Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Hát a T jó bekeményitett. A MobilTV-ét fizetőssé tette. 1900ft 10óra. Akciósan 20óra. Ez még hagyján. De, hogy az összes EDGE képes készüléket kilőtték, szerintem felháborító. Pl.6300-al ezentúl nem lehet nézni. Ez mire volt jó amúgy? Miért csak 3G telóval lehet nézni ezentúl?
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz childboy #824 üzenetére
Mivel jelenleg nálunk csak EDGE hálózat van kiépítve így 3G sajnos nem tudtam nézni.Főleg EDGE képes telón meg végképp nem tudnám nézni 3G-én. Nem azt, hogy nagyon néztem, a TV-ét, de azért néha megnéztem a híreket, vagy inkább meghallgattam. Nem mintha létszükség lenne, de jó volt néha. De, hát ezért nem fogok telt cserélni, főle amilyen feltételek vannak vele kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Helló! Én regisztráltam egy mail címet, a T-nél. Mivel volt Net30-as csomagom, kértem ezt a T-email plusz-t is. Viszont most meg megszűnt, 2hónapja teljesen az email címem, amióta nincs Net30-as csomagom. Nem úgy kellene lennie, hogy ebben az esetben, vissza kellene tenni sima t-emailra?
-
krystman
őstag
Van egy Nokia 6300 telefonom, és a gondom, hogy a m.youtube.com oldalon egyetlen videót sem tudok megnézni, mert a végén kiírja, hogy Nincs kapcsolat. Pedig beállítottam a T-mobile streaming beállítást is. Plusz lekértem a T-mobil oldaláról a beállítást is, viszont külön streaming beállítást nem találtam. Viszont, Pannonnal gond nélkül mennek a videók.
-
krystman
őstag
Helló! Nekem egy olyan gondom lenne, hogy 2hónapja meg volt rendelve a Net80-as csomag, és mellé volt e-mail szolgáltatásom is. 1hónapja lemondtam a Net80-at, és ettől függetlenül ment a mail. Vagy is be tudtam lépni. Viszont, több mint, 2hete nem tudok belépni, mert azt írja, hogy nem jó a jelszó, vagy f.n. Most, akkor törlődött 1hónap után magától az e-mail címem?
-
krystman
őstag
Sziasztok! Gondolkodtam, hogy vennék egy ilyen ZTE SKATE telefont, viszont részletre akarnám. Így neten ki is választottam milyen tarifacsomaggal lenne, egy Eco-al. Így össz vissz kihoz a rendszer, 8990ft-ot. Tényleg elég így kitölteni amit kérdeznek a részletnél, és ha elküldöm a megrendelést, tényleg hozzák is a telefont, vagy még kell valamit ez ügyben csinálni?
-
krystman
őstag
Értem! Köszi szépen mindkettőtöknek! Hát akkor lehet, hogy belevágok egy ilyen előfizetésbe egy Skate-el! Egyébként még annyit, hogy az interneten kiválasztok egy csomagot mellé, de a végén azt nem adja hozzá az összeghez. A tarifa havidíját később kell majd fizetni?
-
krystman
őstag
ZTE Arizona? Még életembe nem hallottam róla! Kíváncsi leszek milyen áron lesz! Kár, hogy csak 2.8-as a kijelzője.
-
krystman
őstag
Ha most kamatmentes részletre szeretnék venni egy ZTE Skate-et. És összeállítom, hogy milyen csomaggal akarom. És a végén kihoz 3141ft-ot, akkor tényleg csak ennyit kell fizetnem a futárnak amikor hozza a készüléket? Vagy kell még fizetnem pluszba valamit?
-
krystman
őstag
válasz Something_ #11713 üzenetére
Értem köszi!
-
krystman
őstag
Ez a régi készülék beváltás működik a ZTE Skate esetén is? Néztem, hogy ott is felkínálja ezt a lehetőséget a 20ezres előleg befizetésnél. Akkor ezek szerint, ha egy ilyet rendelek akkor 10ezerft-ba kerül majd, ha a futár hozná? Egyébként a nem kamatmentes részletre való vásárlásnál is külön elbírálás van, mint ha részletre venném a telefont?
-
krystman
őstag
Tehát akkor a kamatmentes részletre való vásárlásnál is kell fizetni előleget ezt a 10ezret? Mert megnéztem a Skate-et, és ott 3100 valamennyit ír, hogy annyit adjak a futárnak.
-
krystman
őstag
Ha az van odaírva a hogy a tarifacsomagra nincs hűség. Pl a ZTE Skate kamatmentes részletnél. Akkor ott válthatok bármilyen csomagra? Akár később Dominóra is?
És még az érdekelne, hogy ha 2 év hűség lenne a tarifacsomagra. Akkor közben át lehet írni másnak a nevére? Tehát menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz EsoxLucius #12239 üzenetére
Hát ha számítógépen akarsz így böngészni, akkor nyugodtan csinálhatsz egy kávét addig még betölti az oldalt. Ha telefonról Opera mini-vel, akkor észre sem lehet venni hogy korlátozva van. Vagy csak nagyon kicsit.
-
krystman
őstag
Régen volt a T-mobile-nál ez az ingyen sms dolog, amit a wap-ról lehetett elérni. Ez már megszűnt nagyon régen? Emlékszem napi 15db lehetett el küldeni. Csak azért kérdezem mert nagyon régen volt T kártyám és akkor még működött ez.
Akkor akinek van valamilyen Net csomagja, ezt nézheti bármennyit?
[ Módosította: 7 ]
-
krystman
őstag
válasz Something_ #12318 üzenetére
Köszi szépen!
-
krystman
őstag
ZTE Skate meg elfogyott a T-nek? Nem lehet rendelni, csak rendelést lehet leadni.
-
krystman
őstag
Úgy lehet készüléket venni, hogy esetleg a Telenortól át vinném a számom a T-hez?
-
krystman
őstag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem, mert eddig nem voltam T-és, ha most veszek kamatmentes részletre egy ZTE Skate telefont, és kiválasztom a díjcsomagot is, persze webshopba, akkor a rendelés végén írja, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot, és jelenlegi számom kell megadni. Esetleg kérhetnek még pluszba pénzt, amennyi fel van tüntetve? Mert 2450ft-ot ír, hogy ennyit kell fizetni a futárnak majd. A másik kérdésem, hogy ha most hóközben rendelem meg. Akkor jövőhónapban tört számlát kapok majd a havidíjról, vagy teljeset?
-
krystman
őstag
Még annyit kérdeznék, hogy ha most Echo csomaggal rendelem meg a telefont, az első hónapban már válthatok díjcsomagot, vagy van valamennyi idő, hogy csak azután lehet? És mikor van számlazárás 1-én, vagy amikor megköttem a szerződést?
-
krystman
őstag
30nap múlva korlátozzák a kimenő hívást? A Telenor-nál 3hónap múlva függesztik fel, és csak is a kimenő hívást. Előtte küldenek egy levelet, hogy ha xxx nap múlva nem fizetem be, akkor korlátozzák a kimenő hívást. De még sms is jön róla. Furcsálom, hogy itt egy hónap múlva már szinte a behajtó cégnél van a dolog!
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Ezt a Blue Mobil sim kártyát lehet használni T függő telefonba szerintetek?
-
krystman
őstag
Hétfőn rendeltem egy Skate-t, kamatmentes részletre. Kaptam egy levelet, hogy még aznap, vagy másnap mindenképp felhívnak. Már Szereda van, és semmi jele, ellenőrzöm mindig, hogy hol tart a rendelés, de mindig 1nappal tolódik el. Már 21-e van megadva. Hogy működik ez? Még nem vásároltam így soha, de ezek szerint 1hetet is kell várnom, hogy hívjanak?
-
krystman
őstag
Ma hívtak a Webshop-ból a T-ől, de nem volt nálam a tel pont. Kaptam két mailt, hogy a 1430-on vagy egy sima telefonszámról hívjam őket. A webshopot milyen időben lehet hívni nem tudjátok, mert erről semmi infót nem találok. Kaptam egy mobil számot is, de 5perc után sem kaptam ügyintézőt.
-
krystman
őstag
válasz hoby36 #15124 üzenetére
Engem ma hívtak, pedig Hétfőn rendeltem meg. Pont nem volt nálam a telefon amikor hítvtak. De mellékesem írom, hogy ma írtam nekik egy levelet reggelről, érdeklődés szintjén, hogy hol tart a rendelésem. Erre ma hívtak is. Hogy ez miatt, azt nem tudom, de eléggé fura ez.
Egyébként nem részletre vetted a telefont? Mert ha igen, akkor tuti húzzák az időt, viszont Dominóval egyből akár másnapra is szállítják.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Egyébként egy idő után törlik a megrendelést, ha nem érnek el, és nem is hívom őket?
-
krystman
őstag
válasz hoby36 #15154 üzenetére
Mivel én nem vagyok T-és ezért egy vezetékes számot adtak, amiről elértem a ügyf-ot. 0612659210. De ez a 1430-as. Ha felhívod akkor ott a 2-es menüpont alatt lesz a kiszállítással kapcsolatos info is, és a szerződés kötéssel járó dokumentum lekérdezés is. Ott a 0-ás gomb, és az ügyintézőhöz fog kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Ha Szerdán kapom meg a telót. Szerintetek, érdemes akkor megrendelni valamelyik mobilnetet, mert akkor már csak egy 7 lesz hátra ebből a hónapból. Vagy ezt törten fogják kiszámlázni 1-ig ha megrendelem?
-
krystman
őstag
Lehet, hogy sokan elsiklanak felette, de én mielőtt megrendeltem a telefont 2év hűséggel, a szerződésben benne van, hogy 8napon belül ellehet állni a szerződéstől, indok nélkül. És ebben az esetben lehet 2év is a hűség, nem számítanak fel semmit sem, csak amennyit elhasznált az előfizető. Ebben az esetben visszaadják a befizetett részletet, és a havidíjat is. Ezt csak azért írom ide, ha valaki a megrendelés után meggondolná magát, és kifizette a telt.
-
krystman
őstag
Találkozott már valaki itt olyannal, hogy új előfizetés vett, és olyan hívások jönnek akik ismerik ezt a számot? Én múlthéten vettem egy előfizetéses telefont, és olyan hívások jönnek, pl. a BP Banktól is kaptam egy hívást, hogy valami törlesztő részletet kellene fizetnem, valami autó után. Ma meg egy SMS-t kaptam, hogy 3napon belül valami 26ezres autó részletet kellene fizetnem. Amikor vettem az előfizetést a Wbshop-ban, ki lehetett választani a tetszőleges telefonszámot. Pedig még titkosított is, és még idáig nem adtam meg senkinek sem ezt a mostani számomat. Lehetséges az, hogy ez valakié volt? Vagy mit lehet tenni ebbe az esetben?
-
krystman
őstag
Köszi a tippeket! Hát ha több kettőnél, akkor vagy kérek egy új számot, vagy írok a banknak, hogy ez a szám, már nem azé, aki akkor megadta. Csak ez új volt nekem, mert idáig bármikor vettem, nem futottam bele hasonló se. Kösz még1x!
-
krystman
őstag
E hónapban kaptam 120perc ingyen beszélgetést az új előfizetésemhez. Ezt csak ebben a hónapban használhttam fel, vagy megrendeléstől 1hónapig?
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most fogom az első számlámat fizetni, és múlthónapban vettem egy telefont részletre, akkor fizettem 2450ft-ot, és Echo XS csomagot választottam hozzá. Ma a My T oldalon néztem, és megjött mennyit kell fizetni először. 3170ft-ot, és Fizetési határidőt Márc.31-et adtak meg. Azt hittem, hogy 10-e lesz, de ez mindig így van a T-nél? Meg azt hittem, hogy a havidíjas csomagot is törten számlázza hozzá a telefon részlethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen