Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Mobvoi új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz kalanchoe #106994 üzenetére
Kedves Ügyfelünk! Június 1-jével lezárjuk a Maraton 200 MB, 500 MB és 4 GB eseti adatopciót. Ez azt jelenti, hogy meglévő Maraton adategyenleged továbbra is felhasználhatod, azonban ezeket nem tudod ismét megvásárolni. Üdvözlettel: Telekom
Ha még nem volt.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
nagyúr
válasz kalanchoe #107198 üzenetére
Háááát én inkább nem mondok semmit, imént is lehurrogtak.......de annyit érdemes tudni, hogy egy szolgáltató nem az ügyféllel foglalkozik, az csak a fejősbirka neki. Akire igazán fidel, az a többi szolgáltató. Ez csak saját kútfőből agyalás, de a Most opció kivárós.....ahogy kampeca lesz a Digimobilnak, a Most opció is elkezd szép lassan kivezetődni. Mondjuk egy hónapot kap.
Nagy megnyugvás lenne, ha most senki nem magyarázná el, mi hogyan megy Romániában, mert engem az rohadtul nem érdekel......közgazdasági okítások azok jöhetnek!
Ez a kalanchoe a legújabb reinkarnációd? (ha nem az exAlper vagy, akkor bocsi...)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
4Grider
nagyúr
válasz kalanchoe #107224 üzenetére
Én nem sok értelmét láttam a megújuló csomagoknak, amióta elfogyáskor leállítósak. Mert onnan kezdve elveszítették azt az előnyüket, hogy túlforgalmazhatók és valahogy kibekkelték velük a hófordulót. Az az előnyük pedig, hogy 20%-al olcsóbbak mint a Maraton csomagok, csak akkor előny, ha kevesebb, mint 20% marad meg az adategyenlegből hónap végére.
De szerintem lesznek helyettük más, drágább megújuló mobilnet-csomagok. Bár most a Digi indulásával kicsit bizonytalanabbá vált a helyzet... -
legenda
válasz kalanchoe #107224 üzenetére
Egy hónap sem kell és kiderül.
A szolgáltató biztos rendelkezik megfelelő kimutatással, hogy a Maraton bevezetése óta az vagy a NET csomagok voltak kelendőbbek, utóbbit mennyire és milyen szinten érdemes tovább vinni.
Az SMS biztos nem annyira népszerű már, hogy Domino szintjén külön foglalkozzanak azzal.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz kalanchoe #107329 üzenetére
"A május 8-ai Domino Day 1 GB extra adat 1 napra ajánlat bekapcsolásához válaszd a Telekom alkalmazásban a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adatszolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot."
Csak nem lehet bekapcsolni...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
válasz kalanchoe #107435 üzenetére
Csak 15MB/óra?
Mivel mérted?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz kalanchoe #107438 üzenetére
Igen, én is inkább Net párti vagyok és azon szolgáltatásokat részesítem előnyben. Net hozzáféréssel nagyon sok minden kezdhető, de ha nincs Net, akkor max. Telefon hívás és SMS van, semmi más.
Nekem is jó lenne a VoIP, de még nem kapcsolták be, és félek nem is fogják mostanában...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
btudos
veterán
-
válasz kalanchoe #107741 üzenetére
Nincs lejárati ideje, tart ameddig tart. /míg a SIM aktív gondolom/
(#107742) anglergab: 4GB akart az lenni (elírtam)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
anglergab
addikt
válasz kalanchoe #107784 üzenetére
Olyan szoftver kell rá, amiben benne van a Telekom HU VoLTE profilja. Enélkül hiába támogatja a VoLTE-t és a szolgáltató is hiába támogatja a típust a VoLTE esetében, nem fog működni.
A VoLTE-kapcsolónak meg kell jelennie a Beállításokban ha Telekom HU SIM van benne!
IMS APN kézzel való hozzáadása ilyen esetekben nem segít. Az egy szükséges, de nem elégséges feltétele a VoLTE-nak készülékoldalról.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kalanchoe #107781 üzenetére
Nálam már működik. Felhívtam a 1414-et, közelharcot vívtam a Vanda nevű robottal, semmire sem válaszoltam, amíg végül olyat kérdezett, ami alapján végre kapcsolt egy élő embert és sikerült bekapcsoltatni. Jó dolog ez a Volte, mert iszonyú gyorsan kapcsol a hívásnál és hívásfogadásnál is, plusz tényleg sokkal jobb a hang és engem is jobban hallanak.
-
legenda
válasz kalanchoe #107800 üzenetére
Akkor változik, illetve változhat a fordulónap, ha díjcsomagot módosítasz, anélkül nem szokott.
Három előfizetésemen módosítottam legutóbb, kettőnél maradt a régi, a harmadiknál viszont változtatott a rendszer, szóval nem csak a nap, de még az is random, hogy változik, vagy sem.
Manuálisan nem választható, hogy melyik fogyjon először, meghatározott sorrend van, ami alapján rangsorol a rendszer, más kérdés, hogy nem mindig úgy valósul meg, ahogy kellene.
Érdemes néha nyomni egy repülő módot a telefonon, majd vissza a hálózatra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz kalanchoe #108040 üzenetére
Valami alkalmazás, csevegő és társai aktiválós SMS?
dreko: A hangpostára történő átirányítás díjmentes, az üzenetek visszahallgatása kerülhetett x Ft-ba. (12.7 Ft/perc)
colonia: 3 GB/3 nap, augusztus 31-ig havonta egy alkalommal lehet díjmentesen aktiválni, tehát addig összesen 3 * 3 GB.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hálózati eszközök Mikrotik router D-Link Smart Switch Unifi AP - amit a nagyok használnak
- Acer Aspire ES1 laptop 15,6" FHD - Intel i5 - 8GB RAM - 128GB Kingston SSD - alkalmi áron!
- Nintendo Switch Oled
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen