- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nokia DCT-3 tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Brekecs #3240 üzenetére
nem kell minden hülyeséget elhinni amita média terjeszt... többek között egy olyan háztartási gép, amit nrm lehet netes vagy otthon hálózatra csatlakoztatni, nem tud kémkedni. Mondj egy olyan airfryer márkát, amivel kapcsolatban ilyen kiderült, hogy kémkedik...
amúgy nem kell szólnia a pl a mobil készüléknek, mivel az eula azaz a végfehasználóiban szerepel, és mikor ráböksz, hogy elfogadod az eul-t onnantól nem reklamálhatsz, mert ráutaló magatartással elfogadtad, azaz önszántadból az elfogadás gombra kattintva...
amúgy ezek az adatok a személyre szabott hirdetésekhez használják fel és ugye egy fajta hozzáállás a google/apple/microsoft stb részéről, hogx az adataidért cserébe használhatod teljesen ingyen a rendszert... az, hogy mikor megveszel ez okosított eszközt, nem jár hozzá az ingyenes oprendszer :)
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Peter.70
addikt
[Én ilyet használok]
És ha a töltő fejet direktbe dugom a telefonra, akkor szuper töltéssel tölti ( kb 5A ) -
krics
tag
Sziasztok, wireless chargert milyet ajánlanátok ehhez a telefonhoz?
-
NoOne1976
őstag
válasz Brekecs #3240 üzenetére
De attól még te is tudod, hogy nem tehetnék meg, hogy olyat rögzítenek/továbbítanak, amibe nem egyeztél bele. Beperelhetnéd őket (nyilván nem fogod)
[https://telex.hu/techtud/2025/01/03/apple-siri-adatvedelem-per-birosag]
És ugyanígy téged is bárki, ha rájön arra, hogy felvetted. Vagy mi van ha valaki tőled lopja el a felvételt? (Tudom, nincs rá esély, meg miért tennék meg, de elméletekről beszélünk most.)[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3237 üzenetére
Teljesen mindegy hogy olvastam e vagy sem, bele egyeztem vagy nem, tele van a média mikor melyik eszközről derül ki hogy lopja, vagy továbbítja az adatokat rólunk, és nem hallottam még olyanról hogy valamelyik eszköz szólt volna előre hogy most hangot vagy képet fog továbbítani rólam (telefon, tv, airfrayer stb) de ez van, digitális világban élünk.
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
F-ECT$
titán
válasz st3v3np3t3r #3231 üzenetére
Ez az elv. A valóságban tettem ilyen bejelentést egy cég ellen és nem történt semmi. Nekem meg nem volt erőm ezzel foglalkozni. Szóval magánszemélyként nem kell ilyenről tartanod, hacsak nem akarod felhasználni.
modflow: A suttyomban felvett anyag ugyanilyen elbírálás alá esik.
Dive ever, work never.
-
-
-
-
jézusom
addikt
Hali! Nálatok is szarakodik az otp app? Frissítés után alig akar megnyílni
-
Brekecs
senior tag
Hagyjuk már! mikor az okos telefon kémkedik utánunk, a tv-k, kávéfőzők, szinte minden olyan eszköz ami hálózatra van kötve, az mennyire szabályos? gyűjtik az adatokat a felhasználói szokásokat, tudtunkon kívül! nevetséges.
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
modflow
veterán
válasz st3v3np3t3r #3231 üzenetére
És ha valaki felveszi suttyomban, amit egy hivatalos személlyet, szervvel beszél, az mennyire jó?
[ Szerkesztve ]
-
válasz ROBOTER #3185 üzenetére
Nem, ezt a GDPR EU-s adatvédelmi törvény szigorította meg, és hivatalosan cégek használhatják az EU-n belül, magánszemélyként meg illegális maga a funkció, de magánemberek 99.99%a nem lenne képes teljesíteni a GDPR erre vonatkozó követelményeit(mint például hívásazonosítóval kell ellátni a felvételt, tájékoztatási kötelezettség,adatvédelmi szabályzatnak kéne lennie,törvényileg alátámsztott jogos érdeknek, erősen titkosított tárhelyen kéne tárolni,úgy kell még tárolni, hogy ahhoz illetéktelenek semmilyen körülmények között ne férhessenek hozzá, és stb...stb.... Ezért a Google törölte az EU régión belüli android szofver verziókból azon jogosultságokat, amik kellenek a normális 2 irányú hívásrögzítésgez.
Azon emberek, akik bizonyítottan jogtalanul rögzítik a hívást, azok ellen személyes adattal való visszaélés miatt feljelentéssel lehet élni.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
yodee_
őstag
válasz alkatraz3000 #3225 üzenetére
Úgy rémlik a dobozból kivéve nekem is ezt írta. Kerestem frissítést és utána már minden rendben volt. A frissítések menüben van egy próbaverzió menüpont, érdemes megpróbálni.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
SsPL711
őstag
válasz alkatraz3000 #3225 üzenetére
Google Wallet-ből az utolsó verzió van fent?
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
alkatraz3000
senior tag
Az iment jott meg magic6 pro telefonom. A magicOS 9 még nem jott ki ra, de egy 8 alatti frissites igen. VISZONT: a Google Pay - Wallet nem akar mukodni, szerinte a telefonom nem megfelelő ehhez. Ötlet?
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
koboldozat
senior tag
válasz tobias88888 #3223 üzenetére
Képről elég bazári...de biztos jó
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
yodee_
őstag
Értem, de ugyanúgy jog/szabálysértő mint a szágulgozás. Na mindegy. Részemről téma lezárva, nem akarok offolni. Feltetted már a MagicOS 9-et? Nekem ma már ötször szólt minimum... Lassan beadom a derekam.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Nem vagyok cég, nincs ezekre szükség
@yodee_: A 200-zal száguldás az ön és közveszélyes, sőt életveszélyes. Ez azért más nagyságrend. Felhasználni se tudod mondjuk egy bírósági eljárásban, szóval tényleg csak arra való, amire az emberek 99.9%-a használja: visszahallgat valamit, amit elfelejtett / nem tudott egyből leírni.
Dive ever, work never.
-
addikt
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #3209 üzenetére
Nem, csak nincs kép róla.
Meg fura, hogy más telókon sincs...[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
Ez igaz, csak ők fel is hívják rá a figyelmet, és ha nem fogadod akkor nem tudod használni a szolgáltatást. Te szólsz a beszélgető partnerednek hogy rögzíted a hívást? Nem kötözködni akarok, csak ez kb olyan mint 90-es szakaszon 200-al menni. Törvénytelen de miért ne mennék
-
F-ECT$
titán
válasz modflow #3204 üzenetére
Én akkor szeretem tölteni a telefonomat, amikor én akarom. Szóval az autós töltést is kerülöm, ha lehet.
yodee_: minden rögzít, a tv-d, a net szolgáltatód, a mobil szolgáltatód, a böngésződ, a kamerák az utcán és az épületeken belül, a bankod, az appjaid, az összes kártya használatod, az ügyfélszolgálati hívásaid, stb. Szóval hogy magán célra rögzítem a hívásokat már nem oszt, nem szoroz.
@Peter.70: 9.0 OS alatt is? (Bár gondolom igen.) Gondolom a korábbi verziókat is a kínai romokból nyerték ki. De most az Android 15-ben jött valami szigorítás, ami miatt nem sikerült még.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Az első okostelefonjaimnál nálam is ez volt: töltő otthon (mindkét szinten), a munkahelyen és a kocsiban. Aztán ahogy jöttek az újabb készülékek úgy hagytam el őket. Elég jó érzés, hogy reggel lehúzod a telefont a töltőről, és tudod, hogy bármi történik, ki fogja bírni a napot. A P30 Pro volt az első ilyen, de ez a HM6P is ilyen.
Mondjuk én nem szeretem a fölösleges dolgokat, próbálok minél kevesebb cuccot felhalmozni magam körül.Dive ever, work never.
-
dropi
aktív tag
De ezt nem nagyon értem, miért kell ezzel cicózni? Nálam a melóban van töltő, a kanapé mellett ott a vezeték nélküli, a halóban a vezetékes, a konyhában a vezetékes, a kocsiban a vezetékes, életemben nem volt még sztem 70 százalék alatt a telefonom El se tudom képzelni azt a szitut, mikor ez előfordulhat
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Honor Magic6 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
yodee_
őstag
válasz koboldozat #3171 üzenetére
Nálam egy átlagos használat:
2 SIM kártyával, 4G-vel.
-
negoro
csendes tag
Nálam a play novemberi, alatta a biztonsági frissítés január elsejei..
-
modflow
veterán
A Google play rendszerfrissítés nálatok is 2024.11.01?
-
ROBOTER
addikt
Üdv!
Használt készülékek között láttam olyan megjegyzést, hogy ez vagy az nem megy az adott verzióval (C430). Ez mire utal? Szoftver vagy hardver? Mit kell néznem, hogy semmilyen akadályba ne ütközzek később? Bocs, de zokni vagyok a témában.Nagyon köszi!
-
Colinka
tag
nekem ma megjelent a 9.0, fel is ment gyorsan
-
Söri
tag
válasz jézusom #3176 üzenetére
Szerintem akkor nálam bugos lett, mert kb. 3-4 héttel ezelőttig minden fizetés előtt a walletbe meg kellett erősítenem a fizetést, aztán egyszer csak megszűnt a kérelem.
Az ujjlenyomat feloldást szinte sose kell használnom.
De amúgy nem izgat, ha később visszatér, mert már megszoktam azt a módszert is, csak azért kérdeztem ide be, hogy másnak is így működik e, azt gondoltam végre elfogadták ezt módot újra.
Addigis élvezem a gyors fizetést amíg lehet. -
jézusom
addikt
Szóval feloldom arccal, akkor nem lehet fizetni, de ha leokézom hogy feloldottam arccal, akkor már lehet.
Szó sincs itt ujjlenyomatról, csak leokézom a semmit.De ha meg ujjal nyitom fel, úgy hogy nem látja az arcom, akkor nem kell okézni semmit, és lehet fizetni, hát jó.
[ Szerkesztve ]
-
nessh
tag
Nálam sem kéri soha ha ujjlenyomattal oldom fel.
Ez a téma amúgy kb másfél havonta előjön és mindig el kell magyarázni valakinek. -
lala666
őstag
Hát nem ő, én is...
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
yodee_
őstag
Én pedig a 2 Nem ritka a 3 napos (72 óra) üzemidő. Vagy a 8+ kijelződiő.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz koboldozat #3164 üzenetére
Nem az. Ha ujjal van feloldva, akkor nekem sosem kér megerősítést.
Ha ránézel a telefonra, és úgy oldod fel ujjal, akkor lehet, hogy az arcfelismerő gyorsabb, és ilyenkor valójában arccal oldod fel, ezért kérhet megerősítést.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
SsPL711
őstag
Alapból van rajta egy fólia, ami valóban kicsit érzékeny a karcokra, nekem is sikerült már maradandóan megkarcolni. Én ha vennék rá fóliát vagy ugyan ilyen puha fóliát vennék vagy ívelt üvegfóliát amit géllel tesznek fel, ami drágább jóval.
Az egyik samsungomra ami ívelt kijelzős ilyen ívelt üvegfóliát vettem, vagyis rakattam fel, spéci gél kerül alá amit uv fénnyel fixáltak. Már akkor sem volt olcsó, most fogalmam sincs mennyi egy ilyen.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Geri89
aktív tag
válasz SsPL711 #3166 üzenetére
Köszönöm! Rutinokat nem használom, meg a Circle to search-t sem, szóval ezek nem fognak hiányozni.. Akksi idő, szoftver frissítések rendben vannak itt? Illetve itt a fórumba bele olvasva láttam, hogy többen panaszkodtak, hogy fóliát az ívelt kijelző miatt nehézkes rátenni.. erre van esetleg valami megoldás? Sokat használom a telefont, sokat veszem ki/teszem vissza a zsebembe napközbe, mindenképp fóliáznám..
-
SsPL711
őstag
Aki Samuról jött annak a Samsung rutinok hiányzott.
Meg a Circle to search.
A rutinokhoz lehet, hogy kell egy tasker jellegű app, a circle to search az működik itt is csak lehet, hogy nem pont úgy mint Samsungon.
Én keveset telefonálok szóval ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, hogy miként bírná a telefon olyan felhasználás mellet ahogy Te szeretnéd használni.
Én waze-t használok minden nap, messengert, meg böngészgetek, de nem egész nap.
Fotózgatni sem szoktam, csak ritkán ha van olyan alkalom, esemény, látvány.
Nekem így meg van a 2 nap simán.
Fotózáshoz még annyi, hogy nincs mindenki megelégedve a produktummal Honor esetében, de nekem erre sincs panaszom.Összességében én elégedett vagyok a Honorral, de nincs összehasonlítási alapom az S24+ -al.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Korábban P30 Pro-m volt, aztán arról S22+-ra váltottam. A Samsung-nál nem annyira tetszik, hogy az akkuidő fix 1 nap, illetve ha jobban nyüstölöm, akkor annyi se.. A kamera is nyilván rosszabb, de megvagyok vele végülis, nem profi fotós vagyok.. Most le szeretném cserélni az S22+-t, és két opcióm lenne: Vagy S24+, vagy Magic6 Pro. Nos most nyilván itt a Magic6-ról szeretnék informálódni, hogy mi az általános vélemény róla, mókolgatni nem szeretnék semmit, csak használni, napi sok-sok hívásra, közösségi médiára, és családi fényképezéshez..
-
koboldozat
senior tag
Teljesen mindegy hogy van feloldva a telefon arcal vagy új lenyomattal teljesen változó egyszer kéri így egyszer kéri úgy egyszer nem kéri teljesen random mikor hogy van hogy egyik nap egyszer sem kéri akárhogy feloldom van hogy másik nap minden egyes fizetésnél akárhogy csinálom kéri. Igaz nekem Magic 5 Pro van de szerintem az elv az ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
F-ECT$
titán
válasz jézusom #3162 üzenetére
de hogy mi ebben a pláne azt nem értem
Az ujjas feloldás megbízhatóbb, így ha azzal oldod fel a telefont, akkor ameddig le nem zár ismét tudod fizetésre használni. Ha arccal oldod fel, akkor a fizetést meg kell erősíteni, mert ezt nem tekinti a google teljesen megbízható azonosításnak.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
jézusom
addikt
válasz st3v3np3t3r #3134 üzenetére
Asszem én voltam. Rohadt idegesÍtő tud lenni. Valamelyik nap állok a sorban, veszem elő a wallet appot, hogy feloldjam, és nem kellett azonosÍtani magam. Kuvára megörültem, de mire pénztárhoz értem már nem tudtam fizetni Úgyhogy mégiscsak azonosÍtani kellett magamat magamnak.
Alap eset az szokott lenni, hogy sorban állva azonosÍtom magam, aztán ha szerencsém van akkor nem kéri megint mire oda érek. Nem tudom mennyi ideig érvényes a verifikáció, de nem sokáig.
Már azon voltam, hogy áttérek a simple appra, de akkor megvárom a frissitést. -
F-ECT$
titán
válasz Samanbacsii #3153 üzenetére
Írtuk, hogy nem működik, és egyelőre nincs megoldás se. Ha fontos, akkor nem kellett volna frissíteni. Reméljük valaki megoldja majd mostanában.
Dive ever, work never.
-
l86544
aktív tag
Nálam van fent egy IP cím figyelő widget, hiába volt kint a kis 4G ikon az IP címet a wifi hálózattól kapta. Valami bug lehet amiből van még egy pár.
https://mowned.com/lajos-szab
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok, működik a hangrögzítő MagicOs 9.0 óta? Jan 1 óta nem rögzít...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
spawn21
veterán
Megjött a telefon tegnap. Azonnal be is laktam, azt kell mondanom kellemes csalódás. nekem eddig abszolút tetszik amit látok.
s24U+15p
-
-
Söri
tag
Én kérdeztem 2 hete, azóta se kellett megerősítenem egy fizetést se és már felment a legfrissebb verzió is.
-
modflow
veterán
Egyszer kéri, egyszer nem, nálam változó...
-
SsPL711
őstag
válasz st3v3np3t3r #3138 üzenetére
Igen, akár használhatnám úgy is az OTPs- kártyámat, Google Pay-el.
Na majd megnézem így is, vagy Garmin Pay-el, órával is szoktam, ott nincs ilyen probléma[ Szerkesztve ]
-
-
SsPL711
őstag
Nekem a Simple Pay kéri az ujjlenyomatos feloldást, ha megerősítem a fizetésnél, mert véletlenül arccal feloldódott akkor se megy a fizetés, le kell zárni a telót és újra feloldani ujjlenyomatos módon, mert anélkül nem fogadja el.
És 9es MagicOS van már.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Múltkor kérdezte valaki, a google walletes fizetéssel kapcsolatban a személyazonosság igazolást. Ma ki próbáltam Arcfeloldással nem kért megerősítést a MagicOS 9-en
-
geryboro
senior tag
Ma kedven támadt updácsolni.
Nord VPN-el próbálkoztam, 4 nagyobb keleti országban, semmi.
Korábban volt kínai eSIM, semmi.
Kivett fizikai SIM(talán ez volt a mérvadó),
tiltott eSIM mellett, semmi.
Elkezdtem letölteni az SD-s megoldást,
80%-nál járt a sztori, pár perc után visszapattintottam a fizikai SIM-et, majd egyből jött az értesítés.
Érdekes a frissítési metódus...Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
osonte
őstag
A legfontosabb, hogy az ívelt kijelző a halálom, nem szeretem, a sík kijelző jobban védhető is, a 7 Pro-nál mikro ívelt mindnégy irányból. Plusz még szemkímélőbb az újabb modell, 8 réteg van a panelben, szoftver-hardver fejlesztés történt, természetesebb a fehére, mivel máshogy érkezik a fény a szemre. Ami tetszik benne, hogy ultrahangos az újjlenyomatolvasó, nem optikai. Erősebb rezgőmotor, mint az elődben és jobb hangszórók, mint a legdrágább iPhone-ban (konkrétan olyan mélye van, hogy állítólag az asztalon érezni az enyhe rezgést, ha rá van téve). Gyorsabb töltés - kisebb akksi, de naponta töltöm, így a gyorsaság fontosabb. Elvileg jobb képeket is fog csinálni, főképpen az képfeldolgozás miatt. Ja meg hosszútávra venném és az 5év főverzió/6év biztonsági frissítés, úgy hogy Android 15-el kezd, az elég jó. Szétszedve láttam a 6 Pro-t és a 7 Pro-t is és látszik a fejlesztés. Röviden ennyi, amik tetszenek az új modellben.
-
F-ECT$
titán
válasz tobias88888 #3124 üzenetére
Elvileg ha full sötétben párszor lehúzod minimumra, akkor rátanul, és később már magától is oda állítja. Nekem legalábbis 99.9%-ban eltalálja a fényerőt.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
SsPL711
őstag
Nekem ilyet nem csinál.
Normálisan működik, lehet, hogy újra kéne kalibrálni a fény érzékelő szenzort.A gyári kijelző védő fólia van a kijelzőn?
-
negoro
csendes tag
Az enyém sötétben lemegy 0-ra.
-
modflow
veterán
Mert elbabráltad.
-
negoro
csendes tag
válasz tobias88888 #3118 üzenetére
Az automata nem veszi figyelembe a csuszka állását, viszont az energiatakarekos beállítás levesz a fényerőből a Huawei oldala szerint.
-
-
SsPL711
őstag
1x sem fordult elő ilyen fényerő probléma a Magic 6 Pro-val, nálam.
-
osonte
őstag
Érdekes, lehet tanul, de a feleségem Xiaomi 13 telefonját állandóan húzogatni kell, nem tanulja meg, nekem meg a Honor M5P, H200, H200Pro mindig eltalálta, ami nekem megfelelő, nem kellett a fényerőhöz hozzányúlnom. Lehet a fényérzékelő szenzorok sem ugyanolyanra sikerülnek, nem tudom akkor az okát.
-
tobias88888
őstag
Android tudtommal alkalmazkodik ahhoz, hogy hova állítod. Lehet sokan felvették maximumra a Xiaomik fényerejét és ilyenkor magasabbra fogja állítani automatán is (mert te úgy preferálod). Magic 6 fél hete van nálam de többször volt már hogy magasabb / alacsonyabb volt a fényerő mint kellett volna (pl. negyed fényerő full sötétben)
-
osonte
őstag
Ma bementem az Media Markt-ba és fél órát végignyomkodtam a telefonokat, meg megnéztem az órákat. Szerintem a Honor Magic 6 Pro-nak van messze a legnyugtatóbb a képe a szememet tekintve, mint telefon is a legjobban tetszett és a menüje is a legközelebb áll hozzám. A Xiaomik automata fényerőn még a fényt sem találták el, besötétedtek. Az ívelt kijelzővel nem tudok nagyon kibékülni, ezért várom a 7 Pro-t, de ha nem lesz semmi nyitó kedvezmény, akkor erősen kérdéses, hogy ér -e 200 ezerrel többet (bár pont azok változtak, amik nekem fontosak). Illetve a Huawei Watch GT 5 Pro (nem a titán) fekete, iszonyat jó minőségű és szép, az Apple Watch elég messze van tőle kinézetre. Szóval ha választhattam volna, akkor mindenféle Ultra, meg Apple termék helyett egy Magic 6 (vagy majd 7) Pro- és az említett Huawei órát hoztam volna haza. Mellette a Honor 200 Pro kiégette a szemem kb, pedig volt 2 hónapig, de nem volt egymás mellett a Magic (abból 5 Pro-m volt, szerettem nagyon, de az még íveltebb volt és nem tudtam megszokni) sorozattal. Szóval szerintem jó telefonok a Honornak a Magic sorozata.
-
modflow
veterán
ExVodán most jött ez:
-
osonte
őstag
Megértelek, bár nagyon jó fogni a Xiaomi 13 méretét, de én sem tudok rendesen írni rajta a nagy és ügyetlen újjaimmal, gépelésre a 6,7-6,8" ideálisabb, fogni meg a 6,3" körül a telefont, de a kettő egyben nem lehet. A frissítéseket meg említened sem kell, valaki megkapja, valaki meg 2-3 hónap múlva is várja a Xiaominál. A Honor azért jobban teljesített minden modellnél mostanában.
-
Dino69
aktív tag
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, csatlakoznék egy fekete modellel
Igazi megváltás a xiaomi 13 után.. Előtte P30pro volt meg P20, és P9Egy gyors kérdésem lenne is, mennyire bíja a tok nélüli létet? Csak addig kellene míg megérkeznek kínából a tokok.. Ha zsebben, magában hordom, csak nem lesz baja..
Egy DUX DUCIS -t rendeltem, és remélem, hogy fóliabarát, mert amit hirtelen vetem hozzá a sarki gsm boltban, az mindenáron szerette volna fölszedni a fóliát..
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
-
tobias88888
őstag
Van mód arra hogy a multi-view sidebaros appok teljes képernyőn jelenjenek meg? Gyors elérésre akarnám használni float nélkül. Persze az ablakon egy gombnyomas utána, de mivel sose használom ezért default jobb lenne
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Frissítés tapasztalta:
A telefont még megvettem decemberben, de egy darabig gondolkoztam, hogy megmaradjon-e, aztán jött a lassú költözés, jelszavak beállítása stb. Tegnap jutottam el odáig, hogy áttettem a T-s sim kártyát is.
Láss csodát, kb. 2 másodperc alatt jött az értesítés a 9.0-ról, előtte meg semmi, hiába volt végig otthoni wifin (exVoda). Egyetlen egy novemberi update jött le csak meg év végén.A frissítés után bejött egy app szerű valami (legalábbis nem böngésző), ahol témánként meg lehetett nézni a változásokat. Persze erre akkor nem volt időm. Elő lehet hozni még valahogy?
-
Viktor8.
tag
Alap esetben a hangerő szabályzó egyszerre állítja a telefon hangját illetve pl a bt eszköz hangját is. Ha ez ki van kapcsolva akkor, külön-külön lehet állítani a bt eszközt illetve a telefon hangerejét.
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
Viktor8.
tag
Sziasztok. Abszolút hangerő tiltása csak nálam nem opció a fejlesztői beállításokban vagy tényleg nincs ilyen? Előtte pixelem volt, ott elérhető volt ez az opció.
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, új Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest