Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Függetlenítettetek mostanában régi készüléket..? [link]
Mennyi időbe telt? sikerült?
Én egy Nokia (Symbian S60) és egy SonyEricsson készüléket szeretnék függetleníteni. SMS-ben azt a választ kaptam hogy igényemet továbbítják a gyártónak. De tudtommal már nem létezik e gyártóknál mobiltelefon üzletág..[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Ezt látom az egyenlegemnél: [kép]
Akkor ez most valóban mind felhasználható más EUs országokban is?
Csak mert régebben a Net Plusz csomag csak idehaza volt felhasználható.Másik kérdésem: ha külföldön elfogy a net csomagom, akkor extrém drága netet kapok utána vagy 32kbps-re korlátoznak vagy elzárják a csapot..?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz kovacsmi_74 #101017 üzenetére
Csakhogy nem ez volt a kérdés..
Hanem az hogy jelen állapotban
- 230 MB nál elzárják a csapot de nem számláznak ki többet mint amúgy is havonta fizetek VAGY
- 8 GB nál zárják el a csapot és kiszámláznak plusz 18eFt-ot...??? -
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok! Jelenleg post-payd Move díjcsomagom van. Ez talán meg fog szűnni (?) ezért Domino Fix -re váltanék.
A telefonszámot megtarthatom?
Dominósként nem szeretnék havonta fizetni semmit, csak időnként feltölteni az egyenlegemet ha lefogy (keveset telefonálok). Ha nem merítem le meddig él a szám? Egy vagy két évig? Ha elfelejtem ekkor feltölteni (megcsúszok 1 héttel) akkor az 1év lejártakor elvesztem a számot?
Dominósként használhatom a Mobilfizetés (parkolás) szolgáltatást?
Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
válasz szabogabor10 #104201 üzenetére
Jó tudni.
-
Ma délután váltottam előfizetésről Domino-ra számot megtartva. Kaptam új SIM-et, 1990Ft-ot kellett fizetnem. De nem ezt kellett volna kapnom..? [kép] Még az ügyintéző is említette a 80perc lebeszélhetőséget és az 1GB-ot.
Ehelyett amikor (már otthon) sikerült beraknom a simet, még a hangposta felhívása sem volt lehetséges egyenleghiány miatt. Na jó, feltöltöttem: [kép]
Az 1GB-ot vagy még ma felhasználom vagy elvész..? Furcsa mik vannak. Átvertek?
Azt hol látom a Telekom alkalmazásban hogy meddig él a 366 nap. (Ma még tudom, de nyáron már nem fogok emlékezni mikor mennyit töltöttem rá)
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Doky586 #104207 üzenetére
Ma 11-én pedig így mutat: [kép]
Tehát még mindig van mobilnet. Nem hiszem hogy 1 évre adták az ajándék 1GB-ot, vagy igen?
Az ajándék 80percet hogy lespórolták azt el tudom képzelni.Továbbra is kérdés: Azt hol látom a Telekom alkalmazásban hogy meddig él a 366 nap? (Ma még tudom, de nyáron már nem fogok emlékezni mikor mennyit töltöttem rá)
Új kérdés: postpaidról prepaidra váltáskor kitöröltek a Telefonkönyvből (Online Tudakozó), hiába keresek rá a nevemre, telefonszámomra: már sajnos nincs találat. Hogy kerülhetek vissza bele..??
A telekomnál az 1GB mobilnet az 1GiB vagy 1000MB (=0.93GiB) ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz MaxxDamage #104250 üzenetére
Te ezt PC-n látod..? Hogy sikerült ezt elérned..?
Nekem nem engedi becsatolni. Amikor ez előfizetés megszűnt akkor kiléptették a telekom fiókból a mobilt (csak az adsl maradt benne) és nem tudom visszaléptetni: [kép] -
-
-
-
válasz Cranberries #104273 üzenetére
Az semmi..!
Még a belvárosban is biztos találni olyan mély pincelakást vasajtóval ahol nincs térerő.. -
-
-
válasz thomas77 #104325 üzenetére
Én is múlt héten váltottam domino fix díjcsomagra szolgáltatón belül számhordozással, de 0 perc ingyen hívást kaptam, egyáltalán nem bírtam hívást indítani, viszont az 1GB ot megkaptam 1évre. Tehát igazad lehet, de erről sajnos sehol a honlapjukon nincs info. A VoLTE is elveszett, ez sincs leírva a honlapjukon.
-
Bizony-bizony. A törvény 2 élű fegyver..
Van aki örül hogy visszaviheti 14 napon belül és elállhat tőle indoklás nélkül; és van aki morcos hogy ezen készülékeket őneki adják el. Ugye nem hiszi senki hogy ezen visszavitt termékeket kukába dobják..? Legjobb esetben a nagyker újracsomagolja és alaphelyzetbe állítja őket. Sokan örülnek ezen fóliáknak hogy ők maguk szedhetik le a készülékről és dobhatják a kukába. Pedig ugyanolyan már visszavitt készüléket kaptak. Csak ezt nem tudják. -
Sziasztok! IPv6 címet kapnak a domino-sok?
Mostanában akartam használni, telefonban be is van állítva az AP résznél hogy ipv4/ipv6 vegyes üzem legyen, és emlékeim szerint működött is amíg előfizetéses voltam, de most dominosként a tesztoldal azt mondja nincs IPv6 címem mobilneten. Mitől lehet ez? -
-
-
-
válasz Statikus #131238 üzenetére
A legjobb lenne ha megmérnéd telefonnal és Cellmapper-el hogy nálad ott abban a szobában mi érhető el és megnéznéd hogy a modemed mit támogat. Én pl kénytelen voltam telefonon letiltani a VoLTE-t mert annyira irdatlanul szakadozott hogy a 2G felüdülés volt hozzá képest, pedig a telefon tudja a B20-at is.
-
-
-
válasz kovacsmi_74 #131271 üzenetére
Az ünnepi 10 napos csak 1x rendelhető meg januárig.
-
-
válasz szabonagyur #131273 üzenetére
-
-
-
válasz Soulfly842 #131321 üzenetére
Ez köztudott.
A rosszindulatú "konkrét célt" csak te vetetted fel, nem a kérdező.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
- Asus B365M-K + i5 8500 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz + Spire hütő Beszámitok!
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen