- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Kiváncsi leszek az Edge 60 Pro tesztjére.
13 ezer forinttal olcsóbb ennél, ugyanúgy 12/512-es kivitelben, csak az Edge 60 Pronál LPDDR5X (míg itt 4X) a RAM, a tárhely UFS 4.0, itt 2.2. Az óriási eltérés, és a Dimensity 8350 Extreme majdnem kétszer jobb pontot hoz Antutuban.
Fő-és ultraszéles kamerában nagyjából egyformák lehetnek, viszont a Motonak van 3x optikai zoomja is és van vezeték nélküli töltés is. -
pengwin
addikt
Nem értem a Vivónál mit gondolnak.
Drága, az árához mérten kicsit gyenge hardverű, minden téren lekorlátozott telefon (tárhelybővítés nuku, jack nincs, Bluetooth hang a szokásos fos, szoftverfrissítés kérdéses).
Miért venné ezt bárki egy sokkal bejáratottab márka helyett? Egyszerűen nincs olyan tulajdonsága, amire rá lehet muatani, hogy NA EBBEN jobb.
#10 viragdani01
Ez nagyon jó teszt lett, gratulálok! -
joey04
titán
válasz
viragdani01 #10 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, a fotós teszt topikban elhangzott mindkét oldal érve.
Én is azon az oldalon vagyok, hogy nem az érdekel mit lehet pro módban vagy gcam, vagy egyéb külső app segítésgével kihozni a gépből, hanem point and shoot mit tud. De egy xiaomihoz képest annyi a difi, hogy nem dobja be első indításnál, hogy melyiket akarod, de egyszer átváltod és kész, nem kell vele foglalkozni többet. Ennyi azért szvsz férjen bele annak is, aki point and shoot módban lő. -
-
joey04
titán
Egy haszna volt ennek a tesztnek: innentől természetes módban tesztelitek végre a vivo kamerákat.
-
mhydas99
senior tag
Ennyiert eleg verszegeny.
A szoftvertamogatas es proci miatt a 12 GB RAM teljesen felesleges, az 512 GB ROM meg overkill.
Ennyi penzert, ha 8/256 GB lett volna de SD 7+ Gen 3-mal akkor mar megerne. Igy nagyon nem.
Ahogy a cikkben is szerepelt, az arsavban van vagy 10 jobb vetel is, ha az elmult masfel evbol szemezgetunk... -
Ha berendeződik az ára 200 eft alá, akkor sokaknak jó lehet ez a telefon.
Szolgáltatótól véve pedig jó akcióban akár sikeres is lehet
Persze a Honor 400 beleköphet a levesébe, mert az ugyanannyiért érkezik, mint a Honor 200
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
cs.zs.
veterán
5 óra alatt 3 hsz? Hát nem robbant rá a nép...
A kijelző (a kültéri fotók alapján) gyengének tűnik, az akkuidő viszont parádés. Összességében úgy gondolom, hogy inkább 2 db a lájtos kistesóból 6500 mAh akkuval + 90W gyári töltővel 111 ezer Ft-ért [kép] , mint 1 db ebből. -
-
janeszgol
félisten
Az árához képest valóban drága lett. A kamerát én nem látom olyan jónak. Mondjuk az OV képeit sosem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hardver jelentős részben változatlan, a kijelzőbe és a kamerákba viszont belenyúltak.
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest