- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Elérhető és telepíthető az iOS 18.2
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Egy éve vásároltam egy laptopot 2év részletre.Van olyan lehetőség,hogy a fenn maradó részletet egyben kifizessem?
Honlapukon nem nagyon találtam semmi erre utaló lehetőséget. -
Genova1983
tag
Nézem az új Move csomagokat a Telekom honlapján.Mindegyik csomaghoz csak az van írva,hogy:
Havi díj,e-Packkel.
De mennyi a havi díj e-Pack nélkül?Pl. Move XS-nél. -
Genova1983
tag
Ez valami új díjcsomag?Vagy csak elkerülte a figyelmem eddig...
[link]Mozaik XS-t váltanám erre.
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Vettem egy Domino-s telefont,Domino 5 csomaggal,ami uye nem tartalmaz netet.Webshop-ban rendeltem,így elvileg jár 200mb adat ajándékba.Kell ehez valamit külön aktiválni?Nem szeretném,ha az egyenlegemből vonogatná le a pénzt. -
Genova1983
tag
válasz ForRedGlory #46943 üzenetére
Aktiválni kellett 1430-on keresztül.Háromszor kellett telefonálnom mire elintézték.
Egyik Hölgy segítség címszó alatt simán le rakta a telefont...
Szóval aktiválni kell a 200mb-ot és a 2000Ft lebeszélhetőséget is.Mindkettőről sms-ben értesítenek utána. -
Genova1983
tag
Sziasztok!
Van egy mobilnet előfizetésem (Net n' Roll M,6990Ft/hó) lejárt hűséggel.Szeretném meghosszabbítani,de vennék hozzá készüléket is.
Arra lennék kiváncsi,hogy ez telefon is lehet vagy csak tablet és laptop? -
Genova1983
tag
Üdv Mindenkinek! Adott egy Net&Roll M előfizetés, aminek március 1.-én jár le a hűsége. Mikortól kezdeményezhetem a felmondását? Csak elseje után?Vagy előbb is bemehetek már jelezni, hogy március 1 után már nem tartanék igényt az előfizetésre?
-
Genova1983
tag
válasz norberto_th #80469 üzenetére
Köszönöm. Akkor csak elseje után megyek kezdeményezni a felbontást. Hosszú idő után úgy döntöttem átmegyek a telenorhoz, a hipernet home most lényegesen jobb ajánlat szerintem.
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Nem igazán egyértelmű nekem,hogy akkor a korlátlan böngészés tematikus csomag marad-e vagy sem?
Én Move XS + korlátlan böngészés csomagot használok és nem igazán látok alternatívát erre,ha esetleg megszüntetnék. -
Genova1983
tag
válasz Bferibörs #83218 üzenetére
Nekem 6 évig volt mobilnet előfizetésem a Telekomnál.Net n' Roll M,20GB 6990Ft,később bekapcsoltam hozzá a korlátlan böngészés opciót még 1800Ft-ért kb.
Ehez képest most a Telenornál a Home Net M-ért fizetek 4200Ft-ot havonta,(a 20%-on felül kaptam még 500Ft havidíj kedvezményt,mert telefonon kerestek meg az ajánlatukkal) amiért kapok 50GB adatot,alapból korlátlan böngészéssel.Plusz a vásárlási keretből tettem hozzá 100GB éjszakai adatot és egy 30 csatornás alap tv csomagot.
Sebességgel és a szolgáltatások minőségével egyenlőre nincs problémám,úgyhogy nem bánom a váltást. -
Genova1983
tag
Tudom telefont csak listaáron szoktatok ide betenni,de azért lehet,hogy érdemes ezt is megnézni:
A legkisebb előfizetéssel 138.160Ft (nagyobb kombinációban gondolom még olcsóbb).Annak lehet jó aki esetleg hűséget hosszabbítana,vagy kamatmentes részletre szeretne venni.Én Domino csomagot váltanék előfizetésre,így még 11.000Ft lejön belőle.
Bocs,best-buy topicba akartam írni,ha itt nem maradhat töröljétek.
[ Szerkesztve ]
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Készülék vásárlásnál befizetett előleget hanyadik hónaptól kezdik el beszámítani a havidíjba?Rögtön az első számlánál vagy el kell telnie pár hónapnak? -
Genova1983
tag
válasz Soulfly842 #102188 üzenetére
Igen azt olvastam,hogy törlesztőbe nem számolják bele.Domino csomagomat váltanám át havidíjasra és a kinézett telefonra kérnének 29e Ft előleget,de akkor ez így korrekt,ha egyből elkezdik jóváírni.Telenornál úgy tudom nem így van.
-
Genova1983
tag
Lehet még valahogy készletértesítőt beállítani? Galaxy A7-re akartam kérni, hogy értesítsen, ha, lesz készleten, de nem láttam sehol a lehetőséget.
-
Genova1983
tag
válasz Lackooo84 #116265 üzenetére
20 éve,mikor az első telefonomat vettem Dominoval az eladó kirakta a pultra elém az összes kártyát ami készleten volt és abból választhattam.Olyan jó számot sikerült találnom,hogy azóta sincs szívem elengedni.
Amúgy Tesco-ban,Auchan-ban érdemes átnézni a kiakasztott pre-paid kártyákat.Néha nagyon jó tel.számokra lehet rátalálni.
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Normális vezetékes internet hiányában egy mobil s + korlátlan gigaerős net csomagot használok, amit egy régebbi mobilon keresztül osztok meg. Gond nélkül működik, de kényelmesebb megoldásként gondolkozok egy 4g-s asztali routeren. Ez megengedett, vagy figyeli a Telekom, hogy a SIM kártya milyen eszközben van?
Köszönöm -
Genova1983
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem Android 12-re a telefonom (Nokia X10) és azóta nem indul el a Telekom alkalmazás.Törlés-újratelepítés sem segített.
Tapasztalt még valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- E-book olvasók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus TUF Z790-Plus Wifi + Intel Core i7 13700K + 32GB Kingston DDR5 (Garancia, külön is eladó)
- Használt Redmi Note 11 Pro (128gigás modell) telefon eladó
- iPhone 14 PLUS 256GB-os készülék vadonat új állapotban!
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- Eladó Intel Core i7-11700KF processzor Kiváló teljesítmény, gamer PC-be ideális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest