Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Szenved a Samsung 3 nm-en
ma A Business Korea szerint nem az igazi az Exynos 2500 kihozatala, fogynak a kliensek.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
1430
senior tag
válasz pinnacle #29308 üzenetére
Mivel a WebShop-on rendelt Domino csomagoknál a Domino 5 díjcsomag van alapból beállítva, de csak a Surf díjcsomagnál van VoIP korlátozás (és a gyakorlatban ez még tudtommal nem megy), ezért - hacsak nem váltottál Surf-re - kizárhatjuk a hálózati korlátozást. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki másik készülékben is a SIM-et, hogy kizárhassuk a hálózatot.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
Plasticbomb
őstag
-
legenda
válasz pinnacle #29518 üzenetére
t-mobile jelly bean firmware csak ez van, de semmi gond vele, a feleségem telefonjára 6 hete tettem fel (odin, előtte és utána is teljes nullázás), azóta hibátlanul fut.
sok olyan telefon járt nálam, amire kies által tették fel a frissítést, na azok akadtak rendesen, de az odin segítségével orvosolva a probléma, és azóta megelégedéssel használják t-mobile jelly bean alatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
morphin
tag
válasz pinnacle #35186 üzenetére
Neten vettem az előzőt is, csak az futárral jött. Most is neten rendeltem csak személyesen veszem át.(mert az előzőt le kell adnom...és ahová vinném ott volt raktáron új amit át is tudok ott venni)
Ilyenkor is áll a 8 nap...a rendelés/vásárlás módja a lényeg törvényileg. Az átvétel módja nem számít tudtommal. -
morphin
tag
-
punky10
addikt
-
n@p@lm
őstag
válasz pinnacle #37810 üzenetére
nekem nyáron pont így cserélték.
indok : eldobálja a hálózatot, másik telóban is.mikro simre volt szükségem.
t-nél vettem egy xperia sp-t dominoban amihez adtak sim-et is. gondolom mikro sim-et (nem bontottam ki a csomagot).
ellenben az előfizetéses sim-emmel szerettem volna használni, azt szerettem volna mikro simre cserélni.
4490 forint, mondja az ügyintéző.
érted, ott veszem a telefont és még fizessek a sim cseréért?!bementem a másik t pontba és ott eljátszottam az első bekezdésben leírtakat.
csak azt nem tudom miért kell így trükközni -
glaci
őstag
válasz pinnacle #44985 üzenetére
Nem hiszem, hogy tiltva lenne!
Nekem napok óta csak átlag minden 2. SMS -megy el, amit küldök.
Legalábbis a többit függőnek jelzi és nem csipog a telefonom, hogy kézbesítve.
Ja, és ugyanarra a számra küldöm őket!
Szóval szerintem Telekom hiba!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Teko001
őstag
válasz pinnacle #44985 üzenetére
Én azt az általános jelenséget tapasztaltam, hogy a kétlépcsős sms-ek éjjel nem jönnek meg. Olyan mintha nem lenne ki leokézza. Néha másnap random előkerül egy-egy, de amúgy elvesznek. Nappal semmi gond nincs viszont vele. Kivéve a facebook. Ott nagy mázli kell, hogy megjöjjön
-
glaci
őstag
válasz pinnacle #44988 üzenetére
Arra már nem emléxem, rég volt már, hogy ilyet állítottam be egy ismerősnek.
De valami olyasmi is rémlik, hogy mintha lehetett volna kérni fix kódokat, amit el lehetett lőni, ha épp nem tudtad fogadni az SMS -t. (Valami ilyesmi lehetőség van, erre emléxem. Persze ha nem tudsz az SMS nélkül belépni, hogy megkapd a fix kódot ...)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
sutszi
veterán
válasz pinnacle #48515 üzenetére
Igen csak iOS 7-et meg a 8-at hagytad ki a történetből. A fórumon nem egy helyen írták, hogy már a 7-el is voltak gondok... Ha rátoljátok a 8-at...az meg ki tudja milyen lesz. Ahol eddig ez felmerült senkinek nem ajánlották a 4S-t mert ár/érték arányban rossz. Akkor már inkább 5/5s volt az ajánlás.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
anadroid
senior tag
válasz pinnacle #84435 üzenetére
A Westend földszinti üzlet nem Telekom, hanem "partner". Már ha annak lehet nevezni az ilyet.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
TomPack
őstag
válasz pinnacle #84435 üzenetére
Én a DunaPlaza-ban voltam hordozni. Másodjára sikerült is. Mondtam, hogy Fix-et akarok Maraton 4Gb-al. Erre mondja az ügyintéző, hogy néz nekem valami jobb ajánlatot. Mondtam kösz nem, nekem ez tökéletes lesz. 5 perc pötyögés után megkérdezte, hogy mennyit szoktam beszélni. Azt mondtam max 5-10 percet, mert viberezek, meg messenger hívásozok általában. Erre benyögi, hogy összerakott nekem egy tarifacsomagot, mit szólnék 80 perc beszédhez meg 1Gb internethez 4 ezer valahányszáz forintért. Kérdezem, hogy ebben mi a jobb ajánlat?! De náluk legalább van hordozható domino sim, kettőt kaptam, mert az elsőt visszadobta a voda lakcímnemegyezés miatt, pedig direkt bementem hozzájuk a számhordozás előtt. Másodjára sikerült csak átírnijuk, azt mondták hogy a belső rendszerbe nem volt átírva, csak a külsőbe.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #87391 üzenetére
Nincs valami ötletetek? Másik gépre is sikerült telepíteni, úgy tűnik minden rendben van, mégis hibaüzenetet dob. Lehet elromlott a modem, vagy nem működik a Huawei E173, Win10-el.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz pinnacle #87908 üzenetére
A D-link kártyafüggetlen, valószínűleg kb semmi más különbség nincs köztük, szóval a D-linket venném.
Egyébként én már nem nagyon vennék USB-s modemet, akkor már inkább kicsit drágábban ezt:
http://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E5577C+4G-kepes+router--HUAWEI+E5577C
És ez is független és egész jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz pinnacle #87986 üzenetére
hát, az jobb volt, mint utólag kiderült. De én még hosszú hűségben vagyok a telekomnál, Anyukámét pedig ezért váltottuk telekomra, mert egyébként ezer éve ott volt az én sim kártyám. Gondoltuk majd milyen jó lesz, sokat beszélhetünk ingyen, aztán tessék pluszban a Like S díjcsomagomra is bekamuzták hogy be kell mutatnom a diákom, mikor egyébként novemberben lett bemutatva, így 2 évig biztosítva kellett volna legyek... de át akarnak mkit tenni az új számomra rossz díjcsomagokba... és elmondták mennyivel jobb lesz hogy 2800 helyett minimum 4000et fizetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Mindent a StreamSharkról!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen