-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeRoy18
aktív tag
válasz DataTraveler #87413 üzenetére
dehogyis
volt már ilyen máskor is, hogy fejlesztgették a holnapukat, és utánna cserébe adtak egy kis kárpótlást
én is lehasználtam már az adatmennyiségem, keretemet, de most mégse vagyok korlátozva
használd ki -
azigazimoris
aktív tag
válasz DataTraveler #87413 üzenetére
Már nekem is írja a felhasználhatót.
Sikerült a fejlesztés
Szerintem használd. Jólesik néha egy kis bónuszNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
veterán
válasz DataTraveler #87411 üzenetére
Nekem van 4G-n net, az adatkeretem is látszik, de VoLTE az nincs kb éjfél óta.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dptrsk
Topikgazda
válasz DataTraveler #65560 üzenetére
Telefonon 1430on le tudod mondani.
Ha lemondod ma-holnap(esetleg hétfőn), akkor a szeptemberi számlád lesz az utolsó. -
legenda
válasz DataTraveler #64247 üzenetére
szia,
előfordulhat, hogy kerül még (elő) valahonnan, kérj értesítést, de akkor résen kell lenni, mert ha többen is pályáznak rá, akkor kidobja a rendszer mindenkinek a levelet egyszerre, de ha több várólistás van mint készülék, akkor a gyorsabb rendelők tudják elvinni, te pedig megint azt fogod látni, hogy bár kaptál értesítést az ismételt elérhetőségről, annak ellenére (megint) nincs készleten.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz DataTraveler #53386 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53386 üzenetére
Azt hiszem 4 vagy 5 ezer forint. Ezt be kell ott fizetned,mást nem,így lehet,hogy kapsz egy jóval értékesebb telefont (vagy nem).
Én jól jártam,mert a Skate ázott meg és egy Alcatel One Touch lett helyette.[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53306 üzenetére
Az nem biztos, van egy lista,lehet,hogy még több is lesz az összeg,mint amennyiért vetted.
( itt a topicban volt már téma,keresőzd le)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
vizslakutya
senior tag
válasz DataTraveler #53299 üzenetére
Ha csak beviszed szinte biztos,először a megadott számon a biztosítót hívd fel,ő fog adni neked egy kárszámot és utána mehetsz a cserére.
Ha az akku mögötti indikátor papír elszíneződött,akkor a szervizesnek már csak az a dolga,hogy segítsen kiválasztani a másik telefont.
Sok sikert.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Vangelis
félisten
válasz DataTraveler #42107 üzenetére
üzletben,.,...
Nem hiszem , hogy le lehet mondani neten vagy telefonon.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
raziel01
veterán
válasz DataTraveler #41565 üzenetére
-
Teko001
őstag
válasz DataTraveler #41565 üzenetére
Ha minden igaz, fedezi
-
St3ven
addikt
válasz DataTraveler #41009 üzenetére
Nem.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Sragi
őstag
válasz DataTraveler #38663 üzenetére
Ha jól értem jelszó emlékeztetőt kaptál? :/ Én úgy tudom ,hogy ideiglenes jelszót kapsz ha elfelejtetted.Nem is igazán értem hová akarod az emlékeztetőt írni,mivel a my t-mobile jelszó csak számokból állhat.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz DataTraveler #38663 üzenetére
Jegyzettömbe beirod és bemásolod úgy bármit belehet irni Elég pancser a rendszer programozó..
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz DataTraveler #31200 üzenetére
Nem értelek. Ott van egymás alatt a júliusról szóló részarányos számla (708 Ft) és az augusztusi készülék részlet (3190 Ft). Pipáld ki mindkettőt, így egyszerre is kifizetheted.
mhncsa
Domino Web esetén a PUK1-es kód első 5 számjegye a jelszó. Ezzel és a telefonszámmal be tudsz lépni a My T-Mobile-ba, és meg tudod nézni az aktuális sáv fel nem használt részét és határidejét.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tjokai
senior tag
De fog szerepelni ott is, csak külön tételként, más lesz a fizetési határidő is tehát nem muszáj egyszerre befizetned a számlával együtt. Ahogy a pénzed engedi
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
legenda
fogják írni, de várj még vele, nem olyan sürgős az!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjokai
senior tag
válasz DataTraveler #31193 üzenetére
Huhh, hát ezt nem tudom pontosan. Valószínűleg kifizettetik a díjcsomagot egész hónapra, hiába csak pár napot használtad. A telefontörlesztő külön csekken fog szerepelni, tehát egy borítékban két csekket fogsz kapni, azt külön kezelik.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz DataTraveler #31191 üzenetére
Minden hónap első munkanapján összesítik a múlthavi költségeket és általában minden hónap hetedik és tizenkettedik napja között szokott megérkezni a csekk....legalábbis nálam így van Tehát a hónap első harmadában megfogod kapni a csekket egészen biztos.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
djculture
félisten
válasz DataTraveler #31034 üzenetére
Letudod mint írtam a my t-mobile-ban vagy sms-ben is de sose kapsz pontos adatot mert van némi késés...
-
djculture
félisten
válasz DataTraveler #31031 üzenetére
Tudsz telefonálni csak az már nem a 3200ft leforgalmazhatóság (havidíj) terhére történik.
Internet ügyében meg: díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a következő fordulónapjáig.
Adatforgalmadat meg a my t-mobile-ban tudod lekérdezni pénzért...[link][ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz DataTraveler #31031 üzenetére
Internetnél nincs túlforgalamzás.
Sehol nem tudod pontosan lekérdezni.
Igen pont azért nem tudod!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
djculture
félisten
válasz DataTraveler #31028 üzenetére
Azt ami leírsz csak a mix díjcsomagnál lehetett megcsinálni... A többinél számlálódik tovább a percenkénti percdíj pluszban és annyival több lesz a számládon...
-
Vangelis
félisten
válasz DataTraveler #31028 üzenetére
Nem kell bajlódni a feltöltéssel.. majd küldik a számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest