Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- Így teljesít az új iPhone-ok processzora Geekbenchen
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Sikerült valakinek magyar nyelven kommunikálni az android autóval? Lehetséges ez egyeltalán? Nem találok egyértelmű leírást rá. Hey Google parancsra figyel, de csak angol nyelvre reagál. Ha megkérem hogy magyarul beszéljen akkor úgy beszél az adott párbeszédben. Utána ugyan úgy angolul.
Köszönöm
-
Viperator
őstag
-
Mikemend
senior tag
-
modflow
veterán
Ha csak nagy melegben csinálja, valószínű a túlmelegedés az oka.
Én az autóban úgy állítottam be a telefon tartót, hogy nagy melegben klímázás közben az egyik szellőzőt rá tudom irányítani, így hiába süti a nap, hidegen tartja a "klíma".
Mikor extrém melegben fotóztam, belassult, melegedett is rendesen, de igyekeztem sűrűn kikapcsolni a kijelzőt és zsebrevágni, elkerülve a túlmelegedést.
Nálam sem produkált újraindulást, de tudatosan (szerintem) nem is léptem át a határ küszöböt, ahol esetleg csinálhatná.Én amikkel próbálkoznék:
Keresnék egy appot, amivel monitorozható az akksi hőmérséklete, kirakható widgetként.
Hosszú út során navigálás közben nézném a hőmérsékletet (akár osztott képernyőben)
és próbálnám megfigyelni hogy kb hány foknál indul újra.
Így akkor ezt otthoni körülmények között is meg lehet próbálni reprodukálni, a kritikus hőmérsékletet elérni akár a stresszteszt app többször egymás utáni lefuttatásával + menjen az ablakba, hadd süsse a nap is.Keress rá neten, ha jól tudom adb-vel olvasható, monitorozható a logfájl (root nélkül).
Így ha otthoni körülmények között produkálható az reboot és közben (előtte) sz.gépre dugod, elindítod a szükséges adb parancsokat újrainduláskor rögzíthető a hiba oka (elméletileg).Ha kérdeztem, bocsi, de nincs nagyon tele a tárhelyed?
Tudom, szeretnéd elkerülni, de én (az összes fel és lemenőmet beszélgetve 🙂 ) ha már nincs más, tuti megcsinálnám gyári beállítás visszaállítást és újra "belakást".
Van szabad hely bőven.
-
Mikemend
senior tag
Én az autóban úgy állítottam be a telefon tartót, hogy nagy melegben klímázás közben az egyik szellőzőt rá tudom irányítani, így hiába süti a nap, hidegen tartja a "klíma".
Mikor extrém melegben fotóztam, belassult, melegedett is rendesen, de igyekeztem sűrűn kikapcsolni a kijelzőt és zsebrevágni, elkerülve a túlmelegedést.
Nálam sem produkált újraindulást, de tudatosan (szerintem) nem is léptem át a határ küszöböt, ahol esetleg csinálhatná.Én amikkel próbálkoznék:
Keresnék egy appot, amivel monitorozható az akksi hőmérséklete, kirakható widgetként.
Hosszú út során navigálás közben nézném a hőmérsékletet (akár osztott képernyőben)
Így akkor ezt otthoni körülmények között is meg lehet próbálni reprodukálni, a kritikus hőmérsékletet elérni akár a stresszteszt app többször egymás utáni lefuttatásával + menjen az ablakba, hadd süsse a nap is.Keress rá neten, ha jól tudom adb-vel olvasható, monitorozható a logfájl (root nélkül).
Így ha otthoni körülmények között produkálható az reboot és közben (előtte) sz.gépre dugod, elindítod a szükséges adb parancsokat újrainduláskor rögzíthető a hiba oka (elméletileg).Ha kérdeztem, bocsi, de nincs nagyon tele a tárhelyed?
Tudom, szeretnéd elkerülni, de én (az összes fel és lemenőmet beszélgetve 🙂 ) ha már nincs más, tuti megcsinálnám gyári beállítás visszaállítást és újra "belakást".
Akkor megnyugodtam, hogy nyáron olyan tokot kell keressek a telefonnak, amin vannak hűtőbordák.
Valószínűleg nálam is ez okozta a videó szaggatást, de azért vicc, hogy nyáron nem tudok felvenni hosszabb videót úgy, hogy közben direkt ki és bekapcsoltam a felvételt.
-
peanar
senior tag
-
yodee_
őstag
-
F-ECT$
titán
A melegben fotózás elégg tudja forrosítani a telefont. No meg a waze is, ha közben végig a napon van a telefon. Mondjuk nekem újra még nem indult ezek miatt, de eléggé meleg már volt.
-
modflow
veterán
-
Viperator
őstag
-
peanar
senior tag
-
Viperator
őstag
-
st6969
őstag
Pont ettől tartottam...Most gyorsan meg is néztem az alkalmazásváltóban a futó appokat, hogy a pár napja lakatolt AA ott van-e. És nincs is közte
Rányomtam a kuka ikonra, hogy zárja be mindet (ilyenkor a lakatolt ugye nem záródik be), hátha csak nem találtam a sok futó alkalmazás között, de ezután sem maradt ott, hiába van lakatolva.
Rámentem a beállítások/további kapcsolatok/Android Auto-ra, hogy ismét lelakatolom, de meglepődve tapasztaltam, hogy az alkalmazásváltó gombot megnyomva mégis lakatolva mutatja
Nekem ez elég fura, de azt tapasztaltam, hogy ránézésre úgy látszik, hogy nem fut, de ha manuálisan odalépek és megnyitom, onnantól ismét lakatolva látszik... -
yodee_
őstag
-
st6969
őstag
Kb. ugyanarról beszélünk akkor, mivel ezzel megnyitod az AA-t, nekem meg ez a megnyitott AA beállítások lap van lelakatolva (hogy be se záródjon).
-
yodee_
őstag
Ugye nem mondod komolyan, hogy az újabbak is hajlított kijelzősek? Bíztam benne, hogy ez a marhaság kimegy a divatból...
Más: Android Auto
#5445 yodee_ Azóta is hol csatlakozik, hol nem az Android Auto. Ha kábellel felrakom, tökéletes. Utána megy 1-2 napig vezeték nélkül is. Nekem ez nagyon fontos, így sokat kutattam utána, és elvileg van már fix, ami javítja (nekem még 10.0.0.159 van fent). Agresszív akkumlátor kezelést írja AI, pár napja lelakatoltam az AA-t, eddig jó, de el kell, hogy teljen legalább 1 hét, mire biztosra veszem, hogy ez a baj.Közben arra jöttem rá, hogy amikor nem csatlakozik magától akkor bemegyek a beállításokba, andorid auto, rábökök a mentett kocsimra és már fent is van. Kicsit kellemetlen de legalább működik.
-
st6969
őstag
Ugye nem mondod komolyan, hogy az újabbak is hajlított kijelzősek? Bíztam benne, hogy ez a marhaság kimegy a divatból...
Más: Android Auto
#5445 yodee_ Azóta is hol csatlakozik, hol nem az Android Auto. Ha kábellel felrakom, tökéletes. Utána megy 1-2 napig vezeték nélkül is. Nekem ez nagyon fontos, így sokat kutattam utána, és elvileg van már fix, ami javítja (nekem még 10.0.0.159 van fent). Agresszív akkumlátor kezelést írja AI, pár napja lelakatoltam az AA-t, eddig jó, de el kell, hogy teljen legalább 1 hét, mire biztosra veszem, hogy ez a baj. -
Viperator
őstag
Sziasztok!
Mitől van a duplázás? Hol lehet kikapcsolni?
Pl Whatsapp, Yahoo email, ... - amikor kiírja a (kikapcsolt) képernyőre az értesítést, hogy jött 4 üzenet, valójában nem 4, hanem 2.
Nektek is volt/van ilyen? -
yodee_
őstag
Szerintem teljesen felesleges a 6 pro-t cserélni. Semmivel nem lesz több, jobb. Majd akkor gondolkodom el cserén, ha végre sík kijelző lesz újra
-
F-ECT$
titán
Az összes androidos telefon értéktartása botrányos. Megjelenéskor fél milla, vagy még több egy csúcs készülék, fél év múlva 300k-ért tudod megvenni, az 1-2 éves pédányok meg már 200k alatt mennek.
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok,
Most a Telekomnak van Honor csere programja. 50 ezret ad plusszba a pro 8 ra, de kb 70-et ér a 6 próm szerintük
Úgyhogy tavaly februári a készülék
Így addig fogom használni a 6 os míg darabja van 
-
Mikemend
senior tag
Tegnap szabadtéri koncerten jártam és kicsit meleg volt. Egymás után vettem fel a számokat 2.6-os zoommal, és a hatodik videónál úgy elkezdett szaggatni a felvétel és framedroppolt, mintha ilyen effektet állítanék be. Pedig 1080p/30-cal vettem fel. Ha visszaváltottam 2x-es zoomra, ott nem droppolt.
MediaInfoban ezt látom:
Frame rate : 24.040 FPS
Minimum frame rate : 4.803 FPS
Maximum frame rate : 31.315 FPS
Ez nagyon durva.Baromi bosszantó, mert nem is 60 fps-sel vagy 4K-ban vettem fel, és ez utólag sem korrigálható.
Nem tudom, hogy ezt esetleg az optikai stabilizátor miatt tette-e, vagy már nagyon melege volt, de morcos vagyok.Nem biztos, hogy a túlmelegedés okozza, inkább a zoom. Már az első videónál is ilyen framerate van:
Frame rate : 29.837 FPS
Minimum frame rate : 14.856 FPS
Maximum frame rate : 30.120 FPS

Sima, Video módban vettem fel, HDR-t sem használtam. Csak a Rácsvonal és a Szint van bekapcsolva, mint opció.
Közben nézem, hogy a Beállításokban be volt kapcsolva az AI kamera, a Varázslatos felvétel. A Szűrők ajánlása és az Eredeti kép megtartása is, bár az utóbbi kettő a fotókra vonatkoznak. Most ezeket kikapcsolom, aztán legközelebb meglátjuk.
A videók előnézeti képénél, a galériában ott van az AI jelölés...
-
Mikemend
senior tag
Tegnap szabadtéri koncerten jártam és kicsit meleg volt. Egymás után vettem fel a számokat 2.6-os zoommal, és a hatodik videónál úgy elkezdett szaggatni a felvétel és framedroppolt, mintha ilyen effektet állítanék be. Pedig 1080p/30-cal vettem fel. Ha visszaváltottam 2x-es zoomra, ott nem droppolt.
MediaInfoban ezt látom:
Frame rate : 24.040 FPS
Minimum frame rate : 4.803 FPS
Maximum frame rate : 31.315 FPS
Ez nagyon durva.Baromi bosszantó, mert nem is 60 fps-sel vagy 4K-ban vettem fel, és ez utólag sem korrigálható.
Nem tudom, hogy ezt esetleg az optikai stabilizátor miatt tette-e, vagy már nagyon melege volt, de morcos vagyok. -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
A napokban elég sokat utaztam, igaz nem waze-t használok és nem is hagyom bekapcsolva a telefont órákon keresztül (több km egyenes szakasznál nekem nincs értelme mennie, ilyenkor kikapcsolom a kijelzőt, gps fut a háttérben és bemondja ha van valamilyen változás).
Volt hogy 4 különböző navigációs papot futtattam egyszerre, teszteltem hogy számomra melyik jobb, akkor sem volt gond.Azt tudom javasolni, a playen vannak "stresszteszt" appok, melyek rendesen meghajtják a kijelzőt, ezzel tisztességesen felmelegítve az aksit.
Keress rá és futtas párat (párszor), nézd meg hogy úgy is újraindul e.Én ezt tenném még a gyalulás vqgy a gyalulás garanciáztatás előtt.
Remélem segít valamilyen app közelebb vinni a valósághoz.
Ez a stresszteszt app jó ötlet, ha tud valaki konkrétat, szóljon.

-
peanar
senior tag
Pár napja jöttem haza az egyik pályán és a 4 óra alatt kb. 4x indult újra a telefon waze alatt. Pedig nem is volt extrém forró a teló.
Nincs valami olyan program telóra, mint pc-re ami logolja a kékhalált?
Csak hogy tudnám mi az újraindítás oka.
Még 2027 júniusig garanciális, de olyan macerás lenne legyalulás után visszaköltözni, pláne digitális állampolgárság most nem is tudom még mindig kell e kormányablakba is menni, stb.A napokban elég sokat utaztam, igaz nem waze-t használok és nem is hagyom bekapcsolva a telefont órákon keresztül (több km egyenes szakasznál nekem nincs értelme mennie, ilyenkor kikapcsolom a kijelzőt, gps fut a háttérben és bemondja ha van valamilyen változás).
Volt hogy 4 különböző navigációs papot futtattam egyszerre, teszteltem hogy számomra melyik jobb, akkor sem volt gond.Azt tudom javasolni, a playen vannak "stresszteszt" appok, melyek rendesen meghajtják a kijelzőt, ezzel tisztességesen felmelegítve az aksit.
Keress rá és futtas párat (párszor), nézd meg hogy úgy is újraindul e.Én ezt tenném még a gyalulás vqgy a gyalulás garanciáztatás előtt.
Remélem segít valamilyen app közelebb vinni a valósághoz.
-
modflow
veterán
Pár napja jöttem haza az egyik pályán és a 4 óra alatt kb. 4x indult újra a telefon waze alatt. Pedig nem is volt extrém forró a teló.
Nincs valami olyan program telóra, mint pc-re ami logolja a kékhalált?
Csak hogy tudnám mi az újraindítás oka.
Még 2027 júniusig garanciális, de olyan macerás lenne legyalulás után visszaköltözni, pláne digitális állampolgárság most nem is tudom még mindig kell e kormányablakba is menni, stb. -
vwpolopg
őstag
Semmi ilyesmi. Utóbbi se segített sajna. Egy sim cserét beiktatok kövi héten és jelentkezem. Hivastairanyitas nincs.
-
Dino69
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
Dino69
aktív tag
Magic 8 pro:
-
yodee_
őstag
-
peanar
senior tag
Esetleg vírusirtó, aminek van hívásblokkoló része?
Attól függetlenül egy sim cserét megpróbálhatsz, hátha.
Megpróbálhatsz egy hálózat beállítás visszaállítását ha még nem próbáltad. -
vwpolopg
őstag
-
modflow
veterán
-
Kekmen
senior tag
-
yodee_
őstag
Jól értem hogy minden bejövő hívást bont pár kicsengés után? Hivásátirányírás, híváskorlátozás nem akadt be?
-
vwpolopg
őstag
Melyik tárcsázós, gugli vagy gyári {C430 v.431)?
Esetleg a hozzátartozó alkalmazásnál csinálj egy Gyorsítótár + Adat törlést, ha a gugli tárcsázós, töröld majd telepítsd újra.Nem telepitettél valamilyen appot, ami kezelheti a hívásokat (viber vagy miegymás), ha igen, tiltsd le a hívás kezelését.
Google. Ujratelepites, memoriatorles, minden megvolt. Kolléga feljebb, fel éves sim
nem használok semmi ilyesmit, meg nem is volt telepítve semmi joideje, a legutolso frissítés óta szórakozik kb. De ez nem 100% mert egy ideig fel se tűnt, annyit nem telefonálok. -
modflow
veterán
Köszi szépen de a tok nem szedi fel azonnal?
Nekem ezt a Yetteles kisebbre vágott jó lett volna, de a 56 hó alatt szerintem az egész elcsúszott lefelé, így a tok felszedi.
-
modflow
veterán
Valaki talált már olyan hidrogél fóliát, ami kisebb mint a kijelző és a tok nem szedi fel?
A yettel horror áron felett egyet februárban, azaz 6 hónapja és válik fel....
-
peanar
senior tag
Melyik tárcsázós, gugli vagy gyári {C430 v.431)?
Esetleg a hozzátartozó alkalmazásnál csinálj egy Gyorsítótár + Adat törlést, ha a gugli tárcsázós, töröld majd telepítsd újra.Nem telepitettél valamilyen appot, ami kezelheti a hívásokat (viber vagy miegymás), ha igen, tiltsd le a hívás kezelését.
-
modflow
veterán
-
F-ECT$
titán
-
vwpolopg
őstag
Nincs vagy nem volt olyan gondotok, hogy a telefon bontja a bejövő hivasokat 1 csörgés után? A legutóbbi frissítés óta ezt csinálja... Wipe cache nem segített. Formázáson kívül van egyéb ötletetek?
-
peanar
senior tag
Viszont ami a GPS alapú időjárást illeti, elég pontatlan.. Rabkertészetet ír, közben Veszprémben vagyok 😵💫
Sajnos igen, ezzel kapcsolatban én is már panaszkodtam.
A bosszantó az, hogy többször volt már jó is.
Válogatták az időjárásszolgáltatót, a mostani BestWeather nem az igazi. Előtte valami kínai volt, pontosság szempontjából az volt a legrosszabb (legalább is nálam). A kínai előttivel működött.
Emiatt is és a bevezetett reklámok miatt is (bár azt reklámblokkoló dns-el megszűröm) már jó ideje váltottam egy másik fizetős időjárás appra☹️ -
Ferenczi Áko
veterán
-
peanar
senior tag
Sziasztok! Ha letöröltem az időjárás appot a telefonról, hogyan tudomány újratelepíteni?
Nem kell tudomány, csak megfelelően kell keresni a megfelelő helyen (saját alkalmazáspiac)😁
-
Ferenczi Áko
veterán
-
Ferenczi Áko
veterán
Azt nem tudom, hogy volt-e már itt szó róla, de nem találtam, hogy a Honor Alkalmazás piac (App market) letöltehető és futtatható is erről a hivatalos oldalról: [link]
Nekem egyből talált egy rakás frissítést, Galéria, Témák, stb alkalmazásokra. -
Ferenczi Áko
veterán
-
z67
őstag
Meg van. Főképrnyő alján a kereső gombot megnyomtam, és ott van, hogy visszaállítható alkalmazások, és időjárás..
Mármint melyik főképenyő alján? Nekem akkor a google kereső jön elő.
-
Ferenczi Áko
veterán
Meg van. Főképrnyő alján a kereső gombot megnyomtam, és ott van, hogy visszaállítható alkalmazások, és időjárás..
-
z67
őstag
Sziasztok! Ha letöröltem az időjárás appot a telefonról, hogyan tudomány újratelepíteni?
Nevetséges, hogy a gyári programokat nem lehet a saját store-ból visszatenni. Talán a jegyzettömbbel jártam így azt hiszem. apk-t szedtem le valahonnan.
A tolmácshoz kellett újra.
-
Ferenczi Áko
veterán
-
modflow
veterán
-
Mikemend
senior tag
-
modflow
veterán
-
Mikemend
senior tag
Ma megjött a C431-esre a 159-es biztonsági frissítés, érdemes ránézni.
-
peanar
senior tag
Köszönöm, utána nézek ennek a hálózati beállítások alaphelyzetbe állításának.
A wifi+ ki van kapcsolva (intelligens hálózatváltást nem találtam külön, a wifi+-nál írja ezt is nálam).
5G van előnyben részesítve.
SIM kártya csere pár éve volt (amúgy is problémás, mert céges a kártya).
Telekom a szolgáltató.Nálam mobilnettel sosincs probléma, igaz 4G a preferált (előnyben részesített).
Személyes dns-nél nem állítottál esetleg be valamit? Az okozhat némi kis zűrzavart.
Nálam az adguard reklámblokkoló dns-e ha be van állítva, néha okoz lassu reagálást a netben, akkor visszateszem Automatikus-ra, majd újra manuális dns-re és megint jó.
A wifinél neha nekem is le kell váltani 5G-ről, 2,4G-n nincs probléma.
A hálózat visszaállítását a Beallitások/Rendszer és frissítések/Visszaállítás-nál találod.
Nagyon nincs mit utána olvasni, itt válaszd a Hálózati beállítások visszaállítás-át.
Ez törli az összes mentett wifi hálózatot, magyarán mindegyiknél újra kéri a jelszót.
Ha jól emlékszem, a csatlakoztatott Bluetooth eszközöket is törli, de ha megoldja a problémádqt, nem egy nagy dolog mindent újra hozzá adni. -
st6969
őstag
Akkor esetleg a hálózati beállítások alaphelyzetbe állítását még meg lehetne próbálni.
A google AI ismét tud ebben segíteni.
Ezt add meg neki: "Honor Magic 6 Pro hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása"A wi-fi pluszt esetleg kapcsold ki.
Inteligens hálozatváltást is.Nézd meg, hogy csak a 2G/3G/4G-t adod meg előnyben részesített hálózatnak, ha most az 5G az előnyben részesített.
SIM kártya tisztítás vagy csere.
Melyik szolgáltatónál vagy?Köszönöm, utána nézek ennek a hálózati beállítások alaphelyzetbe állításának.
A wifi+ ki van kapcsolva (intelligens hálózatváltást nem találtam külön, a wifi+-nál írja ezt is nálam).
5G van előnyben részesítve.
SIM kártya csere pár éve volt (amúgy is problémás, mert céges a kártya).
Telekom a szolgáltató. -
SsPL711
addikt
Sajnos nem. Időnként (kb. 2 naponta) nyomni kell egy repülőmódot ki-be, és úgy jön vissza a mobilnet. Wifi ugyanez (ott mondjuk elég, ha átváltok az 5GHz hálózatról a 2,4GHz-re, vagy fordítva, rögtön megjavul).
Ez így nagyon gáz. Előbb-utóbb factory reset lesz a vége, de az nagyon fájna.Akkor esetleg a hálózati beállítások alaphelyzetbe állítását még meg lehetne próbálni.
A google AI ismét tud ebben segíteni.
Ezt add meg neki: "Honor Magic 6 Pro hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása"A wi-fi pluszt esetleg kapcsold ki.
Inteligens hálozatváltást is.Nézd meg, hogy csak a 2G/3G/4G-t adod meg előnyben részesített hálózatnak, ha most az 5G az előnyben részesített.
SIM kártya tisztítás vagy csere.
Melyik szolgáltatónál vagy? -
st6969
őstag
Sajnos nem. Időnként (kb. 2 naponta) nyomni kell egy repülőmódot ki-be, és úgy jön vissza a mobilnet. Wifi ugyanez (ott mondjuk elég, ha átváltok az 5GHz hálózatról a 2,4GHz-re, vagy fordítva, rögtön megjavul).
Ez így nagyon gáz. Előbb-utóbb factory reset lesz a vége, de az nagyon fájna. -
modflow
veterán
-
yodee_
őstag
Valami hibaüzenetet dob a fejegység?
Nálam valami olyasmi volt, hogy "belső óra hiba, a járművem órabeállítása nem egyezik az Android eszközével, és hajtsak olyan helyre, ahol a gps tud kapcsolódni"...vagy valami ilyesmi. Az AI teljesen tévútra vitt, de az legalább kiderült, hogy a Carlinkit eszközhöz AP módban lehet kapcsolódni, ahol fw, meg egyéb beállítások is elérhetők. Itt a kapcsolat késleltetését, meg pár egyéb dolgot lehet beállítani, ami először úgy tűnt, tényleg segített, de aztán kiderült, hogy mégsem. A gyakori kapcsolódási problémára nem jöttem rá, hogy hogyan kezdődött, de arra igen, hogy ez a hibaüzenet akkor jött elő, amikor valamiért Bluetooth-on nem kapcsolódott (egyszerre BT-n és wifin is kapcsolódnia kell). Ezt esetleg ellenőrizd, hátha megoldja.
Egyébként, a hétvégén navigáltam Android Auto-n Google maps-szel 6 órát, egy szűk GB-t le is kapott a mobilnetemből
Semmi hibaüzi nem volt, csak annyit vettem észre hogy a bluetoothra felment a wifire nem. Ma viszont csináltam egy andorid auto adat törlést, majd frissítést. Azóta jó ... egyenlőre. Nem tudom mennyire lesz tartós
-
st6969
őstag
Valami hibaüzenetet dob a fejegység?
Nálam valami olyasmi volt, hogy "belső óra hiba, a járművem órabeállítása nem egyezik az Android eszközével, és hajtsak olyan helyre, ahol a gps tud kapcsolódni"...vagy valami ilyesmi. Az AI teljesen tévútra vitt, de az legalább kiderült, hogy a Carlinkit eszközhöz AP módban lehet kapcsolódni, ahol fw, meg egyéb beállítások is elérhetők. Itt a kapcsolat késleltetését, meg pár egyéb dolgot lehet beállítani, ami először úgy tűnt, tényleg segített, de aztán kiderült, hogy mégsem. A gyakori kapcsolódási problémára nem jöttem rá, hogy hogyan kezdődött, de arra igen, hogy ez a hibaüzenet akkor jött elő, amikor valamiért Bluetooth-on nem kapcsolódott (egyszerre BT-n és wifin is kapcsolódnia kell). Ezt esetleg ellenőrizd, hátha megoldja.
Egyébként, a hétvégén navigáltam Android Auto-n Google maps-szel 6 órát, egy szűk GB-t le is kapott a mobilnetemből
-
yodee_
őstag
Mostanában rengetegszer. Mondjuk, nálam 2023-as Toyota Corolla van egy olyan elcs.szett fejegységgel, ami a Carplay-t tudja vezeték nélkül, de az Android Autót nem. Így vettem egy Carlinkit mini ultra-t, és azzal sokáig (hónapokig) problémamentes volt, aztán a nagy meleggel elkezdte azt, hogy nem csatlakozik. Egyszerre kell, hogy bluetooth és wifi kapcsolat legyen, és valamiért a bluetooth nem él mindig, olyankor hibaüzenetet dob.
Most egy pár napja megint jó...Sajnos nálam is hol csatlakozik, hol nem. Kábellel még nem szarakodtam. Nyaraláson kipróbálom.
-
SsPL711
addikt
-
st6969
őstag
Meg is csináltam, köszönöm
Ha van még valaki, aki ilyen tudatlan, mint én, azok számára írom, hogy én ezt követtem. Nem tart egy percig se, és látszólag nem veszett el semmi (hogy mennyit segít, meglátjuk). -
SsPL711
addikt
Az adataidat nem bántja ha jól csinálod.
Kérlek nézz meg egy YT videót erről.
Leírva nem biztos, hogy jól értelmezhető.
Vagy kérj meg egy AI-t, hogy lépésről lépésre írja le ennek a menetét, Honor Magic 6 Pro-hoz. -
a.t.t.i.
senior tag
Köszi,mindenkinek a választ,már elgondolkodtam az eladáson,de megnéztem mit vehetnék helyette,mondjuk s26ultrát,de sokkal drágább és több paraméterében gyengébb mint a 6 pro.Mert párom flip7je zokszó nélkül azonnal csatlakozik az autóhoz.De Most megy az autóban..a 6 próm

-
st6969
őstag
-
SsPL711
addikt
És olyan problémát tapasztaltatok-e, hogy hiába csatlakozik az otthoni wifire, semmit nem tölt be (sem weboldalt, sem applikációt, amihez kell net). Ha kikapcsolom a wifit, majd vissza (vagy repülőmód be/ki), utána azonnal megjavul. És ugyanezt képes eljátszani, ha nem wifire kapcsolódok, hanem mobilnet van. Ki-be kapcsolás után megjavul.
Jó pár hónapja csinálja, és elég gyakran (úgy 2 naponta, kb.)...Wipe cache javasolt, ha még nem volt.
-
st6969
őstag
És olyan problémát tapasztaltatok-e, hogy hiába csatlakozik az otthoni wifire, semmit nem tölt be (sem weboldalt, sem applikációt, amihez kell net). Ha kikapcsolom a wifit, majd vissza (vagy repülőmód be/ki), utána azonnal megjavul. És ugyanezt képes eljátszani, ha nem wifire kapcsolódok, hanem mobilnet van. Ki-be kapcsolás után megjavul.
Jó pár hónapja csinálja, és elég gyakran (úgy 2 naponta, kb.)... -
nessh
tag
Kb 2-3 hete kezdte el nálam hogy nem mindig csatlakozik. Restart után egyből csatlakozik
.
Nem tudom mi a franc lehet... -
modflow
veterán
-
Mikemend
senior tag
Gondoltam, jelzem, hogy jött ki Google Play rendszerfrissítés, most júniusi lett.
-
Farkas82
tag
Nem ennél a tipusnál (azt hiszem pixelnél) olvastam, hogy ezt a problémát megoldhatja, ha fejlesztői beállításokban az usb csatlakozás módját fix. MTP-re állítod, alapból álltalában csak töltés, vagy kérdezzen rá van beállítva.
Bocs, most olvasom, hogy vezeték nélküli csatlakozást írtál. -
st6969
őstag
Mostanában rengetegszer. Mondjuk, nálam 2023-as Toyota Corolla van egy olyan elcs.szett fejegységgel, ami a Carplay-t tudja vezeték nélkül, de az Android Autót nem. Így vettem egy Carlinkit mini ultra-t, és azzal sokáig (hónapokig) problémamentes volt, aztán a nagy meleggel elkezdte azt, hogy nem csatlakozik. Egyszerre kell, hogy bluetooth és wifi kapcsolat legyen, és valamiért a bluetooth nem él mindig, olyankor hibaüzenetet dob.
Most egy pár napja megint jó... -
SsPL711
addikt
-
a.t.t.i.
senior tag
Volt valakinek gondja azzal hogy kocsiban nem akar a teló vezeték nélkül csatlakozni android autóval? Szenvedés.Samsunggal azonnal csatlakozik az autó.
-
novinyul
veterán
-
diduka66
csendes tag
Szia,
Ez nem akkor volt, amikor még "fizikálisan" volt üzletük a József körúton?
-
F-ECT$
titán
Dehogynem az, gari időn belül ott is vállalják, hogy tudja a megjelenékori kapacitás 70%-át.
-
kory24
őstag
Azt hogy garanciális azért nem írtam nekik, mert tudtommal az akkumulátor elhasználódása nem garanciális probléma....
Valóban azért is tartok a javításra leadásától, mert akkor hard reset lesz és utána telepíthetek újra mindent, persze ez akku cserére leadáskor is elvileg így lenne

-
novinyul
veterán
Na pont ezért van egy másod telefonom folyamatosan, abból is egy támogatott típus(jelenleg Samsung A57) Így nem gond ha le kell adni a telefont, így csak a kártyát kell átraknom és mehetek is tovább. Persze azért van biztonsági mentés is, meg még 1-2 régebbi telefon
-
Dino69
aktív tag
Garanciális, ezért is olyan helyen lenne jó ahol megmarad ezáltal a garancia.
Vagy az csak a TMX által marad meg?Az a baj, ők meg "titkolják" az akku csere díját...
Ha meg nem fogadom el bukom a bevizsgálás díját is meg futárét is....
De ha így marad garanciális akkor lehet marad ez, csak nem drágább sokkal mint máshol és gondolom 100% valóban gyárit tesznek bele... ?
Voltaképpen ebből a levélből csak a garancia szó maradt ki... A tmx meg úgy válaszolt, ahogy egy garancián túli akksicserénél kell..
Nyugodtan beküldheted futárral egyenesen a tmx be is, akkor legalább nem háromszögeztek a szolgáltatóval.. -
F-ECT$
titán
Csak igazi PitA egy ilyen gariztatás. 1-2 hétig nincs telefon, aztán rakhatsz fel mindent újra és állíthatsz is be mindent újra. Kivéve persze ha van egy tartalék telefonod ahová oda - vissza tudsz költözni.
-
vwpolopg
őstag
Eddig minden telomban amit a tmx szervizelt(rengeteg Huawei és 1 honor), gari időn belül ingyen volt az akksi csere. Volt, hogy a fél telefont kicserélték gariba, részemről maximálisan ajánlott és korrekt cég.
-
novinyul
veterán
Miért akarsz fizetni ha gariba mehet a csere
Minnél több problémát írsz fel, annál biztosabb hogy cserélik. A telefon melegedése, kikapcsolása stb. okozhatja az akkumulátor hibája. Gariba cserélik az ennyi, újabb 3 évre le vagy tudva. Azt ha szerencséd van, akkor meg cserélik a főpanelt is -
kory24
őstag
Ha kérem a cserét akkor nem kell kifizetni a bevizsgálást, csak így ugye látatlanba ki tudja mennyit kérnek a cseréért
Máshol ki vannak írva konkrét típusok akkumulátor csere árai....Félek, hogy akkor csak csinálnak valami sw resetet és visszakapom 2 hét múlva....
-
novinyul
veterán
Vagy az csak a TMX által marad meg?Az a baj, ők meg "titkolják" az akku csere díját...
De ha így marad garanciális akkor lehet marad ez, csak nem drágább sokkal mint máshol és gondolom 100% valóban gyárit tesznek bele... ?
Akkor beviszed az adott szolgáltatóhoz. Ők beküldik a telefont, amúgy meg írj még pár hibát mellé(gyors akkumulátor merülés, erős melegedés mellett, mellé még egy kis térerő, hálózat vesztés problémát is írhatsz) Van hogy inkább SWAP lesz a vége. Samsung szerviz téren egyszerűbb(kivétel a Flipp és Fold széria)
-
Viperator
őstag
Lehúzás a "bevizsgálás".... minek ez? Mi nem vagyunk amatőrök.... (én is ilyen "sablonos" levelet kaptam)
-
kory24
őstag
-
novinyul
veterán
Garancia nincs rá? Amúgy a TMX javítja a telefont, ha Szolgáltatónál lett véve, akkor add le ott. Átlag 2 hét alatt megfordul a telefon.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Érezhetően gyengült az akkumulátorom.
Vidéken lakok ezért valami szerviz futáros megoldás érdekelne.
Gyári akkumulátort szeretnék.
Tudtok ajánlani erre megbízható helyet?
-
jézusom
addikt
-
novinyul
veterán
Sziasztok! A Harcourt portré mód bele került már a telefonba?
Az már nagyon régen benne van
-
Ferenczi Áko
veterán
Sziasztok! A Harcourt portré mód bele került már a telefonba?
-
modflow
veterán
-
juan88
tag
Sziasztok! Víz alatti videózáshoz, sós vízben, sznorkel mélységig milyen bevált tokot ajánlanátok?
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Amíg nem javítják (ha egyáltalán ezt hibának vélik és fogják) addig ne görgess, hanem jobb oldalt nyomd meg az adott alkalmazás kezdő betűjét.
Ha oda ugrott ahova és utána lapozol, akkor a következő megnyitásnál az abc sor elején nyílik meg.
Nem egy nagy trükközés és nem is időigényes. Jobb megoldást egyenlőre nem találtam (ha ennyire idegesít).
Remélem ez segít.Köszi szépen!
-
peanar
senior tag
Amíg nem javítják (ha egyáltalán ezt hibának vélik és fogják) addig ne görgess, hanem jobb oldalt nyomd meg az adott alkalmazás kezdő betűjét.
Ha oda ugrott ahova és utána lapozol, akkor a következő megnyitásnál az abc sor elején nyílik meg.
Nem egy nagy trükközés és nem is időigényes. Jobb megoldást egyenlőre nem találtam (ha ennyire idegesít).
Remélem ez segít. -
st6969
őstag
-
RedMage75
csendes tag
-
Farkas82
tag
Nálam kb 10s belül csatlakozik, hogy ez gyorsabb vagy lassabb mint a frissítés előtt nem tudom, mert az autót is most vettem(vw touran) A youtube music viszont elég változó, hogy elindul-e magától csatlakozás után.
-
arny14
tag
Üdv, másnak is alig csatlakozik Android autóhoz frissítés óta?
-
evko
aktív tag
Töltsd 100%-ra reggel, utána használd 5%-ig és úgy mutass képet, mert így nehéz megállapítani. De valószínűleg már degradálódott 10-20%-ot az aksi, mikori a telefon?
Nekem jelenleg egy reggeltől lefekvésig tartó időszakban olyan 7-8 óra képernyőidőt tud, bár igazán erőforrás igényes appokat nem használok.
Köszönöm. 1,5 éves. Ma nem tudom 5%-ra lemeríteni, de lesz olyan nap és töltök fel képet.

-
Mikemend
senior tag
Csak jelzem, hogy jött egy Google Play rendszerfrissítés, újraindulás után májusi dátumú lesz.
-
modflow
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- Motoros topic
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming A15 Gamer notebook - R7 7435HS 8GB DDR5 512GB SSD RTX 2050 4GB
- Apple Watch Ultra 3 5G 49mm Natúr + Fekete Titán Rengeteg Választható Szíj Variációval /27% áfás ár
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm / e-sim / 16GB / 1Hó garancia
- VADIÚJ! Microsoft Surface Laptop 6 15" Ultra 7 165H 32GB 512GB 2.5K TOUCH 1 év garancia
- Intel Core Ultra 235T / 245 / 265T / 265 / LGA1851 CPU!
De körülnézek, hátha akad enélkül is.
Valószínűleg nálam is ez okozta a videó szaggatást, de azért vicc, hogy nyáron nem tudok felvenni hosszabb videót úgy, hogy közben direkt ki és bekapcsoltam a felvételt.
Nekem ez elég fura, de azt tapasztaltam, hogy ránézésre úgy látszik, hogy nem fut, de ha manuálisan odalépek és megnyitom, onnantól ismét lakatolva látszik...
Így addig fogom használni a 6 os míg darabja van