Hirdetés
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Jelenleg Move XS csomagom van még egy évig, havi 1000 forint kedvezménnyel arany hűség miatt. A Telekom appban mobilnetre most még látom a Netplusz M, L, XL opciókat és a korlátlan böngészés opciót is ahogy eddig, a kérdés ezek megmaradnak a meglévő előfizetőknek a mostani újítás után is? Variálhatok hónapok múlva is az appban ezekkel? Új telefonvásárlás előtt is állok, ezért 1 GB mobilnet legalább kéne majd. Ahogy nézem a honlapon az új mobilnet árak rendesen emelkedtek!
mostani újban 1 GB 2000 Ft, 4 GB 4000 Ft
régi Netplusz L: 1 GB 1470 Ft, XL 3 GB 2400 Ft, XXL 5 GB 3050 Ft
régiben van tematikus korlátlan böngészés opció 1756 Ft ezzel is mi lesz?tehát meglévő ügyfeleknek meghagyják a Netplusz opciókat és eddigi árakat?
Másik kérdés, ha meglévő előfizetéssel veszem a telefont, akkor az új 2 éves hűség első évében még továbbra is érvényes lesz a hátralévő havi 1000 Ft kedvezmény?
-
törölt tag
válasz Roxbury #83233 üzenetére
Na ez a kérdés, azt persze értem új ügyfeleknek már csak új csomagok. De meglévőknek még elérhető marad a netplusz L, XL és lehet váltogatni? Vagy a jelenlegibe ragadok bele? Azt se tudom a hűség az opciókra is vonatkozik? Úgy nem vehetnék el a régi olcsóbb díjakat. Mert tényleg röhej mennyit emeltek az árakon.
-
törölt tag
Köszi. Akkor még most beállítom fixre Netplusz L vagy XL és akkor remélem az úgy annyi adat és annyi forintért megmarad még pár évig.
Időközben a honlap szokás szerint hibás, néztem a készüléket és meglévő előfizetéssel nem engedi megvenni "hiba, próbálkozzon később" hát köszi... természetesen ha új drágább előfizetéssel akarnám venni már nincs hiba.
-
törölt tag
Hasonló cipőben vagyok mint te, én is azt néztem az új csomagokban mennyit drágult. Felváltottam most Netplusz L 1GB-ra 1500 forint azt hiszem, ez adatmennyiségben és árban is megfelel. Jó esetben a régi előfizetők május 1-je után is látják a régi opciókat és lehet módosítani, rossz esetben nem és maradunk a most beállítottban.
Kapcsolódó kérdésem: Netplusz L-re váltáskor kaptam +3GB ajándékot, ez érvényes amíg el nem fogy? Vagy fordulónapon annyi neki?
-
törölt tag
Mivel majd megszüntetik a Kapcsolat pontokat, gondoltam elhasználom mobil lottóra. Be van állítva azon az itt is korábban linkelt felületen, hogy először a pontokból vonja a vásárlást. Erre a lottó megerősítő sms után mégis azt írja a havi számla terhére számlázná. Ötlet?
-
törölt tag
válasz dptrsk #87899 üzenetére
Egy előfizetésem van. Valami egészen kusza a rendszerük. A rendes telekom.hu felületen, az app és a pdf számla is írja hányszáz pontom van mint Beváltható Kapcsolat pontegyenleg. Viszont a mobilvasarlas.telekom.hu amit linkeltetek itt korábban pedig olyan hülyeségeket ír ami nem létezik. Elkezdi nekem az egyenleg információ résznél, hogy nulla kapcsolat pontom van és a havi számla 17800 Ft. Ami főleg hülyeség, mert ez egy régi olcsó Move XS csomag amire hűség miatt még havi ezres kedvezményem is van, tehát a havi számlám úgy néz ki ezer forint a move xs hangért és ezerötszáz 1 GB netplusz mobilnetért. Beba**na 17800 Ft havi számla ez honnan jött nekik azon a másik felületen... Azért köszi próbáltál segíteni.
-
törölt tag
Azért mert jelenleg éppen vonzó a Domino az új percdíjakkal és a használható amíg tart Maraton nettel, nem feltétlenül hülye aki előfizetéses. Ezer egyedi oka lehet: Készülék kamatmentes részlet miatt vagy otthoni komplett csomaggal Magentával nem rossz, másnak a korlátlan beszélgetés fontos, ott a fősulis kedvezmény, régebben volt Spotify ajándék adatforgalom, hűségért havi ezres kedvezmény, kényelmesebb is.
Mindemellett ha tartósan marad így a Domino Most + Maraton kombó, akkor én is visszaváltok feltöltőkártyára. -
törölt tag
Te most arra gondolsz aki magyar minimálbérből törlesztené a legdrágább készüléket 30% THM-mel mert csak a legdrágább telefon a jó neki, az természetesen más tészta. Én arról írtam ha megvan rá a pénz, minek ma egyben kifizetni az egészet, ha kamatmentes részletre is lehet és jár még hozzá valami szolgáltatói kedvezmény? Hogy ebben a hazai verseny hiánya miatt nincsenek olyan lehetőségek a vevőknek mint okosabb országokban az megint más tészta. Vannak sajnos anomáliák, néha elszórakozom telekom.hu-val pl. egyik telefonnal kicsit jobban járnék mint a független MM áron, másiknál rosszabbul. Ki kell fogni. Szó mi szó én se vettem mostanában készüléket Telekomtól, nem voltak jó ajánlatok. Felnőtt ember el tudja dönteni magának, meg ahogy változik a piac. Jelen állás szerint én is majd megyek vissza Dominora. Ettől még eddig az utóbbi pár évben megérte előfizetésnek lenni, diákkedvezmény, zene, volt 4G amire dominosoknak várni kellett stb. Most javult a Domino, de akinek kell a korlátlan beszélgetés vagy más az marad előfizetéses. Függőség ellen hoznak végre törvényt, hűség után ingyen ki kell kódolniuk. A hűség meg olyan ha nem váltogatsz havonta szolgáltatót és van egy jó előfizus csomagod akkor a hűség rájuk is áll ha éppen variálni támad kedvük. Dominoban meg reménykedni kell ugye még marad jövőre is a Most, a Maraton. Mindegyiknek van előnye, hátránya jó nagy közhelyt írva.
-
törölt tag
válasz Mr. Teddy #88672 üzenetére
Hanyatló Nyugaton lehet elég egy tweet szerencsés esetben, a magyarországi intézkedési fokozatok:
próbáltad online egy hónap semmi, postai válaszlevél hol volt hol nem volt
telefonáltál, semmi (még csak a 2. körnél vagy)
telefonálsz újra bízva kifogsz jobb ügyintézőt, extraként elnézést kér a hibáért
elmész személyesen (ne partner üzletbe) normálisan elmondva, itt már tényleg illene megoldaniuk az esetet
ha nem, udvariassági körök lefutása után főnök, panaszkönyv és NMHH emlegetéseHa elvi kérdés így, ha gyakorlati akkor használd el, passzold el rokonságban.
-
törölt tag
válasz tomy86 #88904 üzenetére
Múltkor panaszkodtam erre, megtettem azon a felületen a beállítást, írja is először a pontokból von aztán amikor vennék lottót vagy ilyesmit mégis a pénzes számlát terhelné. Bukni fogom akkor. Persze legtöbbször örülök a honlapon vagy appon keresztül egyáltalán a számlát sikerül befizetni, ennél bonyolultabb dolgot nem várok el a T-től.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon elcseszett egy honlap ez sajnos. Átláthatatlan, ezer menü, semmi se egyértelmű.
Találtam a hűségprogram menüben egy ilyen szöveget a pontokról:
Kapcsolat kártyád jelszavának módosítása
A jelszó megváltoztatása a Kapcsolat pontok felhasználásához szükséges, és adataid védelmét szolgálja. Jelszavadat megváltoztathatod honlapunkon, telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, illetve személyesen a Telekom üzletekben. A jelszó módosításához szükséges Kapcsolat kártyaszám megtalálható a havi számládon is, a kártyához tartozó jelszó alapesetben a kártyaszám utolsó három számjegye.
Gondoltam talán sose volt megváltoztatva a pontok jelszava és azért nem engedi költeni ahogy írják. (Be van állítva az is először pontból vonja az összeget.) De akkor miért nem képesek egy nyomorult linket odatenni?! "Jelszavadat megváltoztathatod honlapunkon" hol bazmeg telekom hol? "Honlapunkon"
-
törölt tag
Ha egy szolgáltató előrukkol egy jó ajánlattal azért nem egy nap és nem egy hét alatt vándorolnak át hozzájuk az ügyfelek tömegével, van idő reagálni a cégnek hasonlót kínálni és megtartani. Ahogy a Voda Tutira is lépett a Telekom a Most opcióval.
Anno én is szerettem volna tudni hónapokkal előre a matek érettségi konkrét feladatait, de nem volt mese készülni kellett rendesen mindenre.
Biztos a Spar és a Tesco is figyelik egymást a heti újságban kinél mennyire lesz akciós a csirkemell, attól még maguktól is kitalálhatnak akciókat. Amikor az utcánkban kezdett szerelni a Digi, kérdeztük UPC-t valami egyedi ajánlat esetleg, mert amint kész lesz a Digi náluk harmada áron háromszor jobb net+tv csomag, csak hümmögtek mi meg váltottunk akkor.
Én már a havi ÁSZF változásokat sem értem teljesen, ennyire se látnak előre mit akarnak csinálni, csak lesik mit csinál a másik és ráérnek azután lépni? Szép verseny, szép üzleti terv... összevissza minden alig lehet követni ez szűnik meg az az opció nem úgy működik, nem egyértelmű, mást mond a honlap, az app és az ügyintéző hárman mondanak háromfélét stb.A tavaszi előfizetéses mobilnet drágulás után már biztos váltok vissza Dominora hűség után, remélem ezek a Fix, Most, és a lényeg Maraton megmarad vagy lesz még jobb. Váltani nem szeretnék, ha nem muszáj. Viszont a másik T-nél most elég jó ár/érték net és zene streaming opciók vannak. Telekomnál is volt régen Spotify külön adatkerettel használtam is az is megszűnt.
-
törölt tag
Jól megfogtad a mondanivalóm lényegét.
Tudom én vagyok a balek hűséges ügyfélként aláírtam a MoveXS 40 Ft/percet, 1500-ért 1 GB netpluszt, és Spotify opcióval. Közben megszűnt a zene opció, most megszűnik a hűségpont, új tavaszi előfizetés csomagot nézve drágult a net 2000 Ft lett 1 GB, ehhez képest egy idei új mezei dominos ügyfél 9 forintért beszél 1000 Ft/1 GB Maratonnal és neki nem veszik el a fel nem használt mobilnet sem, már Domino net is 4G és feltöltési bónuszt is kap azt hiszem. Én hűséges havidíjasként annyit tudtam elérni egyedi ajánlatként adtak 1000 forint havidíj kedvezményt, amit köszöntem. És mindebben a konkurencia szóba se került, nem kezdtem el mondani Telenornál most mennyi jóság adat, zene stb. hanem az zavaró házon belül vagyok baleknek nézve. Azt értem nem havi 10 ezres nagy korlátlan csomagot választottam, így másodosztályú előfizető vagyok, de hogy dominos ügyfélhez képest se legyek fasorban sem, az kicsit érdekes üzletpolitika. Így újabb hűséget biztosan nem fogok kötni, váltok feltöltősre. -
törölt tag
Ajándék 1 GB-ot előfizusok is kapnak, vagy csak dominosoknak osztogatják? Alig várom lejárjon a hűségem, fele részben pénz miatt, fele részben elvi kérdésből. Én szívok a hűségemmel, tavasszal új csomagokban is burkolt áremelés, feltöltősöknek pedig sorra adják a jó opciókat. Ami jó, mert nem szomszéd tehene típus vagyok sőt, csak a logika azt diktálná a rendszeres fizető ügyfeleket kell először elégedetten tartani és megbecsülni, hát Mo.-on már nem lepődök meg semmin. Lecke megtanulva, soha többet nem írok alá semmilyen hűséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fornettisuti #90045 üzenetére
Az is szép, az az 5 GB/3000 Ft is a tavaszi új csomaggal 4 GB / 4000 Ft lett.
Korábbi MoveXS mellé Netplusz L 1 GB/1500 Ft helyett most Mobil S 1 GB/2000 Ft
Korábban 2400-ért még 3 gigát adtak, most új csomagban 1 GB = 2000 Ft!Egyszerűen szánalmas az előfizetők baleknek és hülyének nézése. Dominoban pedig mindenféle opció, nem veszik el az adat, feltöltési bónuszok, ajándékok satöbbi. Nagyon felhúzom magam majd nem dominora váltást megyek ügyintézni hanem számhordozást.
-
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #91183 üzenetére
Remélték személyesen talán elgombolkozol az ajánlatokon és elmondhatják dolgoztak. Próbálkozniuk kell, ez ilyen. (Hozzám pár hónapja UPC nő csengetett be, szerencsére nem az a nagy dumás lerázhatatlan értékesítő fajta, hanem jófej volt hamar megértette esélytelen ár és minőség miatt, hogy Digiről váltsak tévét és netet.)
-
törölt tag
válasz Ice&Lime #92062 üzenetére
Olyan nagy a versenyhelyzet a dinamikusan változó piacon, hogy gyakran kell az ügyfelek igényeihez igazodni az elégedettség elérése céljából.
Komolyra fordítva:
volt a tavaszi drágább mobilnet csomagok ÁSZF
volt az EU roaming téma ÁSZF
megszűnő ez+az ÁSZF
mindig van valami... egy negyedévre se képesek előre tervezni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz radio100jozs #92080 üzenetére
Nekem is ajánlották az új csomagokat, hát mondom miért... Elvagyok a hűséges Netplusz L 1GB mobilnettel 1500-ért, az új tavaszi csomagokban 1 giga már 2000 forintba kerül. Aztán mondtam nekik hűség lejárta után váltok Dominora, mert sokkal jobban megéri. Lehet most ezt vették észre félév késéssel és lesz valami korrigálás havidíjasoknak? (tudom bilibe lóg a kezem)
-
törölt tag
válasz Onderon #92095 üzenetére
Mindegyikkel van valami, felesleges sarkítani. Én bejártam a 20-70-30 utat és most sem akarok váltani Telekomról, egyrészt ismerősök többsége így hálózaton belül, másrészt nagyon nagy panaszom nincs. Csak biztos nem fogok előfizetést hosszabbítani a tavaszi módosítások után, mert a Domino Fix-Most-Maraton sokkal jobb a havidíjas megdrágított ajánlathoz képest. Készüléket nem tőlük veszek, otthoni net és TV sem tőlük, akkor teljesen felesleges új hűséget vállalnom megdrágult havidíjasra, pláne úgy megszűnt a Spotify opció is. A Domino Most jó percdíjban és a Maraton net szavatossága se jár le 30 nap után. Korlátlan havidíjas nem érdekel, nem használnám ki, a jelenlegi alacsony S-ben nem éri maradni, hűség lejárta után irány a Domino Fix & Most & Maraton.
-
törölt tag
Ezeket az előleg sztorikat olvasva kíváncsiságból beléptem és megnéztem egy iphone 8-at részletre. Semmi drága korlátlan csomag szándékosan, kiválasztom 2 év hűség Mobil S + 2GB net és azt írja átvételkor fizetendő: 0 Ft tehát nem kérnének előleget.
Talán 2010 óta vagyok domino majd előfizetéses ügyfél havi 2-3 ezret hagytam náluk nem nagy cucc tehát, számlával soha nem késtem arany szintet jelez. Nagy zűr lehet a rendszerben, ha 10-20 éves ügyfelektől 10 ezres csomagokra is kéri még a készülék árát szinte egészében előlegként, minden nap mást jelezve. -
törölt tag
válasz zsoltzsolt #93989 üzenetére
Rendelni akartam új telefont részletre mai azonnali átvételre üzletben mégis azt írja szállítás alatt! A webshop teljes előleget kért a száz éves előfizetésemre is és a kiegészítő tokra a Coop kupont nem akarta elfogadni. Tegnap este már belépni sem tudtam, a weblap nem fogadta el a jelszavam! Az appon keresztül beléptem, ott feltűnt helytelenül jelzi a mobilnetem mennyiségét! Voltam ebédszünetben személyesen üzletben is, két ügyintéző mondott négy félét. Új díjcsomagok mikor lesznek?
Adok egy gombot, tudsz segíteni?
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #94008 üzenetére
Nincs semmi gondom. A topikban előforduló rendszeres problémákat sűrítettem egy kommentbe, irónia volt.
-
törölt tag
válasz Ispán_Péter #94402 üzenetére
Ajándék lónak ne nézzük a fogát, és karácsonykor ne facebook videókat nézzünk, azonban úgy néz ki van egy házi öngól verseny. IT osztállyal küzd a marketing részleg. Karácsonyi akció zárójeles kikötésekkel? Minek? Nem lenne értelmesebb mindenkinek plusz 1 giga netet adni karácsonyra, szilveszterre mindenféle apróbetű nélkül? Ebből csak "leszívták az adatkeretem pedig azt mondták nem számolják az instát" panaszok lesznek.
-
törölt tag
Április 27-én pénteken jár le a hűségem, gondolkozom átváltom Domino Fix Most Maraton kombinációra. Ezt el tudom intézni ott a napokban rögtön, vagy van valamilyen átfutási idő és májusra még kapok egy átcsúszott tört számlát? Ha jól tudom SIM cserével is jár a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #96740 üzenetére
Meg a trémobilt is, vodkafont is... felnőtt emberek és elvárják mosolyogjak mert szerintük az évszázad poénját mondták
-
törölt tag
válasz joergie #96742 üzenetére
Nekem úgy tűnt a hozzászólásodban megválaszoltad magadnak a dolgot: Dual SIM mobilod van, ritkán netezel keveset, 4 GB Maratonos Domino kártyát berakod és használod. A kérdésed az volt a többi szolgáltató miért nem ad ilyet. Ehhez én nem tudok hozzászólni, örülök Telekomnál van. Én is most fogok hűségidő után váltani Domino Fix Most Maraton kombinációra.
-
törölt tag
Sokatmondó milyen gyorsan a fű alatt intézték a MOST végét. Talán nem véletlenül Húsvétkor történt. Ne vegye észre a nép! Visszanézve ebben a topikban is csak 31-én volt info. április végén jár le a hűségem, már olyan szépen elterveztem a Fix, Most, Maraton dominozást
Pár éve előfizetést kötöttem, mert a domino percdíjaknál jónak tűnt egy kis S-es havidíjas csomag kényelme Spotify opcióval. Közben megszűnt az is. Aztán elfogadtam havi egy ezres kedvezménnyel az újabb hűséget idén áprilisig. Eleinte még örültem mert változatlanul 1500-ért vettem az 1 GB mobilnetet a tavaly "megújult" kétezer forintos helyett. Aztán levitték a Domino percdíjakat, behozták a nem elvesző Maraton netet és még a Most opciót is. Hirtelen a kis előfizetés csomagom rosszul nézett ki! Az én formám most megyek váltani Dominora, beszólnak majd eltűnik a Maraton is! -
törölt tag
Vicceset olvastam: az osztrák T-nél plain textben tárolták a jelszavakat
Vajon nálunk is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dptrsk #97088 üzenetére
Remélhetőleg a kikapcsolásról (ha lesz) majd értesítenek rendesen, különben anyum kártyája visszaugrik Domino Napra. Az mocsok drága, ha nem vesszük észre mielőtt Fixre váltanánk. Most nem merem nehogy ugorjon a Most. Neki nincs rendes Telekom fiókja, adategyeztetésnél csak a Nap volt kiírva úgy ellenőriztük él a Most, hogy két egyenleg lekérdezés közt 1 perc hívás tényleg 9 forintot vont le.
-
törölt tag
válasz szaniszlokar #99876 üzenetére
Avast és AVG egy cég, szóval egyformán bénák. Téves riasztás.
-
törölt tag
válasz prozodus #100030 üzenetére
Vanda még nem volt meg nekem, azon már értetlenkedtem pár éve az ügyfélmegtartó osztályukról rejtett számról hívtak! Szerintem ez tök furcsa. Egyrészt fel se szoktam venni sokszor az ilyet, van aki kapásból szűri is okostelefonon ki se csengjen, másrészt magyarországi "állandóan résen lenni hol vernek át" környezetben ki mire gondol először hogy rejtett számról keresnek a Telekomtól szuper ajánlat kezdetű mondókára? Próbált új telefont, nagyobb csomagot mindent mikor nem hagytam magam akkor felkínáltak havi egy ezres kedvezményt egy év plusz hűségért, ami jó volt csak idáig majdnem el sem jutottunk a kezdeti kételkedés miatt. A végén kérdezték is mit gondolok az ügyfélszolgálatról el is mondtam ezt a rejtett szám dolgot hogy jön le, miért nem írtak sms-t, emailt? Nagyon egyetértett a nő, természetesen nem rajta múlik ilyen a rendszerük.
A kommunikációs cég kommunikációs problémái...
-
törölt tag
Webes rendelés elállás menete hogy van? Egyszerűen nem megy el az illető átvenni a készüléket és az előfizetése marad a régiben? Vagy van valamilyen bünti?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kedvező ár! HP 8470p laptop (14/i5-G3/4GB/500GB) - 1 év garancia
- TUF Gaming F15 FX506LH 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU Monitor
- Kedvező ár! HP 640 G1 laptop (14HD+/I5-G4/4GB/500GB/Magyar) - 1 év garancia
- Kedvező ár! HP 430 érintőképernyős laptop (13Touch/intel/8GB/500GB) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen