- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
Hirdetés
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz PainKiller13 #66082 üzenetére
Tavaly karácsonykor voltak még. Lehet most is lesz, majd kiderul.
-
Vangelis
nagyúr
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #66294 üzenetére
Igen, bár azok gondolom készleten maradt termékek azért mernek ennyit elkérni, persze ettől még nem érik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz PainKiller13 #66291 üzenetére
Ez így nem igaz. A HP 450 laptopot tavaly vettem 170000 ft volt most itt 100000 van garanciális is.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PainKiller13 #66356 üzenetére
A webshop nem enged 2-t betenni.
-
Arcképgyáros
válasz PainKiller13 #66428 üzenetére
-
Arcképgyáros
válasz PainKiller13 #66431 üzenetére
Nem azért akarok venni got mert annyira jó.. hanem ugye 8000 ft, abból lemenne 5000 (ha lenne kupon) meg még van 2000 pontom szóval 1000 forintban lenne. Csak ezért.
Még 2 éve iPhone 5S vásárláskor kaptam egy 5000 forintos kupont. Mondjuk 235.000-ret meg otthagytam szóval...
Ateszpapa: Ilyen E-pack-es csomagod van vagy miaz?
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
válasz PainKiller13 #66455 üzenetére
Veszprem. Es igen, arra faj a fogam. Kapasbol kettot is vennek.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Teko001
őstag
válasz PainKiller13 #66459 üzenetére
Viszont többet egymásba tudsz kötni, és van beépített aksija
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
válasz PainKiller13 #66459 üzenetére
nem gond a vezeték, mert úgy gondolom, a vezetékes tovább bírja szuflával, mint a kékfogas társai. Az a bajom, hogy kizárólag a zöld érdekelne, és szerintem a posta benne lenne az egyik árában....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #66483 üzenetére
Én is így jártam.
(#66485) Mercutio_ : Az alapra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz PainKiller13 #66554 üzenetére
Sajnálom tudom, hogy ez nem segít bár már szerviz sincs a t-pontokban.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
metaksza
tag
válasz PainKiller13 #66800 üzenetére
Én ebben vitatkoznék. Egy hete rendeltem készüléket, telekomos átvétellel, percek alatt végeztem, nem kellett aláírnom semmit. Egyébként a készülékbiztosítást csak személyesen tudod intézni.
-
legenda
válasz PainKiller13 #67289 üzenetére
az már lejárt.
azt néztem, hogy amit bő egy hónapja küldtek 5 e ft-os kuponkódot, azt még elfogadja, de ahhoz 10 e ft felett kell lenni egy termék árának.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zoty4
őstag
-
törölt tag
válasz PainKiller13 #67328 üzenetére
Köszi, megnéztem közben az L7 II-ben pontosan milyen van, és ilyen, nem pont ez mert nem vettem ki, de a lényeg, hogy szépen preparálva van, arra az esetre is, ha készülékcsere jön
-
legenda
válasz PainKiller13 #67871 üzenetére
szia,
korlátlan böngészés és e-mail opció van; link, de ehhez kell valamilyen alap, amire aktiválásra kerül, ami lehet új előfizetés, de akár meglévőhöz is kivitelezhető duonet sim kártya képében, a részletekről itt olvashatsz; link (a lényeg a 22. oldal végén.)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz PainKiller13 #67877 üzenetére
a flotta kérdéses, valamelyiknél működik, másiknál meg nem, konkrét milyensége válogatja, a gyakorlatban kiderül majd.
-
Vangelis
nagyúr
válasz PainKiller13 #68557 üzenetére
13:00 utánit nem küldönek ki aznap.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
SUPREME7
őstag
válasz PainKiller13 #68560 üzenetére
Elvileg a GLS honlapján a 0006 + megrendelésszám kombóval lehetne, de nekem nem dob semmit.
Jéé de, "ügyfeles adat fogadva". Ebből ma semmi sem lesz.
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot a Lenovo PC miatt is, hogy mondják már meg miféle konfiguráció egyébként, mert létezik belőle vagy 10 féle. Természetesen egy hölggyel beszéltem, akinek fogalma nem volt miről beszélek, azt ígérte utánanéz, és visszahív. Azóta is ...
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PainKiller13 #68560 üzenetére
13:00ig leadott megrendelés aznap átadásra kerül a futárszolg.-nak, s másnap kiszállítják, ha minden ok.
13:00 után leadott megrendelések másnap kerülnek a futárszolg.-hoz, s rendelés+2. napon történehet leghamarabb a szállítás.
-
SUPREME7
őstag
válasz PainKiller13 #68611 üzenetére
Nekem ma hoztak volna 7-et is, de át tudtam kérni holnapra meglepően gyorsan, azt hittem hívhatom a GLS-t egész délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PainKiller13 #68629 üzenetére
A Maestro-nál banktól is függ az elfogadottsága.
Persze egyéni perferencia kérdése, de én leggyakrabban amerikai oldalakról vásárolok / amerikai szolgáltatásokra fizetek elő, ott pedig szinte lehetetlen elfogadtatni a Maestro-t.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
balint82
senior tag
válasz PainKiller13 #68633 üzenetére
Köszönöm, én csak arra gondoltam, hogy ha valakinek nem tetszik a termék és eláll a vásárlástól, akkor visszakerülhet-e újra a termék?
Google Pixel 4a
-
Beca1990
senior tag
válasz PainKiller13 #68661 üzenetére
Mit vettél, és milyen állapotban van?
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
JamesFinn
senior tag
válasz PainKiller13 #68756 üzenetére
De van, ha aláírsz két évet, kapsz egy 5k kupont. Tisztára Megéri...
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #68786 üzenetére
Sikerült lecsapni egy P8-ra? Talán az volt fenn a legjobb áron.
Természetesen gyárilag olyan.
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #68829 üzenetére
Sajnos fordítva is megtörtént :/
-
szabacsik
őstag
válasz PainKiller13 #68827 üzenetére
Köszönöm szépen!
Meg most láttam hogy dupláztam telóról sorry érte
/\____/\
-
balint82
senior tag
válasz PainKiller13 #69245 üzenetére
Hát, kb. 2x feltölti a Padfone2-met. Egy érdekes dolog van vele, ha megnézed a képet a T oldalán, ott mind a 4 led kéken világít, nálam sosem világított mind a 4, csak 3, még akkor sem, ha teljesen fel van töltve a powerbank. Hogy ez gyárilag ilyen, vagy valami hiba, nem tudom.
Ennyi pénzt nekem teljesen megért.
Így néz ki a valóságban.Google Pixel 4a
-
ANDROID???
addikt
válasz PainKiller13 #69512 üzenetére
A magentához milyen ajándék tabletet adnak? (Ez nekem új)
-
syl5
őstag
válasz PainKiller13 #69592 üzenetére
Meg is látszik a dolgozók hozzáállásán...
Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
glaci
őstag
válasz PainKiller13 #69930 üzenetére
Az másik cég!
(De az legalább korlátlan ...)
Ha én úgy igazán megtapasztalom azt a 150/50 élményt, akkor a rá következő 29,5 nap idegbajt kapok az élményt közvetlenül követő lassítás miatt ...(#69931) Tomyyy93:
Szerintem így akarnak "beetetni", hogy fizess elő nagyobb csomagra. (Bár nem hiszem, hogy ez elég lesz hozzá ...)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
válasz PainKiller13 #70003 üzenetére
szia,
nem tudom, hogy a flotta miatt mennyire megvalósítható részetekről az ellenőrzés, de a my telekom fiókban látható és módosítható az értesítés állapota;
alapesetben bekapcsolt állapotban van, de kikapcsolható.
supreme7; korrekt, de kitöltetlen útlevél...stb.
-
prozodus
őstag
válasz PainKiller13 #70003 üzenetére
Be van állítva az átirányítás a +36309876543-ra?
Vangelis:
Tőlem még egyetlen futár v boltos se kérte...De jelen esetben nem is itt van a probléma, hiszen az adatok ezek szt stimmeltek.
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
válasz PainKiller13 #70015 üzenetére
Átirányításokban nem hangpostafiókra, hanem erre a számra irányítod át, és akkor jönnek az sms-ek. Uúgy kell beállítani, h milyen esetekben menjen ide, mint a hangpostánál.
A telefonon is, meg az automatán is be lehet állítani, én a telefonon szoktam.
Ha postafiókot is használsz, akkor kicsit bonyolultabb, és arra már nem emlékszem fejből, de az is létezik, h egyszerre mind a 2.
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
4Grider
nagyúr
válasz PainKiller13 #70232 üzenetére
Az Asus már nem egy árkategóriában van a Dlink-el, de tény, messze nem 50000 Ft-os 4G router. Amit viszont leírtam, azt általánosan írtam, természetesen vannak kivételek. Amúgy tudod az Asus-ban állítani, hogy a rádugott modem 4G only üzemmódban működjön?
-
4Grider
nagyúr
válasz PainKiller13 #70462 üzenetére
Ha hívást rendesen tudtok indítani, akkor ott inkább a 4G-2G leváltással lesz a probléma. Ezen pedig nem segít a helyi erősítő.
-
4Grider
nagyúr
válasz PainKiller13 #70464 üzenetére
Persze. A 4G-2G leváltás egy kényszer, a 3G-re váltás lenne az ideális. Ha tartani akarják a kapcsolási időt, akkor nem állíthatják kellően nagyra a várakozási időt.
-
legenda
válasz PainKiller13 #70467 üzenetére
szia,
egyik hazai szolgáltatónál sincs hanghívás 4g/lte hálón.
lesz majd volte, valamikor...
milyen telefonokról van amúgy szó?
3g elérhető ott, vagy csak 2g és 4g van?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz PainKiller13 #70467 üzenetére
Valószínűleg azért történik 2G-re leváltás, mert nincs nálatok kellő térerővel rendelkező 3G hálózat.
-
legenda
válasz PainKiller13 #70472 üzenetére
akkor 3g gondolom nincs.
4g/lte nyilván van, ha arra csatlakoznak fel a készülékek, az ügyfélszolgálatos nézhette a lefedettségi térképet, de ahhoz képest vannak/lehetnek minimális eltérések, pláne épületen belül.
a samsung telefonok egy része háklisabb a váltásra - akad persze más gyártóknál is néhány típus -, szinte minden szolgáltató kapcsán találni ilyen panaszokat itt a fórumon is.
amennyiben van rá lehetőség, érdemes lenne azonos helyen másmilyen típusokkal is kipróbálni.
nekem amikor note 4 volt, sosem volt vele kényesebb helyeken sem gondom - szolgáltatós készülék volt, telekomos firmware verzióval -, de azonos problémás helyeken egy s6 nem kezelte le megfelelően a különböző hálózati módokat, le is cserélte a srác, bár nem csak amiatt.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz PainKiller13 #70474 üzenetére
akkor próbáljátok ki, hogy 3g hálón lógva a mi a helyzet, mert arról nem kell lekapcsolgatni a telefonoknak hívás esetén sem.
-
balint82
senior tag
válasz PainKiller13 #70706 üzenetére
WOW, ez aztán az online kereskedelem .
Eddig is nagy volt a dilemma, hogy mit rendeljek, ezután meg pláne
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
LeRoy18
aktív tag
válasz PainKiller13 #70797 üzenetére
tehát ha most elkezdek agyba-főbe torrentezni, nem csinálok egy szép kis számlát, mert nem számolják el?
-
savoo
addikt
válasz PainKiller13 #70922 üzenetére
Köszi.
-
legenda
válasz PainKiller13 #71850 üzenetére
megoldhatják úgy, hogy a szolgáltatós hgw-n hiába van kikapcsolva az előfizető által manuálisan a wifi szórás, a közösségi wifi-t azért még nyomja - itt van előttem egy upc ubee hgw, pont így tesz, még bridge módban is szór közösségit, pedig a saját wifi-je nem megy csak router módban, illetve úgy előzőleg kikapcsolásra került az eszközön a wifi -, szóval ha valaki központilag nem kapcsoltatja ki, akkor az eszköz esetén más a helyzet, azon nem feltétlenül elég a felhasználónak kikapcsolni.
nem véletlenül van minimálisra korlátozva (itt 3), hogy hány "idegen" kapcsolódhat egyszerre a közösségi wifi hálózatra egy adott eszköz esetén, illetve a sebességet sem zabálhatják úgy, szóval arra figyelnek, hogy ne menjen az előfizető rovására, de ha valakit így is zavar, akkor központilag kikapcsoltatja az opciót.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz PainKiller13 #71856 üzenetére
a wifi egy extra opció alapesetben is, a kiszállított hgw képes rá, alapbeállítással szór, de kikapcsolható a felhasználó által, a közösségi opció esetén annyi, hogy központilag kapcsolják ki, illetve egy online felületen biztosítják a felhasználó számára a ki- és bekapcsolhatóságot, mélyebben nem kell ezzel foglalkozni, nincs olyan szabályozás, ami mást igényelne, az ellen sem tehetsz semmit, hogy a szomszédok megszórnak wifi-vel, egy kitétel van csak, meghatározott határértékeket nem lehet túllépni, de a gyártók úgy szállítják az eszközöket, hogy azok ezen kitételnek megfeleljenek.
bizonyos routerek esetén van lehetőség módosított firmware verziókkal túllépni - amit a felhasználó eszközöl, lassan nem épp szabályosan - a szabályozott határértékeket, ez ellen pont folyamatban van egy újabb szabályozás a gyártók számára, hogy kvázi zárni kell a gyári firmware verziókat olyan tekintetben, hogy a kapcsolódó moddolás ne legyen megvalósítható.Aaron14; szia, amennyiben egyik opció sem volt korábban aktív a meghatározott intervallumon belül, úgy kapsz extrát és ha minden jól megy, akkor a másodiknál sem számolnak fel külön aktiválási díjat.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz PainKiller13 #71850 üzenetére
Nem terheli a vonaladat senki pluszban, a te csomagjaid prioritást élveznek a hálózaton, amúgy ha 120-as neted van, akkor neked csak jövőre lesz FON, mert egyenlőre csak DSL-en van, azonbelül is csak Speedport W724V eszköz van rá felkészítve, szóval ha 120-as neted van akkor vagy koaos vagy optikás vagy.
ⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen