenetére
Biztos lesznek akciók, de ettől függetlenül súlyos tízezrekkel felemelték szinte egységesen az összes telefon árát, tehát ha lesz akció, akkor is drágább lesz, mint volt. Nézz utána. Pl. az én Nován most magentás 50 000-rel annyi, mint nélküle volt februárban. Move M ATK-ban 35 volt magentásan, online 15 %-os akcióban talán 73 a BT hangfallal. Egy Mobil M + 400 MB-tal 135 000. Ebből sehogy nem lesz 73...
És eltelt 3 hónap, a teló meg csak avult. És majdnem minden készülékkel ez van. Plusz erre jön a havidíjas büntetés, ami Move M ATK-ban nem volt.
Én februárban vettem 43-ért magentásan, féláron eladtam a hangfalat 20-ért. Így 23-at megért, aztán nekem az új csomag is olcsóbb, a teló kedvezményén kb. ki is jön a kétéves havidíjam. Szóval én tutira jól jártam a régi kedvezménnyel és az új csomaggal.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85784 üzenetére
Az lehet, már ha most kötné a biztosítást. De ő szerződést nem most kötötte. Mi van, ha már nem is árulják? Mondjuk annyiból jogos a kisker akciós lista, és nem a listaár, hogy ez az akciós ár nem kötődik a csomaghoz. Mondjuk nem szignifikáns különbség az újabb telóknál.
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85782 üzenetére
Nehéz matek ez, mert ha aláír most két évet telóval, akkor megbüntetik a havidíjban. A készülékre kapott kedvezmény egy-két extra esettől eltekintve (baromi drága csomag és teló) kisebb vagy hasonló, mint a havidíjas büntetés. Amit hívhatunk készülék nélküli kedvezmények is, ha úgy tetszik. nem túl nagy biznisz önmagában. 30-50000-rel drágábbak a telefonok, mint pár hónapja. Nem beszélve arról, hogy nincs már havidíj-emelkedés nélküli csomag, mint pl. az ATK-k voltak.
A biztosítás szempontjából szerintem meg jól számol a teló értékével, mert pl. a kötbért is a listaárból számítják, nem amennyit fizetett érte. A kedvezmény a csomag miatt van.
Amúgy a neten nincs fent ez a számla telóról a dokumentumok között?
-
gianone
őstag
válasz
rayoliviero #85711 üzenetére
Akkor gugli adásvételi doc...
És lőn, dobja is rögtön.
-
gianone
őstag
válasz
IamTheDog #85708 üzenetére
Nem tudom, a 6300 honnan jön, de akkor simán leválthatsz, még net nélkülire is. Viszont azt az egyet nem értem, hogy minek váltottál csomagot akkor. Ha lejárt volna a hűséged, akkor oké, mert készülék nélkül a 4000 kedvezménnyel kevesebb a havidíj, mint Next M ATK-é, de a hűség alatt több, mert a régi csomagodon nem volt felár a telóra, míg az újakon mindegyiken van. Ez volt a legnagyobb a előnye a csomagodnak, te meg lemondtál havi 4000-ről. Most ha le is váltasz, akkor is többet fizetsz, mint előtte...
rayoliviero
Gugli képek adásvételi, és ott egy csomó séma.
-
gianone
őstag
Mi az a stb.?
Ezt az egyet ragozzátok.
Közben meg a minősége sokkal szarabb. Értem én, hogy akinek van kölke, és ez fontos, az válthat. De ettől nem lesz "minőségi".
tsteve
TVGO is, net is, tévé is.
Diginél csak nincs box, ennek minden előnyével, hátrányával. A tévé atomstabil, ahogy a net is, a névleges sebesség maximumával jön állandóan. Na ez Telekomról sosem mondható el. Legalábbis nekem nem sikerült megtapasztalni sehol.
-
gianone
őstag
válasz
tsteve #85689 üzenetére
Ha a tévé tudja. Őszintén szólva erre még az életben nem volt szükségem (de persze el tudok szitut képzelni), de arra annál inkább, hogy a kép ne essen szét. Meg ne irkáljon ki olyan hülyeségeket, hogy a felvétel megszakadt mert a máshol másik csatornát indítottak el blablabla. Ez biztos user error egyébként, de ez meg azt bizonyítja, hogy bonyolult.
És mondom, utoljára. sokkal szebb a Digi képe. Főleg mozgásoknál. Meccseken nagyon kijön. És azért talán ennél nincs fontosabb.Hogy ne legyen teljesen OFF, a DigiTV appja is sokkal jobb TVGO-nál (online is), mindkettőt nézem telón, Spílert gépről tévén is.
-
gianone
őstag
-
-
gianone
őstag
Aha, igazad van, bár mondjuk ez ugye nem személyes hivatalos dokumentum. De útlevél, vezetői engedély, tartózkodási engedély stb.-nél mind egy rublika van. A céges beszámolót biztosan nem fogják egyeztetni a nyilvántartóval.
De egyébként tök mindegy, szerintem nyilvánvaló alapból, hogy a teljes nevet kell beírni. Ha nem volna, itt már leírták a többiek sokszor.
-
gianone
őstag
válasz
lugosi #85468 üzenetére
Látom, nem érted a különbséget.
St3ven
"Jogi értelemben" nem. Önmagában persze nem hivatalos dokumentum, de adott esetben egy jogi eljárásban simán bizonyító erejű, lehet rá hivatkozni. Pl. egy bíró megkérdezné a másik peres felet, ha vitatná a regisztrációt, hogy akkor hogy kaptál róla sms-t, és erre tudnia kellene válaszolni.
-
gianone
őstag
válasz
lugosi #85461 üzenetére
Pedig ez tök egyértelmű, semmilyen hivatalos helyen nincs 3 rublika, ezért nincs itt sem. Akinek két keresztneve van, annak az utóneve hivatalosan a kettő együtt. Eddig max. neked azért nem tűnt fel, mert máshol nem dob azonnal hibát karaktertévesztésre. De attól még mindenhol így kell(ene) megadni.
-
gianone
őstag
válasz
MPeter87 #85372 üzenetére
Elvileg mindent tudsz vele csinálni, az 1 GB is megmarad, utána indul a 4. Elvileg adatot sem kell egyeztetned, de nekem a gyakorlatban mégis kellett, viszont 1 perc volt az egész online. Ott a csomagodat is látni fogod, és minden részletet, persze ha épp működik rendesen az oldal. De elvben minden szép és szuper, aggodalomra semmi ok, a gyakorlatban meg menj fel online, lépj be, az sosem árt, és gyorsan egyeztesd le az adatokat. És akkor tuti a nyugalom.
-
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #85358 üzenetére
Ezt igazán úgy érdemes csinálni, hogy vesz egy Dominót, majd 3 hónap múlva beviszi előfizetésre, így kap rá havidíjkedvezményt is. Aztán mikor lejár a hűség, a régi számát viszi ki Domnóba. Vesz egy dualos az 50000-es kedvezménnyel, és öröm bódotta. Viszont érdemes matekozni, mert az új készülékáraknál már az 50000-rel együtt sem biztos, hogy nagyobb a kedvezmény, mint amit a havidíjban pluszban kell fizetni két év alatt, ha vesz telót. Mobil XL-nel ez 24x4000=96000 forint.
-
gianone
őstag
Most jött sms az adategyeztetésről az egyik idei Dominómra. Direkt felhívtam őket, hogy kell-e. És azt mondták, nem. Előfizetéses névre lett vásárolva.
-
gianone
őstag
válasz
btudos #85176 üzenetére
Nem erősséged a matematika. Hálózaton kívül olcsóbb a Dominó Most, mint a Next S, szóval ha arról telefonálna, nem pluszban költene hanem spórolna vele. Más költsége meg nincs ugye.
MK VII
Ha dualos volna P9, simán használhatnád párhuzamosan. Nekem pl. van mindkettő. Ha kifogyok a lebeszélhetőségből, simán telefonálhatok Dominóról. Hosszabbításnál meg lehet cserélni a kettőt, és kap az ember havidíjkedvezményt Dominó-bevitelért. Nem kell lemondásiért kuncsorogni.
-
gianone
őstag
válasz
MK VII #85139 üzenetére
Ha a két kártya nem zavar a Mobil XL 9000-ért net nélkül a Dominó Maraton 4 GB-tal mindenképpen jobban megéri, mint ami most van. Mert ha 2 GB-ot használsz el havonta, akkor is 11000, és abban dupla net volt, és nem is lehet több a számla. És ha kevesebb netet, akkor meg ugye az meg is marad. És ha volna valaki családtagnak otthoni, 20-25 %-kal olcsóbban meg sokkal jobban kijönnél.
-
gianone
őstag
válasz
MK VII #85139 üzenetére
Neked kell tudni, hogy megéri a Dominó. Mégpedig onnan, hogy megnézed, mennyi a hálózaton belüli percek száma. Ha kevés megérheti, ha sok akkor nem. Illetve 13000-ért ott van az új Mobil XL+ 4 GB net. Ha van otthoni vagy másik előfizetés, még olcsóbb is lehet. Illetve érdemes gondolkodni két kártyán Mobil XL net nélkül, és Dominó Fix+Most+4 GB Maraton. Vagy Mobil L+ 400 MB és ugyanezzel a Dominóval.
-
gianone
őstag
válasz
ans1980 #85080 üzenetére
Ennyire vállaltál hűséget. Nem válthatsz ennél lejjebb, jelen esetben nem is lehet, illetve ezzel számolják a kötbért, ha felmondanád a szerződést. Ha nem vállalnál hűséget, pont ezért nem írná.
Írják a csomagok alatt:
2 év hűséggel a vállalt költési szintre (a hűségvállaláskor a Mobil díjcsomag és a net csomag havi díjainak kedvezmények nélküli összege).
Epack nélkül és havidíj-kedvezmény nélkül ennyi.
-
gianone
őstag
Te nem akarod megérteni.
Ha valaki elhagyja a kártyáját, nem odaadja, egy személyivel bárki gond nélkül más nevére veheti a számát. Persze, lehet feljelentést tenni, de ki szeretne egy telefonkártyáért rendőrségre, bíróságra járni. És mikor vége az ügynek, akkor kapja vissza a számát, addig lesheti. Ez így elég világos neked?
És miért tenne ilyet bárki? Csak. Mert megteheti. Akár egy lopott személyivel. A törvényhozó szándéka is sérül. Pont az lenne a lényeg, hogy tudni lehessen, kinél van a kártya. Ezért nincs felhasználó sem. Majd jönnek a hajléktalanok nevévre egyeztetett SIM-ek.
-
gianone
őstag
Másfél hónap után már eldönthetnék, a wifi fon melyik új csomagokhoz jár. Legalább a régieket már nem írja.
-
gianone
őstag
válasz
tsteve #85000 üzenetére
Valamelyik topikban olvastam, hogy valaki 30 napot szívott, mert nem tudta kinek a nevén volt kártyája, végül utána kiderült, hogy az unokatesója nem olvasta el az értesítést. 30 napos procedúra volt neki. Egy másikban meg valaki pont értesítést kapott, hogy az ő régi kártyáján egyeztetnek adatot, és mit szól hozzá. Mivel alapból nem érint, mert ideiek a dominóim, és előfizetéses ügyfél nevére lett véve, és erre 1430 azt mondta, idén nincs szükség egyeztetésre, így nem jegyeztem meg, melyik szolgáltatónál voltak ezek, de így normális.
A másik meg a talált SIM, miért ne akarhatná valaki regisztrálni, ha simán lehetne. Nem lopta, találta. És ha tényleg úgy volna, hogy simán megcsinálják, és ez el is terjed, minden talált SIM-et a saját nevére íratna mindenki, ha úgysincs következménye.
-
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #84994 üzenetére
A mondandómból ezt a következtetést fogalmam sincs, hogy vontad le, ilyesmiről szó sem volt.
Arról beszélgettünk, hogy más SIM-kártyáját hogy tudja a saját nevére íratni. Felhasználói regisztrációt senki nem említett. Fuss neki még egyszer.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84931 üzenetére
Lehet, de szerintem ez itt elég OFF:
Belgák megküldték a TEK-nek. Egy arab GSM-boltban vették. Simán guglizható.
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
válasz
Gabesz87 #84909 üzenetére
Az azért attól függ. Az összes mobilos előfizetésre ad 25 % kedvezményt. Ingyenes a családi mobil opció, wifi fon. Egyszeri 50000 forint készülékre. Gyakran vannak időszaki kedvezmények, mint pl. tavaly nyáron korlátlan mobilnet, az összes számra. De most februárban is kaptam 5 GB-ot. Szóval ha csak ugyanannyi, már megérte. Nekem Digim van itthon, ezért nem vágom pontosan, menyi lenne nélküle, de Next M társkártyával megérte belépni tesóméknak. Mert akkor a készülék vásárlása sem dobta meg a havidíjat, mint sima Next-mél és most az új csomagoknál van.
-
gianone
őstag
válasz
Gabesz87 #84895 üzenetére
Azért nem vészes szívatás. Nálunk én intézem muttinak is a telefonját. A legegyszerűbb ha másikat is sajátodra iratod, és ennyi. Senkit nem fog érdekelni.
Aki ezt nem tudja maga intézni, az a gáz- vagy a villanyszámlát se érti. Mondjuk azt én se elsőre, de ettől még jön. -
gianone
őstag
válasz
-secret- #84873 üzenetére
De van nélküle, csak nem ingyenes. Vonja egy számlára, de fizessék külön.
Nem mondom, hogy túl egyszerű megoldás, de a leírt használati szokásokra ideális, és rengeteget spórolnának vele.
És akármelyiknek van telekomos otthonija, simán megérné magentázni, ennyi előfizetés 25 %-áért. Megbízásival meg mindenki intézhetné a saját dolgait akár személyesen is. Nyilván bizalom is kell hozzá, de egy családról van szó. Nálunk így van, semmi extra. Havonta befizetem neten a saját számlámat, és ennyi.
-
gianone
őstag
válasz
nmy1212 #84790 üzenetére
Viszont akkor nem lehet olyan sok a kötbér.
Őszintén szólva nem is értelek. Kötöttél egy Next M-et 15000-ért havonta, és így kicsengetsz 96000 forintot a havidíjban két év alatt a készülék árán felül, csak hogy legyen telefonod, miközben magát a csomagot ki sem használod. Erre nem is kell mondani semmit, önmagáért beszél.
-
gianone
őstag
válasz
radio100jozs #84551 üzenetére
A kisebb csomagoknak eddig sem volt gyakorlatilag semmi értelme, néhány kivételes esetet nem számítva. Az igazi változás a készülékeknél van. Tulajdonképpen megszűnt bármiféle kedvezmény, sőt a legtöbbször bukta van a listaárhoz képest is, a piaci árról nem is beszélve. Eddig azért legalább kifutó modelleknél akcióval le lehetett tudni sok tízezret a havidíjból, vagy lemondási kedvezmény, hordozás, dominóbevitel, és akkor azt mondhatta vlaki, hogy belefér, 1000-1500 havonta két évre átszámolva. Mint pl. nekem a magentás 50000-rel társkártyában majdnem akkora volt a kedvezmény a telóra januárban, mint a kétéves havidíjam lesz az új csomaggal. Tehát nem szórakozom Dominóval.
A koncepció az, ha van több szolgáltatásod, akkor fizess elő, amire megéri, a többire Dominó.
Nekem az az érthetetlen, hogy nagyobb csomagoknál a készülékkedvezmény sokszor a töredéke a készülék nélküli havidíjkedvezménynek. Magyarul amit az első bekezdésben írtam, úgy, hogy több mint 10000 forintot fizet valaki havonta. Mondjuk ez eddig is így volt, de most halmozottan. Tényleg nem értem a koncepciót. Már azon kívül, hogy arra játszanak, hogy az emberek nem tudnak számolni, vagy nem akarnak készüléket eladni.
-
gianone
őstag
válasz
Beca1990 #84427 üzenetére
Elég rossz biznisz biznisz T-nél telót venni. Minél nagyobb a csomag, annál kevésbé éri meg. Mobil XL-nél 96000-t kell pluszba a havidíjban fizetni, ha veszel telefon, mintha nem, miközben S8-ra is csak 36000-96000 kedvezmény adnak. Többe kerül összesen, mint listaáron. Ha Mobil XL + 4GB-ot fizet elő valaki, akkor kapja listaáron a telefont, kisebb nettel még bukik is... Nevetséges.
Indian74
Ha vettél telefon az előző díjcsomagra, akkor nyilván nem vehetsz másikat, csak kötbérrel. Itt azokról van szó, akik nem vettek, csak aláírtak hűséget. Vagy ha kicsi csomagban volt, kevés kedvezményt kapott, kicsi a kötbér.
-
gianone
őstag
Ha 1 GB-ot használsz el havonta, akkor értelemszerűen 4 havonta kell feltölteni, ha kevesebbet, akár lehet félévente is. Ebbe azért nem hal bele az ember. És sokkal olcsóbb is. Mivel keveset beszélsz, nem dobálod ki a havi 2000-t se a hanghívásra.
Nem is tudom, hogy érné meg a Move XS neked.
Ja, és ha egyszer vissza akarsz majd menni előfizetésre, kapsz rá havidíj-kedvezményt. 500 forintot pl. Mobil S-re. 3 hónap Dominó után már jár.
-
gianone
őstag
Kiviheted Dominóba.
Ennek a Mve XS-nek csak akkor van esetleg értelme, ha a korlátlan böngészést használja valaki, azon kívül semmi.
Drágább a percdíja, és akkor is kifizeted, ha nem beszéled el. A mobilnet ugyanez.
Dominóban feltöltöd 4000-ért a mobilnetet, és használod, míg el nem fogy a 4 GB.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84044 üzenetére
Hát ez gyönyörű.
-
gianone
őstag
válasz
Donki Hóte #84042 üzenetére
Akkor miért nem mész be személyesen? Egyszer úgyis be kell még idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- általános iskolai rendszergazda
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!