- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Köszi! Szóval akkor csak szoftveres hiányossága van a dolognak, jó tudni.
-
vacs
veterán
válasz
bunnyhu #10664 üzenetére
Tud, hiszen a szükséges érzékelők benne vannak, csak alkalmazás nincs hozzá gyárilag!
De erre van a Play Store, én a Caynax Trackert használom, tökéletes. -
bunnyhu
senior tag
csak úgy eszembe jutott, hogy a telefonunk nem tud olyant mint sok másik pl samu, hogy lépésszámot mér a háttérben?
-
Petyal
tag
válasz
Hieronymus #10662 üzenetére
... És tényleg, a megosztásra nyomva ott a jelszó! Nagyon köszi!
-
-
vacs
veterán
válasz
Petyal #10657 üzenetére
Én sem találtam ilyen beállítást.
A telefon beállítások, rendszer, beállítások visszaállítása menün belül van egy Bluetooth és Wifi visszaállítása lehetőség, ezt csináld meg, ettől jó eséllyel helyrejön, de hogy pontosan mit töröl azt nem tudom, szóval csak saját felelősségre!
-
Petyal
tag
Sziasztok! Van egy gondom, légyszi segítsetek.
Néhány hónappal ezelőtt az egyik frissítés után a rendszer felajánlott egy wifi-vel kapcsolatos új beállítást, amit elfogadtam. Valami olyasmi volt, higy zaroláskor bontja a Wifi kapcsolatot, vagy valami ilyesmi, sajnos nem emlékszem rá. A gondom, hogy azóta random leszakad a hálózatról.
Egyszerűen sehol nem találom a beállítást.
Van rá valami tippetek? Sima P7.
A hálózat biztos hogy oké, senki másnak semmi panasza nincsen. -
K82
őstag
Bármelyik Pixel, általában a legfrissebb széria a "legjobb".
A fő hátlapi és előlapi kamerában nincs különbség a sima 7 és a Pro között.
Amivel több a Pro: van zoom lencse és az ultrawide szélesebb (126 vs. 114°) ill. az uw-ben van autofókusz.
Most egy 9XL-t nyúzok, olyan eget rengető különbség nincs a korábbi Google telefonjaimhoz képest: a jellegzetes képi világ megvan, mégha a többi gyártó kezd is felzárkózni.
Nézz körül itt, túl nagy különbségeket sztem nem fogsz felfedezni a képek között. -
helgi
aktív tag
Sziasztok, ha fotó készítés lenne a lényegesebb, akkor melyik modell jöhetne szóba?
-
steewcv65
őstag
Sziasztok,
Van egy fekete pixel 7 telefonom, elhagytam zarolo gombot.Van esetleg valakinek, mert magyar oldalakon nem nagyon talalok!?
-
phoenix64
őstag
válasz
oroszLajos #10650 üzenetére
Hat eddig sosem allitottam vissza back upbol.
De akkor elv minden bejelentkezes megmarad, banki meg egyeb appban is?
-
phoenix64
őstag
válasz
oroszLajos #10648 üzenetére
Ha csinalok egy back upot elotte, akkor az minden alkalmazas jelszot/beallitast is elment? Altalaban csak factoryzni szoktam aztan mindent ujra letolteni, de most eleg sok adat meg beallitas van mar rajta.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
phoenix64 #10645 üzenetére
Nekem az első garanciális szerviz után tűnt el az ujjlenyomat olvasóm teljesen.
Gyári visszaállítás nem, viszont újra flasheltem a rendszert [Android flas tool] aztán helyre jött. -
peanar
senior tag
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Fogta magat a telom es eltunt belole az ujjlenyomat olvaso a beallitasok kozul es feloldasnal is. Mi a fene, talalkozott barki ezzel?
-
...csak gyorstöltés nem lesz.
Ez sem egyértelmű. Pontosabb a fogalmazás. Vagy nem lesz gyors töltés vagy a gyors töltés elmarad az elméleti maximumtól.
Ha a Google Pixel eszközök töltése is fontos, Akkor 2 jelzést érdemes figyelni a töltő vásárláskor.
1. A PD verzió száma, minél magasabb, annál jobb.
2. Legyen PPS kompatibilis.
A PPS más feszültség lépéseket alkalmaz, mint a PD szabvány.Az ilyen fejlettségű töltőkkel minden eszköz tölthető, optimális feszültséggel. Természetesen a rendelkezésre álló watt mennyiségéig.
Két vagy több eszköz töltése egyidőben nem lépheti át a maximális wattot. -
titusz11
csendes tag
Sziasztok Ez a Huawei töltő tölt,de hosszútávon nem okoz gondot? [link]
-
vacs
veterán
válasz
hubber19 #10626 üzenetére
Látod, látod ... kár volt rögtön a Pixelt szidni.
bbendre egyébként korrektül leírta a lényeget:
"jön a frissites és valami elomlik. Nem mindenkinek de van akinek igen sajnos" -
-
-
bbendre
őstag
válasz
hubber19 #10620 üzenetére
Most ezert nagyon utalva leszek, de ez a Pixel Experience része. Valami frissites jön és valami elomlik. Nem mindenkinek de van akinek igen sajnos. kb 1 évig nekem is ez volt a Pixel6Pro-val. Azóta a Google a mai napig nem tudja megoldani az account problémámat ami elvileg csak nálam van
-
hubber19
junior tag
válasz
Golota #10618 üzenetére
Nekem épp most jött egy SMS, hogy nem voltam elérhető a Yettel fizikai sim-es számomon : telefon itt mellettem, full térerő minden.
Most nézem és a mostani új frissítés óta a Yettel WiFi hívás nem opció : csak a Telekom e-sim kártya mellett fut a szövegWTF
Mi a franc? A mostani frissítésig kiválóan ment a Yettel WiFi is : be van kapcsolva, telefont újraindítottam.
Megőrülök ettől a Yettel "nem elérhető" SMS-től. Azt hittem megszűnt ez, most meg elszáll a WiFi is a Yettel simnél a frissítéssel ? -
MacEdm
tag
Sziasztok!
Csináltam egy factory resetet egy pixel 7 pron, bejövő hívásnál mindig bemondja, hogy ki hív.
Ezt hol tudom kikapcsolni? -
Gyuri7507
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek egy 7pro-val.
Érdeklődnék, hogy Vodafonosként vannak-e probémák hálózattal(hívások, internet), melegedés, stb.?
Köszönöm -
TaylorPro
addikt
-
bunnyhu
senior tag
És tényleg van linux a miénken is, mik vannak!
-
Quqesz
nagyúr
Lehet nekem csak most tűnt fel, de aki vodás volt és most One-os lett megjelent a vowifi (wifi hívás) lehetősége is.
-
hubber19
junior tag
válasz
peanar #10588 üzenetére
Ha nincsen nálam az óra, úgy teljesen jól működik. Teszteltem.
Szóval biztosan az óra kavar be neki: ami érdekes viszont, hogy korábban is volt okosórám ami kezelt hívást BT-n és nem kavart be ilyen szinten a fejegységnek.
Ugye jól gondolom, hogy nem lehet a P7P-n olyan szabályt megadni, hogy ha csatlakozik az autó bt fejegységéhez, akkor bontsa az órával a kapcsolatot?
Olyan mint ami most is van, hogy X wifire való csatlakozáskor néma üzemmódba áll a telefon automatikusan.
Még ezen agyalok ezt meg lehet-e oldani. Mert ez lehet megoldás. Talán.... -
bbendre
őstag
-
dropi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egérpad topik