- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #142283 üzenetére
Visszamentem a WestEndbe, megint azt mondták, hogy nincs Dominos SIM, holnap jön majd. Mondtam, hogy itt már 3x nem tudtak SIM-et adni és hétfőn is azt mondták, majd holnap lesz. Erre az ügyintéző azt mondta, elmegy hátra, megnézi. Visszajött, mégis volt SIM, azt mondta, nem kell félretenni, nem fog elfogyni.
Miután megcsináltuk a számhordozást, megkérdeztem, hogy miért ilyen hiánycikk a Dominos SIM. Nincs rajta haszon, azért nem tartják? Azt válaszolta, hogy nincs rá igény, csak 1-2% az előfizetőknek Dominos, ezért nem küld nekik a Telekom. Amit a külföldiek visznek, a számos Dominos, az mást mint a számhordozott, más frekvencián üzemelnek. Ez utóbbit nem értem, külön frekin mennek, ennek mi értelme. Azt is mondta, nem látják a gépben, hogy van készleten számhordozásra SIM, el kell menni hátra megnézni. Az nem derült ki, hogy miért nem ment eleve megnézni, miért mondta azt, hogy nincs, majd holnap lesz. Lehet mégis az a helyezet, hogy ezen nincs haszon, ezért inkább elhajtják az ügyfeleket. Láttam is, hogy a mellette lévő kolléga, mondott neki valamit és rosszallóan ingatta a fejét. Eleve úgy kezdetem, hogy a számhúzás után egyből megkérdeztem, ne kelljen feleslegesen várnom. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
pinnacle #142283 üzenetére
A Telekomnál más SIM tartományba tartozó SIM-et használnak a Dominohoz mint a számlás előfizetéshez ezért cserélni kell minden irányú (postpaid <-> prepaid) váltásnál a kártyát. Az üzletek korlátos készletet tartanak a Domino SIM-ekből, főleg a partner (nem Telekom tulajdonú) üzletekben, mert az eladó nem kap érte értelmezhető összegű jutalékot, foglalkozni meg kell vele.
-
Bferibörs
addikt
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #90624 üzenetére
Telekomnál azt mondták, azért nem jön meg a hívás a Googletől, mert telefonszám nélkül jön be, ezt nem továbbíthatják, SMS-t lehet hívásazonosító nélkül is továbbküldeni, azért Telekomos számot jelez, mert ők küldik. Más szolgálatónál sem jön meg a kétlépcsős hívás? Egyébként régebben, amíg működött, USA számról jött a Gmail hívás, valahogy szólni kellene a Google-nek, hogy állítsanak be telefonszámot. Ezt hol lehet jelezni nekik?
-
rfszabi
tag
válasz
pinnacle #90914 üzenetére
A gomb : https://youtu.be/IwcFdl481DU
-
Keem1
veterán
válasz
pinnacle #90694 üzenetére
LTE energiatakarékosabb mint a 3G, ezt én magam is tapasztaltam. Plusz sokat jelent a VoLTE is. Én állandóan 4G-n hagyom a telót, igaz, többnyire olyan helyen vagyok, ahol van rendesen lefedettség. Ahol nem jó a 4G térereje, jobban szívhatja az akkut, de amúgy tuti nem.
A sebességgel sincs gondom, 150 Mbps körül mértem. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #90626 üzenetére
Mégis kellene a telefonhívás. Ha külföldön ellopják a telefont, Telekomtól kérhetek hívásátirányítást, így meg tudom változtatni a Google jelszavamat, az SMS-t viszont nem tudják átirányítani. Lehet az LTE-s telefonokkal van ilyen probléma? Xiaomi Note 4-en sem jött be a hívás. S Advance, S3 Neo-val meg nem volt gond. Kipróbáltam minden beállítást, de semmi változás. Gondolom az sem számít, hogy milyen APN-en vagyok.
Más nem tapasztalt ilyen hívás elakadást? -
-
kkdesign
senior tag
válasz
pinnacle #87986 üzenetére
hát, az jobb volt, mint utólag kiderült. De én még hosszú hűségben vagyok a telekomnál, Anyukámét pedig ezért váltottuk telekomra, mert egyébként ezer éve ott volt az én sim kártyám. Gondoltuk majd milyen jó lesz, sokat beszélhetünk ingyen, aztán tessék
pluszban a Like S díjcsomagomra is bekamuzták hogy be kell mutatnom a diákom, mikor egyébként novemberben lett bemutatva, így 2 évig biztosítva kellett volna legyek... de át akarnak mkit tenni az új számomra rossz díjcsomagokba... és elmondták mennyivel jobb lesz hogy 2800 helyett minimum 4000et fizetek...
-
SUPREME7
őstag
válasz
pinnacle #87908 üzenetére
A D-link kártyafüggetlen, valószínűleg kb semmi más különbség nincs köztük, szóval a D-linket venném.
Egyébként én már nem nagyon vennék USB-s modemet, akkor már inkább kicsit drágábban ezt:
http://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E5577C+4G-kepes+router--HUAWEI+E5577C
És ez is független és egész jó áron van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #87391 üzenetére
Nincs valami ötletetek? Másik gépre is sikerült telepíteni, úgy tűnik minden rendben van, mégis hibaüzenetet dob. Lehet elromlott a modem, vagy nem működik a Huawei E173, Win10-el.
-
TomPack
őstag
válasz
pinnacle #84435 üzenetére
Én a DunaPlaza-ban voltam hordozni. Másodjára sikerült is. Mondtam, hogy Fix-et akarok Maraton 4Gb-al. Erre mondja az ügyintéző, hogy néz nekem valami jobb ajánlatot. Mondtam kösz nem, nekem ez tökéletes lesz. 5 perc pötyögés után megkérdezte, hogy mennyit szoktam beszélni. Azt mondtam max 5-10 percet, mert viberezek, meg messenger hívásozok általában. Erre benyögi, hogy összerakott nekem egy tarifacsomagot, mit szólnék 80 perc beszédhez meg 1Gb internethez 4 ezer valahányszáz forintért. Kérdezem, hogy ebben mi a jobb ajánlat?!
De náluk legalább van hordozható domino sim, kettőt kaptam, mert az elsőt visszadobta a voda lakcímnemegyezés miatt, pedig direkt bementem hozzájuk a számhordozás előtt. Másodjára sikerült csak átírnijuk, azt mondták hogy a belső rendszerbe nem volt átírva, csak a külsőbe.
-
MrSealRD
veterán
válasz
pinnacle #48515 üzenetére
Igen csak iOS 7-et meg a 8-at hagytad ki a történetből. A fórumon nem egy helyen írták, hogy már a 7-el is voltak gondok... Ha rátoljátok a 8-at...az meg ki tudja milyen lesz. Ahol eddig ez felmerült senkinek nem ajánlották a 4S-t mert ár/érték arányban rossz. Akkor már inkább 5/5s volt az ajánlás.
-
-
glaci
őstag
válasz
pinnacle #44988 üzenetére
Arra már nem emléxem, rég volt már, hogy ilyet állítottam be egy ismerősnek.
De valami olyasmi is rémlik, hogy mintha lehetett volna kérni fix kódokat, amit el lehetett lőni, ha épp nem tudtad fogadni az SMS -t. (Valami ilyesmi lehetőség van, erre emléxem. Persze ha nem tudsz az SMS nélkül belépni, hogy megkapd a fix kódot ...) -
Teko001
őstag
válasz
pinnacle #44985 üzenetére
Én azt az általános jelenséget tapasztaltam, hogy a kétlépcsős sms-ek éjjel nem jönnek meg. Olyan mintha nem lenne ki leokézza. Néha másnap random előkerül egy-egy, de amúgy elvesznek. Nappal semmi gond nincs viszont vele. Kivéve a facebook. Ott nagy mázli kell, hogy megjöjjön
-
-
n@p@lm
őstag
válasz
pinnacle #37810 üzenetére
nekem nyáron pont így cserélték.
indok : eldobálja a hálózatot, másik telóban is.mikro simre volt szükségem.
t-nél vettem egy xperia sp-t dominoban amihez adtak sim-et is. gondolom mikro sim-et (nem bontottam ki a csomagot).
ellenben az előfizetéses sim-emmel szerettem volna használni, azt szerettem volna mikro simre cserélni.
4490 forint, mondja az ügyintéző.
érted, ott veszem a telefont és még fizessek a sim cseréért?!bementem a másik t pontba és ott eljátszottam az első bekezdésben leírtakat.
csak azt nem tudom miért kell így trükközni -
morphin
tag
-
morphin
tag
válasz
pinnacle #35186 üzenetére
Neten vettem az előzőt is, csak az futárral jött. Most is neten rendeltem csak személyesen veszem át.(mert az előzőt le kell adnom...és ahová vinném ott volt raktáron új amit át is tudok ott venni)
Ilyenkor is áll a 8 nap...a rendelés/vásárlás módja a lényeg törvényileg. Az átvétel módja nem számít tudtommal. -
válasz
pinnacle #29518 üzenetére
t-mobile jelly bean firmware csak ez van, de semmi gond vele, a feleségem telefonjára 6 hete tettem fel (odin, előtte és utána is teljes nullázás), azóta hibátlanul fut.
sok olyan telefon járt nálam, amire kies által tették fel a frissítést, na azok akadtak rendesen, de az odin segítségével orvosolva a probléma, és azóta megelégedéssel használják t-mobile jelly bean alatt. -
1430
senior tag
válasz
pinnacle #29308 üzenetére
Mivel a WebShop-on rendelt Domino csomagoknál a Domino 5 díjcsomag van alapból beállítva, de csak a Surf díjcsomagnál van VoIP korlátozás (és a gyakorlatban ez még tudtommal nem megy), ezért - hacsak nem váltottál Surf-re - kizárhatjuk a hálózati korlátozást. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki másik készülékben is a SIM-et, hogy kizárhassuk a hálózatot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged