Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Üdv mindenkinek

Van egy Sony Xperia SP-ém amit sajnos sikerült megfürdetnem és kiszárítás után se akar működésre kelni.
Van egy alapbiztosításom, ami vízbe esés során is biztosit állítólag.
Nagyon valószínű, hogy ez a telefon már nem javítható.
Szerintetek, ha beviszem, akkor ki fogják cserélni vagy el fognak hajtani.
Ha van valakinek van tapasztalata biztosítással kapcsolatban, akkor írja már meg légy szíves. -
Cartman King
csendes tag
Ha új előfizetést pipálom be, akkor engedne vásárolni, de a meglévővel nem.
Jelenlegi csomagommal még telefont se engedne most venni részletre pedig már vettem egyszer erre a csomagra, részletre egy telefont.
Lehetséges, hogy új csomagot kéne kötnöm, mert ez már nem létezik a Telkom-nál. -
polonic
félisten
válasz
Cartman King
üzenetére
Mert szerintem hangalapú előfizetéshez nem lehet venni táblagépet.
-
Cartman King
csendes tag
Sziasztok! Van egy Mozaik XS díjcsomagom, amit még anno a T-mobile-nál kötöttem, de már ez a díjcsomag a Telekom oldalán nem érhető el.
Szeretnék vásárolni a csomagom mellé egy táblagépet 24hónapos részletfizetésre, de amikkor kiválasztom a honlapon, hogy a meglévő havidíjas előfizetésem mellé szeretném vásárolni akkor azt írja ki, hogy ön nem jogosult a készülékvásárlásra.
Miért van ez? Mindig pontosan fizetem a számláimat és elmaradásom sincs.
Lehetséges az, hogy azért írja ki ezt, mert a Telekom-nál már nem létezik ez a csomag?
[link] -
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Ha december 13-án jár le a hűségidő, akkor aznap fel lehet mondani az előfizetést, vagy csak az azutáni napon? -
bepe79
addikt
Ha most rendelek, akkor szombaton is megérkezhet? Szállítanak szombaton is?
-
joelke HU
őstag
-
-
-
Zoty4
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem erted el azt a pontot ami a platinahoz szukseges. Bar semmi elonye sincs se a platinanak se az aranynak, szal teljesen feleslegesen aggodsz

-
Az hogyan lehetséges... Platinás voltam x évig és a meglévő szolgáltatások mellé (internet, vez. telefon) rendelve volt iptv családi és mobil előfizetés azt egyszer csak platinából aranyra estem vissza... (telefon hoppá, iptv családi 2stb-vel, mobil előfizetés telefonnal) Ez miként lehetséges? A pontjaim mióta van ez a rendszer, nem használtam semmit, de most mobil lottó-totó használom

Mennyi pontot lehet kapni /hó, mi szerint számolják ezt?L
-
glaci
őstag
Emlékeim szerint ezt a lock dolgot még a 90 -es években találták ki, amikor a szolgáltatóknál még a piaci árnál olcsóbban lehetett készüléket kapni (sokszor még prepaidban is), és így próbálták megakadájozni, a gyors továbbértékesítést.
Viszont a mai árakkal ez már teljesen életszerűtlen. (Max. esetleg a részletre vásárolt készülékeknél van még értelme.) -
glaci
őstag
Majd légyszives írd meg, hogy mit válaszoltak, mert a Samsung válaszolt.
Azt írták, hogy érdeklődjek a szolgáltatnál, mert lehetséges, hogy az átvételtől indul a garancia.
(Ehhez képest a regisztrációnál bekérték a vásárlás dátumát és kidobta, hogy 2016. 11. 27 -ig van garim.) -
bubuka80
tag
Nem emlékszem tavaly év végén volt 20 vagy 30%-os akciójuk, dominora is volt? Szerintetek lesz idén is? Érdemes várni?
Köszi -
válasz
footwear
üzenetére
sokan fakónak titulálják a z tft kijelzőjét - igaz, egy hányaduk még az első firmware verziók alatt látta és az maradt meg benne, pedig később adtak beállítási lehetőséget, illetve az alapértékeken is javítottak; link -, sok más típusú mellett valóban az, de nem elviselhetetlen, én is használtam néhány hónapig, ráadásul ips lcd kijelzős iphone 4s után és nem haltam bele.
a kijelzős akkumulátoros üzemideje valóban nem a legjobb a z-nek, főként azért cseréltem le én is 3 hónap után egy s4-re, már az is jóval többet bírt. -
DaNaD
csendes tag
BlackBerry Bold 9700 as telefonhoz kell BIS a telekomnal?
-
footwear
csendes tag
Most beleolvastam a Sony Z fórumába kicsit, ott a többség nem tartja elviselhetetlennek a tft kijelzőt, viszont ami lehet jobban zavarna, hogy az üzemidő sem vmi emberes. Mondjuk amilyen telefonok vannak ennyiért, még így is agyalok rajta erősen. Sajnos a kártyám céges előfizus, de rendes telefont nem kapunk hozzá, így csak dominós csomagban (vagy persze függetlenben) gondolkozhatom. Azért is bíztam benne, hogy idén is lesz vmi normális kalendáriumi akció.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
ami az ügyfél számára logikus(nak tűnik), az általában nem jól viszonyul a szolgáltató üzletpolitikájához - bár ezt is csak mint ügyfél gondolom, illetve tapasztalom néha.
igaz, ennek másik oldala is van, ahogy nézzük itt sok külföldi szolgáltató hozzáállását, ott jobban megtehetik, mert nincs annyi előfizetői trükközés és csalás sem, mint például magyarországon.
a roaming eltörlését is maximum csak azért várom, mert esetlegesen hozhat némi olcsóbbodást a tarifák tekintetében - a konkurencia miatt -, de abban szinte biztos vagyok, hogy kompromisszumos lesz a barangolás használata, gondolok itt arra, hogy nem lesz lte elérés, csak meghatározott "gyengébb" hálózati módon teszik majd lehetővé az adatforgalom lebonyolítását...stb. -
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
annyira nem egyszerű azért;
14.3.2.2. Abban az esetben, ha a Szolgáltató által nyújtott belépési kedvezmény igénybevétele mellett az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát is elfogadja, úgy a Szolgáltató által megjelölt határozott ideig a Készüléket kizárólag a Szolgáltató Előfizetői (SIM) Kártyájával használhatja. A hálózati korlátozás feloldását a határozott idő letelte után, a Díjszabásban meghatározott díj ellenében kérheti az Előfizető személyesen a Szolgáltató ügyfélszolgálatán. Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát elfogadja, úgy tudomásul veszi, hogy a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos követelés elévülési ideje a Ptk. szerinti 5 év.
forrás; link
-
footwear
csendes tag
A Sony Z mennyire vállalható 50 k-ért? Úgy nézem azt még engedné a Telekom oldala használtan.

-
Ausztriában is megvan azért az APR-eknek a forgalmuk, nyugi..
És érdekes módon ott nem csak Bécsben vannak APR-ek. Valahogy megéri több városban is fenntartani boltokat.
Nálunk nagyon sokan inkább megveszik a sufni boltból a szifont, sokszor bolti garival, tartozékok nélkül vagy utángyártott tartozékokkal, mintsem hivatalos APR-től, ha független, új készülékre vágynak... -
Zoty4
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ha a szolgaltato lock mentesen adna, akkor ki venne apr-tol telefont?
-
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez meg a másik. Ha belegondolunk abba, hogy horror áron, siralmas tarifákkal, függő készülékeket árulnak a mi drága szolgáltatóink, beláthatjuk, hogy iszonyatos rablás folyik nálunk évek óta. És nem, a szolgáltató nem csak szolgáltat, hanem jobb helyeken olyan szinten tartja a készülékek árát, hogy megérje az embernek lekötni magát 1 vagy 2 évre.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen szerintem is függetlenül kellene. És elég erősen le kellene csapni a készülék árakból, nah meg a díjcsomagok tartalmát felturbózni, mert siralmas mit adnak 2 év rablánccal. Van lehetőség függetleníteni a készülékeket de azt is külön pénzért csinálják....
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy elvileg azért kell fizetni esetenként kevesebbet egy készülékért a szolgáltatónál, mert vállalom, hogy 1 vagy 2 évig fizetem a tarifa havidíját, és nem bontom fel a szerződést velük. Nem pedig azért, mert vállalom, hogy a telefont csak és kizárólag az ő hálójukon használom. Micsoda idióta, betokosodott felfogás ez? Erre jön rá végre egyre több nyugati szolgáltató. De mire ez hozzánk is elér...
Nálunk ez csak azért van, mert így szép összegeket szedhetnek a feloldásért. És, mint tudjuk, szép hazánkban minden téren erre megy ki a játék. -
Nataniel
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Támogatom...
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Árul a T-mobile is független telefont csak nem nagyon híresztelik.
Pl: CAT B15, B15Q, B25(#53169)
St3ven: Ez elég agyrém módjára van kitalálva, évek óta rendesen fizetem a számlákat, elmaradásom sosem volt. Elég sokmindent vettem már a T-től, apple notebook, iphoneból is vettem már 3 darabot az előfizetéshez, de nem bántam meg. Nem váltanék szolgáltatót ennek ellenére sem, de azért holnap bemegyek személyesen és megkérdezem, hogy erre milyen megoldást tudnak kínálni. -
-
-
cris78
őstag
Készlet értesítőt, hogy mikor küldenek?
-
djculture
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Nem igazitanak méretre hanem adnak egy másikat
szabogabor10: Osztrákoknál már az összes úgy adja jó ideje. De ott olyan előfizetések is vannak hogy nincs havidíj akkor fizetsz havidijat ha használod az előfizetésT és nem utolsó sorban 100-600 perceket tartalmaz minden előfizetés ami egész eu-ban lebeszélhető. Nem lehet összehasonlitani a hazai luxus árakkal.
-
Most olvasom, az osztrák T-Mobile szeptember óta függetlenül adja a telefonokat. A német már régebb óta. Mi miért nem vesszük át soha a jó dolgokat a "hanyatló nyugattól"? Bezzeg a rosszakat..

-
Én úgy emlékszem még régebbről, hogy általában demó, vagy ilyen 8/14 napban visszavitt, azaz jórészt éppen kibontott divájszok mennek használt felkiáltással.
-
Vangelis
félisten
válasz
vizslakutya
üzenetére
Soha nem volt gond a használtakkal!
És él a 14 nap

-
vwpolopg
őstag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Azért remélem nem valami agyongyilkolt hulladék... ha az nem vagyok köteles átvenni nem? Meg erre is él a 14 napos visszavásárlás? Garanciával mi a helyzet?
-
-
Tehát:
A főkártyád most Mozaik S.
És van egy ATK Move M.A főkártya nem lehet társkártyás csomag mivel ATK csak egy meglevő előfizu mellé köthető.
Ha van otthon vezetékes Telekom szolgáltatásod arany/platina szinttel, akkor ha valóban 3900Ft a tarifa határ akkor átválthatsz az otthoni előfizuhoz rendelt ATKra..
-
vwpolopg
őstag
Baromi sok cucc van fent a t honlapján ha rákerestek a használt cuccokra
Hajrá! 
Szerk.: 4990ért én is vettem egy y300-at, annyit megér másodtelefonnak

-
19-én már szerintem válthatsz, mivel lejárt a hűség, s a tarifacsomag díjazása (Next S ATK havidíja dec20-31 lesz számlázva) 19-én még az ikon lesz, de váltás után pár perccel elvileg már a Next díjaival tudsz telefonálni.
Nekem szept. 10 járt le a mobilnet hűségem és 10-én már le tudtam mondani. -
cris78
őstag
Az micsoda, hogy a szamlamom két hűség idő van két dátummal?
-
krystman
őstag
Megrendeltem ezt a korlátlan böngészős csomagot, mert 1 hónapig 0ft ért van. Most megnéztem a megrendeléseknél online, és ott 1890ft van. Akkor most ez nem 0ft? MoveXs csomagom van. Eddig nem volt ez megrendelve.
-
kerxy
őstag
Nekem az alábbi kérdésem lenne:
Adott két előfizetés a nevemen. Az egyik másfél éves Mozaik S csomag, a másik a most másfél hetes Move M.
A régebbi szerződésben látok egy olyat, hogy a "hűségidő tartama alatt ... 3900 Ft-nál alacsonyabb havidíjú díjcsomagra nem válthat át."Na már most, a Mozaik S-et is át tudom váltani Move M-re kötbér meg hosszabbítás meg minden nélkül(mert az ugye aranykártyásként 3990)? Tehát így két Move M-et fizetnék aranykártyásan.
-
bepe79
addikt
Mi a franc a webshopban az, hogy: "Hiba! Tiltott jelszó"
Mert még délelőtt sikerült kilockolnom magam, azt írta, hogy 24h-ra. E miatt lehet? De akkor meg miért nem ír egyértelmű hibaüzenetet? És mi az már, hogy sokszor jól írom be az ellenőrző kódot (se vak nem vagyok, sem retard), és azt írja, hogy rossz ellenőrző kód???
-
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Dec 19-en jar le a husegem az ikon 400 dijcsomagra.Harom kerdesem volna.
1, ha elhasznalom addig majdnem mind a 2GB-t mobilnetet, akkor mi van?
2, at szeretnek valtani az otthoni elofizum melle tarskartyaban next s-re. A jelenlegi szamomat vihetem?
3, next s atk melle szeretnek venni netplussz L kiegeszitot. 5490+1290=6780
Ha a kettot egyutt kotom, adnak vmi kedvezmenyt ra? -
-
kerxy
őstag
Na remek módon ma megkaptam a Black Friday-es S4 rendelésem.
Sms-t elfelejtettek küldeni, hogy átvehető, csak megnéztem a GLS csomagkövetést hogy már 1-kor átvették...Számlát és garijegyet egyből küldték, még ki se léptem a boltból, de kedves módon a garijegynél vásárlás napja 11.28., azért másfél héttel később kaptam meg az ő hibájukból, na mindegy.
Külső akksi nekem se volt, fogalmuk se volt miről beszélek (vagy csak úgy tettek: ). Majd dobok nekik egy emailt, hogy azért ne felejtsék el...

-
St3ven
addikt
Nektek megy a rendelés a webshopon?
Nekem folyamatosan "Hiba történt a kérés feldolgozása közben" meg "Technikai hiba" üzeneteket dobál. A cucc bent van a kosárban, de már azt sem lehet megnézni.

Sőt, a teljes My T ezeket a hibákat produkálja belépve, még a saját adataimat sem tudom megnézni.
-
válasz
szabacsik
üzenetére
A Go!Net L mindig 500Mb adatot tartalmazott!
A NetPlusz L csomag tartalmaz 1GB forgalmat.
A rendszer valószínű azért írja néhol 1GBnek a GoNetet, mert az már lezárt csomag és a rendszerben keveredhet az L megnevezés miatt.Ha lemondod a GoNetet, már csak a NetPlusz csomagot választhatod.
-
szabacsik
őstag
A Go!Net L - ben hány megabite van benne 500 vagy 1000? Az applikációnál azt írja ez van nekem 1000mega van benne, de a főoldalon 500megához képest számolja mennyi van hátra. Valamint weben bejelentkezve azt írja ez a Go!Net L aktív és 500mega van hozzá. Módosult csak nem tudtam róla és le kéne mondani majd újra aktiválni? Időarányosan számolnak el a lemondáskor?
-
madle
őstag
Sziasztok,
Kötbér mértékét, hogyan határozzák meg? Kell fizetnem gondolom lemondáskor, öcsémnek vettem egy előfizetést, csak közben kihúzott külföldre.
Like díjcsomag, készülék nélkül, azt hiszem 2 év hűséggel volt, csak SIM idén júniusban vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy nekem is megjelent a számlák közt.

/összességében/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)