- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz wertigo1984 #78598 üzenetére
Höhöhö.... csakis a legnagyobb. Vagy inkább lépj be valami korlátlan netet is adó telenoros flottába. Mert a HD youtube nem nem pár mega....
-
Carline
őstag
válasz tipuka #78604 üzenetére
Hogyne, kell egy szép karácsonyi dobozt választani vagy kifejezetten mikulásos csomagolós díszpapírt. Ezek nélkül a hálátlan plázacica nem veszi át tőled.
Ja és a magenta színű masnit ne felejtsd le, mert azért akasztás jár.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz dptrsk #78601 üzenetére
Sajnos nincs rajta, és sehol máshol sem találom. Csak nem szeretném, hogy áttegyék valami rosszabb díjcsomagba. Ezért aggódok.
A netes felületen se találom sehol, hogy meddig tart rajta a hűség. Készülékhűség nincs, nem lett készülék véve neki.Szerk.: megtaláltam, a dokumentumok között a webes felületen. Lejárt már neki a hűség pár napja. Most mit kell tennünk hogy továbbra is menjen neki a next s díjcsomag a 6500 Ft havidíjjal?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #78606 üzenetére
Hosszabbítsd meg, ellenkező esetben a következő hónaptól megemelkedik a havi díj hűség nélküli 9.490 Ft-ra (készülék nélkül ár)
Next díjcsomagok:
Amennyiben korábban Next díjcsomagra vállaltál tarifahűséget, akkor a tarifára vonatkozó hűségidő (ez lehet egy vagy két év) lejárta után a tarifahűség nélküli Next díjcsomagárak lépnek érvénybe. Természetesen a további díjcsomag-kedvezmény érdekében, a tarifahűség meghosszabbítására lehetőséged van, legegyszerűbben online felületünkön, a jelszavas belépés után.
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi mind a kettőtöknek! Meghosszabbítom akkor.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lugosi #78610 üzenetére
Valamit nagyon nem tudok. Az online felületen hol lehet ezt? Oda kattintottam az előfizetésében, hogy díjcsomagváltás, de ott csak felfelé enged váltani. Se lefelé, se a meglévő előfizetést nem engedi meghosszabbítani. Akkor ezek szerint tart még a hűség?
Annyi még, hogy belépve az előfizetésébe, azt írja ki, hogy "Next S 2 év hűséggel készülék nélkül", akkor még ugye tart a hűség?
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan működik ez az univerzális egyenleg dolog? Google Playen szeretnék vásárolni. Nem találom hol lehetne feltölteni zsozsót.
Köszi -
tsteve
senior tag
válasz Ron Swanson #78596 üzenetére
ezeréves csalás ez már... 4 éve feljelentettem egy ilyet, aki szintén a t-mobile nevében ígérte a "megnyert" 300 ezer ft-ot. addig hitegettem, míg végül megadta azt a számlaszámot is ahova az "ügyintézési dijat" 20 000 ft-ot kellett volna utalnom. ez alapján tudták lekapcsolni a bandát a pécsi zsaruk, maga a banda komlói volt.
el is itélték őket azóta...könnyű volt a bizonyítás, mert a hangfelvételt is megkapták tőlem a zsaruk[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Nem lehet most kiszállítással rendelni a telekomtól? Be van jelölve a "fizetés utánvéttel a futárnak vagy az átvevőhelyen", és nem enged rendelni.
-
Zeki
nagyúr
Durva, nem tudok Netplusz S-t rendelni a Dominómra, még USSD-vel sem. Mert hogy más szolgáltatással nem okés.
Ezek a más szolgáltatások: technikai net, feltöltési bónusz, Maraton 100 mega.
Akkor melyikkel nem kompatibilis?[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Napinet mellé nincs korlátlan opció szerintem.
Aktív havi/időszaki díjas net kell neki.
Neked van netplusz kereted, s a netplusz fel van függesztve, ha a napinet aktiv, így nincs feltételnek megfelelő csomagod.
Aktiváld vissza a netpluszt, hogy megújuljon az időszak végén, így eleget teszel a korlátlan opció feltételeinek.Napinet, technikai, marathon, turbo ezek egyike sem havi/időszaki díjas.
-
bajaki
őstag
Domino Surf esetén kiegészítő adatopció nélkül is kellene lennie 4G-nek, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Elméleti kérdés.
Szerintetek mi lesz a korlátlan tv go sorsa.
Ahogy olvastam az Unió problémázik rajta.
Pont most váltottam android vonalra hogy tudjam használni magentásként a korlátlan tv opciót telefonon amit még bő egy éve kötöttem.
Aztán mire eljutottam oda hogy használhatnám már problémák merültek fel vele az Uniónak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #78592 üzenetére
Rendszerhiba van és elindították a "kivizsgálást" .
Közben meg lemondtam egyik (előfizetésem és azt mondta a kedves ügyintéző, hogy holnapi naptól az előfizetés már nem él (mondom helyes) aztán még 2 napra rá is van... mondom WTF!?
Felhívtam a 1430 -at (arról a számról) és mint kiderült, félre tájékoztattak, mert 8 nap után szűnik meg... és erre tettem is egy panaszbejelentést... félre tájékoztattak.. mondták volna meg az igazat! (beszélgetésre hivatkoztam, dátum és tel.szám alapján) azt vissza hallgathatják, ügyintéző mondta is, "igen látom a rendszerbe, hogy kollégája azt mondta, hogy másnap meg fog szűnni az előfizetés. (aztán 8 nap a hivatalos megszűnés ideje) ...Erről ennyit... no comment!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
lugosi
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #78627 üzenetére
Sajnos már a Telekom is alkalmazza a 8 napos dolgot - korábban is alkalmazhatta volna de nem volt jellemző - , korábban elég volt a hűség lejáratát követő napon be csörögni a 1430-ra, meghallgatni a fantasztikus ügyfél megtartó ajánlatot aztán ha nem kell, akkor pár perc és megszűnt az előfizetés.
-
-
gyuromoj
veterán
Valami info esetleg arról hogy éjféltől lesz-e Arany Hét akció?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz Mr.Csizmás #78637 üzenetére
Majd reggel fel órával hamarabb kelek és meglesem.
-
törölt tag
válasz [P]laci #78634 üzenetére
Kérlek, 2 előfizetésem lejárt az elmúlt hetekben - még 1 lejár napokon belül - nem volt rajtuk hűség, nem akarták azonnal megszüntetni... jöttek a 8 napos felmondási idővel,megemlítettem a hölgynek hogy ezt mióta alkalmazzátok, mert eddig azonnal meg lehetett szüntetni a 1430 ha már nem volt rajta hűség, erre közölte hogy Október óta.
Tudom h rész arányos ezt nem tudom miért említetted meg, csináltam már annyi felmondást X év alatt hogy a két kezem is kevés hozzá.
Szóval csak arra akartam rávilágítani, hogy nem úgy van már mint régen. -
Nordik
őstag
A korlátlan böngészés opciót megoszthatom a laptop felé wifin? Néhány alkalommal kellene. Szólhatnak érte?
-
glaci
őstag
válasz mirci18 #78626 üzenetére
Ha jól értelmeztem, akkor itt az a probléma, hogy "Korlátlan TV" a neve, de csak a TVGO korlátlan rajta, nem minden tv. (Ugye kvázi diszkriminatív az adatokkal.)
Ha jó fej akar lenni a Telekom, akkor átnevezi "Korlátlan TVGO" -ra és problem solved.
Ha nem, akkor megszünteti és lehet mutogatni a csúnya EU -ra ...(#78640) Nordik:
Szerintem ha csak a saját 1 db. laptopodra osztod meg, akkor azon nem fognak problémázni.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
gyuromoj
veterán
válasz Mr.Csizmás #78642 üzenetére
Hát sajnos nem nagy szám számomra.
-
nobiand
aktív tag
A Samsung S6 Edge-ről lemaradtam, vagy a szokásos hiba van?
Ja, most látom bug....[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
Van aranyhet.
Mondom ra kukkantok.
Epp kilistazta amit kineztem, S7.
Ugyan annyi, mint eddig, az en opcioimmal. Mocskos szemet banda.[ Szerkesztve ]
-
nobiand
aktív tag
Időközben megtaláltam a Samsung S6 Edget. LINK
-
Mr.Csizmás
titán
válasz nobiand #78647 üzenetére
P9 Plus + GGMM M3 BT hangszóró is jó áron van magában 93k huf a zajláda
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SUPREME7
addikt
válasz Sterilzona #78646 üzenetére
Az még a jobbik eset, a 6S Plus 35K-val több lett alapáron
-
nobiand
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #78648 üzenetére
Valóban jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest