Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Én is voltam így, kb 1 hónap volt, de semmi kötelezettségem nem volt.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Jelenleg benne vagyok egy céges flottában, ami telekomról telenorra vált, ilyenkor ha van hűségem akkor az automatikusan megszűnik?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Vettem pár hete 2 készüléket és mindkettő mellé kértem domino kártyát, na most tegnap beleraktam egy készülékbe őket (mindkettőt kipróbáltam), egyet hívtam hogy aktiválódjon, jelzi is a mobilnetet, viszont semmi nem jön be. APN jól van beállítva (internet és az internet.telekommal is próbáltam) mégsincs net. Próbáltam több készülékkel és mifivel is. Mi lehet velük?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Magentán kívül lehet az embernek korlátlan mobiltvje? Más szolgáltató is érdekel.
-
PainKiller13
őstag
Egy Domino kupont nem tudna valaki küldeni priviben?

-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Hívásátirányítás hogy működik? Bekapcsolom telefonon és akkor ha hívnak akkor a telefonomról ~50ftot levon percenként?
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Kiszállítják, én ma vettem át 126960-ért. Múlthéten is ennyi volt és volt minden színben.
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Mennyiért rendelted?
-
PainKiller13
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
Miért ne működne? Sima ügy. 15k-t sehol nem ér. Reális ára 3ezer ft lenne.
-
PainKiller13
őstag
Vettem egy TV-t a telekomtól, amit csak előfizu nélkül lehetett venni mivel kifutó darab, erre ráterhelték az előfizura és 2 évvel meghosszabbodott a hűség.. Viccesek. Honalpon írtam nekik erre semmi válasz hetek óta, tegnap felhívtam, aztmondta az ügyintéző hogy szerinte jogtalan de meg kell kérdeznie a vezetést, aztán majd hív...
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Vettem az előfizumhoz részletre egy S7-et (pickpackpontra kértem), viszont nincs hozzá garancialevél, úgy tudom azt adnia kellene a szolgáltatónak hozzá nem?
-
PainKiller13
őstag
Én most rendeltem a havi 2200 forintos flottámra 150k-ért 24 havi kamatmentes részletre s7-et, remélem minden rendben lesz vele. Pickpackpontra mennyi idő mire kihozzák?
-
PainKiller13
őstag
BF-ről tudni már valamit? (telekomosról)
-
PainKiller13
őstag
Telekom tartozék kupon nincs most valamiféle?
-
PainKiller13
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Becsült inkább, hétfőn nemnagyon szállítanak ezek a pick packosok meg webox se.
-
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Magentához van egy netmánia xxl szimem, ezen is korlátlan lett a net?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a telekom oldalán a HTC One A9 telekom függően vagy függetlenül érkezik ha megrendelem?
-
PainKiller13
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Van csak másik szolgáltatónál

-
PainKiller13
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én is csodálkozom rajta, én Telekomos vagyok, de osztálytársammal épp hétvégén tárgyaltuk a fősulin hogy neki itt fejér megyében sehol sincs 4G és a 3G is borzalom. Egyébként Oneplus One-ja van, ami tudtommal tudja a 4G-t. Battán a finomítóban pedig simán megy neki a 4G elég jó tempóval.
-
PainKiller13
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szilveszter napján ugyanez volt... le is töltöttem 20gb-ot mobilnetről aznap.
-
PainKiller13
őstag
Van most valami common kupon?
2 db 4990-es terméket vennék, esetleg 3-at, ha van valakinek valami olcsósító akkor megegyezhetnénk

-
PainKiller13
őstag
Jár még most is kupon, ha készüléket veszek?
Vezetékest akarok venni (50ezres Pana-t)
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy falun lakunk, ahol egy darabig semmi gond nem volt a hálózattal, de mostanában ha a nappaliban vagyunk (fél éve kb) akkor 10ből 6-8x nem lehet elérni a telefonjainkat, mi tudunk hívni, de már nem ér el minket.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt javasolják hogy állítsuk fix GSM-re a telefonokat, mert itt 2G hálózat van a rendszerük szerint (telefon is 4G-t mutat meg a mobilstick is 10 megával tölt le mikor néhanapján használjuk), viszont akkor mi értelme van a 250ezres telefonnak ha nem használom mobilnetnél a 4G-t? Egyébként a mobilnetek csak akkor vannak bekapcsolva ha használjuk, egyébként nincs.
Ügyfélszolgálat felajánlotta, hogy ingyen felszerelnek egy 2G antennát, ami jóval erősebben veszi a jeleket mint a telefon.
Ezzel ki lennék segítve akkor is ha nem állítom fix GSM-re a telefont?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy régebben jött sms arról hogy nem ér el valaki (pl térerő miatt) most meg egyáltalán nem jön.
Előfizus vagyok, anyámnak ugyanez a flotta van, neki jön sms (S4 mini) nekem meg nem (S6 edge+).
-
PainKiller13
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Fiberpowert

-
PainKiller13
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Aki előrendelt az kap. Az hogy milyet az jó kérdés

-
PainKiller13
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ez semmi.
Nov 30.-án rendeltünk magentát, azt ígérték legkésőbb karácsonyra meglesz. Tegnap beszéltem a szerelőkkel akik építik, aztmondták valami jelerősítő vagy alakító (annyira nem értek hozzá) elfogyott és csak január 2.-3. hetében várható hogy megérkezik.
Könyörgöm 4 településen csinálják itt egyszerre mellettünk, mi a francért nem rendeltek többet..
Egyébként apámnak a tabletet (amit ajándékba adnak a magentához) szánta anyám karácsonyra, szóval gondolhatjátok mennyi a dühös ember a falvakban.
Persze internetünk is csak mobilnet van, amit adtak a magentához, ehhez rendeltem korlátlan böngészést, szóval így használható, de böngészéses meg emailen kívül mást ne várj.
-
PainKiller13
őstag
-
PainKiller13
őstag
Egyik ismerősöm írt a telekomnak, azt válaszolták, hogy nem tudni előre, hogy mikor lesz használt vásár, viszont ameddig minden rendelést ki nem szállítottak, addig nem indul új.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Van olyan aki rendelt használt készüléket, nem volt a nevében hogy független a készülék és mégis az?
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Akkor csak a szimmetria miatt lehet mindkét oldalt lyuk...
Köszi szépen. Igen egyre sikerült (csak
) -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
P8-at vett valaki? Illetve ha van valakinek akkor nézze már meg, hogy az alján mindkét hangszóró nyílásból jön e hang. Sajnos az enyémnél csak az egyikből. Szeretném tudni, hogy ez hibás e vagy gyárilag ilyen.
-
PainKiller13
őstag
Tartozékkupon még mindig nincs?
Beatsre jól jönne 10-20%
Persze karácsonyig még van 1 hetem megrendelni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze lehet hogy csak 1 hónapig ingyenes, vagy alapból csak ilyen 1 hónap ajándék próba.