- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
Sziasztok,
Van egy fekete pixel 7 telefonom, elhagytam zarolo gombot.Van esetleg valakinek, mert magyar oldalakon nem nagyon talalok!?
-
phoenix64
őstag
válasz
oroszLajos #10650 üzenetére
Hat eddig sosem allitottam vissza back upbol.
De akkor elv minden bejelentkezes megmarad, banki meg egyeb appban is?
-
phoenix64
őstag
válasz
oroszLajos #10648 üzenetére
Ha csinalok egy back upot elotte, akkor az minden alkalmazas jelszot/beallitast is elment? Altalaban csak factoryzni szoktam aztan mindent ujra letolteni, de most eleg sok adat meg beallitas van mar rajta.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
phoenix64 #10645 üzenetére
Nekem az első garanciális szerviz után tűnt el az ujjlenyomat olvasóm teljesen.
Gyári visszaállítás nem, viszont újra flasheltem a rendszert [Android flas tool] aztán helyre jött. -
peanar
senior tag
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Fogta magat a telom es eltunt belole az ujjlenyomat olvaso a beallitasok kozul es feloldasnal is. Mi a fene, talalkozott barki ezzel?
-
...csak gyorstöltés nem lesz.
Ez sem egyértelmű. Pontosabb a fogalmazás. Vagy nem lesz gyors töltés vagy a gyors töltés elmarad az elméleti maximumtól.
Ha a Google Pixel eszközök töltése is fontos, Akkor 2 jelzést érdemes figyelni a töltő vásárláskor.
1. A PD verzió száma, minél magasabb, annál jobb.
2. Legyen PPS kompatibilis.
A PPS más feszültség lépéseket alkalmaz, mint a PD szabvány.Az ilyen fejlettségű töltőkkel minden eszköz tölthető, optimális feszültséggel. Természetesen a rendelkezésre álló watt mennyiségéig.
Két vagy több eszköz töltése egyidőben nem lépheti át a maximális wattot. -
titusz11
csendes tag
Sziasztok Ez a Huawei töltő tölt,de hosszútávon nem okoz gondot? [link]
-
vacs
veterán
válasz
hubber19 #10626 üzenetére
Látod, látod ... kár volt rögtön a Pixelt szidni.
bbendre egyébként korrektül leírta a lényeget:
"jön a frissites és valami elomlik. Nem mindenkinek de van akinek igen sajnos" -
-
-
bbendre
őstag
válasz
hubber19 #10620 üzenetére
Most ezert nagyon utalva leszek, de ez a Pixel Experience része. Valami frissites jön és valami elomlik. Nem mindenkinek de van akinek igen sajnos. kb 1 évig nekem is ez volt a Pixel6Pro-val. Azóta a Google a mai napig nem tudja megoldani az account problémámat ami elvileg csak nálam van
-
hubber19
junior tag
válasz
Golota #10618 üzenetére
Nekem épp most jött egy SMS, hogy nem voltam elérhető a Yettel fizikai sim-es számomon : telefon itt mellettem, full térerő minden.
Most nézem és a mostani új frissítés óta a Yettel WiFi hívás nem opció : csak a Telekom e-sim kártya mellett fut a szövegWTF
Mi a franc? A mostani frissítésig kiválóan ment a Yettel WiFi is : be van kapcsolva, telefont újraindítottam.
Megőrülök ettől a Yettel "nem elérhető" SMS-től. Azt hittem megszűnt ez, most meg elszáll a WiFi is a Yettel simnél a frissítéssel ? -
MacEdm
tag
Sziasztok!
Csináltam egy factory resetet egy pixel 7 pron, bejövő hívásnál mindig bemondja, hogy ki hív.
Ezt hol tudom kikapcsolni? -
Gyuri7507
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek egy 7pro-val.
Érdeklődnék, hogy Vodafonosként vannak-e probémák hálózattal(hívások, internet), melegedés, stb.?
Köszönöm -
TaylorPro
addikt
-
bunnyhu
senior tag
És tényleg van linux a miénken is, mik vannak!
-
Quqesz
nagyúr
Lehet nekem csak most tűnt fel, de aki vodás volt és most One-os lett megjelent a vowifi (wifi hívás) lehetősége is.
-
hubber19
junior tag
válasz
peanar #10588 üzenetére
Ha nincsen nálam az óra, úgy teljesen jól működik. Teszteltem.
Szóval biztosan az óra kavar be neki: ami érdekes viszont, hogy korábban is volt okosórám ami kezelt hívást BT-n és nem kavart be ilyen szinten a fejegységnek.
Ugye jól gondolom, hogy nem lehet a P7P-n olyan szabályt megadni, hogy ha csatlakozik az autó bt fejegységéhez, akkor bontsa az órával a kapcsolatot?
Olyan mint ami most is van, hogy X wifire való csatlakozáskor néma üzemmódba áll a telefon automatikusan.
Még ezen agyalok ezt meg lehet-e oldani. Mert ez lehet megoldás. Talán.... -
bbendre
őstag
-
dropi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest