Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #4220 üzenetére
-
geryboro
senior tag
v3-al egyszerre érkezett.
-
novinyul
veterán
válasz
alkatraz3000 #4220 üzenetére
Hol ez hol az kap
-
Mikemend
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #4216 üzenetére
Így van.
-
NoOne1976
őstag
válasz
C431-en próbaverzióra nyomva egyből bedobta.
-
lala666
őstag
válasz
Arra biztos. Nekem is.
-
Brekecs
senior tag
Ez most jött!
-
VanAzAPénz
tag
válasz
novinyul #4207 üzenetére
Nem csodálkozom, elnézve a support-t.
Még tavaly Szeptemberben írtam nekik észrevételt/kérdést, majd Januárban megint és most Áprilisban hogy bekaphatják.
9 hónap alat képtelenek voltak válaszolni, de a rohadt promóciójukat azt tudják küldeni.
Még mielőtt megvédené őket valaki.
A központnak írtam, mivel fejlesztéssel kapcsolatos észrevételem volt és úgy gondolom ha már ilyen opcióm hogy írhassak nekik, a legkevesebb hogy böffentsenek valamit.
Szóval nálam fullra leírták magukat, és gondolom nem én vagyok az egyetlen.
Eddig bámelyik gyártónak írtam ha nem is azonnal, de pár hét alatt kaptam választ.
Csak hogy legyen példa: Samsung, Xiaomi, Tp-link, Asus, Cisco..... -
gegekutas
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #4197 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van.Teljesen lefikázták itt.Forgácsolóüzemben használom,teljesen jól véd,a kamerát is.Qi töltés megy, a kocsiban van töltő ami tartó is egyben.Nem bumfordi,fóliát a kijelzőn nem bántja,és lassan egy éve használom.
-
Gomez1984
aktív tag
Én ezt a tokot használom, nagyon jó és vékony.
Rendes aramid tok, nem ilyen fóliázott műanyag.
Nem olcsó de nagyon jól néz ki.
[link]
-
M3oH
addikt
Igen, nilkin van nekem is, nagyon bifla. Fél percig volt a telon.
Nekem ez bevált, jó minőség és vállalható méret és védelem.
Link -
novinyul
veterán
válasz
Ez is buflák tok
Spigen pl. semmit nem csinál hozzá.
-
Xelo
addikt
válasz
én vagy 10 tokot vettem a honor 6 pro-hoz aztán beletörődtem hogy nincs hozzá normális minőségi cucc. volt közte ez a nillkin camshield is, eredeti huawei is meg sok random aliexpresses is - nagyon kiábrándító volt az összes. én általában spigen (koreai márka) párti vagyok ha van az eszközhöz és sajnos honorhoz nem találtam egy tokot se ami közel állna a spigen minőségéhez.
-
novinyul
veterán
válasz
st3v3np3t3r #4195 üzenetére
Sajnos az a buflák kamera védő nagyobb mint gondoltam
Szóval 1 perc alatt került vissza a dobozba. Mondjuk fura hogy a nagyobb tok gyártók nem igazán hoztak ki hozzá semmit
-
novinyul
veterán
Vettem egy Nilkin tokot, felraktam de ment is vissza a dobozába. Valakit érdekel, akkor dobjon egy privát üzenetet
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #4191 üzenetére
Hétvégén nincs ébresztő beállítva.
De eddig ez a 2. alkalom, hogy ezt látom.
Csodálkoztam is hogy nincs feltöltve.Nálatok nem jelent ez meg?
-
modflow
veterán
Egyszer valaki(k) itt szenvedtek, hogy kamu ez a 80%-os töltés.
Na tessék:
És most reggelre sincs feltöltve, 80-on van.
De attól hogy én nem nyúlok hozzá, ez kb. ritkán van így, reggelre általában 100-on szokott lenni. -
v2_rider
tag
Jaja okés, nem vagyok műszakilag retardált, de pénzt mernék rá tenni, hogy eddig ennyire nem zörgött. Működik rendesen, OIS fogja mikor azt a lencsét használom. Aztán most már az is lehet, hogy ez eddig is ennyire zörgött, már nem tudom.....Egyébként "régen" még az OIS előtti korszakban is zörögtek, csak akkor még az autofocus miatt. Egy k750i is tudott zörögni.
-
v2_rider
tag
Sziasztok! Egy ideje már megvan a telefon, meg tudom, hogy mi az az OIS, de most a zoomkamera olyan durván zörögni kezdett, hogy talán már nem is normális. Ha használom a kamerát akkor fogja rendesen az OIS és nem zörög. Konkrétan ha fogom a kezemben a telefont, lesem a kijelzőt és onnan a fülemhez emelem egy normál mozdulattal a kamera zörren nagyot, majd mikor a fülemtől elveszem, hogy újra nèzzem a kijelzőt akkor megint a helyérezörren. Durván hangos, eddig nem ilyen volt. Másnál is van hasonló? És most nem arra gondolok, hogy megrázod és zörög, mert az normális, ez ha a fülemhez emelem is zörren egyet.
-
Xelo
addikt
válasz
st3v3np3t3r #4182 üzenetére
minden régión elérhető a menü, a probléma ott van hogy alapból csak olyan játékokat mutat a listában amiket a honor tesztelt az eszközön. ezzel a módosítással kilistáz minden appot
-
Mikemend
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #4182 üzenetére
Igaz. Nálam, a C431-en is elérhető közvetlenül,. ha 120 Hz-re kapcsolok.
-
fcbarca
őstag
Valaki tudna segíteni, hol lehet kör ikonokat beállítani?
-
Mikemend
senior tag
A Redditen kitettek egy 120Hz-es trükköt, de buherálni kell hozzá, szóval akinek nagyon kell, beállíthatja.
-
Mikemend
senior tag
Közben jött egy Google Play rendszerfrissítés a névjegyben, a dátum a frissítés után is marad április 1.
-
modflow
veterán
A május havi frissítés már mindenkinél kimaradt?
-
Dino69
aktív tag
válasz
NoOne1976 #4172 üzenetére
[link] Innen a kiválaszott téma letöltése, majd a .zip -et kivenni a nevéből, és a Telefon / Honor / Themes mappába bemásolni. Ezeket pedig a Témák / Saját / Saját letöltések alatt lehet kiválasztani az alkalmaz gomb megnyomásásval
( Mükodik az összes huawei .hwt - vel)
-
Dino69
aktív tag
Hátha érdekelne valakit, hogy a sima Huawei témák jók ehhez is, átnevezés nélkül is használhatók. Épp a P30 pro van most nosztalgiából felpattintva
-
F-ECT$
titán
válasz
st3v3np3t3r #4169 üzenetére
Tudom. Ez kettőnk közt a különbség
-
Mikemend
senior tag
válasz
novinyul #4163 üzenetére
Ez a hivatalos frissítési doksi:
https://www.honor.com/hu/support/bulletin/Kiemelném ezt a megjegyzést, ami alátámaszthatja a szolgáltatói befolyást:
Ezenkívül előfordulhat, hogy egyes szolgáltatók csak a kéthavi vagy negyedéves biztonsági frissítéseket támogatják a havi biztonsági frissítésekre jogosult fent említett modellekhez.
-
novinyul
veterán
Hivatalos frissítés hogy van a Honor Magic szériánál? Havonta lenne vagy mint a Xiaomi-nál 3 havonta érkezik?
-
F-ECT$
titán
válasz
st3v3np3t3r #4161 üzenetére
Így van
A hz és az fps között továbbra sincs mindig 1:1 kapcsolat. Lehet ilyen, de a 60 fps mellett mehet 120 hz-cel a kijelző
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. A lámpát lehet valahogy gyors elérésre tenni? Mondjuk bekapcsoló gombra, rázásra stb?
-
jansky1
senior tag
Letöltöttem a 9.0.0.152 számú próbaverziót és megoldódott a probléma, hogy a játékoknál nem működött a 120hz képfrissítés.
-
peanar
senior tag
válasz
koboldozat #4149 üzenetére
Egy, nem neked írtam, így nem értem mit pofázol bele!
Azért kérdeztem hogy mit szeretne, mert lehet az elképzeléseihez van más megoldás (is), de az is lehet hogy én tanulok belőle valamit... szóval ne szólj szád, nem fáj szemed. -
-
koboldozat
senior tag
válasz
Gomez1984 #4147 üzenetére
Nyugodtan használhatod, évek óta amelyik telefonom tudta ezt azon használtam semmivel se merült jobban egyik sem. Próbálj nem háttérképest használni, P30pro -nal jártam úgy hogy pici beégést tapasztaltam amikor fix háttérképest raktam ki de időben észleltem és idővel az eltűnt.
-
peanar
senior tag
válasz
Mikemend #4143 üzenetére
Ahogy Dino69 is írta, Fc az force close.
Valami oknál fogva kikényszerített bezárás, de egy hibásan működő app is Fc-zhet (kilép, bezáródik).Pandimakaay.
Nincs sok (nem használt eszköz) az órához vagy telefonhoz csatlakoztatva, párosítva?
Ha van olyan amit nem használsz, célszerű törölni.
Próbáltad az óra appját letörölni, majd újra telepíteni?
Az óra appjának először csak a működéshez szükséges engedélyeket add meg és úgy teszteld (pl hozzáférés az értesítéséhez, közeli készülékek)...Gomez1984
Nincs tapasztalatom, nem használom, de miért is lenne létszükséglet?
Mit szeretnél folyamatosan nézni/látni a kijelzőn?
Ha van billentyűzárad, beállítható hogy ha hozzáérsz a kijelzőhöz "felkapcsol", meg tudod nézni az órát, látod a billentyűzár hátterét, az éppen futó zenelejátszót tudod kezelni (play, stop, léptetés stb stb.) anélkül hogy feloldanád a telefont. -
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata hogy a teljes képernyős AOD (háttérképes) mennyire meríti az akksit?
Meg a beégés is para. -
SsPL711
őstag
válasz
Pandimakaay #4145 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de egy pár okosórám volt már és mindegyiknél ha jött hívás akkor a telefon kicsöng, majd ha BT-al is csatlakoztatva van eközben az óra, akkor az órán is megjelent kis késleltetéssel a hívas.
Ha nem ez a gondod akkor sry. -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy honor magic 6 pro, rácsatlakoztatva egy xiaomi watch s1 pro. Ha össze vannak kapcsolva, hiába némítom a telefont, ugyanúgy kicsörög, ha rezgésre állítom akkor is. Ha bluetooth ki, úgy rendben van. Az óra appjában semmi erre vonatkozót nem találtam. Valakinek van ötlete erre? Köszi előre is.
-
peanar
senior tag
válasz
Vikthor #4137 üzenetére
Lehet hogy a kamera Fc-zik valamiért.
Beállítások/alkalmazások/kamera app/tárhely és itt csinálj adat és gyorsítótár törlést, majd próbáld le.
Nem telepítettél esetleg másik kamera appot vagy kamera api-t, ami bezavarhat?
Valami más appot aminek hozzáférést adtál a kamera apphoz? -
Azt tudja valaki, hogy miért ugrik vissza a kezdőképernyőre a telefon miután készítettem 1 darab fotót a kamera appjával? Hogy lehet ezt megszüntetni?
-
Mikemend
senior tag
No, akkor most mutogatok egy érdekes dolgot. Korábban már írtam arról, hogy a lézeres fókusz nem igazán stabil. Most sikerült elkapnom. Egy sötétebb templomban jártam, és ott megjelent a lézeres fókusz, tehát rosszabb látási viszonyokban kiderül, mit csinál.
Itt a videó.
Szerintem nem igazán jó, hogy ennyire ugrál. Olyan, mintha előre pásztázná le a terepet, de úgy tűnik, kicsit túltolja, kileng és nem követi a telefon sebességét. Másrészt inkább középre kellene fixen állnia, nem így, össze-vissza. Persze, hogy elveszti a fókuszt, mert hiába középen venném a témát, ha elkalandozik.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert ez így szerintem nem jó, hogy ennyire túllendül. -
modflow
veterán
Többségnek április 10 körül jött az új frissítés, nekem meg 1 hónap múlva se semmi. Lassan már az ehavinak kellene lennie. Príma!
Pedig eddig jó volt már mostanában... -
jansky1
senior tag
Hát nem egy nagy hardverigényű játék, nem ez lesz a baj. Más készüléken (xiaomi) szintén volt ilyen problémám, de ott a fejlesztői beállításokban ki lehetett kapcsolni a rendszer optimalizálást, onnantól fix volt a képernyő frissítés. Sajnos ezt nem találom a magicosben.
-
jansky1
senior tag
Sziasztok! Megoldható magicos 9nél, hogy fix 120hz legyen a képfrissítés? Magasra van állítva, játékon belül mégis visszaesik 60hzre, holott tudná kézeleni a 120 -at is. (Olvastam a fentebbi hitvitát a témában, de nekem nem egyértelmű
)
-
nessh
tag
Na rágugliztam erre... Hát az egyik szemem sír a másik nevet. Akár jó is lehet ez, de be lehet szívni.
Hogy biztos jó legyen, most fogok egy sima txt filet, elnevezem mint "phone setup account.txt" hogy tudjam mi az és itthon elrakom vhova
Az tuti hogy ha egyszer resetekek elfelejtem előtte törölni az accountot -
Darkkoi
tag
Angol nyelv /régió hozzá van adva de alapból Magyarra van állítva. Nekem is fura mert céges honor / samsung telefonon ugyan úgy ahogy nektek kidobja mind a 2 verziót ékezet és ékezet nélkül is, csak ennél a telefonnál nem akarja.. lehet kap egy gyárit. Köszönöm a tippeket
-
peanar
senior tag
válasz
Darkkoi #4115 üzenetére
A névjegyzéknél ki kellene dobnia az ékezetes neveket, még a gugli is!
Nézd meg esetleg, hogy a gboardnál mi az elsődleges nyelv (magyar), valamint a A Rendszer és Frissítések/nyelv és bevitel/nyelv és régió-nál nézd meg, hogy nincs e esetleg magyar valamint Magyarország-ról elállítva, vagy akár egy másik nyelv, régió hozzáadva.
Most így hirtelen ennyi jutott még eszembe....nessh
Igen, sajnos ezen lépés(ek) kihagyása miatt járt úgy honor felhasználó (de más márkára is igaz) hogy honor magyarország lett a telefon sorsa mivel letiltott neki.
Jobb a békesség, nem egy nagy történet ezt meglépni....
-
Darkkoi
tag
Szia! Este már nem fogalmaztam pontosan. Igen arra gondolok, hogy mikor tárcsázásnál a telefonkönyvben/névjegyzékben keresem neveket és beírom a példa kedvéért : "Ak" akkor csak az Akos verzióval létező találatokat jeleníti meg, még a céges telefonon minden verziót feldob Ákos/Ákóóós/Akos. Tehát valamiért külön kezeli az ékezetes és nem ékezetes kereséseket. Én elsőre azt hittem töröltem a névjegyeket és utána találtam meg, hogy nem dobja csak fel csak ha helyesen ékezettel írom be. Ez a beállítást próbálnám kikapcsolni, hogy keresésnél minden feldobjon ne csak betű pontosan.
-
peanar
senior tag
válasz
Darkkoi #4112 üzenetére
Szia.
Én úgy tippelem, neked C430-as telód van gugli tárcsázóval. Ha igen, az sajnos ilyen (ha nem dobtak ki rá esetleg frissítést ami ezt megoldotta volna).
A C431-el nincs ilyen gond, ha pl bepötyögöm a 3-8-2 kombót, kicsit kell feljebb görgetni és kilistázza az összes névjegyet amiben Éva szerepel.Amúgy nem tudom hogy erre gondoltál e, már csak azért sem, mert közvetlen a tarcsázóban csak számokat tudsz bepötyögni (hosszú karaktereket meg végképp nem)!
Ha a tárcsázóból megnyitod a Névjegyzéket az már más tészta!
A C431 honor tárcsázós app olyan mint az ország, itt is jól teljesít... én továbbra is nálad a guglis tárcsázóra tippelnék.
Amivel esetleg még próbálkozhatsz a névjegyek beállításainál hogy a kereszt vagy vezetéknév legyen elől.... -
Darkkoi
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne lehet én vagyok a béna de ennél a készüléknél a tárcsázásnál ha keresek az emberek között, akkor ha véletlen nem ékezetes betűt írok be akkor nem adja ki a találatok között. Ez régebben más gyártónál nem tapasztaltam és nem tudom, hogy ez itt alap beállítás vagy valami külön be kell állítani. Gboard billentyűzet van beállítva alapértelmezettnek.
-
Vannak olyan kerékpáros tartók hogy belerakom és össze nyomom és tart de abból rossz úton kipattanhat a telefon, és van olyan hogy gumis és a négy sarkára kell ráhúzni, vagy ez. https://www.decathlon.hu/p/mp/hurtel/hurtel-kerekpartarto-cserelheto-fejjel/_/R-p-0691f256-7ff5-4285-85c4-bb697cdd4a65?mc=0691f256-7ff5-4285-85c4-bb697cdd4a65_c1&c=fekete
-
Dino69
aktív tag
Köszönm, én is így gondoltam, hogy a fényképezőnek nem tesz jót...
Van még itt egy S10+ viszont sz@r akksival, max befogom azt, annak már kb mind1 -
Dino69
aktív tag
Sziasztok, van valaki aki ezt a telefont ki meri rakni kerékpáros telefon tartóba? Nincs kedvem most gps -t még külön venni, aztán valami megoldást keresnék, hogy nyugodtan lehessen ez a kormányon..
-
BNorbi81
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a sok segítséget!
Megnéztem minden beállítást, ami rá vonatkozik minden ki van kapcsolva. SIM-eket is eltávolítottam aztán vissza, megvolt a hálózati beállítás reset is, de sajnos a hiba még mindig fennáll. Már csak a gyári visszaállítás jöhet szóba. Ha az sem segít akkor mivel garis akkor szervíz lesz. Jobbat nem tudok...
Még1x köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.: Norbi
-
peanar
senior tag
válasz
Mikemend #4095 üzenetére
Én annó próbáltam mindent.... szóbeszéd járta hogy a voda/one a ludas, mivel én is náluk vagyok, így betettem a céges (más szolgáltató) SIM kártyát de azzal se sikerült szóra bírni.
Kínai esim-el viszont azonnal.Mielőtt okoska fél oldalon keresztül ismét megmagyarázná a semmit...Ha a telefonod jogosult a frissítésre a kínai esim megoldást nyújthat ha nem kapod meg!
Kíváncsiságképpen (ismét) aktiváltam a kínai esim-et, másodperc töredéke alatt jelezte a frissítést rákeresés nélkül.
Vissza az itthoni esim, frissítés még ott. Frissítés app adat+gyorsító tár törlés... pá pá frissítés és nem is találjaAz erő velem van, így kitartóan várom magától a csodát
(hozzá teszem, engem nem zavara a hiánya mint ahogy a frissítések előcsalogatásának megoldása sem) -
peanar
senior tag
válasz
BNorbi81 #4098 üzenetére
Ahogy Mikemend is írta, nézd meg azt, valamint Telefon app/jobb felül 3 pötty/Beállítások/Továbbiak/hívás tiltás....itt nincs e bekapcsolva valami.
Vagy esetleg hívás átirányítás....
Megpróbálhatod még esetleg a sim eltávolítást, esim kikapcsolást majd mindkettőt vissza.
Próbálhatsz egy Rendszer és frissítések/Visszaállítás/Hálózati beállítások visszaállítása-t (ez törli a wifi és bluetooth-t is).Esetleg szolgáltatónál kopogtatni, nincs e náluk el állítva valami (tudum, kicsi az esély hogy mindkettőnél).
Sim-kezelés-nél nincs e esetleg valami bekapcsolva, elállítva?
Ha nem marad más, mehet egy gyári beállítás visszaállítás (nyilván ez a legmacerásabb). Ha ráveszed magad, előtte töröld a hozzáadott gugli fiókjaidat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest