Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C430 / 196 (Próbaverzióval tudtam előszedni)
-
TomBond
aktív tag
Nekem most érkezett egy 196 végű frissítés.
-
peanar
senior tag
válasz
novinyul
üzenetére
Sajnos nincs szerencsém (rá jöttek és vissza is vontak
), 1-2 kivételével mindig kínai esim-el kellett trükköznöm.
Csodálkoztam is hogy mi ütött beléjük, ahogy jeleztétek megjelenését, rákeresve próbaverzióként nálam is egyből feldobta.Én úgy vagyok vele hogy valamit valamiért (volt gugli P7P-m /ha jol tudom, neked is volt/, az frissítés téren toppon jár(t), viszont minden másban nekem nagy csalódás. Ár/érték/minőség aranyában nálam kiverte a biztosítékot, az előtte lévő oneplus nord 2T is jobban bejövős volt pedig nem azonos árkategória),
az időjárás appon (melyet helyettesitenem kellett egy fizetőssel) és pár apróságon kívül nincs bajom, így addig elvagyok gond, szó nélkül amíg stabilan fut a rendszer. Van egy általam jónak vélt vírusirtom is, így kevésbé aggodok (persze az óvintézkedéseket betartva) a frissítések hiánya, késése miatt.
Majd jőni fog, ha jőni kell, ha közben meg viszket az ujjam, nyomkodom a próbaverziót, vagy vissza teszem a kinai esimet. -
arny14
tag
Ez a mozgó háttér menü valakinek megjelent?
-
SsPL711
őstag
430-ra nekem se jött még ez az új valami.
Bár ma még nem néztem és lehet, hogy miután ezt elküldöm itt, majd rá frissítek, már jön is, de lehet, hogy nem. -
peanar
senior tag
válasz
novinyul
üzenetére
Hát, vagy rájöttek hogy valami kimaradt és nyomtak gyorsan egy stop gombot (ez nem valószínű), vagy aki kapja marja pár letöltésig, most meg figyelnek hány júzer sirdogál, hogy mit ronthattak el (ez akár lehet is), vagy pusztán csak lecsúsztam róla mert eddig volt kedvezményezett a telefonom (na tuti hogy ez)
-
M3oH
addikt
C430n egyelőre nekem próba verzió keresésre sem dobja fel. De majd csak ide ér

-
novinyul
veterán
Érkezett frissítés, 193. végződéssel! Szép nagy 1.63GB
De még OS 9.0 rendszer maradt. -
novinyul
veterán
válasz
Viperator
üzenetére
A teszt idején sok probléma volt a 7Pro-l, azóta javították a hibákat. De ha jól emlékszem a 7Pro-t már az új mérési sztenderük szerint vizsgálták. De igazából a két telefon között alig van eltérés(jobb proci, lapos kijelző, kisebb akkumulátor, jobb hangszórók, kamerák ugyan azok) Mondjuk a Honor Magic 8Pro sem lesz veszett nagy fejlesztés.
-
A Honor Magic 7 pro visszaesett a 6 pro-hoz képest Dxomark szerint...
-
hockeyapu
senior tag
HELP !
Szopat a telefonom !
Berakta egy kis keretbe a telefonkagylót névjegyzékkel és új névjegy ikonnal !
Nem tudom kivenni és nem tudom az alsó sorba elhelyezni ahol eddig volt (a plusz két ikont persze ki lehet tenni a keretből !)!
Hogy tudom a telefonkagylót önállóan kitenni mint eddig az alsó sorba ?
-
modflow
veterán
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Nem kellene már valami update-nek jönnie?
Negyedév van, ha már havi nincs.... -
Dino69
aktív tag
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Ha visszaállitod a tárcsázót gyári beállításra, akkor már nem fordul el a képernyő forgatásaval, de akkor nem szabad engedni, hogy frissitse magát.. Illetve kikapcsolom a képernyő forgatást, és csak így használható normálisan Google Tárcsázó jelenleg. Alternatív tárcsázót nem találtam még..
Én is küzdök ezzel, de ez szoftver hiba, nem a telefon lett sz@r
-
F-ECT$
titán
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Nekem több telefonom kijelzője is be-bekapcsol(t) hívás közben, van ami nagyon ritkán, van ami gyakrabban. Én mondjuk már relexből azt szoktam csinálni, hogy felveszem a hívást, és a fülemhez tevés közben megnyomom a kikapcsoló gombot, ilyenkor ritkán ébred fel, és ha mégis, akkor is le van zárva a képernyő.
-
papp54
aktív tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Még a Honor 400-as széria se kapta meg A16-ot. Novemberre igérték de tudtam hogy ez is átcsúszik 2026 januárra ahogy mindig is szokott. Honor magic 7 pro szerintem itthon talán december végén megkapja a frissítést. Honor mindig a legutolsó a frissitesek érkezesében az A brandes gyártok között.
-
novinyul
veterán
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Olyan mint a Xiaomi, na jó ők most jobban ráfeküdtek a support részre. De a Honor is jobb ha ráfekszik erre a részre, mert így hamar elveszti a vásárlókat.
-
VanAzAPénz
aktív tag
-
st6969
őstag
És mennyire ujjlenyomat barát?
Mondjuk, nekem száraz ujjal eszébe sem jut feloldani
Egyéb esetben persze gyors, de ha száraz a kéz (nekem sajnos gyakran az, főleg zuhanyzás után), akkor esélytelen 
Más bajom is van. Az értesítésekkel továbbra is küzdök. Pl. Kréta: megtaláltam azt a kapcsolót, hogy "nem használt alkalmazások kezelése", kikapcsoltam. Örültem, megjavult...azaz, csak azt hittem. Egy darabig jöttek az értesítések (gondolom, amíg inaktivitás miatt be nem zárta, vagy én be nem zártam), de most megint nem jönnek.

