Hirdetés
- Xiaomi 17T - T-modell
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hétéves vállalást tett a Honor
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
56368 - 56301
56368 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-07-21 15:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoke
tag
-
miqlas
őstag
Úgy látom, hogy nem tudják vagy nem akarják rendbehozni a szervereket! Most már 3 napja megy a bénázás!
-
vaakuum
addikt
Akkor marad az aquila...
-
miqlas
őstag
Nekem volt wipe-ig és használtam is! Fasza, hogy van benne 2 db medbed, a kis hangár is bejövõs, de nekem a pilótafülke és a vezetése adta a legnagyobb élményt! Olyan buszos feelingje van, imádom!

-
Szőrös
veterán
Na szép pedig még videót is csináltam róla.
Amúgy jó kis ladik, csak a kilátás nem jó belőle, ahogy Mohi is írta. Meg inkább pajtikkal jó használni. -
m0h0senator
őstag
Mert sokan a pilótafülkéből való kilátást nem szeretik de ez igaz a teljes MISC vonalra, kivéve a Prospectort.
-
vaakuum
addikt
A starlancer TAC-ot miért nem szeretik az emberek? Szinte senkinél nem látom, és dícsérni sem hallom. Igazából nem is tudtam, hogy létezik ilyen hajó, csak az erkul-on figyeltem fel rá.
-
miqlas
őstag
...de most őszintén. Nem szánalmas, hogy 14 év és több mint 1000 millió dollár támogatás után ilyenekkel kell szórakozni, hogy válts szervert, válts régiót, pihentesd X ideig. Az is nevetséges, hogy nagy dirrel durral bejelentenek valami alap fejlesztést, ami semmi extra, csak egy szokványos dolog más játékokban, mint például a night vision és berakják úgy, hogy egy rakás fos. M80-nál például egész használható, más hajóknál meg ugyanúgy nem látsz, csak nem a vak sötét miatt, hanem a vakító fény miatt, de ugyanúgy nem látod a tereptárgyakat vagy hajókat. Hajók nagy részénél meg nem is működik és úgy hagyják a 'csába, nem teszik be rendesen és nem javítják, hogy használható legyen, hanem belekezdenek valami más szarba, amit aztán ismét félbehagynak.
Objektíven nézve igazad van! Néha én is anyázok, ha egy több pecs óta mûködõ funkció „bedöglik” vagy ha a szerverek szopatnak! Persze többnyire szórakoztat a játék ebben az állapotában is.
A DayZ standalone-hoz hasonlítom, már csak azért is, mert abba toltam több ezer órát. A DayZ-t moddolt szervereken toltam és hiába egy sok éve kész játékról van szó, elég gyakran futottam bele olyan hibákba vagy durvábbakba, mint itt a SC-ben! Pl. a hajón, ûrbázison vagy akár bolygón átesõs dolog, az item vagy directory bug, jármû spawn vagy jármû kill ... stb. szintén jelen van!
Persze ez nem mentség a sz@rakodásra a CIG részérõl, de én együtt tudok ezzel élni és 80%-ban szórakoztat a játék. ha ez lecsökkenne 50%-ra, akkor félre raknám legalább néhány hónapra, ahogy volt is ilyen tavaly. Akkor kezdtem újra a DayZ-vel szopatni magam!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snoke
tag
Helyben meg tudod csinálni. Be tudod olvasztani, utána claim. Ez az elv, aztán, hogy működik-e, az más kérdés.
-
vaakuum
addikt
Hajójavítást egyébként csak a pilótaszékből lehet kérni? Mert ha csak onnan, akkor oda nem fogok bejutni, el kell mennem egy másik állomásra egy másik hajóval és ott claimelni
Vagy esetleg helyben is lehet claimet kérni? Elvileg ki kellene tolni valahogy a hangárból ahhoz, nem? -
Szőrös
veterán
...de most őszintén. Nem szánalmas, hogy 14 év és több mint 1000 millió dollár támogatás után ilyenekkel kell szórakozni, hogy válts szervert, válts régiót, pihentesd X ideig. Az is nevetséges, hogy nagy dirrel durral bejelentenek valami alap fejlesztést, ami semmi extra, csak egy szokványos dolog más játékokban, mint például a night vision és berakják úgy, hogy egy rakás fos. M80-nál például egész használható, más hajóknál meg ugyanúgy nem látsz, csak nem a vak sötét miatt, hanem a vakító fény miatt, de ugyanúgy nem látod a tereptárgyakat vagy hajókat. Hajók nagy részénél meg nem is működik és úgy hagyják a 'csába, nem teszik be rendesen és nem javítják, hogy használható legyen, hanem belekezdenek valami más szarba, amit aztán ismét félbehagynak.
Nightvision hajók nagy részénél nem működik -> azok meg se kapták lamp-et.
Erre azt mondták, hogy nem tetszik neki a jelenlegi, pont azért amit írsz.
De ez amúgy tényleg gáz, hogy félig-meddig implementálnak funkciókat, aztán vagy működik vagy nem és lehet várni az updatet. -
Snoke
tag
-
miqlas
őstag
Nekem az EU és az AUS szerverekkel van rossz tapasztalatom. Elsõsorban USA, ha azzal valami zûr van, akkor megyek ASIA szerverre, ha az sem megy, megpróbálom az EU-t, ha az is sz@rakodik, akkor meg skippelem pár órára a SC-t.
-
vaakuum
addikt
Most éppen Ausztrál. De az Usával kezdtem, utána EU, majd ausztrál. Mindegyiken van valami gyíkja. Ázsiát nem próbáltam még.
szerk: Meg is jelent a "degraded performances" a PU belépő felületen.
-
miqlas
őstag
Van/volt. De a legjobb, hogy a landing gear sem jött ki. Leraktam hasra a hangárban, mondom gyorsan elrakom és váltok szervert. Mire lefuttam a 30 métert a terminálig, a hajó már keresztben állt a hangárban a lekapcsolt hajtómű és generátor ellenére. Másik szerveren lehívtam, hiányzik a fél hajó, a rámpán felmenve azonnal kiesek a hasán. Ilyenkor örülök, hogy csak a minimumot költöttem...
EU / USA / ASIA vagy AUS szerveren voltál?
-
vaakuum
addikt
Van/volt. De a legjobb, hogy a landing gear sem jött ki. Leraktam hasra a hangárban, mondom gyorsan elrakom és váltok szervert. Mire lefuttam a 30 métert a terminálig, a hajó már keresztben állt a hangárban a lekapcsolt hajtómű és generátor ellenére. Másik szerveren lehívtam, hiányzik a fél hajó, a rámpán felmenve azonnal kiesek a hasán. Ilyenkor örülök, hogy csak a minimumot költöttem...
-
m0h0senator
őstag
-
Szőrös
veterán
-
vaakuum
addikt
Megint szutyok az egész. Nem lehet hajót kijelölni, nem működik a T billentyű, de még gameglasson keresztül sem hajlandó működni. Meglett a következménye az észnélküli adományozásnak... de hát ezt akarta a közösség.
-
Szőrös
veterán
Dehogy lesz, sőt 2027-ben se lesz szerintem. Simán csak át kellene nevezni SQ2042-re
És ez csak az epdisode 1, ugye terveznek 2-3 at is, ha jól tudom.
Ennyi év várakozás és hype után a playerek elvárása is magas és emiatt (is) szerintem ez (SQ42) egy bukta lesz, de ha még nem is lesz az, a SC sose lesz normális állapotban.
Félre ne értsetek én drukkolok a projektnek, nem vagyok ellene, de ez sajnos a playerek lámaságán is múlik, meg h a game ipar is ilyen. Én pl Az Early Acces verziók forgalmazását egyenesen tiltanám.Utolsó infó az, hogy ha SQ42 most kész lesz és kiadják akkor a teljes devteam SC-n dolgozik majd. Amúgy nekem úgy rémlik, hogy EP1-2-öt összevonták végül, azért van vagyis lesz 28 chapter benne.
Az, hogy bukta lesz e vagy sem csak találgatás, felesleges ebbe az irányba elmenni. -
5150head
őstag
Miért kéne bárminek is foghatónak lenni? Minek szeretnéd idehozni ezt a felesleges jogászkodást? Ha nem tetszik ne indítsd el, add el az acc-od és van 1000 más játék amivel időt tudsz tölteni aki meg számodra érthetetlen módon örömét leli egy "jajj még évekig alfa" játékkal pedig had tegye.
Reagáltál két hsz-mre is, de úgy látszik mindkettőt sikerült félreérteni, vagy félre akartad érteni, mind1, ebbe a nyúlüregbe nem megyek utánad amibe bele akarsz húzni.
-
m0h0senator
őstag
Miért kéne bárminek is foghatónak lenni? Minek szeretnéd idehozni ezt a felesleges jogászkodást? Ha nem tetszik ne indítsd el, add el az acc-od és van 1000 más játék amivel időt tudsz tölteni aki meg számodra érthetetlen módon örömét leli egy "jajj még évekig alfa" játékkal pedig had tegye.
-
5150head
őstag
Hány ilyen komment volt már ebben a topikban.
Ez bizonyítja h évek óta ugyan ott tart a sztori.

Ettől még sajnos igaz, abból az egymilliárd dollárból biztos jutott fasza ügyvédekre is h jogilag ne legyenek foghatóak. -
5150head
őstag
2014. november: Az eredeti, Kickstarter-kampány során megígért céldátum.
2015. év vége: A projekt növekedése miatt kitűzött első módosított határidő.
2016. év vége: A híres "Answer the Call 2016" marketingkampány által ígért premier.
2020. harmadik negyedév: A hivatalos fejlesztési útitervben (roadmap) megjelölt béta fázis tervezett kezdete.
2023. október: Konkrét dátum nélkül bejelentették a „Feature Complete” állapotot, azaz hogy a játékmenet elemei elkészültek, és a csiszolás zajlik.
2026: A legutóbbi hivatalos bejelentés szerint erre az évre tervezik a játék tényleges megjelenését.
Öszintèn... lesz ebből valami idén, ha a csiszolást is 3 ève jelentettèk be?!
Dehogy lesz, sőt 2027-ben se lesz szerintem. Simán csak át kellene nevezni SQ2042-re
És ez csak az epdisode 1, ugye terveznek 2-3 at is, ha jól tudom.
Ennyi év várakozás és hype után a playerek elvárása is magas és emiatt (is) szerintem ez (SQ42) egy bukta lesz, de ha még nem is lesz az, a SC sose lesz normális állapotban.
Félre ne értsetek én drukkolok a projektnek, nem vagyok ellene, de ez sajnos a playerek lámaságán is múlik, meg h a game ipar is ilyen. Én pl Az Early Acces verziók forgalmazását egyenesen tiltanám. -
m0h0senator
őstag
Ez máshogy már nem fog javulni csak ha a közösség/founderek összefognak.
Ahogy látjuk a CIG-től még évekig, évtizedekig is alfa lehet a game.
A Redditen is most ki vannak sokan akadva a szar update után, olvastam olyat is aki az accját adta el... már ha megveszi valaki.
Itt tényleg csak úgy lehetne nyomást gyakorolni, ha a playerek bojkottálják a játékot, nem vesznek se hajót se pledget és masszív negatív review-bombingot, kezdekenk, mert máshogy a CIG-re nem lehet hatni.Hány ilyen komment volt már ebben a topikban.
-
Szőrös
veterán
2014. november: Az eredeti, Kickstarter-kampány során megígért céldátum.
2016. év vége: A híres "Answer the Call 2016" marketingkampány által ígért premier.
2020. harmadik negyedév: A hivatalos fejlesztési útitervben (roadmap) megjelölt béta fázis tervezett kezdete.
2023. október: Konkrét dátum nélkül bejelentették a „Feature Complete” állapotot, azaz hogy a játékmenet elemei elkészültek, és a csiszolás zajlik.
2026: A legutóbbi hivatalos bejelentés szerint erre az évre tervezik a játék tényleges megjelenését.
Amúgy idén sztem nem jön ki, vagy max nagyon év végén, karácsonykor.
Ha most nyáron jönne, akkor már menne a média kampány amit beígértek, de nem megy, summer game festen se volt.
Ősszel meg szerintem nem jön, mert már azt is mondták korábban, hogy GTA6 megjelenést nagy ívben el akarják kerülni, ami meg érhető.
Szóval esélyes, hogy megint tolják jövőre ami már eg vicc. -
Szőrös
veterán
-
Flashback
veterán
Előbb utóbb a balekok is találkoznak a rossz értékelésekkel. Mi fogyasztók csak a pénztárcánkkal tudunk "szavazni".
Mondjuk, ha a Citizen conon is lett volna egy balhé, mint pl blizzardnál anno, akkor annak is lett volna sajtó visszhangja.
SQ42 2026-ra ígérték, már sokadjára csúszott. Most lement a summer game fest és egy árva mukkot se szóltak róla. Az évnek eltelt a fele, ilyenkor már csepegtetni kellene az infokat, csomagokat stb.
Én nem hiszem el, hogy ez a közösség ennyire láma és ennyi mindent bezabál ennyi éven keresztül. Ez hihetetlen számomra.
Most is vmi jpeg miatt ment az arcon pörgés, hogy azt árulják.
Bevallom utána se néztem, annyira szürreálisnak tűnik, gondolom vmi vicc, vagy meme.2014. november: Az eredeti, Kickstarter-kampány során megígért céldátum.
-
Snoke
tag
-
Szőrös
veterán
-
PhilBrick
őstag
Jó, 2.0-nál örültünk ha sikerült egy szimpla QT ugrás.
De azért abban az időben még a CIG sem hivatkozott rá live service game-kent.
-
Szőrös
veterán
LOL.
Bojkott: egyrészt mindig jön új balek, másrészt a régieket sem fogod tudni meggyőzni hogy kockáztassák a teljes bebukást miután ennyit már beletoltak.
Review bomb: Ennél is jobban? És milyen platformon gondoltad?
Ez egészen addig ilyen lesz, míg a PU elsődleges célja a pénzbeszedés marad. SQ42 release után talán változni fog valami. Szóval még két év .
Ja no cash till pyro is milyen jól sikerült
Amúgy láthatólag 3.18-ról sokan megfeledkeznek, vagy olyanok nyomják a rizsát akik itt se voltak akkor. Sokkal rosszabb volt a helyzet, aztán kikalapálták idővel. -
PhilBrick
őstag
Előbb utóbb a balekok is találkoznak a rossz értékelésekkel. Mi fogyasztók csak a pénztárcánkkal tudunk "szavazni".
Mondjuk, ha a Citizen conon is lett volna egy balhé, mint pl blizzardnál anno, akkor annak is lett volna sajtó visszhangja.
SQ42 2026-ra ígérték, már sokadjára csúszott. Most lement a summer game fest és egy árva mukkot se szóltak róla. Az évnek eltelt a fele, ilyenkor már csepegtetni kellene az infokat, csomagokat stb.
Én nem hiszem el, hogy ez a közösség ennyire láma és ennyi mindent bezabál ennyi éven keresztül. Ez hihetetlen számomra.
Bevallom utána se néztem, annyira szürreálisnak tűnik, gondolom vmi vicc, vagy meme.A $5.000-os kép, ami saját bevallásuk szerint is még legalább öt évig az is marad, igaz!

De így is azonnal elkapkodták.....A két év meg egy régi poén:
Minden pillanatban pontosan ilyen messze vagyunk a SQ42 kiadásától. -
5150head
őstag
LOL.
Bojkott: egyrészt mindig jön új balek, másrészt a régieket sem fogod tudni meggyőzni hogy kockáztassák a teljes bebukást miután ennyit már beletoltak.
Ez egészen addig ilyen lesz, míg a PU elsődleges célja a pénzbeszedés marad. SQ42 release után talán változni fog valami. Szóval még két év .
Bevallom utána se néztem, annyira szürreálisnak tűnik, gondolom vmi vicc, vagy meme. -
PhilBrick
őstag
A Redditen is most ki vannak sokan akadva a szar update után, olvastam olyat is aki az accját adta el... már ha megveszi valaki.
Itt tényleg csak úgy lehetne nyomást gyakorolni, ha a playerek bojkottálják a játékot, nem vesznek se hajót se pledget és masszív negatív review-bombingot, kezdekenk, mert máshogy a CIG-re nem lehet hatni.LOL.
-
5150head
őstag
Itt tényleg csak úgy lehetne nyomást gyakorolni, ha a playerek bojkottálják a játékot, nem vesznek se hajót se pledget és masszív negatív review-bombingot, kezdekenk, mert máshogy a CIG-re nem lehet hatni. -
Szőrös
veterán
HÁt nemtom... végigjártam az összes régiót, és mindnél ez volt a helyzet. Mások arra panszkodtak, hogy a ruhájuk/felszerelésük tűnt el. De egyébként is ugyanmindegy, hogy mi az oka, player oldal azt látja, hogy C@r, ahogy van, és nem is érdemes próbálkozni vele. Valahogy az elmúlt 4 napban szinte semmi lóvét nem sikerült gyűjteni, mert minden esetben valami "közbejött".
Igen, ahogy Mohi cimbi is írja, ez mind backend oldali probléma. A mission logic is backenden van, az inventory is meg rengeteg minden. Ha platform szinten van gond, akkor mindegy melyik régióba mész, max az segíthet, hogy nem peak timeban próbálkozol, bár hétvégén ez is mindegy talán.
-
m0h0senator
őstag
HÁt nemtom... végigjártam az összes régiót, és mindnél ez volt a helyzet. Mások arra panszkodtak, hogy a ruhájuk/felszerelésük tűnt el. De egyébként is ugyanmindegy, hogy mi az oka, player oldal azt látja, hogy C@r, ahogy van, és nem is érdemes próbálkozni vele. Valahogy az elmúlt 4 napban szinte semmi lóvét nem sikerült gyűjteni, mert minden esetben valami "közbejött".
Pontosan. A backend még nincs a helyzet magaslatán ezért vannak ezek. Én egy 2 milliót tutdtam csinálni szombat és vasárnap de vasárnap már többször tűntek el ládák stb így mentem salvage-elni aminek hajó komponens farm lett a vége.
-
vaakuum
addikt
-
Szőrös
veterán
-
vaakuum
addikt
Snoke jól írta. Így marad pár évig de nyilván tervben van javításuk. Mi az ami nem ment?
Főleg küldetések. NEm spawnolnak az lelövendő ellenségek, a védendő hajók, a tankolandó hajók, a hajóból eltűnik a quantanium, amit nagy nehezen kibányásztunk, stb...
-
mrzed
senior tag
Most elég jól megreszelték a szervereket. Viszont most vannak olyan anomáliák amikkel eddig nem találkoztam. Pl belépéskor a szállás liftje nem érkezik meg hiába hívod, vagy orisonon a shuttle járat állomásának a védőkorlátja nem nyílik ki a hajó érkezésekor. Ha meg megpróbálod átugrani az ott posztoló őr agresszívvá válik. Volt, hogy orisonon "kiestem" a hangárból, átzuhantam az épületen, majd hosszan a végtelenbe zuhantam.
Az atls széria meg már nem mostani, vagy elindul, vagy sem amikor beszállsz. -
miqlas
őstag
Sőt inkább csak a szerver oldali kód befolyásolja nem a kliensed..
Igaz!
-
m0h0senator
őstag
Ahogyan én látom, a küldetések állapota erõssen függ attól is, hogy az aktuális pecset melyik polcról levett kódból gyúrták - képletesen.
Valami f@szán mûködik a 4.5-ben, majd leqródik a 4.7.1-re, aztán a 4.8-ban meg megint jó (egy hétig)

... persze a szerver oldali b@szakodás is erõssen befolyásolja a küldetések mûködését!
Sőt inkább csak a szerver oldali kód befolyásolja nem a kliensed..
-
miqlas
őstag
Ahogyan én látom, a küldetések állapota erõssen függ attól is, hogy az aktuális pecset melyik polcról levett kódból gyúrták - képletesen.
Valami f@szán mûködik a 4.5-ben, majd leqródik a 4.7.1-re, aztán a 4.8-ban meg megint jó (egy hétig)

... persze a szerver oldali b@szakodás is erõssen befolyásolja a küldetések mûködését!
-
m0h0senator
őstag
-
Snoke
tag
-
vaakuum
addikt
Tervezik a bugos küldetések javítását szerintetek, vagy ez várhatóan így marad 1-2 hónapig?
-
miqlas
őstag
-
mrzed
senior tag
Hááát, ez nekem azért hiányozni fog:
https://regolith.rocks/ -
duvi
nagyúr
-
Snoke
tag
hát nem tudom mit művelnek a "fejlesztők" de 4.8 óta egy kabaré.....arra persze volt eszük hogy 5k dollárért árulják az Odint.....kibaxottul felháborító. Amatőr banda.
Full szar az egész, de jön az alien week és az új banu hajó is
-
Brett Shaw2
csendes tag
Tényleg kell egy kis szünet, ha nem is a 4.9-ig, de pár hét biztosan.
Délelőtt ugyan bejutottam elsőre, de engem is elszórakoztatott. Gondoltam kipróbálom újra a kézi bányászatot, fel is vettem az első küldetést. Előrelátóan volt nálam multitool és a hozzávaló bányász kiegészítő. A helyszínre érve véletlen leraktam a toolt a földre, hát felvenni már nem tudtam. Sebaj, itt van a közelben egy település, tutira találok lootban, úgy is lett. Kifúrkászom a szükséges anyagok majd felét, ekkor az egyik kavics szkennelés ellenére sem mutatja, hogy áll a hevítés... pofámba robban, go to orison. Na mondom, még jó, hogy viszonylag már ismerem a bolygók városait pár perc alatt a hajómba vagyok. Direkt másikat kértem le, mert amelyikkel kint voltam már a rakterében volt a szükséges cuccok egy része. Meg is lett minden, még a saját hullámat is ki tudtam rabolni. Erre most 100-as beléptetési lista fogadott, sejtettem, hogy nem lesz ok a dolog, nyertem egy 64004-et én is...Végülis a 30 ezres RMC panelcunamit akartam megmutatni.1.5 évalatt most találtam ilyen nagyot

Viszont boldogság van.Vettem Levsky-n egy Hermészt meg egy normális páncélt
-
GeneraL_XTX
veterán
Délelőtt ugyan bejutottam elsőre, de engem is elszórakoztatott. Gondoltam kipróbálom újra a kézi bányászatot, fel is vettem az első küldetést. Előrelátóan volt nálam multitool és a hozzávaló bányász kiegészítő. A helyszínre érve véletlen leraktam a toolt a földre, hát felvenni már nem tudtam. Sebaj, itt van a közelben egy település, tutira találok lootban, úgy is lett. Kifúrkászom a szükséges anyagok majd felét, ekkor az egyik kavics szkennelés ellenére sem mutatja, hogy áll a hevítés... pofámba robban, go to orison. Na mondom, még jó, hogy viszonylag már ismerem a bolygók városait pár perc alatt a hajómba vagyok. Direkt másikat kértem le, mert amelyikkel kint voltam már a rakterében volt a szükséges cuccok egy része. Meg is lett minden, még a saját hullámat is ki tudtam rabolni. Erre most 100-as beléptetési lista fogadott, sejtettem, hogy nem lesz ok a dolog, nyertem egy 64004-et én is...hát nem tudom mit művelnek a "fejlesztők" de 4.8 óta egy kabaré.....arra persze volt eszük hogy 5k dollárért árulják az Odint.....kibaxottul felháborító. Amatőr banda.
-
miqlas
őstag
Délelőtt ugyan bejutottam elsőre, de engem is elszórakoztatott. Gondoltam kipróbálom újra a kézi bányászatot, fel is vettem az első küldetést. Előrelátóan volt nálam multitool és a hozzávaló bányász kiegészítő. A helyszínre érve véletlen leraktam a toolt a földre, hát felvenni már nem tudtam. Sebaj, itt van a közelben egy település, tutira találok lootban, úgy is lett. Kifúrkászom a szükséges anyagok majd felét, ekkor az egyik kavics szkennelés ellenére sem mutatja, hogy áll a hevítés... pofámba robban, go to orison. Na mondom, még jó, hogy viszonylag már ismerem a bolygók városait pár perc alatt a hajómba vagyok. Direkt másikat kértem le, mert amelyikkel kint voltam már a rakterében volt a szükséges cuccok egy része. Meg is lett minden, még a saját hullámat is ki tudtam rabolni. Erre most 100-as beléptetési lista fogadott, sejtettem, hogy nem lesz ok a dolog, nyertem egy 64004-et én is...Üdv a klubban!
-
mrzed
senior tag
Délelőtt ugyan bejutottam elsőre, de engem is elszórakoztatott. Gondoltam kipróbálom újra a kézi bányászatot, fel is vettem az első küldetést. Előrelátóan volt nálam multitool és a hozzávaló bányász kiegészítő. A helyszínre érve véletlen leraktam a toolt a földre, hát felvenni már nem tudtam. Sebaj, itt van a közelben egy település, tutira találok lootban, úgy is lett. Kifúrkászom a szükséges anyagok majd felét, ekkor az egyik kavics szkennelés ellenére sem mutatja, hogy áll a hevítés... pofámba robban, go to orison. Na mondom, még jó, hogy viszonylag már ismerem a bolygók városait pár perc alatt a hajómba vagyok. Direkt másikat kértem le, mert amelyikkel kint voltam már a rakterében volt a szükséges cuccok egy része. Meg is lett minden, még a saját hullámat is ki tudtam rabolni. Erre most 100-as beléptetési lista fogadott, sejtettem, hogy nem lesz ok a dolog, nyertem egy 64004-et én is... -
miqlas
őstag
Ez mind meg volt reggel, aztán jött a:
64010
64004
64012
... persze ezek közé beszúrtam egy-egy character repair-t
Most már sikerült belépnem, de jelenleg még egy olyan egyszerû quest sem mûködik, mint a Combat Gauntlet ... -
mrzed
senior tag
-
miqlas
őstag
Hát nem ma fogunk belépni...
2040 UTC - Thanks to the heroic efforts of the QA Team validating the freshly deployed environment, we have identified a new server crash. The Team is actively working to resolve this issue before allowing players back into the Live Environment.
... nekem most sem sikerült - persze a szerverek már elérhetõk - de kaptam egy 64010-et!
-
m0h0senator
őstag
Rádobtak erre még 3 órát.
1745 UTC - Team has identified additional infrastructure updates to apply, extending maintenance by 3 hours.
Hát nem ma fogunk belépni...
2040 UTC - Thanks to the heroic efforts of the QA Team validating the freshly deployed environment, we have identified a new server crash. The Team is actively working to resolve this issue before allowing players back into the Live Environment.
-
m0h0senator
őstag
Ma 14:00-től leállás előreláthatólag 6 órán keresztül.
[link]Rádobtak erre még 3 órát.
1745 UTC - Team has identified additional infrastructure updates to apply, extending maintenance by 3 hours.
-
m0h0senator
őstag
Ma 14:00-től leállás előreláthatólag 6 órán keresztül.
[link] -
Szőrös
veterán
Jól van már Mr.Chad, nagyon szép az a ladik, tudjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
56368 - 56301
56368 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG QNED TV - 50"
- ELADÓ: ASUS TUF GAMING B550-PLUS felsőkategóriás AM4 alaplap (+gari/számlás)
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer számítógép / i5-7500 / GTX 1660 6GB / 16GB RAM
- X1 Yoga Gen6 14" 4K+ IPS érintő i7-1165G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 16e 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Asus TUF A15 FA506 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 3 év gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Air 13 M2 2022 16GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Vagy esetleg helyben is lehet claimet kérni? Elvileg ki kellene tolni valahogy a hangárból ahhoz, nem?
Bevallom utána se néztem, annyira szürreálisnak tűnik, gondolom vmi vicc, vagy meme.

Drenadar