Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
1. Meg kellene tudnia oldania a koncertfelvételt a telefonnak, de magától sajnos nem tudja.
2. Miért veszi fel az ember telefonnal a koncertet? Be vagyok halva tőle, hogy mindenki a telefonját nyomkodja koncert közben, ahelyett hogy élvezné, mindezt úgy, hogy a legtöbb koncertet már amúgy is felveszi egy profi stáb...
-
Mikemend
senior tag
Csak zárójelben: az LG V30-al nekem sem voltak fókuszálási problémáim, itt meg állandóan tapizni kell a kijelzőt, mert elveszti a koncerten, össze-vissza fókuszál.
-
VanAzAPénz
aktív tag
-
evko
aktív tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Ez már a pro mód... Az ugrálás talán a fókuszálás miatt van és másik videón. Pro módban már nem ugrál...
Köszi a tippet.Nézem, nézem... És próbálkozom.
Ilyen jelenetnél milyen fókusz beállítás lenne jó?
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót. Koncerten voltam és nem tetszik a felvétel...
Sima kamera módban ugrál a kép össze-vissza.
Láttam, van pro mód... És ott már nem ugrál, de nekem nem tetszik a végeredmény. Aztán lehet én tévedek.Itt egy felvétel rész... Hogyan lehet ezen javítani? Vagy ez így rendben van? Nekem a kék körvonal sem teszik...
Nyilván nem állítottam semmit még, tehát... Itt volt a főpróba, sajnos előtte 1 órával költöztem át a telóba valamennyire.Köszi 🙂
-
-
Mikemend
senior tag
válasz
petike2014
üzenetére
Akkor marad a sim2-be virtuális kártya (kínai), és elsőt letiltani. Utána már kapnod kellene. A virtuális sim kártyáról korábban volt itt szó, hogyan kell.
-
petike2014
aktív tag
Sziasztok! A telefonomra még nem érkezett meg az Android 16 frissítés, próbaverzió, régió váltás nem segített, csináltam teljes visszaállítást is, az sem. Létezik valamilyen opció a frissítés kikényszerítésére? BVL-N49, magyar vásárlás, 9.0.0.193 C431 Köszönöm
-
modflow
veterán
Valaki használ Huawei Watch GT pro újabb verziójú órát?
Hogy működik már azon a fizetés, amikor még magán a telefonon is nyomkodni kell, hogy azonosítsam magamat? -
evko
aktív tag
válasz
novinyul
üzenetére
Köszönöm. Hát, a nagyobb tudásnak azért örülnék, és a Magic6 pro is úgymond drága nekem... DE annyi még belefér. A 7 pro most nem. Akkor majd lehet 1,5 év múlva a 8 pro, vagy ki tudja...
Néztem a kamerát, de ilyen árban (Honor Magic 6 pro) ilyen tudás nincs... Se Samsung, se Xiaomi... 150K használtan. Ennél jobb vétel szerintem nincs. Vagy nem jól látom?
-
Nektek ilyen verziószámú van?
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Bocs az offért.
Ezen ugye Android 16 fut?
Honor 200 pro után ez a Magic6 pro az igazi, nem a Magic 5 pro?Köszi, szép napot!
-
peanar
senior tag
válasz
novinyul
üzenetére
Nekem is február 1-i, ami simán felment, de nálam is jelzik/próbálkozik a frissítéssel, majd újraindítást kér, de marad minden változatlan, és újra és ujra...
Engem nem zavar, régebben is volt már ilyen, feleségem 200 pro-ján is, aminél jelenleg szintén hasonló a helyzet. -
Mikemend
senior tag
Kijött egy Google Play rendszerfrissítés, 70 mega. Viszont nem tud települni. Eljut 27%-ig, majd kér egy újraindulást. Először ez nem sikerül, majd másodjára is újraindul, a frissítés nincs fent.
Gondolkodom a wipe cache törlésen, de mindenesetre fura. -
novinyul
veterán
Szép csendben megérkezett a márciusi Security patch
-
spect80
őstag
-
peanar
senior tag
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
Azért nem tudod a simple-t kiválasztani, mert nincs nfc-s kártya (otp) hozzáadva.
Ha továbbra is fennáll a baj, én igényelnék egy simpli kártyát, majd minimális összeggel feltöltve pár alkalommal levásárolnám az összeget (így már kiválasztható lenne az nfc fizetési listában).
Ahogy előttem szólok is írták, azzal már kizárható a telefon (nem) hibája.
Ha úgy minden szipi szupi, akkor marad a wallet app, de akár a banknál is érdeklődhetsz hogy esetleg nem valamilyen hitelesítési probléma miatt hiusul meg a fizetés.
Az otp kártyákat jó ideig nem lehetett hozzáadni a wallet-hez, mert a bank "nem nyomott le egy gombot".. ki tudja, lehet a Rafi is rafináltkodik😁 -
SsPL711
addikt
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
Itt lehet a kutya elásva, hogy a teló nem kér semmi azonosítást.
De azért gondolom van képernyő zár beállítva nem?
Nekem akkor nem megy a fizetés ha nem ujjlenyomattal oldom fel a készüléket, illetve megy csak egy plussz azonosítást kér vagy megerősítést.
Simple-t használok -
a.t.t.i.
senior tag
Bocsi,igyekszem most válaszolni:
Fizetéskor odaérintem a telót,és semmi nem történik,nem ad hangot,nem pipál semmit.
A terminál sem ír ki semmit,mintha semmi sem történne.
A teló nem kér azonosítást sem.
Wallethez hozzá van adva 2 kártya,egyikkel sem megy.
Eddig minden müködött évekig,10re frissités után bolondult meg.
Nem töltöttem le semmi extrát.
Nincs a teló vírusírtó sem. -
NoOne1976
őstag
-
peanar
senior tag
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
A korábbi hozzászólásaidnál feltettem jó pár kérdést, de nem válaszoltál.
Így nehéz bármit is segíteni!
Itt nem a wipe cache a megoldás (az akkor segít, ha egy app fc-zik, vagy nem indul el), hanem rá kéne jönni a hiba okozójára.....
Azt sem tudom pontosan, hogyan viselkedik fizetés közben, azt írtad a hitelesítés, jó, megtörténik.... Fizetés közben az app nem ír ki semmit? És a terminál? A látszólagos fizetésnél a Wallet kipipálja a fizetést, vagy az sem történik meg?
Ilyenkor amikor nem tudsz fizetni a telefonnal, utána a telefonhoz is (wallet) hozzáadott fizikai kártyával fizetsz?
Nincs fizetésre alkalmas okosórád, vagy a bankodnak saját fizetésre alkalas appja (ezt már kerdeztem)?
Nem szoktál olyan helyen szörfölgetni a neten, vagy nem töltöttél le mostanság bármit is, akár a play vagy az alkalmazáspiac áruházon kívül?
Van valamilyen vírusírtó a telefonon (azért kérdezem, hogy esetleg nem nyalhattál be valamit amit nem kellett volna)? -
Én is ma töltöttem le a frissítést (biztonsági), próbaverzióval indítva.
-
arny14
tag
Sziasztok!
Másnak is ennyire gyenge alacsonyabb fényél a kép minősége? Minden mosdóik össze vissza már jó lámpa fénynél is... -
novinyul
veterán
Már az iPhone is jobban veszít az értékéből, de Android fronton jóval nagyobb az érték vesztés. Pláne az első évben, utána már lassul a folyamat. Honor meg eladásban egy nehéz dió, hasonlóan a Motorola telefonok is nehezen vagy nyomott áron adhatók el. Nemrég vettem egy bontatlan dobozos Moto Edge 50-t(12/512GB, 2év garival) kemény 57eft-t.
-
F-ECT$
titán
Pont tegnap láttam egy Tamás Zsolt videót a témában és kb meg is erősítette ezt: egy csúcs androidos telefon 60%-ot veszít 1 év alatt az árából, míg az iPhone-ok csak kb 30%-ot.
Mondjuk a 6 Pro-ra 210e-es használt árat mondott, ami szerintem még egy picit túlzó is, már olcsóbban lehet csak eladni őket.
-
Dino69
aktív tag
Mindeközben:

-
peanar
senior tag
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
Szia.
Nem tudom hogy próbálkoztál már az alkalmazás törlésével és újratelepítésével?
Ha még nem, tedd meg!
Milyen, melyik banknál vagy, milyen kártyát raktál hozzá? Ezt csak azért kérdezem, mert ha a banknak van saját fizetős appja, én beállítanám azt és tennék úgy egy próbát!Az nfc működését pl ha új személyid van, azzal is lecsekkolhatod + eSzemélyiM app, ha már beállítottad.
Én is jártam így, próbáltam az appal mindent, de nem hozott sikert, aztán próbáltam okosórával fizetni, úgy sem ment, ezáltal egyértelművé vált, hogy a banknál kell kopogtatnom!
A bank alkalmazásán belül kellett valamit átállítanom, "amilyen beállításokkal tegnap még működött, ma már nem"!Szóval ki kell szűrni, több tényező is befolyásolja (akár egy beállított limit, bármi...).
Ha össze is akadt a wallet app, egy törlés és újratelepítés megoldja, nem kell ahhoz wipe cache-t csinálnod! Persze ha megcsinálod, azzel nem okozol bajt, sőt...ha szeretnéd, leírom a lépéseit mert kb 3 mondat (vagy annyi se).
Első körben valahogy ki kell szűrd, melyik gépezetben van a homokszem...
Én mindegyik fontos, mindennap használt appról biztonsági mentést csinálok frissítés előtt, így ha baj van, vissza tudom tenni az előző működő verziót, míg ki nem javítják az frissítéssel okozott hibát/hibákat (párszor jól jött).
-
jegenye77
addikt
válasz
novinyul
üzenetére
Az AI még jobban jelen lesz a telókban. Nem csak a Honorban hanem mindegyikben.
Most úgy vagyok vele, hogy 200 at kellene hozzá rakni ha elkelne ez és minimum két évig megint megvagyok.
Vagy ha jövőre a 9 esre cserélném ott már legalább 350 et kellene rádobni de lehet 400 is lenne a különbség.
Árulom ezt aztán majd látom mennyiért menne el. -
novinyul
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
Nekem az előlapi kamera AF hiánya illetve S1 biztonsági chip hiánya is zavaró. A túlzott AI használat fotózáskor sem tetszik már, meg a képek minősége sem annyival jobb hogy megérje váltani.Viszont ott a nagy akkumulátor, az eszméletlen jó hangszórók, a jó kijelző(nem fáj a szemem tőle) Remélem hogy a 9Pro már jobb lesz.
-
SsPL711
addikt
Ha már nem kap új Androidot, akkor leselejtezem, addig számomra tökéletesen megfelel.
Az újdonságok hajszolása már nem az én hobbim
Bár azért ez nem teljesen igaz, szeretem az újdonságokat, de azért már mérlegre teszem az újdonságokat és amit a jelenlegi telefon nyújt, hogy megéri-e váltani. -
jegenye77
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
jegenye77
üzenetére
Szinte minden android telefon eladhatatlan normális áron használtan (a "csúcs" Samsung is). Az iphone tartja az árát, de androidot úgy érdemes venni, hogy sokáig használod, és ha neked már nem kell, akkor adod tovább valakinek a családban.
Most nézem, hogy 150k körül mennek a 6Pro-k a HA-n, aki 550k-ért vette az szívhatja a fogát, ha most kellene pénzzé tenni... -
a.t.t.i.
senior tag
Szia!Olvagattam visszafelé a forumban.
10es fruóissités után hetekig nem ment a wallet,aztán jó lett,és most 1hete megint nem megy.Van erre valami tartós megoldás?
Már elgondolkodtam a teló eladásán!!! -
Albigator
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Gyári Honor SuperCharge töltő adapterem van, csak 66W-os (nem a 100W vagy 80W-os szuper).
A 6A-es gyári kábel szerintem már eléggé megtört, szarakszik a töltés néha.Gondoltam szerzek be hozzá másik kábelt, MM-ben találtam 6A-os USB-C USB-A töltőkábelt, de csak Xiaomi márkától.

Mennyi kéne legyen a max töltés 66W-os gyári töltömmel Wattban, hogy tudjam ellenőrizni a kábelt, megfelelő-e?
Érzésre lassabban tölt mint korábban de megszeretném mérni konkrétan számok alapján tudni.Valamint Ti milyen kábeleket használtok még amik beváltak? (akár PowerBank mellé is)
-
emerzee
aktív tag
Szeretném beállítani a "hey google" beszédalapú segédet a telefonon. Azt mondja, nem támogatott. Van erre valami megoldás? 10-es rendszer.
-
SsPL711
addikt
Sosem volt probléma számomra, hogy melyik funkció mire szolgál és hogyan működik.
Valakivel összetévesztesz.
Pontosan tudom, hogy kell ezeknek működnie, pont ezért indítottam az első hozzászólást ebben a témában, mert nem úgy működött ahogy elvárható lett volna.
Semmilyen nemtetszést nem nyilvánítottam irányodban, csak helyesbítettem. -
peanar
senior tag
válasz
SsPL711
üzenetére
Szemüveg nélkül írtam, szóval nézd ezt el nekem, de ha ennyi jött le az egeszből, akkor nincs több hozzáfűznivalóm, főleg azért, mert te voltál aki keverted, nemigazán értetted a kettő összefüggését, különbségét!
Mielőtt nemtetszésed fejeznéd ki, olvasd végig hogy miket írtál.
✌️ -
emerzee
aktív tag
Érdeklődnék, hogy e telefon képernyőjének a széle, le van kerekítve, vagy sarkos? Köszönöm a választ!
-
SsPL711
addikt
Nem WoWifi, hanem VoWifi.
Nincs külön díja, a szolgáltató ugyan olyan tarifával számlázza, mint ha nem wifi hívás lenne. -
peanar
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Eddig csak két dolog , most már a wifi is belekeveredett.
Átláthatóság véget megpróbálom leírni leegyszerűsítve, röviden.Wifi:
- nem részletezem, mindenki tudja mi célt szolgálVolte:
- jobb minőségű (van ahol Hd-nak jelzett) hanghívás
- 4G, jobban mondva LTE hálózat szükségeltetik hozzá (ha nincs 4G-LTE /Magyarországon évekkel ezelőtt kilőtték a 3G hálózatot!/ csak 2G, a Volte nem működik
- szolgáltató kapcsolja ki-be, telfon típus függvénye hogy kijelzi vagy sem (valószínű az újabb telefonok mindegyike már kiteszi az ikonját)
- Wowifi bekapcsolásával az ikonja eltűnik szolgáltató felől még bekapcsolva marad (a telefon wifin keresztül bonyolítja le a hívásokat a jobb hanghívas minőség érdekében)Wowifi:
-nem összekeverendő a wifi-vel, bár megfelelő minőségű wifi (adatkapcsolat) kell hozzá
-díszabását szolgáltató határozza meg (passz hogy ha költséggel jár, mennyi az annyi, soha nem vettem igénybe!)
-célja, jobb minőségű hanghívások lebonyolítása gyengébb hálózattal rendelkező (LTE hiányában 2G) településeken, helyeken
-ha jól tudom, segélyhívás nem kezdeményezhető rajta
-bekapcsolásával (amenniban szolgáltató felől engedélyezett és a telefon kijelzi) a Volte hanghívás átvált Wowifi-re (Volte ikon eltűnik amennyiben előtte LTE hálózaton volt a telefon!), telefon (Wo)wifi-n bonyolítja a hanghívásokatHozzátenném hogy nem kioktatás, pusztán segítő szándékkal és a saját tudásom szerinti dolgokat írtam látva hogy kicsit összekeverték eme két "dolgot".
Jobban hozzáértők majd hozzátesznek, vagy elvesznek belőle, de remélem a lényeget meg tudtam ragadni.
✌️ -
peanar
senior tag
válasz
SsPL711
üzenetére
Ugyanaz a beállítás, csak különböző helyről érhető el!
Kapcsold ki az egyik helyen és ki lesz a másikon is, vagy be és dettó!
Több ilyen menüpont is van, ami különböző helyről elérhető, de attól még ugyanazt állítod!
Ilyen pl akár a hivasfordítás, mely ugyanonnan elérhető, ahol fel vélted fedezni a wifi-hívás kikapcsolást, de elérhető akár a Honor Ai menüpont alol is (van még pár ilyen!)!Mikemend #5201
Mi van pontosan tiltva és honnan, szolgáltató felől? -
SsPL711
addikt
Ebben a pillanatban találtam rá véletlenül a megoldásra.
Egész más okok miatt kutattam a telefon beállításaiban.Beállítások --> Alkalmazások --> ALKALMAZÁSBEÁLLÍTÁSOK felirat alatt lent szerepelt egy ilyen: Telefonszolgáltatások --> Itt a Wifi Hang engedélyezve volt, kikapcsoltam, eltűnt az állapot sávból a VoLTE ikon
-
peanar
senior tag
válasz
SsPL711
üzenetére
Az a baj, hogy nincs két sim-em amivel tesztelhetném.
Ha mindkettő fizikai és lesz kis időd, vedd ki az egyiket, majd a bentlévővel tesztelj le minden lépést, opciót, lehetőséget!
Ezután csere és a masikkal is.
Ez idő alatt jegyzetelj, jegyezd meg vagy képernyőképezz....ha így külön mindkettő oké, akkor a telefon kezeli le valamiért rosszul a kettőt....ha valamelyiknél kibukik valami és nem pár hete cseréltél simet, akkor javaslok egy sim cserét.
Az hogy miért most jelenítette meg nálad passz, egy biztos, nálam szolgáltató felől évek óta engedélyezve van a Volte és visszamenőleg az utolsó 4 telefonom mindegyike ki is írta/jelezte (lehet hogy még regebbiek is, de ezekre biztosan emlékszem).
Lehet, úgy tudtad engedelyezve van, közben a szolgáltató a napokban babrált vele valamit, mert eddig 💩rá megnyomni a gombot...Te nemigazán tudsz olyat (el)nyomkodni, amitől hirtelen megjelent volna, kivéve ha eddig mindkét kártyád (valamilyen oknál fogva) 2G-n volt, vagy szolgáltató felől volt lelassítva (akár tarifa sajátossága miatti) és most változott valami náluk...
Ezek mind csak találgatások, nézd meg egyenként, aztán szűkítjük a lehetőségeket.
-
SsPL711
addikt
Oké, de akkor azt mi magyarázza, hogy az elsődleges SIM-hez, ami a Telekom, be van állítva a Wifi hívás, folyamatosan 4G-n vagy wifin van, szolgáltatói oldalon engedélyezve van a VoLTE, vagy ha van wifi és az a preferált akkor VoWifi.
De az állapot sávban a VoLTE a kettes SIM-re vonatkozik ahol csak 2G van beállítva, ezért nem is kéne a VolTE ikont mutatnia.
Mióta megvan a telefon nem is mutatta soha ezt a VoLTE jelet, addig amig most nemrég elő nem jött a jel valaminek a hatására. -
peanar
senior tag
válasz
SsPL711
üzenetére
Ezen a telefonon nem lehet ki/bekapcsolni a Volte-t (valamelyik régebbi telefonomon menün belül volt rá lehetőség... talán a huawei vagy oneplus, vagy gugli... már nem emlékszem), magyarán ha szolgáltató oldalról aktiv, akkor ha min. 4G van kiválasztva és megfelelő hozzá a térerő is, akkor bármit csinálsz Volte lesz (kivéve persze ha leváltasz 2G-re vagy ha lemondod)!
A Wi-Fi hívást már kibeszéltük ugye, az más. Ha megfelelőek hozzá a körülmények, és az is van preferálva, akkor a hívás átmegy VoWifi-re, de ugyanúgy aktív marad a Volte is (mivel nem kikapcsolható, csak szolgáltató felől), csak a telefon lekezeli az adott beállításokat és azon küldi a hanghívást amit kivalasztottál, vagy amit a körülmények lehetővé tesznek.
Ezért van az, hogy ha Vowifin vagy és megnézed pl a Devcheck appot, ott a hálózat típusa ugyanúgy LTE marad (ha megvannak hozzá a körülmények. LTE hálózaton megy a hanghívás adatként (Volte) a jobb hangminőség miatt.Ha jól értelmezem ez nálad is így működik, viszont azt nem értem, hogy ha leváltasz 2G-re, miért marad LTE-n.
Az is lehet, hogy a sim nem tudja lekezelni, régi vagy csak megfeküdt.
Amíg fizikai simen voltam, olykor olykor nálam is megfeküdt, esim-el még nem tapasztaltam problémát. -
SsPL711
addikt
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Hogyne tartozna a telekom-os sim-hez hívás szolgáltatás, ezt ki mondta, hogy nem tartozik hozzá?
A One szolgáltatóhoz tartozó SIM esetén, nincs bekapcsolva a VoLTE, legalábbis a telefonon az ehhez tartozó menüben, de szerintem a képen, amiket posztoltam, látszik, hogy nincs bekapcsolva.
Ezt a hálózati visszaállítást most kihagyom, mert a wifit meg főleg a Bluetooth-t nem szeretném most gajjravágni.
De, lehet kifogom próbálni a végső megoldás lehet ez lesz,.köszi a tippet
-
Klycsu1991
tag
válasz
SsPL711
üzenetére
Telekom csak internet szolgáltatást használó SIM esetén azért nincsen volt-e jelzés mert nem tartozik hozzá a hanghívás szolgáltatás. Csak internet szolgáltatás.
One szolgáltatást használó SIM esetén akkor most be van kapcsolva a VoLTE vagy nincs? Voice over LTE. Hívás LTE hálózaton keresztül.
A beállításokon belül a hálózati beállítások visszaállítása volt már?
Ha volte kikapcsolását én ügyfélszolgálaton keresztül végezném telefonon például.
Yettel nélkül például két-három évvel ezelőtt. Kóddal való bekapcsolás nem ment. Hiába jött vissza az sms hogy bekapcsolva. Nem működött. Második alkalommal is elküldve újra visszajött egy sms. Már bekapcsolva volt ez a szolgáltatás állítólag. Telefon újraindítás után se volt jó.
Viszont ügyfélszolgálat azt mondta hogy nincs is bekapcsolva. Bekapcsolta a telefonos ügyintéző. Telefon újraindítása után jó volt. Azóta működik. Fene se érti .....Az pedig hogy 2g hálózatra állítva is volte-n marad. Lehet akár bug. A hálózat visszaállítás pont ezt küszöbölné ki. Illetve telefon újraindítás is lehet segít utána.
De volte kikapcsolása ugyanez végeredményben. Honnan tudok 2g hálózaton megy a hívás hiába 4G mutat internetezés közben. Hívás közben cserébe nincs internet.Esetleg azt lehetne megpróbálni hogy SIM1 hívásra használt kártya. SIM2 foglalt csak internetezésre használt kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(gt6pro)

A letöltés mindig csak 27%-ig megy fel, aztán újraindítások után ismét vár a frissítés.