Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Nyitva van valamelyik telekom üzlet vagy t-pont a westendbe vasárnap?
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz enginev3.0 #60077 üzenetére
Köszi
Akkor csak hétfőn tudom megvenni a 4g modemet mert előbb próbáltam megrendelni a weboldalon de nem sikerült.
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Van nekem egy Huawei E3131-es modemem egy net&roll M előfizetésem és az lenne a kérdés ha veszek egy 4g modemet hozzá akkor a sim kártyát is ki kell cseréltetnem 4g-re?
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Ma próbáltam venni domino net&roll kártyát 4g modemmel de mondták bent a westend t-pont-ban hogy országos készlet hiány van és nem tudja mikor fognak kapni.
-
taki01
őstag
válasz Balázs1621 #61487 üzenetére
Hogyha van lehetőséged akkor Cordonba [link] vidd mert úgy gyorsabban kész lesz és előbb kapod vissza a mobilod.
-
taki01
őstag
Sziasztok!
Meglehet oldani hogy a mobilnettem ip címe ne privát legyen?
-
taki01
őstag
Sziasztok!
Megtudnám venni a ps4-et aranykártyás mobilelőfizetéssel?
-
taki01
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy amikor hívok akkor először egy pár másod perc múlva kicsöngés nélkül szétkapcsol. A másodszor hívom ugyanazt akkor már kicsöng de nem mindig valamikor csak a harmadik hívásra.
Valakinek valami ötlete? Jelenleg Next M díjcsomagban vagyok. Ez nem mobil hiba mert anyumnak a Nokia Lumia 735-nél is előfordul ez, meg nálam is a Sony Z3 Compactomon is.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Kismaros (Börzsönyliget)
Alapból nincs 3g csak 4g és 2g. Most csak 2g van de azon se jön net. Telefonálni már lehet.
-
taki01
őstag
Másnál működik a mobilnet mert Vácon nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Olyat lehet hogy a Net&Roll M előfizetésem adatkeretét megosztom a Next M előfizetésemmel?
-
taki01
őstag
Sziasztok, Összetörtem a Sony Z3 Compact mobilom előlapi üveget. Van rá biztosításom a legmagasabb. Mennyi idő amíg biztosító megcsináltatja a telefonom?
-
taki01
őstag
Nem lehet belépni telekom appal.
-
taki01
őstag
Most írták a facebookon hogy országos mobilnet kiesés van.
-
taki01
őstag
Nem tudok telefonálni másnál is jelentkezik a hiba? Kiírja hogy feltételes átírányítás aktív és utan magától lerakja.
-
taki01
őstag
válasz szabogabor10 #85575 üzenetére
Kb addig tudtam még be nem ért a vonat Vácra és ismét semmi.
-
taki01
őstag
válasz enginev3.0 #85576 üzenetére
T-nek is kell lépni mivel digi a vezetékes ügyfeleket szipkáza, telenor meg a mobil előfizetőit fogja elszipkázni.
Jelenleg van egy 20GB NetRoll M és Next M előfizum és így fizetek 18000 Ft-ot platnia kedvezménnyel. Ha az új portfólióból nézem akkor ez az ár 25000 Ft-ra fog emelkedni ha szerződést hosszabítok és így már jobban megéri a telenoros ajánlat.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Ha Magyarországról indítok hívást az EU-ba azt romingként kezelik?
Nekem Mobil XL díjcsomagom van így elvileg ha kint vagyok pl Németországba akkor a német számokat is úgyanúgy ingyen hívom mint ha itthon lennék?[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Amúgy szerintem vicces az hogy csak Magyarországról nem lehet ingyen hívni az Uniót Mobil XL-el. Ha meg átsétálok a másik országba ami Uniós akkor meg ingyen hívom az egész Uniót. -
taki01
őstag
válasz szabogabor10 #88841 üzenetére
Ha jól tudom android alatt csak akkor jelenik meg VoLTE menüpont ha a telefon érzékeli, hogy elérhető. Nekem egy Sony Xperia XZ-m van, elvileg ezis támogatja, de még nincs ott a menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Ha a mobilnetemet (30GB-os csomag) szeretném használni külföldön akkor ott a két hónap átlagát tudom csak leforgalmazni?
-
taki01
őstag
válasz dragon1993 #89710 üzenetére
Nem értem őket mért nem olyan csomagot csináltak mint a Telenor, mert úgy talán tudtak volna versenyezni velük. A Vodával együtt szánalmasak ezek a díjcsomagok.
-
taki01
őstag
Sziasztok, szeretnék egy HP omen 15 +dlink 4g modemet venni de vagy nincs készleten vagy összeomlik az oldal amikor szeretném rendelni. Ez teljesen gáz.
Ha van itt aki telekom mobil részlegén dolgozik az megtudja mondani hogy ebből a gépből mennyit rendelnek mert a múltkor amikor volt akkor kb 3 órával később egy darab se volt amikor megszeretem volna rendelni. -
taki01
őstag
válasz #08205312 #91424 üzenetére
Csak kicsit vissza kellett volna olvasni mert erről már eset szó. Júniusban vettem és független az eszköz.
-
taki01
őstag
Sziasztok, most olvas itt a fórumot felbuzdulva be is kapcsoltattam a VoLTE-t. Bár most ha jól olvasom nem elérhető. Az lenne a kérdés hogy a Sony Xperia XZ-mel működni fog, elvileg támogatja a VoLTE-t de Telekom támogatási listájában nincs benne.
-
taki01
őstag
válasz szalai112 #97976 üzenetére
Az Otthoni Internet 4G szolgáltatáshoz az egyéb mobilinternet díjcsomagokhoz képest alacsonyabb hálózati prioritás tartozik. A hálózati túlterheltség függvényében a mobilinternet díjcsomagok nagyobb le és feltöltési sebességgel tudnak adatot forgalmazni, mint az Otthoni Internet 4G szolgáltatás.
Gondolom majd így fogják stabilan tartani a hálózatukat a torrent ellen.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Valaki tud valamit hogy mi van a hálózattal? Kismaroson egyáltalán nincs 4G.
-
taki01
őstag
Sziasztok, ma megyek Boszniába és az bele tartozik az eu-s zónába?
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Kapom folyton az smsket, hogy elérhető a készülékemen a 4G hang. Egy Sony Xperia XZ-m van de ugyanúgy 2G meg 3G-n mennek ki a hívások.Kedves Ügyfelünk! Már az Ön telefonján is elérhető új 4G hang szolgáltatásunk, mellyel a jövőben gyorsabb hívásfelépüléssel, HD hangminőségben telefonálhat és akár hívás közben is használhatja a 4G mobil internet szolgáltatást. Az aktiváláshoz kérjük, indítsa újra mobiltelefonját. További részletek: www.telekom.hu/4g-hang Üdvözlettel: Telekom
Nem értem akkor most mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen