Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Cserélte már valaki vezetékes telefonját korlátlan mobilnetre? Magenta 1ben hogy néz ki pontosan ez az ajánlat?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mi lehet a gond? A következő sms válasz érkezett a 1414 -ről +napinet igény után a 3 GB 3 napra - dominósoknak promó érvényesítéshez:
"Tisztelt Ügyfelünk! A szolgáltatást egy ezt kizáró másik szolgáltatás miatt nem tudjuk bekapcsolni."
Táv segítséget kellene nyújtani egy szöszinek
Dominó Alap díjcsomagban van. Nincs a kezeim között.
Mármint a telefon.
-
Az miért van, hogy ezen a 3 hónapos promóciós közösségi opción nem jön telefonra push? Egyből ha mobilnetet vagy wifit kap a telefon akkor jön a push, viszont így nem.
-
-
balint82
senior tag
Next s csomaggal kell bármit aktiválni, hogy menjen külföldön a mobilnetem? Köszönöm!
-
rfszabi
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
legfrissebbet, ami az AppStore-ban elérhető iOS 10.3.3-ra.
-
enginev3.0
félisten
Na, reggel még volt 4 befizetetlen számlám, most meg már
JELENLEG NINCS BEFIZETÉSRE VÁRÓ LAKOSSÁGI SZÁMLÁD.
Ezt szeretem, mikor valaki befizeti helyettem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bferibörs
addikt
gyerekek lehet egy láma kérdés, a youtube nem érhető el a Dominó Maraton 3 GB ajándékkal? Tegnap még simán ment, ma meg sem appból, sem webfelületen nem tölt be , a weboldal nem elérhetőt dob fel , telenoros sim- ről megy.
-
rushty
őstag
3GB promó / Domino
Példa:
09.29. 14h bekapcsolom a NapiNet szolgáltatást (SMS elküldve)
[3gb-3napra#net_lemondas] 3GB aktivált kedvezmény.
09.30. 14h -24h
10.01. 14h -48h
10.02. 13h (-71h) (vagy 14h után (72h+, vagy 10.01 éjfélig
) kell küldeni, vagy egész nap ráér a 3.(4.naptári)napon?) Ekkor küldöm az SMS-t, hogy NapiNet off. Ha a NapiNet on/off nem kell semmit állítani a telefonban?A tét: nem szeretnék 181 Ft-tal ketyegni, többször 181-gyel pláne nem.
-
tsteve
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
márpedig a telekom szerint pont a napinet az, ami jó a promócióhoz...
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Ha jól értelmezem, az október 24-től érvényes ÁSZF-ben az van, hogy díjmentes lesz a hálózati zár feloldása. Viszont csak a meglévő, értékesíthető díjcsomagoknál láttam ezt. Mi lesz azokkal akiknek olyan díjcsomagja van amit már nem értékesít a Telekom? Ők fizetnek a nyitásért?
-
olloczky
senior tag
Hali
Domino Fixes vagyok és zenehallgatás érdekelne (Spotify, Deezer akármi). Van még a Telekomnál valamilyen zene csomag, amivel ezeket korlátlanul lehet hallgatni? Vagy hogy lehet ezt olcsón megoldani ?
Előre is kösziüdv
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nagyobb előrelépés mint a 4G, azt már kimaxolták.
-
enginev3.0
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
De már három évre előre bejelentenék ilyen nagy huzavonaval?
-
Mobilnetet nem lehet megnézni valahogy pontosabban hogy mi vette le milyen használat?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
S ha nem gomb, hanem gömb?
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Majd kiderül...
-
enginev3.0
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Akkor minek jelentenék be, és mi a gomb?
-
fornettisuti
veterán
A nagy bejelentés (szerintem) az 5G hálózat lesz, amiből 2020 után lesz valami kézzel fogható.
-
btudos
nagyúr
Nem szűnt meg, aktiválástól 24 órán keresztül élő napi díjas opció most is elérhető ~920 Ft-os áron.
Otthoni szolgáltatás tripla? Ha igen, simán lehet, hogy jobban kijössz egy Magentával, ha a korlátlan TV GO a cél.
-
atees
őstag
Sziasztok!Van olyan app amivel egy samsung tvre (6100) legalabb a fsnykepeket kitudom rakni?
-
Black_Raven
veterán
Megnyomod a gombot éés, azonnal van újabb 2 év hűséged a legszarabb díjcsomaggal.

-
Zeki
nagyúr
Segítséget kérnék!
Asszony kitalálta, hogy ő márpedig majd a dominós netes ájfónján akar tv-t nézni, amíg a kisebbik lányom táncikál.
Van otthoni telekom előfizetés is, mindenre. A tvgo be van aktiválva a tv-n, az ájfónon, meg nyilván a weboldalon.
Na de ez most eszi majd ugye az adatkeretét. Mintha régebben lett volna tv-re is valami korlátlan netes opció, de nem találom.
*111# USSD kóddal próbáltam belépni, de hibával kidobott.
Szóval van még ilyen opció? Mert elég nagy adatcsomagot kellene megrendelnem.
-
szalai112
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Talán magasabb havi díjak?
Kinézem belőlük! -
Tipp, hogy mi lehet ez a telekomgomb?
-
-
Onderon
senior tag
kellett nekünk széttrollkodni anno az elcseszett akciójaikat, azóta sem mernek még csak hasonlót sem csinálni

(#90742) szabogabor10: mi köze lenne a telekomgomb-nak a hűségidőhöz? szerintem semmi. valami tévés cucc lesz, nekem ez a tippem.
-
-
Valami '' nagy '' bejelentésre készülnek 28.-án 16:00 tól. Vajon mi lehet az?
-
metal 17
csendes tag
Szeretné bekapcsolni a 3GB promociot, de nem jelenik meg a Telekom app-ban Ha rámegyek a mobilinternet pontra csak a megujúuó csomagokat ill. raoming adatcsomagokat adja fel. A Napi net csomag bekapcsolva és müködik is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Közben bekapcsoltam a 3 Gb, 3 napra , így néz ki jelenleg :
telefon
web
a weben nem változott, a telefonon igen , telefonon a zöld kőrben is 8,04 mennyiség volt és a részletező alatt is.
Kicsit káosz, mert az appból elveszett az 1 GB sim ajándék amit nem használtam fel.
Annyira nem lényeges, csak meglepő, hogy nem egyezik a két helyen a rendelkezésre álló net mennyisége.
-
Bferibörs
addikt
Dominó Fix,Maraton. Weboldalon 8,92 appban 8,04 GB netem van, melyik lehet az igaz ?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszi! Azt mondták, még 2 csíkkal is jobb az LTE, ha nem ugrál ide-oda a 3G között. Érdekes, hogy a Xiaomi Note 4-nek jobb volt a térereje, és még a SAR értéke is kisebb.

-
Bferibörs
addikt
válasz
tsteve
üzenetére
kérdezz rá a telenoros topikban, hogy valakinek lassították e már ? Ne feledd hűség nélküli, odébb lehet állni ha nem jó.
A Balaton partján sokmindenki látott 1 Mbitet, más szolgáltatónál is, ezt kifelejtetted,nem ?A jogot mindenki fentartja, ha veszélyben a szolgáltatás biztos, hogy alaklmazzák is.
-
tsteve
senior tag
válasz
rfszabi
üzenetére
konkrétan az van a Telenornál, hogy 2 mbit/s alá nem csökkenti a cég a sebességet halózat menedzsment útján ... azaz fenntartja ő is a jogot ugyanarra, amire a telekom is... ilyen (túlterhelést okozó) alkalmazás lehet a p2p de akár a streaming is, s a cella használhatósága miatt ezt ők is leirták, ráadásul a garantált sebesség is nulla...ez is korlátozás, de csak szükség esetére vonatkozik...
-
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
hivatalosan a Telenor is csak 2 mbitet vállal, azaz fenntartja a jogot a korlátozásra... ha nem találkoztál eddig ilyen jelenséggel akkor gratulálok, szerencséd volt.. én a balaton parton láttam 1 mbit alatti sebességet is gyakran a telenor kártyás előfizumon augusztusban...
-
Huroq
senior tag
válasz
tsteve
üzenetére
Ehhez még megkérdezniük sem kellett senkit, mert kint van az oldalon feketén fehéren.
"A Net Korlátlan díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s"
Mobilinternet díjcsomagok
(Az oldal legalján)* bocs megelőztek
(#90719) tsteve
Igazból nem neked szántam, mert tudom hogy jól írtad, inkább csak megerősítés végett a többieknek. -
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
a hwsw írt róla hogy az új korlátlan csomagban 2 mbit/s-ra van lassítva a p2p.. gondolom rákérdeztek erre, s nem az ujjukból szopták...hogy automatikusan alkalmazzák-e vagy csak havi X GB után, az persze más tészta... az eredeti kérdés ugyanis a torrent lassításra vonatkozott...
-
olloczky
senior tag
Hali
Next M Aránytárskártya előfizuhoz lehet rendelni kiegészítő adat keretet? Max 1 giga kéne. Webes felületre belépve, a testreszabás menü, internet fejléce alatt csak az "Adatforgalmi értesítő tiltás" opció van.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dominó Alap díjcsomagban van. Nincs a kezeim között.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) kell küldeni, vagy egész nap ráér a 3.(4.naptári)napon?) Ekkor küldöm az SMS-t, hogy NapiNet off. Ha a NapiNet on/off nem kell semmit állítani a telefonban?