És ami a legjobban zavar: telefonálás közben sokszor arra leszek figyelmes, hogy bekapcsolt a kijelző. Régebben nem volt ilyen gondom, mert akkor már a kukába dobtam volna, ez tuti, hogy mostanában jött elő. Ha elemelem, és vissza, akkor gyakran magához tér, és kikapcsol. Proximity test persze tökéletesnek mutatja, újraindítás is megvolt.
Gondolom, ez is csak nálam ilyen... -
Dino69
aktív tag
És elnézést a tripláért , ellenben tok barát. [kép]
Nyilván nem kell prémium minőségre számítani ennyi pénzért, de remélem beválik majd.. illetve másnak is
(Hamarosan itt a Magic Os 10 is)
-
Dino69
aktív tag
Nem tudom lefényképezni normálisan semmivel, egyenlőre. Érdekes, mert mintha 2 réteg lenne rajta, de üveg az biztos van, illetve a kamera lyuk is fedve van Majd kérek egy normális telefont, azzal megpróbálom lefotózni. Egyenlőre nem tudom, hogy raktam föl
Elnézést telóról vagyok https://a.aliexpress.com/_EI6NLpQ -
Dino69
aktív tag
Egyenlőre próba van, 3 darabot kaptam, kerettel. Az első van fönt, amit buborék mentesen csináltam, viszonylag könnyen. A tok barátságot meg nem tudom, egyenlőre hagyom ragadni
-
hockeyapu
senior tag
Jó a telefon, fél éve használom, de még mindig hiányzik a Huawei !
-
-
Mikemend
senior tag
Téma lett a Facebook-on is, úgy tűnik, hogy a Honor nem szereti vagy érzékeny rá.
-
Mikemend
senior tag
Igen, a 7.8.0 verzióra, és ami bejelzett, az a gyári, lásd a képen. Szóval várok egy 7.8.1 verziót, hátha abban nem lesz ilyen érzékeny kód.
És a vicc, hogy huszadikán jelzett be, hiába 10-ei kiadás. Szóval lehet, hogy az appon át kapott vagy csinált valamit, azaz backdoor van benne.
Csak találgatok. -
modflow
veterán
válasz
tobias88888
üzenetére
Ha a tegnapi 7.8.0-ra gondolsz akkor nem, nem jelezte be, pedig nekem külön vírusirtóm is van a telón, Norton Internet Security és az sem jelzett.
-
peanar
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
és Mikemend.
A One app melyik verziójára? A gyári víruskereső jelzett, vagy a google play protect?
Nalam a One 7.8.0 verziója van fent, arra nem jelzett semmi.
Olyan szinten nem, hogy évek óta Bitdefender előfizető vagyok, az sem jelzett be rá, az előbb indítottam el egy keresést a Malwarebytes appon és azon is átment a rostán.
Ha újabb verzió, akkor azt (még) nem kaptam meg, de lehet nem is fogom, playen ránézve az utolsó verzió a 7.8.0 (általam is említett) nov. 10. kiadással. -
Mikemend
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Igen, nekem is szólt, töröltem, és várom az új verziót.
-
z67
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Igen. Töröltem. iPad nem szólt.
-
tobias88888
őstag
Screenshot hozzá
-
tobias88888
őstag
One Hungary-t másnak is bejelezte mint vírus és hogy törölje? (mostani verzió amit kiadtak)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencséd van, akkor benne vagy mindig az első frissítési körben. De miért olyan nehéz részükről megoldani a rendszeres és egységes frissítéseket?

Köszi