- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
atees
üzenetére
A 10 MHz-nyi sávszélességgel bíró 700 MHz-es sávra épülő 5G sehol a világon nem hasít, ez arra való, hogy gyorsan nagy területet lefedjenek ilyen fos 5G-vel. Az igazi 5G 3000 MHz felett kezdődik, mert ott 100 MHz-es sávszélességgel találhatók a frekvenciasávok. Csak ugye azzal a full lefedettséget sokszor ennyi bázisállomással méregdrágán lehetne megoldani és fenntartani. Lásd a yettel 5G lefedettségét...
-
donjohnson
addikt
válasz
atees
üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisim
lap alján:
Fontos tudnod!
• Beérkező hívás estén minden SIM kicseng (Fő és MultiSIM(ek)), az egyik eszközön fogadott hívást követően a többi eszköz elhallgat.
• Minden MultiSIM hívószáma az előfizetésed fő hívószáma.
• Egy előfizetéshez maximum 2 darab MultiSIM-et rendelhetsz. -
válasz
atees
üzenetére
Ugyanez... Sőt, a fontos (munka) számomat inkább visszaváltottam fizikai simre, mert mi van, ha éppen át kell tenni egy másik telefonba, és éppen akkor nem működik az online felület. Sajnos sok XXI. századi megoldást feladtam a kiszámíthatatlan működés miatt. (Mindezekkel együtt, voltam a másik két szolgáltatónak is ügyfele, a személyes véleményem, tapasztalatom szerint még mindig a telekommal vagyok a legjobban megelégedve.)
-
4Grider
félisten
-
sifarr
senior tag
válasz
atees
üzenetére
Annyira be van korlátolva, hogy online és személyesen sem tudunk semmit intézni, csak akkor, ha a flotta kezelője egy papír alapú meghatalmazást ad.
... A telefonszám magánszemély nevén van.
Én itt ellentmondást érzek.
Ha a telefonszám magánszemély nevén van, akkor ő az előfizető (és a számlafizető is). Ebben az esetben a flotta hűséget nem tehet az előfizetésre.
Viszont ha minden ügyintézésre meghatalmazás kell, akkor ez azt valószínűsíti, hogy a magánszemély csak számlafizető, az előfizető pedig a flotta. Ebben az esetben a flotta rápakolhat hűséget. -
4Grider
félisten
válasz
atees
üzenetére
Bár nem ebbe a topikba való, a flották szabályait belépéskor vagy a flottaszerződés megújításakor egyeztetik a tagokkal. Flotta esetén simán előfordulhat, hogy a kedvező árak miatt a flotta egészére vonatkozó hűséget a flottakezelő a tagokra áthárítja. Ha nem tenné, akkor a keretszámot csak akkor tudná tartani, ha folyamatosan új belépőket is toboroz.
Elolvastad a flottával kötött szerződésed? -
Kaba
veterán
válasz
atees
üzenetére
Amennyiben nem lenne sürgős a telefon megvásárlása,akkor a Cyber November alkalmával szoktak a legjobb telefon ajánlatok lenni a Telekomnál.Az esetedben van egy másik lehetőség is,mivel sürgősen kell vásárolnod,akkor most vásárolsz hűséggel telefont és ha Októberben olcsóbb csomagok jönnének(ami nem várható),akkor élsz a 14 napos elállási lehetőséggel és Októberben újra vásárolsz egy új szerződéssel.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
atees
üzenetére
Ha mind a 10 benne lesz a csoportos hűségben, akkor a teljes csoport költési szintje nem lehet kisebb. Vagyis ha az egyik előfizetésen kisebbre, másikon nagyobbra váltasz, de a csoport nem csökken, akkor lehet. De felfelé akkor is változtathatsz, csak a költési szintnél kisebbre nem.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
atees
üzenetére
+EXTRANET1GB vagy +EXTRANET200MB esetleg.
Korábban vállalati dolgozói flottában simán tudtam a fiókban ki-/bekapcsolgatni a dolgokat. A publikus net csomagokat láttam hozzá, a hang rész volt gyakorlatilag egyedi, minimális nettel.
Telefonszámmal + sms belépve semmit nem látsz, vagy teljesen más flotta? Nekem a nevemen volt a számom. -
pamesz
tag
válasz
atees
üzenetére
Én a laptopokat nézem napok óta, azok megemelkednek. Pár hete már volt egy áremelés, most újra, így le is csaptam az egyik kiszemeltre. Az a kérdés megkapom-e ezen az áron, vagy csak magasabbon? Azt írták az emailben, hogy az árak visszavonásig érvényesek. Tehát akármikor visszavonhatják... Az emailben még a mai árak vannak. Kíváncsi leszek.
-
-
-
Szia,
Az akció időtartama 2018. június 1-jétől 2018. június 30-ig tart(ott), adott intervallumon belül megrendelve érvényesül 2 hónapig.
Ha az elmúlt hónapban úgy rendelted meg, hogy most járt le az egy (első) hónap, akkor a mostani (második) megújítással még négyszerezett adatkeretet kapsz, a harmadiknál már nem.
A felhasználhatósági idő adott opcióknál 30 nap, utána a megmaradt adatmennyiség elvész, az akció időtartama alatt az nem a 4 GB, hanem 16 GB tekintetében igaz. -
zsoltzsolt
addikt
-
Szia,
Lehet, hogy a Domino SIM miatt van, körülményes néha, lassan ellenőrzik a szabott korlátot...stb.
Orgi: Nincs mit!
kaszaking: Szia, Volt róla szó korábban, rosszul jelzi ki néha a rendszer, nálam is volt az elmúlt napokban ilyen, de már javították.
Az alkalmazás jól jelezte ki, de a fiók nem mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Futás, futópályák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Starlink
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dptrsk