- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kalanchoe #115137 üzenetére
Eleinte szolgáltatói és gyártói szinten - gondolok utóbbinál a készülékekre, leginkább szoftveresen - is voltak problémák, de egy ideje rendben van.
Én tavaly szeptember óta használok iPhone XS Max készüléket két Telekomos előfizetéssel, az egyik eSIM a másik fizikai és semmi gond.
Mind a két előfizetés 4G-n, felváltva használom hívásra és mobilnetre is, bármilyen kombinációban okés. -
kapasz
tag
válasz
kalanchoe #114935 üzenetére
Örülök neki, hogy többen is egyetértünk a torrent korlátozásával. Ezen a téren a szolgáltatónak is az az érdeke, mint a legtöbb felhasználónak: hogy mindenkinek működjön a nete. Kár, hogy az EU-s előírások nem támogatják ezt a koncepciót, mert nem engedik a priorizálást vagy lassítást. Pedig ez egy technikai kérdés, nem jogi.
Én biztos, hogy falaznék a szolgáltatónak ebben. Inkább működjön a net, minthogy buta jogszabályoknak tegyen eleget.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kalanchoe #111104 üzenetére
Hang megújuló már van, korábban is volt, netes valóban megszűnt, vagy mindkettőre a Domino Dupla van még. Egyébként nekem egyszer sem fogyott le a 300 perc amikor használtam.
Amúgy szerintem elég rugalmasan lehet már variálni a felhasználói szokásoknak, helyzetnek megfelelően a Domino-t, főleg hogy már korlátlan opciók is vannak. Igaz kell egy kis tudatosság, előre gondolkodás, mikor mit érdemes aktiválni. Aki meg folyton a telefonon lóg, annak meg ott a havidíjas előfizetés.Az 1 napos korlátlan net 790 Ft lett 990 helyett, ha valaki használná.
-
válasz
Látják ám a kimutatásokban, ha sokan használják/használták folyamatában például a 300 perc 7 napra opciót Domino előfizetéssel és nem kizárt, hogy tényleg alakítanak rajta úgy, hogy ne annyira érje meg a havi díjas előfizetés ellenében.
Sok más is lehet persze mögötte, biztos lesznek most változások, hogy az állam beszállt a Telenorba - és sajnos nem csak olyan módosításokra gondolok, ami az előfizetők számára lesz pozitív...
Van egy olyan érzésem, hogy eztán még nehezebb lesz a DIGI-nek, a másik három meg részben "összedolgozhat" majd, mert mondhatni érdekük, meg van is mindegyik mögött állami érdekeltség, részben direktben, másrészt közvetve. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Valamelyik nap számolgattam, mennyibe fájna egy legolcsóbb előfizu, minimális nettel. Széjjel röhögtem magamat a végeredményen: jelenleg évente 2x töltök rá 3500,- forintot a Domino-ra, és ebben egy legnagyobb (régen 4GB, most 3,5) Maraton is benne van.
A Most-ot rendszeresen aktiválom a jobb percdíjért. -
törölt tag
válasz
kalanchoe #110199 üzenetére
Figy szerintem nem nekem akartad ezt írni, én Magenta 1 vagyok. És azért van minden, mert igény van rá. Nem azért, hogy Magenta1 legyek. De feltételezem, ezért kapok meg minden pluszt, meg kiemelt ügyfélszolgálatot, meg stb... Mert más piorítást kapnak a Magenta1 ügyfelek.
-
Nordik
őstag
válasz
kalanchoe #110159 üzenetére
90 napom van aktiválni, szóval ráérek.
Annyira nem sürgős addig elfogyasztom.
Most, hogy átvettem SIM kártya és egy tájékoztató illetve a szállításról egy papír volt a csomagban. Érkezik majd meg a lakcimemre is valami vagy a szerződés online elérhető amit a fiokomba kaptam?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kalanchoe #109967 üzenetére
Tudtam telepíteni, törölni is. Szerintem biztonságos is a cím alapján. Mint a példa is mutatja, nekem sem létszükséglet, csak emlékeztem, hogy korábban volt ilyen. A parkolás rész érdekelt volna, azért is tűnt fel. Amúgy lehet legközelebb autópálya matricát innét veszek.
Lehet, hogy kihalóban lévő dolog, azért nincs alapból a kártyán?
-
bozsozso
őstag
válasz
kalanchoe #109540 üzenetére
Annyi volt a kérdés amit le is írtam, hogy ez így rendben működik-e mert ezt így tablethez, modemhez írják. Tudom lehet tablettel is telefonálni, csak gondoltam nincs-e valami korlátozás azon kívül, hogy nincs hálózaton belüli ingyenességés így minden irányba 35ft-ért lehet telefonálni.
#109541 Nordik: köszönöm
-
-
-
tibi14
tag
válasz
kalanchoe #109414 üzenetére
Kérlek mond már el, mit kell mondani, hogy bekapcsolják mert, 3 napja probálkozom.Vagy 8 különböző ügyintézővel beszéltem, aki tudta mit szeretnék, de egyik sem aktiválta nekem. Azt mondták zártkörű a teszt, masik meg , hogy csak random kiválasztott előfizetőmnek kapcsolják be, de őket előtte felhívták, hogy szeretnének e résztvenni a tesztben.
Engem meg, aki magától jelentkezne leráznak.
Mev valami Augusztus 12.éről beszélnek hogy akkor többet tudnak majd a dologról. -
törölt tag
válasz
kalanchoe #109265 üzenetére
Akkor ez megint egy érdekes anomália. A családban 5 db előfizetést kezelek, mindegyikre aktív az opció.
Korábban viszont, másik hasonló esetben sorra írták itt a topikban, hogy elérhető valami adatbővítő... no, akkor abból én egyet sem láttam. A jelek szerint nem egységes az elérhetőség. 🤔
-
-
MittuDomain_
őstag
-
-
-
_q
addikt
válasz
kalanchoe #108545 üzenetére
Bocsi, csak most olvasom. Szlovéniától Velence környékéig tudok nyilatkozni. 4G nekem nem ment 3 szolgáltatót próbálva. Vodafone volt az automatikus választás, ez egyáltalán nem volt jó. TIM 3G jobb volt, de talán a WIND 3G volt a legjobb, de még ez is messze volt a magyarországi T-mobil hálózat stabilitásától.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged