Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Dömpingáron adja az Earfun a zajszűrős fejhallgatóját
- Elirigyelte a Vivo az Oppo 10x-es zoomkameráját
- Az S25-ön is kipróbálható a One UI 9
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Hogy bírja a Xiaomi 17T Pro az egész napos városnézést?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
2981 - 2901
2981 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
fornettisuti
veterán
Nincs varázsgömböm, ha az Apple ilyen jellegű tendenciáit vesszük figyelembe, megjeléstől (2021) számítva 5-7évig teljeskörű fisítést kap(hat), aztán már csak kb. 3 évig biztonsági javításokat és App store kompabilitást.
-
AxBattler
félisten
Praktikusságból én már nem vennék i13-at, már csak a (2028-ig) szoftveres támogatás miatt sem. Az akku állapota (degradációja) egy másik dolog.
Persze, ha nagyon jó állapotban és áron tudsz hozzájutni.a (2028-ig) szoftveres támogatás
Ez kőbe van vésve? Biztonsági frissítés sem jön rá? -
fornettisuti
veterán
Üdv!
Soha nem volt iPhone-om, droiddal nyomulok, de néha kezd elegem lenni, és felmerült: próbaként vennék HA-ról egy használt Almát, aztán a tapasztaltaktól függően lépnék tovább.Szerintetek a 13-as ajánlható ilyen célra, ismerkedésre a rendszerrel, stb.?
1-2 évig még működésképesnek kellene lennie... szerintetek?Praktikusságból én már nem vennék i13-at, már csak a (2028-ig) szoftveres támogatás miatt sem. Az akku állapota (degradációja) egy másik dolog.
Persze, ha nagyon jó állapotban és áron tudsz hozzájutni. -
AxBattler
félisten
-
Kbali
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
Kbali
nagyúr
Üdv!
Soha nem volt iPhone-om, droiddal nyomulok, de néha kezd elegem lenni, és felmerült: próbaként vennék HA-ról egy használt Almát, aztán a tapasztaltaktól függően lépnék tovább.Szerintetek a 13-as ajánlható ilyen célra, ismerkedésre a rendszerrel, stb.?
1-2 évig még működésképesnek kellene lennie... szerintetek?sure - ahogy a másik topikban is írtam pont az előbb
-
AxBattler
félisten
Üdv!
1-2 évig még működésképesnek kellene lennie... szerintetek? -
bbendre
őstag
-
Doki42
őstag
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Lányom készülékének akkuja, csere érett lett. bírt majdnem 2 évet. ha elengedem, a maradék egy év garanciát, tudtok mondani Budapesten olyan szervizt, ahol, nagyobb kapacitású akkut raknak bele, megbízhatóan?
-
gsmtomi
csendes tag
-
gsmtomi
csendes tag
Sziasztok ,használ valaki magsafe powerbankot töltéshez ???
Ha igen milyet ,és mik a tapasztalatok ???
Köszi a válaszokat előreb is
-
kajarin
csendes tag
-
Doki42
őstag
-
AMD Power
titán
-
Doki42
őstag
-
orbit76
tag
Hello, búcsúzom. 3 és fél év után megválok a 13-tól. Ezt a posztot már egy Pixel 9-ről írom! Kitartást mindenkinek! És BUÉK! Orbit kiszáll.
-
Lexus sc
tag
Az régen volt. Az iPhone X előtt. Szinte mindig cseréltek. Eleinte újra, majd amit lecseréltek azt javították és azt is kiadták cserekor.
Ma mar javítanak, ha tudnak. A Telekomnál lévő felújított készülékek mindegyike utángyártott alkatrészt kap. Viszont ha gariban adod le, akkor hivatalos szervizbe viszik, legalábbis úgy kéne.
De a legjobb, ha leadod az iStyle-ban. Ha tudják, van alkatrész, akkor javítják. Kicsi az esély a cserére, de megtörténhet az is.Köszi! Akkor iStyle üzlet, telekomos papírokkal próba
-
janeszgol
félisten
Az régen volt. Az iPhone X előtt. Szinte mindig cseréltek. Eleinte újra, majd amit lecseréltek azt javították és azt is kiadták cserekor.
Ma mar javítanak, ha tudnak. A Telekomnál lévő felújított készülékek mindegyike utángyártott alkatrészt kap. Viszont ha gariban adod le, akkor hivatalos szervizbe viszik, legalábbis úgy kéne.
De a legjobb, ha leadod az iStyle-ban. Ha tudják, van alkatrész, akkor javítják. Kicsi az esély a cserére, de megtörténhet az is. -
Lexus sc
tag
Ez hasznos infó, köszi!!! Elfogadják egy év után is a telekomos dokumentumokkal? A jótállás nem a Telekomot terheli ebben az esetben? Amúgy abban bízok, hogy cserélik, régebben minden ilyet cserélt az Apple ha minden igaz.
-
kajarin
csendes tag
Mindenképp hivatalos Apple szervizbe vidd (pl istyle vagy icentre). Ne telekom szervizbe, mert ők a TMX-el javíttatnak, az pedig egy moslék banda…)
-
Lexus sc
tag
-
Kbali
nagyúr
-
Lexus sc
tag
-
Kbali
nagyúr
-
Lexus sc
tag
-
Doki42
őstag
Szia! Egy próbát megér. Kérdés milyen minőségben javítanak és elismerik e a hibát.
-
Lexus sc
tag
Sziasztok! Adott egy majd 3 éves, telekomnál vásárolt i13, ami még áprilisig garanciás. A készülék alján megjelent egy folt, úgy néz ki, hogy kijelző hibás. Külső behatás nem érte. Szerintetek mi lehet a garanciális szerviz eredménye: készülék csere vagy kijelző csere?

-
AMD Power
titán
-
NavySeal
senior tag
-
AMD Power
titán
Sajnos ez is eljött. Megválok az i13-tól.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkoztatok e már kijelző problémával? Csinál olyat a készülék, hogy néha nem reagál semmire, szeretném feloldani de semmi nem történik, ilyenkor kikapcsolni sem tudom. Aztán random helyreáll és működik minden további gond nélkül. Köszi ha tudtok segiteni.
Elsőnek egy kényszerített újraindítás?
-
Antosz
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkoztatok e már kijelző problémával? Csinál olyat a készülék, hogy néha nem reagál semmire, szeretném feloldani de semmi nem történik, ilyenkor kikapcsolni sem tudom. Aztán random helyreáll és működik minden további gond nélkül. Köszi ha tudtok segiteni.
Nálam kezdetek óta van olyan, hogy a slide nem reagál ha bejövő hívás van. De ez csak ritkán. Ilyenkor megnyomom a bekapcsoló gombot lezár a kijelző (kialszik) majd újra megnyomom és utána el tudom csúsztatni, hogy felvegyem a bejövő hívást.
-
csodavas
tag
Sziasztok!
-
bruxelles
tag
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Mar eleg regota be volt telve a 200 gigas icloudom, par napja elofizettem a 2 TB verziora, es elkezdte feltolteni a sok kepet/videot, tarhely optimalizalasa be van kapcsolva. Lassan be is fejezi a feltoltest, viszont tarhelyem tovabbra sem lett tobb. Talan par GB-ot szabaditott fel, de egy ponton megallt. (A kozelgo verzio frissites miatt dontottem, hogy fel kene szabaditanom jo par GB-ot)
Barmilyen tipp, ezt manualisan meg tudom csinalni? Vagy majd eszbe kap es ha megerkezik a frissites akkor “csinal maganak” ?Szia! Iphone topik ban kérdezz rá , szerintem
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Mar eleg regota be volt telve a 200 gigas icloudom, par napja elofizettem a 2 TB verziora, es elkezdte feltolteni a sok kepet/videot, tarhely optimalizalasa be van kapcsolva. Lassan be is fejezi a feltoltest, viszont tarhelyem tovabbra sem lett tobb. Talan par GB-ot szabaditott fel, de egy ponton megallt. (A kozelgo verzio frissites miatt dontottem, hogy fel kene szabaditanom jo par GB-ot)
Barmilyen tipp, ezt manualisan meg tudom csinalni? Vagy majd eszbe kap es ha megerkezik a frissites akkor “csinal maganak” ? -
NavySeal
senior tag
-
kajarin
csendes tag
-
szaki04
senior tag
-
NavySeal
senior tag
-
Kajoe
újonc
Valakinél benézett már 80% alá az akksi állapot? Érdekes enyém meg állt 80%on egy ideje.
sima 13 -
dementor
senior tag
-
dementor
senior tag
Hívás fogadással kapcsolatban csak én vagyok béna, hogy nem érem el a csúszka elejét vagy másnál is van hasonló probléma? Lehet méretezni vagy áthelyezni a csúszkát?
Tudom van több elternatív megoldás, de én ragaszkodnék ezen módhoz.
-
NavySeal
senior tag
Detto.
2.5 éves az enyém is 91%-os akkuval. Minden flottul megy, semmi gondom vele. -
Antosz
tag
az az igazság, hogy 2.5 éve használom én is a 13-at, de még nem találtam normális okot arra, hogy elgondolkodjak a váltáson...
Nos ezzel én is így vagyok 2 év után. Még megvárom majd az i18 mit hoz. Addig biztos nem váltok. Még az akku is 87%-os.
-
szabonagyur
félisten
Még jól bírja

-
Vandie
tag
Töltés nélkül nem fogja bírni szerintem. Nekem két éves de délután 4 fele már töltőre kell tennem, én reggel 8-kor kezdem nyúzni, de nekem munkaeszköz is, tehát folyamatos bejövő hívások, böngészés, táblázatok, applikációk, messenger és WhatsApp megy. Ennek ellenére szerintem jól járnál vele, nagyon stabil társ a mindennapokban.
-
AMD Power
titán
Pl 3 órán keresztül megy a háttérben a youtube, hallgatom/nézem a szokásos műsoraimat. Közben böngészem a netet is. Ez a kombó a jelenlegi samu telómnak az aksiját kinyirja.
Mivel egy telefonra max közel 200ezret szeretnék költeni, és most az MMben 215k az iphone 13, gondoltam akár kipróbálhatnám, mert sosem volt apple telefonom. Elvileg még 4 évig jön rá frissítés, ami nekem tökéletes.
Gondoltam az iphone 15 plusra is, de az 350k. Itt 100% hogy remek az üzemidő.Használt telefont nem szeretnék.
Kb ennyi a történet.
Nem fogod megbánni. Én is pár hete vettem egyet. Nagyon szeretem.
-
Bib
addikt
Pl 3 órán keresztül megy a háttérben a youtube, hallgatom/nézem a szokásos műsoraimat. Közben böngészem a netet is. Ez a kombó a jelenlegi samu telómnak az aksiját kinyirja.
Mivel egy telefonra max közel 200ezret szeretnék költeni, és most az MMben 215k az iphone 13, gondoltam akár kipróbálhatnám, mert sosem volt apple telefonom. Elvileg még 4 évig jön rá frissítés, ami nekem tökéletes.
Gondoltam az iphone 15 plusra is, de az 350k. Itt 100% hogy remek az üzemidő.Használt telefont nem szeretnék.
Kb ennyi a történet.
Akkor nyugodtan vedd meg!
-
ProEvoFan
nagyúr
Egy új akksival simán. Persze függ attól hogy mit értesz erős YouTube és böngészés alatt. Nekem jelenleg 80%-os akksival, 1200 ciklussal kb. 6-6.5 óra SoT-ot tud (100-0%), ennek nagyrésze Facebook, Instagram, ami kifejezetten eszi az akksit.
Csak YouTube és böngészés ha nem rossz a térerő, szerintem nem eszi az akksit, kihozható 1 nap simán.Pl 3 órán keresztül megy a háttérben a youtube, hallgatom/nézem a szokásos műsoraimat. Közben böngészem a netet is. Ez a kombó a jelenlegi samu telómnak az aksiját kinyirja.
Kb ennyi a történet.
-
fornettisuti
veterán
Egy új akksival simán. Persze függ attól hogy mit értesz erős YouTube és böngészés alatt. Nekem jelenleg 80%-os akksival, 1200 ciklussal kb. 6-6.5 óra SoT-ot tud (100-0%), ennek nagyrésze Facebook, Instagram, ami kifejezetten eszi az akksit.
Csak YouTube és böngészés ha nem rossz a térerő, szerintem nem eszi az akksit, kihozható 1 nap simán.Amit írtál az messze van a reggeltől-estigtől!
-
kajarin
csendes tag
Csak YouTube és böngészés ha nem rossz a térerő, szerintem nem eszi az akksit, kihozható 1 nap simán. -
fornettisuti
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az iphone 13 kb meddig birja aksival?
Erős youtube, böngészéssel kibirja reggeltől estig?
-
AMD Power
titán
Két éve váltottam Samsungról. 10 éven át S szériáim voltak, tehát nem a gagyik. Ott kattantam egyet, hogy nekem IOS kell, mert már zavart a Samsung pár hülyesége (persze ez szubjektív). Mindenki mondta hogy bánni fogom és ne, kivéve két Iphone-os ismerősöm akik szintén akkoriban váltottak, az egyikük I12-re. Már aznap éreztem, hogy jó döntés pedig sokáig össze-vissza nyomkodtam. Beleástam magam a használati kézikönyvbe ami a telefonon van és egy hét múlva már imádtam. Most ott tartok hogy nyáron váltok vagy I15-re vagy 16-ra. Két hétig volt nálam egy Honor telefon pár hete és alig vártam, hogy visszaadhassam. Szóval életem egyik legjobb döntése volt. Ilyen stabil telefonom még sosem volt. Egy röccenése nem volt a 2 év alatt. Szerintem ez a 13 az Apple egyik legjobb modellje. Azóta lett munkás telefonnak egy használt XS-em is, arra pedig még jönnek a frissítések.
Én is hasonló cipőben jártam. Nagyjából ugyan ez. Nekem mondjuk ez az olcsó 13 tökéletes arra,hogy bele kóstoljak az iOS világába. Megvárom az őszi Apple 17 bemutatóját. Aztán majd meglátom mire váltók majd feljebb.
-
Doki42
őstag
Két éve váltottam Samsungról. 10 éven át S szériáim voltak, tehát nem a gagyik. Ott kattantam egyet, hogy nekem IOS kell, mert már zavart a Samsung pár hülyesége (persze ez szubjektív). Mindenki mondta hogy bánni fogom és ne, kivéve két Iphone-os ismerősöm akik szintén akkoriban váltottak, az egyikük I12-re. Már aznap éreztem, hogy jó döntés pedig sokáig össze-vissza nyomkodtam. Beleástam magam a használati kézikönyvbe ami a telefonon van és egy hét múlva már imádtam. Most ott tartok hogy nyáron váltok vagy I15-re vagy 16-ra. Két hétig volt nálam egy Honor telefon pár hete és alig vártam, hogy visszaadhassam. Szóval életem egyik legjobb döntése volt. Ilyen stabil telefonom még sosem volt. Egy röccenése nem volt a 2 év alatt. Szerintem ez a 13 az Apple egyik legjobb modellje. Azóta lett munkás telefonnak egy használt XS-em is, arra pedig még jönnek a frissítések.
Így van az i13 nagyon jó széria, bár már váltottam i 16 pro ra.
-
Vandie
tag
-
AMD Power
titán
Kicsit több mint két hetes után azt kell mondanom ,hogy nem véletlenül kerül ennyibe egy Apple telefon. Most már kezdünk egyre jobban összeszokni! A következő telefonom is Apple lesz.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
Doki42
őstag
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
merqree
őstag
-
AMD Power
titán
-
Doki42
őstag
-
AMD Power
titán
-
Šolaire
veterán
-
AMD Power
titán
Közel 2 órája megy a beköltözés az új telóba. Most éppen a legújabb Apple frissítést szedi le. Egyelőre nagyon szoktam, de gondolom pár nap és megszokom. Ha lesz kérdésem, akkor jövök.
-
AMD Power
titán
2021 decembere óta használok iphine13-at.
Samsung S10ről váltottam, a legjobb döntésnek tartom.
Azóta vettem egy iPad Pro-t, a feleségem is iphone13-at használ.
Évvégén lehet beújítok egy 17pro-ra, ha lesz.
Még a gyári akksi van benne, ha lecseréltem, akkor kap új akksit, és megkapja a gyerek első telefonjának.Én is bízok benne,hogy elégedett leszek vele. Pár óra és több tapasztalatom lesz vele. Otthon vár.
-
merqree
őstag
2021 decembere óta használok iphine13-at.
Samsung S10ről váltottam, a legjobb döntésnek tartom.
Azóta vettem egy iPad Pro-t, a feleségem is iphone13-at használ.
Évvégén lehet beújítok egy 17pro-ra, ha lesz.
Még a gyári akksi van benne, ha lecseréltem, akkor kap új akksit, és megkapja a gyerek első telefonjának.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2981 - 2901
2981 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2026: DRAM puffer nélkül is gyors a Silicon Motion új SSD-vezérlője
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Black/3 Év Garanciával/ Magánszemélytől Media Markt számlával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Szép állapotú, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB, Szép állapotú! 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB, 12 hónap garancia! Szép állapotú!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 15 Plus 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD GOLD WD8004FRYZ HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Lian Li Vector V100 Adata600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

, igen 3 évet néztem.