Hirdetés
Hirdetés
-
Minden információt felhasználnak rólunk a közösségi cégek
it Az amerikai hatóságok szerint a közösségi média felhasználói nem igazán rendelkeznek irányítással azon adatok fölött, amit az AI-rendszerekkel megetetnek a nagy cégek.
-
Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
ph A GMMK 3 többféle méretben, házanyaggal, hagyományos és mágneses switch-ekkel, vezetékkel, illetőleg anélkül egyaránt választható.
-
Őszi WTCR-es AC bajnokság az Elantra/Cupra duóval okt.3-án rajtol!
lo Az idei őszi Assetto Corsa bajnokságunkban, a jelenkori túrautós bajnokság krémjét, a WTCR-es autókat keltjük életre....
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
-
kalanchoe
senior tag
Én nem kaptam SMS-t, hogy lezárják a régi Maraton csomagokat. Még szerencse, hogy átmegyek havi díjasba...
-
kalanchoe
senior tag
válasz kovacsmi_74 #107207 üzenetére
Annak előnyös, aki kisebb címleteket szokott feltölteni. De az valóban gáz, hogy csak 7 nap...
-
kalanchoe
senior tag
Érdekes, alap csomagban készülékvásárláshoz most már csak 10 ezer forintot adnak...
-
kalanchoe
senior tag
-
kalanchoe
senior tag
Ezt a szintet hol látom egyébként? Mert az appban nem találom, pedig már van Kapcsolat kártyám Otthoni és Domino szolgáltas lévén.
Más: 2 hónapos Domino előfizetést válthatok havi díjasra úgy, hogy a +11 forint kedvezményt is megkapom készülékvásárlásra, 2 év hűség mellé?
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107308 üzenetére
Vezetékes telefont akkor érdemes kérni, ha használod, vagy ha jelentősen csökkent a havidíjon. (Területi kedvezmény esetében.)
Műholdas TV-t is lehet még kérni VDSL-en tudtommal, igaz, már az IPTV a preferált ott, ami meg nagy szeletet lecsíp a sebességből.[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Elvileg 8-tol lesz Domino Day.
-
kalanchoe
senior tag
Most már nálam is ok.
-
kalanchoe
senior tag
Maradok Domino-s, nem érné meg a havi díjas.
Gondolkodom, mi lenne jó választás.300 perc egy hétre (ezt néhányszor igényelném csak, mert főként VoIP-on beszélek) + Maraton 4 GB / 3,5 GB (ez így 3-4 hónapig kitart)
300 perc egy hétre + Domino Net 1 GB
Domino Dupla (50 perc + 1 GB net, második hónapban 2 GB)Szerintetek?
-
kalanchoe
senior tag
Köszi a tippeket! Akkor a 300 perc + Maraton lesz.
Maratonom most már van, 1 hónapja használom, és nekem teljesen jó, mert változik, mennyit használok.
Perceket meg majd vásárolok néha.Duplát egyszer lehet kipróbálom, mert tetszik az ajánlat. Aki eddig a Mobil S + 1 GB kombót használta, annak is jó lehet.
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107437 üzenetére
Alap telefonkezelő mutatja, mi mennyit használ. Ezt végülis az is alátámasztja, hogy 20 perc alatt 3 MB-ot evett meg híváskor. Szinte ingyen van a telefonálás VoIP-al.
Persze a Viber hangminősége lehetne jobb is, de a kevés fogyasztásnak ez az ára. Google Duo kínál jobb hangminőséget, igaz, az többet is fogyaszt.[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107549 üzenetére
Az csak akkor működik, ha van mellette havi díjasod/a fiókban van havi díjas szám.
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek mennyi az esélye, hogy egy múlt héten rendelt készülék + havi díjas előfizetésem (Dominóról váltva) holnap megérkezik? Végülis akkorra kértem.
-
kalanchoe
senior tag
Előfizetésemnél megjelent egy ilyen:
"Vállalt minimum havi díjad: 4190 Ft" - Ez pontosan mit is jelent? Csak arra vonatkozik, ha nagyobb csomagot akarok igénybevenni, tehát az aktuális (alap) csomagomhoz kapcsolódó havi díjat nem befolyásolja? -
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107740 üzenetére
Általában az fogy hamarabb, ami kevesebb időre szól. 10 GB meddig van neked?
-
kalanchoe
senior tag
Kértem a chaten a bekapcsolást. Elvileg be is kapcsolták, gyakorlatilag meg... nem. SMS se jött, újraindítás is megvolt, szóval nem tudom mi lehet. Többször is megpróbálkoztam egyébként.
Valaki a (#107772) hozzászólásomban lévő kérdésre tud választ adni? Ez is egy bug lenne?
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Holnap chaten megpróbálom intézni, az gyorsabb, ha ott se megy akkor marad a 1414.
Ez érdekes, egy SMS-t kaptam, hogy aktiválták a Net Alap csomagot, minden hónap 1-jén van a fordulónap, de eddig meg 16-án volt. Akkor most ezzel mi van? Ráadásul a Magentás fogy, ami meg 16-ig tart. -
kalanchoe
senior tag
Volte-t ugye üzletben is be tudják kapcsolni?
-
kalanchoe
senior tag
Samsung Messagesben hogy működik a RCS? Jelzi valahogy, mint GMessengerben, hogy RCS-n megy az üzenet?
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz radio100jozs #107937 üzenetére
Ezeket hol olvassátok? Ászfben nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Eredeti játékok OFF topik
- Metal topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen