- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
dragon1993 #135519 üzenetére
Magyar vpn-el vagy magyar kártyával roamingolva, annak mobilnetjét használva mehet ezzel a szolgáltatóval a vowifi, bár ahol ilyen roaming percdíjak vannak, ott az adatroaming is igen drága szokott lenni.
-
csaszi75
senior tag
válasz
https://prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_133746-133746.html
Tehát kb ha magyar IP címről megy a neted s azon lóg wifin a teló, akkor használhatod a Vo-WiFi hívást külföldön.. Ehhez néha kell két eszköz.. telótól függ.. -
domper2015
senior tag
válasz
Nincs Vowifi roaming, a Diginél volt. Lehetséges, hogy van rá okos megoldás, de az nem az átlag felhasználói szint. VoLTe [4G] roaming van néhány külföldi szolgáltatónál előfizetéses csomagban, de az a hangminőségről szól nem hívásköltség csökkentéséről.
-
csaszi75
senior tag
válasz
dragon1993 #135517 üzenetére
Miért nem a Telekom weboldalát olvasod? Le van írva szájbarágóan
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/vowifi
"Használhatom a Wi-Fi Hanghívás szolgáltatást külföldön is?
Külföldön nem használhatod a Wi-Fi Hanghívást, a Wi-Fi hívások itt jelenleg nem engedélyezettek.
A mobilhívások külföldön a 2G/3G roaming hálózatot használják, ami a szokásos díjszabás szerint kerül felszámításra."* Mondjuk írta már itt valaki, hogy trükközött vele
-
anglergab
addikt
válasz
dragon1993 #109877 üzenetére
Köszi a választ!
Úgy tudom, hogy mindegyik magyar szolgáltató engedélyezi már.
A telefonban való használat azonban sok esetben kötelező - főleg ha hang+net csomagról van szó. -
válasz
dragon1993 #109471 üzenetére
Kicsit rossz hasonlattal élve ez olyan, mintha a vezetékes telefonos korszakban kicserélted volna a telefonkészüléktől a fali csatlakozóig menő 680.- Ft-os kábelt (amit a szolgáltató adott) arra, amit te vettél a boltban, és azt mondtad volna, hogy mivel a saját kábeledet használod, ezért mostantól legyen ingyen a telefonálás.
-
adika4444
addikt
válasz
dragon1993 #109048 üzenetére
A kártyát nem veszi be. Egy weboldala függetlenítéssel kiütött 6S-ben ment, netezni kellett első sorban, az APN beállítása után hasított.
Elvileg az i8 korában már függetlenek voltak, ez 2017 október-november, de ahogy nézem nem nagyon jött össze a bravúr...
-
válasz
dragon1993 #109039 üzenetére
A sokadik körnél, ha még mindig csak sablonos, lényegi elemet nem tartalmazó választ adnának, tőlem már úgy menne ki a részletekre rákérdező, azokat taglaló e-mail, hogy a másolatban ott szerepelne a felügyeleti szerv is - ez jellemzően sokat lendít az ügymeneten.
-
válasz
dragon1993 #109026 üzenetére
Szoktak olyat csinálni, hogy az utolsó napokban adják postára a választ és onnan még néhány nap, mire megkapja azt a panaszos.
Itt olvashatsz a felügyeleti...stb. szervekről, ha tovább szeretnél lépni: [link] -
válasz
dragon1993 #108954 üzenetére
*VoWiFi.
Megoldja, csak már nem tudom, meddig kell várni rá, de ez már sokkal több, mint nevetséges. Egyre lejjebb süllyed a Telekom, befejezhetnék végre a folyamatos átszervezéseket, leépítéseket, ja és persze megemelhetnék a béreket is, úgy mellékesen. -
Forestjo
senior tag
válasz
dragon1993 #108836 üzenetére
De miért csak az egyiket? Ha konkrét tartozás van, akkor a másikkal vígan halmozza az illető a számlát tovább. Nem értem én ezt.
Ilyen helyzetben még nem voltam. Ezért kértem a segítségeteket. És köszönök eddig is minden választ. De ha lehet ne rébuszokban .A hapsit elkapom és lerendezzük.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dragon1993 #108384 üzenetére
Ez szerintem nem igaz.
A maratonnak pont az a lényege, hogy kitöltse a rést a havi adathasználatban, azaz neked kell havi 230 mega adat, de nem akarasz pénzt kidobni ezért van a fix 200as csomagod és arra rendelsz 1 vagy 3,5GB maratont, hogy a 200 feletti részt fedezze.
Azt inkább el tudom képzelni hogy a korlátlan böngészés és a maraton kizárják egymást
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
dragon1993 #108384 üzenetére
ÁSZF szerint nem tudom, hogy van, de a honlap szerint akár Maraton csomaggal is folytathatod a netezést, ha elfogyott a csomagod adatkerete.
-
St3ven
addikt
válasz
dragon1993 #108335 üzenetére
Nem lehet, hogy a Domino jelszavad ismeretében valaki szívat téged?
-
dragon1993
őstag
válasz
dragon1993 #108253 üzenetére
A történet folytatódik, úgy tűnik szombat 23 óra körül bekapcsolnak / kikapcsolnak random egy szolgáltatást a domino kártyámon.
Most a korlátlan böngészés és e-mail opciót kapcsolták ki, este nem tudnak segíteni, mert műszaki ügyelet van, és náluk is karbantartás van, 1777-nél ott az opció, amikor kapcsolnám be feljebb dob egy menüponttal.
-
pityaa23
senior tag
válasz
dragon1993 #108273 üzenetére
VPN kapcsolatot szeretnék egy másik városban lévő nyomtatóval.
-
válasz
dragon1993 #107470 üzenetére
30 naponta megújuló csomag, kivéve persze, ha lemondod. (2019. május 31-ig vásárolható meg.)
-
szabacsik
őstag
válasz
dragon1993 #106182 üzenetére
Nekem vagy 2-3 éve nem. Akkor azt mondta az ügyintéző, hogy ezt kivezetik aztán nem foglalkoztam vele
-
thomas77
senior tag
válasz
dragon1993 #106182 üzenetére
Kipróbáltam. Működik.
-
törölt tag
válasz
dragon1993 #104298 üzenetére
Na, akkor hátha van remény. 😁 Nálam is mutatja még, hogy aktiválhatom, csak várni kell amíg lejár a mostani adag. 🙂
-
válasz
dragon1993 #104300 üzenetére
Erre nem emlékszem már, de köszi, hogy említed! A régi telómon szerencsére nem is akar frissülni, az újabbon meg ki van lőve a frissítés.
-
válasz
dragon1993 #100508 üzenetére
Tudom.
-
Vangelis
félisten
válasz
dragon1993 #100508 üzenetére
dpi?
-
atosan
veterán
válasz
dragon1993 #99442 üzenetére
Míg samum volt, azt tettem én is.
-
rfszabi
tag
válasz
dragon1993 #99342 üzenetére
Kártyásoknak mai napig működik a korlátlan social media csomaggal egyetemben.
-
8
senior tag
válasz
dragon1993 #98881 üzenetére
Természetesen amellett, hogy lehet gyorsabb vagy lassabb is, pont annyi is lehet - adott szolgáltatóval kötött megállapodástól függ.
-
thomas77
senior tag
válasz
dragon1993 #98881 üzenetére
Nem számítok többre én se, de egyszerű böngészéshez az is elég.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dragon1993 #98254 üzenetére
Gyanú helytálló: mindenképpen új sim akkor. Le ne vágják a régi tematikus opciót valahogy... célszerű nem bántani semmivel
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dragon1993 #98251 üzenetére
Netplusz helyett tudsz rendelni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dragon1993 #98117 üzenetére
Egyeztethetsz anyukád adataival.
30 nap ebben az esetben az egyeztetési idő, nem azonnal jön a sikerességről SMS. -
viktorhu
veterán
válasz
dragon1993 #97014 üzenetére
Az nmhh nem így értelmezte a dolgot, hanem hogy nem lehet bizonyos típusú adatforgalmat előnyben részesíteni, pedig az eredeti probléma nem ez volt, hanem hogy pl. bizonyos amerikai szolgáltató a netflixnek kevesebb szávszélességet adott, hogy akadozzon, hogy a netflixet arra kényszerítse, hogy fizessen nekik.
De ha az nmhh értelmezését vesszük alapul, akkor meg semmi értelme nincs ennek a "ha van még szabad adatforgalmad, akkor lehet korlátlan tematikus csomagod is, ha nincs, akkor nem lehet" megoldásnak, de ehhez már végképp semmi köze az eu szabályozásnak, csak az itthoni értelmezésének.
Szerk: és igen, pl. a korlátlan böngészésnek nem lenne szabad problémának lennie, amíg nem mondják azt, hogy csak bizonyos weboldalakat lehet korlátlanul böngészni.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
dragon1993 #97009 üzenetére
Korábban azt olvastam a telekom fb oldalán (t-s válasz volt), hogy eseti bővítő után ugyanúgy működik a korlátlan böngészés opció. Én még nem próbáltam, nekem nagyobb csomag mellé van ez. Esetleg próbálta már valaki? Ha így van, akkor maraton helyett jobb megoldás lehet.
-
válasz
dragon1993 #97009 üzenetére
A maratonról már régebben kiderült, hogy a gyakorlatban nem 300-as, csak a weboldalon van hibásan hirdetve. ÁSZF-ben emlékeim szerint nem szerepel a sebessége.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dragon1993 #96352 üzenetére
Igen.
-
válasz
dragon1993 #90956 üzenetére
Személyes átvételnél is él a 14 napos elállás, ha neten rendeltél.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
De garanciális. 1 subpixel is.
-
válasz
Tavaly még 2 pixelhibával cserélték a 6S-sem.
-
válasz
dragon1993 #90954 üzenetére
ehát ha kicsit pixelhibásabb példányt fogsz ki akkor megszívtad.
Nem, mert ha valaki ilyen telefont kap akkor csak van annyi esze, hogy másikat kér.
Na meg visszaadáskor nem hiszem, hogy műszerekkel vizsgálják át a készüléket.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dragon1993 #90728 üzenetére
Köszi! Azt mondták, még 2 csíkkal is jobb az LTE, ha nem ugrál ide-oda a 3G között. Érdekes, hogy a Xiaomi Note 4-nek jobb volt a térereje, és még a SAR értéke is kisebb.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dragon1993 #90695 üzenetére
Köszi dragon1993, Keem1! 3G-n néztem 720p60fps videót. Végig ekkora volt az előtöltés. Lehet, hogy az LTE inkább otthoni routeres internet megosztásnál jó? Ahogy látom ez a -100-as értékem nem túl jó. Lehet tényleg csak feleslegesen terhelem a telefont.
Keem1 te hol mértél ilyen jó értéket? Lehet, hogy itt a XIII. kerületben nekem azért csak ennyi, mert most az ajándék 3GB-os időszakban sokan használják. Most látom a J5 2016-on is csak 2 pálcika volt volt. Mondjuk az sem tudott többet. Szerintem a Xiaomi 4 Note-on viszont 4, de már nem vagyok biztos benne.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
dragon1993 #90271 üzenetére
És szalai112 Maga a torrentezés még nem illegális, onnantól lesz illegális, ha illegális tartalmat osztanak meg vele, már csak azért is, mert pl. Linuxot is terjesztenek így ami bizony nem illegális.
-
szalai112
senior tag
válasz
dragon1993 #90271 üzenetére
OFF ELEJE
Magyarországon a letöltés legális, a feltöltés ilegális!
és ha jól emlékszem ebook, videó, mp3 oké többi ilegális és van egy összeg határ ami alat lévő szabálysértés OFF vége
témát zárom az én részemrőlMég anyi ha adatkábelen megosztod a saját gépedel mert nincs xy techinkai okból neted "áramszünet" oké
alkalmi nem rendszeres , tanácsos telefonon rákérdezni -
HXY
addikt
válasz
dragon1993 #90165 üzenetére
Elvileg igazad van, de kíváncsi lennék, hogy gyakorlatban megy-e.
Illetve hogy az 500Ft-os Domino Maraton 200MB-tal megy-e. -
odipapa
senior tag
válasz
dragon1993 #90102 üzenetére
Ez simán töltötte.
Index. MediaMarkt .....stb. kb. a kedvenceim 30%-a.
Általánosságban azért elmondható hogy a komolyabb grafikájú lapokkal van baj. -
odipapa
senior tag
válasz
dragon1993 #90099 üzenetére
Kikapcsoltam...semmi
Az a vicc hogy még az otthoni routerem felületét sem tölti be. Pedig az nem egy komoly oldal. -
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #90013 üzenetére
Igen, én is sokszor észreveszem, hogy egy hvg.hu és társai sem tölt be, érthetetlen.
Szerencsére a fórum mindig gyorsPont ezek miatt akarok végre gondtalan valóban korlátlan netet
-
válasz
dragon1993 #89820 üzenetére
Ezt mondjuk nagyon remélem is.
Attól még számomra aláássa a cég technikai hozzáértésébe vetett bizalmat nálam. -
boncser
aktív tag
válasz
dragon1993 #89820 üzenetére
Még szerencse 😀
-
válasz
dragon1993 #89791 üzenetére
Csak kérdezem. Arról a cégről feltételezzük, hogy technikai megoldásokkal képesek detektálni, hogy valaki tetheringel, akik X ideje képtelenek egy hibátlanul működő weblapot összerakni?
Valaki tudja, hogy tényleg képesek-e rá technikailag? -
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89791 üzenetére
A DuoNet SIM-mel a fő kártyán lévő net és egyéb net opciós adatmennyiségek oszthatók meg.
Például a Mobil díjcsomagba foglalt adatamennyiség, valamint az általad megrendelt további opciók.Ilyenek lehetnek például:
az eseti internet bővítők,
a Korlátlan éjszakai vagy Korlátlan TV és film opciók,
illetve ha külföldön Travel & Surf opciót rendelsz, az abban foglalt adatmennyiség is.Amikor volt még korlátlan böngészés opció, akkor az is köztük volt itt, ebben biztos vagyok, egyébként nekem folyamatosan osztva van a böngészés opció duonet simmel és nem szóltak még érte
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89713 üzenetére
Ez hülyeség, nekem évek óta megvan osztva a korlátlan böngészés opció, mert az adatmegosztós sim kártya webshop oldalán ott volt, hogy az opciókat is meg lehet osztani, köztük ezt is
(#89780) -secret-@ Ilyen korábban is volt, hogy hogy ezt visszahozták?
-
vpanangin
senior tag
válasz
dragon1993 #89773 üzenetére
Na ez pozitívum. Kössz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
dragon1993 #89710 üzenetére
Hahaha. Hello Telenor, jövök!
-
taki01
őstag
válasz
Nem értem őket mért nem olyan csomagot csináltak mint a Telenor, mert úgy talán tudtak volna versenyezni velük. A Vodával együtt szánalmasak ezek a díjcsomagok.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ennél szarabb nem lehetne
Grat Telekom, egy dologban tökéletes, azt hozta amit szokott
fornettisuti
Ja hogy még ez is korlátozva van xD -
embe
nagyúr
válasz
dragon1993 #89715 üzenetére
Mindig várjuk a csodát.....aztán semmi. Röhejes ez a net ár amit villantanak.
Lehet azért nem engedik, mert nem bíznak a hálózatban. Vagyis abban, hogy egy komolyabb igénybevételt kibírna. Márpedig ha olcsó lenne a net, akkor többen - többet használnák, ezáltal nagyobb igénybevételnek lenne kitéve a hálózat.
-
embe
nagyúr
válasz
dragon1993 #89713 üzenetére
Nyilván ha korlátlan netet vennék/használnék, akkor azért tenném, hogy azt az eszközeimen megosszam.
Egyébként a változásban találtál olyan pontot, ami az ügyfél szempontjából pozitív változást jelent?
-
embe
nagyúr
válasz
Minden pénzt megér.
4 GB Maraton maradt? -
válasz
A tethering tiltása pofátlanság, ahogy a DuoNet opció igénybe vételének tiltása is. Asszem nekem nem kell ilyen áron ez a csomag.
Ahogy az is pofátlanság, hogy ennyi pénzért 7 GB EU-s adatkeretet kapsz. -
tsteve
senior tag
válasz
dragon1993 #89613 üzenetére
a netplusszal igyekezni kell, mert 3 nap múlva lezárásra kerül domino-ban is....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dragon1993 #89403 üzenetére
amennyiben nincs kikapcsolva a pin kérés, úgy nem gond
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dragon1993 #89398 üzenetére
Köszi! Jó ötlet, de nekem már kicserélték.
IMEI tiltásról tudtok valamit vagy felesleges, mert azt is ki lehet kódolni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dragon1993 #89398 üzenetére
ez esetben a régi sim olvasható marad pinkód nélkül, úgytudom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89338 üzenetére
Csak egy véletlenszerű akkori hozzászólás
De ettől függetlenül, személyesen vagy telefonon még lehet valaki olyan szerencsés, és be tudja kapcsoltatni
-
Teodor52
senior tag
válasz
dragon1993 #89335 üzenetére
Csak play vagy galaxy áruház illetve android szerver a rendszer frissítés végett.
Esetleg egy kis you tube. -
Teodor52
senior tag
válasz
dragon1993 #89333 üzenetére
Elgondolkodtató ez a kombó csak az a baj, ha nincs közelben wifi nem tudok frissíteni.A 200MB meg kevés lehet!
Letölteni sem tudok.
Mondjuk egy maratonnal már jó lenne.
Csak akkor hogy és miként történne az adathasználat elszámolása?Kár hogy nincs olyan opció hogy mikor böngészek és épp letöltenék valamit váltanék maratonra majd ha megvagyok és utána csak olvasgatok akkor váltok korlátlanra.
-
Teodor52
senior tag
válasz
dragon1993 #89331 üzenetére
2017.05.01-től már nem választható!
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89325 üzenetére
Este már nem szabad fórumozni
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89322 üzenetére
Nem igazán fordulhat elő, de ezt kipróbálhatod
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
dragon1993 #89318 üzenetére
Hát majd idővel kiderül
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
dragon1993 #89314 üzenetére
És mehet ez még frissítéssel?
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89289 üzenetére
Az drága
Ha szolgáltatót váltanék, akkor megérné kihozni egy új telefont is
-
válasz
dragon1993 #89292 üzenetére
4-5 napja azt mondta, az ügyintéző, hogy nem megy és fokozatosan kapcsolják rajtuk be. S mondta, hogy nem tud segíteni a bekapcsolásban.
szabogabor10: Komoly? Hol látom?!
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89287 üzenetére
Akkor telefont kell váltanom
De megvárom az aug 31.-et, hátha a nagyobb csomagoknál meghagyják a korlátlan netet, és akkor én is váltok az új díjcsomagra
2 itthoni telekom előfizetéssel még kedvezményt is kapnék
-
válasz
dragon1993 #89192 üzenetére
Ezt hol írja? Mert az.
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89073 üzenetére
Nekem nem csak a google lassu, hanem most minden
Az összefoglalót nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy nincs hozzá elég gyors internetem
Appok is lassúak
Full térerő balaton mellett 4G -
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #89070 üzenetére
Igen
-
fornettisuti
veterán
válasz
dragon1993 #89018 üzenetére
Ezeket hol találom meg, mert az applikációba nem mutatja és mi az az -AIM?
-
Aaron14
őstag
válasz
dragon1993 #88977 üzenetére
Köszönöm!
-
SUPREME7
őstag
válasz
dragon1993 #88967 üzenetére
Egyébként valószínűleg egyre több független készülék lesz, ha úgyis ingyen kell függetleníteniük a szolgáltatóknak, lehet nem fognak vele szarakodni. Max alapból drágább listaár lesz. És sokkal több letiltott telefon az aprón
-
MittuDomain_
őstag
válasz
dragon1993 #88959 üzenetére
Én a Supreme-féle módszert ajánlom: ha az URL-ben szerepel az "SL" kód (sim lock), 99%, hogy függő lesz. Sajnos itt is van.
Volt vmi alcatel modem is szintén 10.780-ért SL nélkül, de jelenleg nem elérhető. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Abszolút nem.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Korábban többen írták, hogy igen.
Tutira akkor derül ki, ha beüzemeled. Ha Webshopból rendeled és nem független, legfeljebb visszaküldöd, azt hiszem 14 napig visszaveszik a pénz visszafizetésével együtt.
Peace.
-
válasz
dragon1993 #88343 üzenetére
Beraktam.
-
dragon1993
őstag
válasz
dragon1993 #88333 üzenetére
Ez a QUIC kikapcsolódást kivel tudnám berakatni az összefoglalóba? Már jópár ember belefutott a problémába és nem mindig vagyok itt, hogy betegyem a linkket.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
dragon1993 #87884 üzenetére
Netplusz mellé ugyebár. A Surfre viszont önmagában is lehet
-
bgunne
tag
válasz
dragon1993 #87792 üzenetére
Biztos, hogy ez volt a probléma. Kikapcsoltam a QUIC használatát, így már teljes sebességgel töltenek a korábban problémás oldalak. Köszönöm
-
válasz
dragon1993 #87569 üzenetére
Jogos, csak a való életben még sehol sem láttam ezt a megkülönböztetést, legfeljebb az adattárolóknál.
De a saját számolásom sem jó igazából, mert 100 kB-ontként nő az ár, tehát mondjuk 1024 kB az 11*369,8 vagyis 4067.8 Ft. -
radio100jozs
őstag
válasz
dragon1993 #87566 üzenetére
A Telekomnak van Travel&Surf WorldS opciója, az EU-n kívüli roamingban 3 napra ad 100 MB-ot 1990 Ft-ért, azért kicsit barátságosabb ár :-)
-
válasz
Egész pontosan 3786,752 Ft, mert 1024-gyel kell szorozni
-
milenda
tag
válasz
Köszönöm mindkettőtöknek. Én is láttam a 100 kB-ot, de nem mertem elhinni.
-
btz
addikt
válasz
dragon1993 #87202 üzenetére
Értem, köszi, akkor ezekszerint nincs direktben tiltva a dominósoknak, amennyiben az eszköz támogatja az ipv6-ot és megfelelően van beállítva akkor ugyanúgy működnie kell, mit az előfizetéseseknek.
-
air
nagyúr
válasz
Egyébként miért lényeges, hogy IPv6-ot használj a mobilodon?
-
válasz
Még mindig azt terjesztik, hogy az iOS nem támogatja? Jaj.
-
MK VII
veterán
válasz
Mi a tököm az az IPv6? Mindenki ezzel van elfoglalva mostanában..
-
tsteve
senior tag
válasz
dragon1993 #87190 üzenetére
4 havi átlagot szoktak vizsgálni a szolgáltatók általában...s figyelmeztetést küldenek csak először... de ezt a voda topicban talán jobban tudják a srácok a vodára vonatkoztatva...én a helyedben 2 kártyát is vennék ha működik a 1270 külföldről... ezt ugyanis nem tudom
-
tsteve
senior tag
válasz
dragon1993 #87185 üzenetére
az biztosan nem gond...de max. 30 nap a Vodafone 4 giga egyébként is csak
-
válasz
dragon1993 #86977 üzenetére
Tudom, de a huawei/honor telefonokon nem lehet beállítani a fordulónapot (legalábbis EMUI 4 és alatta)
Szerk.: vagyis de, csak ahhoz elő kell bányászni az eredeti android grafikont egy másik alkalmazással és ott nézegetni az adathasználatot.
-
dragontiger
tag
válasz
dragon1993 #86942 üzenetére
Milyen dominó dijcsomagot használsz?
-
8zabi
őstag
válasz
dragon1993 #86903 üzenetére
köszi, ezt tesztelni fogom én is, mert az őrületbe kerget, hogy egy keresésre perceket kell várni, miközben minden más száguld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest