Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz krystman #11441 üzenetére
Ha itt visszaolvasol egy kicsit akkor mar beszeltunk rola a napokban.
Nagy vonalakban:
-rendeles utan felhivnak, h kuld el az igazolvanyaid masolatat, ha uj elofizeto vagy
-masodjara felhivnak es lefuttatnak egy hitelkepessegi vizsgalatot, plusz kerdeznek toled par szemelyes jellegu kerdest
Ha ez kesz akkor mar hozzak is a telot. Ha nem mesz at aa hitelkepessegi vizsgalaton, akkor be kell fizetned x eloleget, ami a havi telefonszamlakbol lejon, vagyis leforgalmazhatod.[ Szerkesztve ]
-
Swinkx
csendes tag
válasz krystman #11441 üzenetére
Miután neten leadtad a rendelést, akkor felhívnak, hogy egyeztessék az adatokat. Ha pedig megjön a csomag, akkor kérnek 1 személyit, 1-2 aláírást, és kész is. Még annyi, hogy majd aktiválnod kell a sim kártyát az ügyfélszolgálaton keresztül, de ez részletes le van írva az egyik papírra.
Én ma kaptam meg a skate-et, jólfogsz vele járni -
Something_
őstag
válasz krystman #12158 üzenetére
Az előleg képlékeny, csak akkor fog kiderülni, ha megrendelted és felhívott az ügyintéző.
Felesleges is kérdezgetni, mert mindenki csak tippelni tud, ha megrendelted, kiderül. Természetesen elállhatsz a vásárlástól, akkor ha felhív az ügyintéző.mb702:
elvileg amik nincsenek benne a pdf-ben, azok csak az áfa mértékével emelkedhetnek.[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
-
St3ven
addikt
válasz krystman #12314 üzenetére
Igen, ez továbbra is működik, én is napi 15 sms-t ingyen küldök. Egyetlen hátrány, hogy nem a Te számod lesz a feladó, hanem egy 777-re végződő t-mobile-os központi szám.
Bepötyöghetem ide Neked a wapos linket, de nem tudom, nem ezért tűnt-e el 3 hsz. a Tied után, ill. mi miatt lett módosítva a hsz.-ed.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
embe
nagyúr
válasz krystman #12513 üzenetére
" Nem lehet rendelni, csak rendelést lehet leadni. " - Ez nem ellentmondásos kicsit? Ez a lényege : rendelést lehet leadni.
Nem is írja, hogy nincs készleten., mint itt például .
"Jelenleg nem kapható, a készlet feltöltés alatt áll."[ Szerkesztve ]
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
1430
senior tag
válasz krystman #15025 üzenetére
A hivatalos infó, hogy nem
Andie
Régen a My T-Mobile-ban látható volt, hogy mennyi a sávon belüli kereted, de lehet ma már ott is csak az látszik, melyik sávban vagy... Próbáld ki!
A My T-Mobile belépéshez a Domino NET/WEB kártyáknál az alapjelszó a PUK1 kód első 5 számjegye.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
club1
veterán
válasz krystman #15328 üzenetére
Persze. A szolgáltatók egy idő után újra felhasználhatják a korábban felmondott szerződésekhez tartozó számokat. Hívd fel az ÜFSZ-t és próbálj kérni (ingyen) másik számot, hivatkozva arra, hogy zaklatásnak érzed a hívásokat (amit meg is lehet érteni).
[ Szerkesztve ]
-
legenda
valakié volt korábban, a visszaadást követően piheneti ugyan valameddig a szolgáltató, de aztán eladja újra! nekem is volt olyan számom, aminél hívtak a haverok, hogy a másik számomat nem én veszem fel, mondom nem hát, bő 6 hónapja visszaadtam, mert már nem kell két hívószám, és csak a régebbit tartottam meg!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
Igen, valószínűleg ezt a számot újra kiadták.
A BP Banknál nyilván Te nem járhatsz el más ügyében, azaz nem változtathatod meg más ügyfél telefonszámra vonatkozó bejegyzését (hiszen ott ügyfélhez rögzítik a telefonszámot, az már más kérdés, hogy most már a Tiedet...).
Marad a hívásblokkolás a nem kívánt számokról, androidos teló esetén a Root Call Blocker Pro-t ajánlom.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
-
addikt
válasz krystman #15360 üzenetére
A következő időszaki ajánlatok állandó ajánlatként kerülnek bevezetésre a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeibe: Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL, díjcsomagok, Eco XS, Eco S, EcoMix díjcsomagok, Like díjcsomag, Paletta 100/Domino Paletta 100; Paletta 200/Domino Paletta 200 és Paletta 300/ Domino Paletta 300, valamint a Paletta Trió mobilinternet csomag és Net&Roll M, L, 4G díjcsomagok, továbbá az Ikon Net 2 GB, a Domino NapiNet 1 GB díjcsomag, a DuoNet és a Net&Roll opciók.
Ugyanakkor az Eco díjcsomag értékesítése megszüntetésre kerül. Mindezek április 01-től.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz krystman #15365 üzenetére
együtt küldik a számlát és a részletet is!
nekem általában 02-án vagy 03-án állítják ki a számlát - persze ha hétvégére esik, akkor némi eltérés adódhat -, attól számítva többnyire egy héten belül megkapom, és egy bő hét szokott lenni a befizetési határidő! mondjuk csekket is kapok, de e-bank átutalással fizetek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz krystman #15468 üzenetére
- az eco xs esetében nem látom a díjcsomagban foglalt szolgáltatások között, hogy alapban adott lenne a hívószámkijelzés, szóval külön megrendelendő!
- még szép, hogy akkor nem küldi el a telefonod a hívószámodat, ha manuálisan tiltod/nem engedélyezed, mivel az egy opció, hogy engedélyezés és hálózati alapbeállítás esetén küldi - ha alapban engedélyeztetted -, de tiltás esetén akkor sem küldheti el, hogy legyen lehetőség manuálisan az alkalmi tiltásra![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nietzsche_
tag
válasz krystman #15508 üzenetére
Mi alapján gondolod, hogy eszi? Ha valamilyen 'külső programot' használsz ennek a mérésére az fals adatot produkál... Valamennyi tényleges adatforgalmat használ (mivel stream jellegű természetesen adatforgalom fut a háttérben), de a tényleges mobilnet csomagodból egy dekányit nem emészt fel.
-
1430
senior tag
válasz krystman #15564 üzenetére
Pont délután teszteltem a teszt számunkon, és a Go!Net S csomagból egy bájtot sem vont le a rendszer a Demo tévézésért. Az viszont jó kérdés, mi történik, ha korlátozzák a sebességed, mert még a 128-as korlát (de gondolom neked 32-es van) is túl alacsony egy streaming videóhoz... Majd talán azt is kipróbálom, de nem sok kedvem van ezért a 30 MB-os keretet elhasználni, mert az elég hosszasan tartana.
djapor96
A fenyő az T-Mobile-os.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
gyuszmó
őstag
válasz krystman #15777 üzenetére
Szia :
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/uzenetkuldes/websms
Itt regiztem,jelszót is kaptam de ez más: ez a web sms és ez fizetős ez nem érdekel.
Eddig eljutok de nem is ajánlja fel a belépést, nincs valami fül ahol be lehet jelentkezni?
Én is a beépítettel tudok csak .[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
St3ven
addikt
válasz krystman #15801 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy nekem - ugyan már vagy öt éve történt - de roamingolás során is elérhető volt. Kicsit megérte a pár kB-nyi adatroaming kicsengetése mellett egy rakat sms-t hazaküldeni.
-
gyuszmó
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen