Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
Hirdetés
-
Premier előzetest kapott a Metal Hellsinger VR kiadása
gp A démonírtás mostantól még intenzívebb a VR változatoknak hála.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
ma A nagy bemutató elmaradt, viszont háztartási eszközökre is ellátogat a One UI.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz Mateosz #77197 üzenetére
Szia!
Nyáron én is ugyanígy jártam. Hosszas levelezés a Telekommal, váltig állították, hogy én aktiváltam a kártyát egy hívással (konkrétan nem tudták megnevezni mi volt az) rögtön a vásárlás után. Ebben csak az volt a furcsa, hogy a kártyát közel 2 év után én törtem ki a helyéről, valamint az állítólagos "aktiváló hívás" idején az még nem is volt a birtokomban!
Tehát tapasztalat, hogy a domino SIM -eket (előfizetés mellé előre regisztráltakat) már aktiváltan küldik ki, hiába van rajta, hogy 2 évig aktiválható. Így 1 év után, mivel a kártya kibontva sem lett, nem hogy feltöltve, a szám érvénytelenné vált.
Ezt sosem ismerték el (mármint az előre aktiválást), de végül felkínáltak díjmentesen 1 SIM -et, amit elfogadtam, mert nem volt kedvem a további szélmalomharchoz.[ Szerkesztve ]
-
kovacss72
aktív tag
válasz xy2003 #79001 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Van 1 SIM -em, amit már évekkel ezelőtt vásároltam készülékkel együtt kéz alól. A Telekom fiókban az én adataimmal lett beregisztrálva, de előfizetőként egy .... Mobile kft. nevét mutatja.
Azonosításra felszólítást nem kaptam.
4-5e Ft -ot nem szeretnék költeni az átíratásra, valamint lehet az a cég már rég meg is szűnt. -
-
kovacss72
aktív tag
Havidíjas előfizetésen nem sikerült lemondani a netet. 1430 -ra -NETPLUSZL 'jelszó' elküldése után a szolgáltatás kikapcsolása nem sikerült válaszüzenetet kaptam. Valakinek valami ötlete esetleg?
-
kovacss72
aktív tag
1-2 éve én is ugyanígy jártam. Bontatlan! kártyára váltig állította a Telekom, hogy én aktiváltam. Hosszas levelezés után ügyfél megtartó gesztusként küldtek 1 ajándék SIM-et, mert a hibájukat akkor sem ismerték el. Azóta már helyesen eleve úgy hirdetik, hogy aktiváltan küldik, így az 1 év rendelkezésre álló idő a rendeléstől indul.
-
kovacss72
aktív tag
Jelenleg is létezik még ügyfél megtartó ajánlat, ha felmondom 8 éves szerződésemet? 2 éve ugyanis visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam, 1000 Ft havidíj kedvezményt és rendkívül jó készülék árat. Most viszont inkább korlátlan netre lenne szükségem, amit a kékek jobb áron adnak.
-
kovacss72
aktív tag
válasz zsoltzsolt #105906 üzenetére
Dual, a Telekomnál és függetlenül. Egyes szolgáltatóknál nem az.
[ Szerkesztve ]
-
kovacss72
aktív tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy otthoni TV+Internet+telefon előfizetés mellé kért mobil előfizetés esetén rendben van-e az, ha a Telekom -fiókban új MT ügyfélazonositóval és teljes áron látom a szolgáltatást (néhány órával a szerződéskötés után). A feltöltött dokumentumokban sincs nyoma havidij kedvezménynek. Várjak néhány napot vagy menjek be reklamálni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen