- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Carline #113923 üzenetére
Megkérdeztem telefonon, mert az a legegyszerűbb.
Tehát otthonira 2 év, illetve ha valaki mondjuk magentás, és egyszerre hosszabbít több mindenre a nagyobb kedvezményért, arra is 2 év. Mobilra 10 hónap.
Én elsőre is így gondoltam.De ezt ettől még előre kellett volna egyébként jelezni, hiába tűnik értelemszerűnek pl. számomra.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Carline #113919 üzenetére
Ha otthonira vette, vagy erre:
"A Telekom készülékkedvezményt akkor veheted igénybe, ha új vagy meglévő* Telekomos szolgáltatásaidra egy időben vállalsz két év hűséget, mellyel egy hűségcsoportot alkotsz, így a szolgáltatásonként járó kedvezmények és az esetleges extra készülékkedvezmény összeadódnak, és ezzel egy összevont készülékkedvezmény összeg kerül megállapításra. A kedvezményt egyidejűleg egy, de akár több készülék kedvezményes megvásárlására is fordíthatod."
Ezek nem mobil-előfizetésre vonatkoznak.
Ettől még gáz, hogy utólag írták bele.
-
-
matthewKER
tag
válasz
Carline #83245 üzenetére
A feltöltéssel valóban elfogadod az új ÁSZF-et, de ez nem azt jelenti, hogy kikapcsolják a szolgáltatásaidat.
A már meglévő tarifacsomag megmarad, viszont, ha váltasz díjcsomagot már nem térhetsz az előzőbe vissza.
Már meglévő, de lezárt szolgáltatás esetén is ez a helyzet, amíg az egyenleged elegendő a lezárt szolgáltatás igénybevételére, addig megtarthatod, de ha egyszer is nem tudják levonni az időszaki díjat onnantól kezdve már nem aktiválhatod újra a lezárt szolgáltatást.Más: Ahogy én látom Domino részen nem változik semmi különös Május 1-től.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Carline #83237 üzenetére
nem, évente kell
(#83234) CineDOG1
igen, a feltöltéstől él az új ászf ha változott, 365 nap után vagy feltöltöd vagy eldobod ha közben nem töltöttél rá összeget
május 01-től változik az ászf , meglátjuk majd, hogy miben
(#83236) goop
ha hűség időd van és arra kedvezményt kaptál akkor h. lejárta után teljes összeget kell fizessél
-
gerii
addikt
válasz
Carline #81168 üzenetére
Igen, csak én 15 éve vagyok T előfizus, nem megy olyan könnyen az átállás
Ha nyáron tényleg jönnek olcsó és jó csomagok, akkor arra váltok, addig kipróbálom ezt, illetve 2 hónap múlva (amikor lejár a 4x adatcsomag) kipróbálom a Korlátlan Böngészés opciót. Remélhetőleg utána lesznek nyugati színvonalhoz hasonlatos csomagok... -
-
Diák66
őstag
válasz
Carline #79800 üzenetére
Ha van lehetőséged egy adott frekvenciára korlátozni a telefonod, nézd meg, hogy nem-e 900 MHz. (Band selection) Vagy ha a telefonod valamilyen formában kiírja a használt frekvenciát..... (service menü, vagy alkalmazás) Ha nincs, max azt tudod megnézni, hogy tényleg azonos-e a cella azonosító a Telenor 3G hálózatával az adott területen. Nem találtam még infót a 900 MHz-es összekapcsolódásra, de gyanítom nem véletlen. (tesztről is lehet szó! Vagy puszta véletlen?)
-
4Grider
félisten
válasz
Carline #79175 üzenetére
Hivatalosan minden személyes ügyfélszolgálaton meg kell tudnod szüntetni az előfizetésed. Nem hivatalosan meg sehol sem szeretnek vele foglalkozni mondván, ha lejár az egyenlegfelhasználási idő után a hívószámfenntartási idő is, úgyis megszűnik magától az előfizetés. És ha belegondolunk, igazuk van, ui. semmilyen kár nem ér azzal, hogy fogod a 0 Ft egyenlegű sim-et és megsemmisíted, ha már nem akarod tovább használni.
-
tyuli76
tag
válasz
Carline #76357 üzenetére
De szólj az ügyintézőnek h meg akarod tartani a számod. Nekem Szfv Auchanbe a nyikhaj simán törölte a számom ami már tizenpár éve használok, mindenhol az van megadva. Kb 2 hét után sikerült neki vissza állitani szerencsére.Megtehete volna rögtön is, csak nem tudta hogyan kell. Amikor kérdőre vontam rögtön elkezdett tegezödni meg, h ő nem tud mindenkinek a kedvébe járni.,érdekes érvelései voltak h miért is lőtte le a kártyámat. Nemsokára a telnornál dolgozott, majd onnan is eltűnt, v kivágták.
-
313313
addikt
válasz
Carline #75343 üzenetére
Igen úgy.
Hivatalos hozzászólás, én 13-án aktiváltam magamnak egy Netplusz L-t.
Most nézem, nem dec 31, hanem 2 hónapot ír... -
SUPREME7
őstag
válasz
Carline #74873 üzenetére
Nem volt még szerencsém ilyen "üzletekhez", de mire letiltják valószínűleg új cégnév lesz mögötte, új tulajdonossal, a régin pedig az életbe nem hajtod be. De nem vagyok képbe ezzel szerencsére. Néhány hónapja volt fent az aprón egy sufnigsm-es LG G5 amit a juzer gyári függetlenként hirdetett, de az imei és a dobozon lévő kód alapján is Telenoros volt, és képtelenség volt meggyőzni erről, tovább is adta. Ki tudja le lesz-e tiltva...
-
-
Keem1
veterán
válasz
Carline #72675 üzenetére
Sajnálatos. Én is ügyfelekkel dolgozom, nem mondom, hogy az új nem számít, természetesen számít, de sokkal nagyobb energiát fektetek a meglévő ügyfelek megtartásába. És ez a taktika immáron 6. éve bejönni látszik. Kétlem, hogy ezt egy nagy cégnél ne látnák, nem hiszem, hogy én találom fel a spanyolviaszt.
Ez az újakra is kihatással van, nem egyszer keresnek meg idegenek azzal, hogy ajánlottak engem. Van, aki a munkatársaimmal szóba se áll, pedig kiváló szakemberek. Ha engem ajánlanak, az új csakis engem akar. A bizalom fontos, egy ügyfél bizalmát eljátszani veszélyes dolog. A régi ügyfél nem felejt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8