- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adyz.
aktív tag
Sziasztok.
Történt egy véletlen káreset (kóla folyt a telefonomba, modell lényegtelen szerintem), van készülékbiztosításom (extra csomag). Valami kötelességem van ilyen esetben, vagy csak bemegyek egy üzletbe, elmondom mi történt, kifizetem az önrészt és kapok egy új telefont?
BÚÉK
-
SUPREME7
őstag
válasz
tigomigocika #79046 üzenetére
Upsz, elnéztemBár ha a TV GO-ban nincs benne, akkor nincs más választás, mint a Telenor MYTV.
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Telekom előfizetésem van.
Sajnos a spíler tv-t nem tudom nézni(premeire league meccseket szeretnék nézni) , mivel a Digi nem vette meg a jogokat.
Tudnátok valamilyen alternatívát ajánlani , hogy orvosolni tudjam ezt a problémám?
Nem szeretnék telekomos tv-t itthon mivel a Digit prefarálom.
Platform ios.....Válaszokat előre is köszönöm!
-
Zoty4
őstag
Hol tudom megnezni a webfeluleten mikor jar le a husegidom?
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona #79039 üzenetére
Net Áfa 27-ről 18% lett. Csirke-tojás-tej termék meg 5%.
-
Zoty4
őstag
válasz
Sterilzona #79039 üzenetére
Minden dijcsomag olcsobb lett, meg a next s csomagok is
-
Sterilzona
senior tag
válasz
ANDROID??? #79033 üzenetére
Tökmindegy. Persze.
Nem panaszkodásként írtam. -
St3ven
addikt
Látom semmi lényeges nem változik február 1-től az ÁSZF-ben. Ez akkor azt is jelenti, hogy marad a Domino Most opció díja 0Ft/hó?
-
StLui
veterán
válasz
Sterilzona #79032 üzenetére
Pedig napi szinten emlegetik tévében, rádióban, netes hírekben
-
válasz
Sterilzona #79032 üzenetére
Áfa.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Sterilzona #79030 üzenetére
Tök mindegy mitől. Baj? Tegyél panaszt
-
Vangelis
félisten
válasz
Sterilzona #79030 üzenetére
Áfa?
-
Sterilzona
senior tag
hoppáré!
Mitől mentek lejjebb az árak ?
Most én speciel a netplusz adat kiegészítőket nézem.buék!
-
Telekom vonalon én csak annyit kívánok 2017-re, hogy ne legyenek olyan leállások, amik 2016-ban előfordultak.
-
Zeki
nagyúr
Olcsobb netet az uj evben!
-
Ateszpapa
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinet!
-
Keem1
veterán
Az normális, hogy a dec. 19-én lejáró, ám a Díjneten dec. 16-án kifizetett számlát a Telekom rendszere lejárt számlának titulálja?
A UPC kb. 2 munkanapon belül visszaigazolja a fizetés tényét, ami a Díjnetben is látszik, plusz az ő rendszerükben is rendezett. A Telekom ezt miért nem tudja? Pláne 15 (!!!) nap alatt, amiből "csak" 9 volt munkanap.
Remélem, nem fognak valami felszólítót, késedelmi kamatot, stb. rám vágni, mert időben fizettem, csak elb@lf@szkodják... -
Frankné
újonc
válasz
br4adam #79020 üzenetére
Tegnap óta kért cserét?
Na meg tudtam hívni is a számot még tegnap. Ugyan nem vettem fel a telefont, de a híváslistában benne van hogy melyik számról van nem fogadott hívásom.
És azért is tuti, hogy jó volt a szám, mert a névjegyzékből választottam ki, hogy kit hívok fel, mindegyik esetben. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #78993 üzenetére
Köszi, hogy vissza jöttél, hiányoztál!
Nem felejtem mikor segítettél tavaly az akció kamerában. -
Frankné
újonc
Tegnap jártam ügyfélszolgálaton.
Volt egy régi kártyás telefonom, kérdezem, hogy a számot fel lehet-e éleszteni.
Azt mondták, hogy nem. De meg is kérdezték, hogy mi a szám. Megmondtam. Megnézték, azt mondták, hogy ez még aktív. Mondom, akkor próbáljuk ki. Felhívom, jelzi a készülék, hogy van nem fogadott hívás, de nem csöng. Azt mondták, biztos hibás a készülék. Mondom, itt az új készülék, tegyük át a kártyát. Igen ám, de a SIM kártya mérete nem volt jó. Kaptam új kártyát ugyanezzel a számmal. Betettük, felhívtam, kicsengett.
Feltöltöttem rá 3500 Ft-ot. Megyek haza, háromszor is csengett az úton, Felvettem, valaki idegent kerestek.
Gondoltam, téves, semmi gond. Ma próbálok telefonálni, nem működik, kiírja a készülék, hogy csak segélyhívásra használható. Hívom a számot, nálam nem cseng, de valaki idegen felveszi. ....Hívtam a 1430-at elmondtam, hogy mi van. Nem értik, ez hogy lehet. Bediktáltam a kártya vonalkódját is. A rendszerükben ez nem is létezik.... Viszont ez a szám tényleg más nevén van
Na most mit csináljak? Buktam a feltöltést, meg mindent? De hiszem az SMS is megvan, hogy feltöltöttem azt a pénzt. Akkor azt hogyan kaphattam meg azt az SMS-t?
Mert ugye mondhatják, hogy bárkinek feltölthetek, ez nem bizonyít semmit. De kaptam SMS-t is, hogy rendben van a dolog!!!!Ja és blokkot, számlát, semmit nem kaptam... de az SMS megvan, és a hívásinfó is, hogy tegnap még működött minden. Corvin Plaza ügyfélszolgálaton történt.
-
bernel
tag
Ez kicsiben lehet, hogy megy, de ha sokan kezdik ezt csinálni, akkor fel fognak figyelni rá, és csak egy patch kérdése, hogy technikai nettel ne menjen a maraton.
Oda kellene eljutni, hogy hivatalosan vehessek 1GB netet, minden más feltétel nélkül, és addig használhassam, olyan ütemben, ahogy akarom, amíg el nem fogy. Mint a Dominós telefonálásnál.
Talán ha a Digi elindítja a saját szolgáltatását, akkor remélhetőleg felkavarja majd kicsit a piacot.
-
K1nG HuNp
őstag
Kaptam egy új simkártyát a fatertől. Az "előfizetői szerződés üzleti előfizető részére" a kezemben van. A tmobile oldalán szeretném hozzácsapni ezt az előfizut a fiókomhoz, viszont se felhasználónevet se jelszót nem tudok. Kihez forduljak első körben?
-
bernel
tag
-
válasz
Soulfly842 #78993 üzenetére
Örülök, hogy újra itt vagy!
-
kovacss72
aktív tag
válasz
xy2003 #79001 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Van 1 SIM -em, amit már évekkel ezelőtt vásároltam készülékkel együtt kéz alól. A Telekom fiókban az én adataimmal lett beregisztrálva, de előfizetőként egy .... Mobile kft. nevét mutatja.
Azonosításra felszólítást nem kaptam.
4-5e Ft -ot nem szeretnék költeni az átíratásra, valamint lehet az a cég már rég meg is szűnt. -
xy2003
tag
Sziasztok.
Dominosként mit (és meddig)kell tennem az azonosításhoz,vagy egyáltalán már életbe lépett a szigorítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest