Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teko001
üzenetére
Az iPhone-ok megint "különleges" készüléknek számítanak, azokat valóban nem lehet elhozni részletre a legkisebb csomagokban. Én droidosokat néztem, pl. Note 4 vagy Z3.
@ kali Igen, szerintem jól nézem. Legfelül is egyben fizettetné velem, részletfizetést a fenti két modellnél alap előfizuval csak akkor mutat nekem, ha új előfizetésre bökök. Az az érdekes, h folyamatosan nézegetem az oldalt érdeklődés szinten és hogy tisztában legyek a dolgokkal, de ez max egy hete lehet így. Legutóbb még lehetett volna 24xhavi törlesztőre hoznom.
-
glaci
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Ez pontosan hol van leírva?
Tudnál küldeni linket a T. oldaláról?
Csak mert engem már 112,5 órája nem hívnak.
A státusz az első pillanattól "elbirálás alatt".
Meglévő 1,2 éves Arany státuszú Mozaik XS mellé ATK Net&Roll XS -el kértem (én hülye) részletre PPP átvétellel (mert kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok otthon és a helyi GLS -es futár nem valami "rugalmas").
Köszi előre is! -
válasz
Teko001
üzenetére
Akkor miért nem kérnek pl. komolyabb kezdőrészletet, akár a felét a teljes árnak vagy valamiféle kauciót, amit visszacsepegtetnek kedvezményként. Régebben iPhone-ok esetén csináltak valami hasonlót.
Most nézem egyébként, h új előfizetéssel el lehet hozni a legkisebb csomagokkal részletre, de nekem a meglévőre nem ... Ezt személyes diszkriminációnak veszem 
-
Aki webshopon rendelt fekete pénteken, holnap hívja fel a 1430at és mondja hogy igényt tart a kötbérre, mert nem hívták 72 órán belül. November elején mintha olvastam volna a rendeléskor hogy 72 órán belül hívnak, engem pont a 3. Nap vasárnap hívtak. Visszakeresve a fórumvan a webshop 72 órára más is írta hogy 72órán belül hívnak.
-
Vangelis
félisten
A samsung azt mondta, hogy alapból nem jár hozzá a 12+12 hó garancia.
Csak regisztráció után.
-
Tibi86
aktív tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Naponta ott járok el előtte, bízom benne, hogy létezik még.

bubuka80: Köszi az infót, az enyémet viszont tegnapra írták.
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire megszokott, hogy a péntek reggel (előző postomban tévesen szombatot írtam
) leadott rendelés (S4) még nem érkezett meg ide a 13. kerületi ppp-be? T webshop továbbra is "szállítás alatt" státuszt ír...Kezdjek aggódni, vagy legyek türelemmel?

-
w333
félisten
Telekomnál Akciós kalendárium ... remélem a G2 is lesz akcióban !

-
-
haxiboy
veterán
Ennyit az igéretükről...b@sztak hívni most holnapis várhatom egész nap jah és holnap lenne az átvétel, igaz trépontban.
-
Teko001
őstag
-
Hadd hőbörögjek már kicsit! Nem is tudom, h milyen jelzővel lehetne ezt a céget jellemezni. Ma kaptam SMS-t, h kedvezményesen vehetek készüléket, mert lejárt a hűségem. Ránéztem pár nekem tetsző telóra, hátha van valami jó androidos ajánlatuk az i5S-em mellé. Azt kellett tapasztaljam, h az induló díjcsomagok mellől kivették a részletfizetési lehetőséget. Ez mekkora ****ség már?! Nem értem kik találják ezt ki?! Hála az égnek meg tudtam venni függetlenül, újan a 64GB-os i5S-t ősz elején, de ha nem sikerült volna, akkor náluk lett volna teló vásárolva, valószínűleg részletre. Hiszen egy csúcskészüléket választottam volna, amit min. két évig nyúzok, akkor már ha hűséget kötök, miért ne fizessem részletre, főleg ha kamatmentes. De milyen már, h rákényszerít a nagyobb csomagra, amire szükségem sincs, h részletre elhozhassam?! Nekem a Move XS egy XXL-es, 5GB-os netcsomaggal kiegészítve a tökéletes díjcsomag. Nincs szükségem nagyobbra, nem beszélném le. Ha pedig a lehetőség adott is, akkor se beszélek többet. Tudom, ez az én egyéni problémám, nem tudom más szerint mennyire ügyfélbarát hozzáállás ez?! Rakat **** az egész, közelükbe nem megyek, ha nem muszáj ...
-
Frenky25
tag
válasz
sayCet
üzenetére
Nekem volt ilyen problémám, menj be a többi 2 szolgáltatóhoz, adataid alapján megmondják, ki tett fel esetleg a listára. De mivel írtad, hogy nem volt még előfizetés a neveden, lehet elírás történt.
Én bementem, a Vodához, és a Telekomhoz is, ők mondták, nem raktak fel, a Telenor rendszere továbbra is jelezte a feketelistát, náluk azóta sem vehetek semmit pedig sosem volt náluk előfizetésem még kártyás sem, a többinél kauciót sem kértek tőlem. -
immi77
tag
Sziasztok!
Mi a leggyorsabb és legbiztosabb módja egy rendelés lemondásának, sajnos 1430-on nem boldogulok. Egyelőre szállításra vár állapotban van, nincs kedvem az elállással vesződni később.
Köszönöm!
-
djculture
félisten
válasz
sayCet
üzenetére
Lehet hogy csak név egyezés volt már ilyen homáros történet is. Ott mondjuk durvább volt mert a két illető neve és anyja neve is egyezett igy egy bank töle követelte a tartozást. Ha nemvolt sose se előfizetésed se tartozásod akkor biztos vagyok benne hogy itt is ez a helyzet. Utána kell nézni mindenképpen mert nagyobb baj is lehet belőle.
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok! Pénteken rendeltem én is az S4-ből. Hívtak délelőtt T-től, és azt mondta a hölgy, hogy rajta vagyok a fekete listán?!!!! Ilyen létezik? Se előfizetésem nem volt eddig, se telefon a nevemen, egyik szolgáltatónál sem... Megbeszéltem vele, hogy utánajárok. Valami ötlet srácok?
-
Blackmirror
őstag
Hogy akkor legyen itt valami cifra is

28-án hajnalban rendeltem egy S4-et én is új előfizetéssel 50% kedvezménnyel részletfizetéssel.
Megjött a szokásos email, majd délelőtt hívott a Telekom ügyintézője hogy lefixáljuk a rendelés részleteit.Minden rendben volt.Közölte, hogy a készüléket szerdán délutántól vehetem át az adott PPP-n.Megint kaptam email-t, szállítás alatt van a készülékem, illetve az első részlet már mutatkozik is a számlámon.A weboldal a mai napra írta , hogy átvehető a készülék.
Én pedig, mivel ma vásárolni voltam gondoltam útba ejtem a PPPontot hátha....Igen ám, de az egész üzlet ki volt pakolva, és lehúzva a roló.Semmi közlemény nem volt kibiggyesztve.Felhívtam a Telekom webshoposokat a /30-930-3030-on. Mondta a hölgy hogy ők elküldték a Lapkernek, őket kell megkérdezni , hogy hol tudom átvenni a készüléket annyit láttak, hogy a rendelésben hibás címet ír a rendszer. Felhívtam a Lapkert.Ott közölték hogy a nevemre nem érkezett semmi és hogy ők már 23-án jelentették a Telekomnak hogy az adott PPont megszűnt.
Szerintetek hol az S4-em?!
Mert egyikük sem tud semmit, de kérték a webshoposok hogy holnap 8-16 között hívjam vissza őket mert akkor lesz bent egy kolléga aki komolyabban utána tud nézni a dolognak.
Illetve előre vetítették azt is hogy ha nem veszem át a készüléket akkor új rendelést kell rögzíteni, persze mostmár nem annyi az adott készülék.
Remélem nem küldték fel a Holdra, de azért ha kiderül hogy hol lehet átvenni akkor megpróbálnám a lehetetlent. -
válasz
Gedeon31
üzenetére
nem, a telefont webshop útján rendeltem, de üzletben vettem át, ahhoz kapcsolódón bekérték kősébb e-mail útján az adatokat, hogy kinek és hová történjen a szállítás, arra a levélre válaszul megküldtem a szükséges adatokat, más infót nem kaptam.
a rendelt és átvett telefonhoz kapcsolódó rendelési számot meg hiába írom a gls követőjébe, azzal nem sokra megyek. -
kisninja
őstag
Tudja valaki a mobilpénztárcán mikor fog működni a 4g ?
-
vatafakk
aktív tag
GLS írt, hogy leszállították a telefonomat 12:16kor, Telekom pedig még reggel írt, hogy a mai napon megtörténik a kiszállítás.
Bementem az üzletbe 16:20kor nincs a raktárjukban a telefon... -
tothferenc
senior tag
válasz
psychedel
üzenetére
Én is ma rendeltem telót, kíváncsi vagyok mire jutnak a kamatmentes dologgal, mert még nem hívtak. (ellenben én egy pár évvel ezelőtt aranykártyás voltam, csak otthagytam őket, de mindig nagy forgalmú, rendesen fizető ügyfél voltam). Az értékesítő csókát viszont megkérdeztem, hogy változik-e az előleg összege, ha kamatmentes konstrukció helyett egyösszegben fizetem ki a mobil díját. Azt a választ kaptam, hogy nem, mert nem a mobilra kérik az előleget.... Kérdezem én, ha simán új előfizetői simet veszek, akkor is kérnek előleget?! (mert ha tényleg nem a mobil miatt kérik, hanem az előfizu miatt, akkor kell kérniük..)
-
Vangelis
félisten
Megjött.
-
bepken
veterán
válasz
Nataniel
üzenetére
flottából (telenoros) jöttem át flottába (telekomos) - azonosító, jelszó, ujjlenyomat, vérminta nélkül szóba se állnak velem az ügyfélszolgálaton
(még úgy se, hogy lediktáltam a flottát kezelő cég nevét, telefonszámát, közvetítő nevét, stb...)majd ők rendezik egymásközt
minden esetre elég cikinek tartom...ugyanis azok közül, akiket ismerek a flottában, mindenki kapott hasonló tartalmú üzenetet... 
(ügyfélszolgálati rendszer upgrade....FAILED
) -
Nataniel
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
1 millió 521 ezer 517 forint?
Aztak****

Ügyfélszolgálat (vagy a Tmobil egyenleg ellenörző app elsőre) -
bepken
veterán
az imént kaptam egy SMS-t, miszerint az egyenlegem 1 521 517 Ft díjtartozást mutat. - nem is tudtam, hogy az előfizetésem 3. hétében már díjtartozásom lehet, pláne ekkora...

-
Gedeon31
addikt
Akkor is kérni szoktak előleget ,ha vezetékes résznél arany kiemeltség van?

Annyi azt mondják mindig ,hogy a két cég egyesült

-
NeAndrew
csendes tag
Sziasztok!
Engem még szerintem nem hívtak ha igen akkor kb 3 másodpercre csörgettek meg, ilyenkor mi a teendő milyen számon kéne őket keresni? Fognak még keresni?
-
válasz
psychedel
üzenetére
A Telekom sem állt el, hanem felajánlotta, hogy előleget adsz vagy elállsz a szerződéstől.
Ez az előlegesdi máshol nem divat csak Magyarorszagon szerintem.
Sajnos a válság időszakában sokan kihoztak egy nagy értékű telefont majd eladták.. Ingatlan, autó nem volt a nevén és kb behajthatatlanná vált az összeg.... Ezen esetek megelőzésére van előleg.Nekem 3 éve egyösszegben fizetett 130k-s telefon 5k-s havidíjjal 10k előleget kértek...
Gondolom a részletvétel valami szabályba ütközhetett, vagy a vezetékes ág arany szintű ügyfelei ki voltak zárva, ezért nincs már megkötés, hogy aki vezetékes ágon hűséges az is tudjon kedvezményesen venni. Utcáról betérve sehol nem kapsz hitelt míg nem bizonyítod, hogy hitelképes vagy. Ez a telekomnál úgylátszik mára azt jelenti, hogy van 80k-d amit ilyen-olyan címen tudsz nélkülözni.
Szerintem is jobb lenne ha bekérnének egy munkáltatóit vagy bankszla kivonatot de gondolom erre nincs joguk.
-
Régen csak arany/platina csomaghoz volt részlet. Szerintem az volt a hűség egyik előnye, a másik, hogy nincs előleg.
-
haxiboy
veterán
-
XeeN
senior tag
válasz
psychedel
üzenetére
Nem vagy egyedül. Pénteken rendeltem részletre egy S4-et, 11 óra körül hívtak adategyeztetésre. Move XS csomagot választottam, a készüléket pedig részletre. Csekély 80k-t kértek előlegnek. Ezután megkértem az ügyintézőt, hogy módosítsuk a szerződést, kifizetem inkább az "akciós" 50k-t. Pár perc tanakodás után bele is egyezett, de így is ki kellett volna fizetnem 40k-t a készülék árán felül (90k). A végeredmény gondolom egyértelmű. Azt már meg sem említem, hogy 14 év telenor után szolgáltatót akartam váltani, de miután ezt a telefont csak webshopban lehet megvásárolni, így buktam az egészet...
-
válasz
psychedel
üzenetére
Tehát ha jól értem egy 100k-s telót akarsz elhozni 50k-ért részletre ügyfélmúlt nélkül(burkoltan alegkisebb csomag választás is sugallja, hogy nincs túl sok tőke amit beleölnél).
Szerintem a nagy kockázat abban van, hogy féláron jutsz hozzá és még azt is részletre kérnéd.
Ha te árulnál valamit 100k-ért, s valaki mondaná, hogy megveszi 50ért, de csak részletekben fizetne, nem elhajtanád?
Új elbírálás nincs, vagy ezekkel a feltételekkel vagy sehogy.
Én a helyedben kifizettem volna egyösszegben, szerintem akkor minimum előleget kaptál volna. -
-
psychedel
csendes tag
válasz
lupus_l
üzenetére
Új elbírálásra nincs véletlenül lehetőség, valamelyik helyi T-nél? Fölveszem én a mákkos cipellőt, ha ezen múlik

glaci:
BlackFriday keretein belül rendeltem, olyan dél körül sikerült. A várható szállítást harmadikára írták, valahol olvastam hogy előtte nap szoktak hívni, szóval csekkold a várhatót, és előtte hívnak (ez feltevés). -
glaci
őstag
válasz
psychedel
üzenetére
A pénteki akcióban rendeltél, vagy attól függetlenül?
Ha máskor, akkor melyik napon?
Csak azért kérdezem, mert én péntek hajnali 3 óta várom, hogy elbíráljanak, de nem akarnak hívni.
(Lehet, jobb lett volna egyből kifizetni bankkártyával, akkor talán már itt lenne. Persze a konstrukción már nem lehet módosítani, csak az átvétel helyszinén.) -
-
psychedel
csendes tag
Sziasztok!
Valaki fel tudna világosítani, hogy 25 évesen, 140-es nettó fizuval, 50 ezres mobilra, legkisebb díjcsomagban miért nem tűnök hitelképesnek? 75 ezer előleget szeretnének kérni 50 ezres mobilra.. ??
Esetleg helyi szaküzletben lehet ezen valahogy módosítani? Értem én hogy most 2 évig nem kell havidíjat fizetnem, de nem véletlenül szerettem volna részletre vásárolni..
Köszi! -
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azért bízom benne, hogy sikerül kialkudni velük a kedvezményt utólagosan.
Nekem pedig időközben átvevőpontra érkezett a kis alma, lassan indulok is érte
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hát ezaz, hogy nekem egy fia 403, 503, stb tipszmiksz hiba nem volt,
És ezt nekik tudniuk kell?
most írtam bejelentést/panaszt a T oldalon, hivatkozva arra, hogy még utána is elérhető volt.
Hát te tudod, de szerintem ezt simán kivédik azzal, hogy jött utána szállítmány :-) -
Mr.Csizmás
titán
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Enyém már a futárnál van.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mr.Csizmás
Én telefonon hívtam fel őket, mert a rendelés leges legvégén írta ki, hogy bocsika elfogyott... Nagyon dühös lettem, mert azért ez teljesen abszurd, hogy valamit a kosárba teszel, és közben egyszercsak hopp, elfogy...
Akkor az ügyintéző meghallgatott és mondta, hogy felveszi panasznak, és valószínűleg kivizsgálás után megkapom a kedvezményes áron. (Említette, hogy lehet majd ki kell fizetni a teljes árat és jóváírják, de erről korainak találta alkudozni.)
Mondjuk nekem utána sikerült a rendelés, de ettől még kiváncsi vagyok a válaszukra.Én mindenképp panaszt tennék a helyedben, ugyanis te leadtál egy rendelést, kis is fizetted (!) és utána kitalálják, hogy jah bocs elfogyott közben? Tegyél panaszt mondd el hogy igényt tartasz rá az akciós áron, nem a te hibád, hogy olyan sz@r a webshopjuk, hogy a kosárba tett termék időközben kifogyhat a készletről amíg te negyed órákig nyomkodod a megrendelést közben 15x 502/503/service unavailable és egyéb hibákkal szórakozva.
hurenzon
És az miért baj? Az akciónak vége van, majdnem mindegy mennyi idő alatt vizsgálják ki, ígyis-úgyis az ÜFSZ méltányára van bízva az ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nézem egyébként, h új előfizetéssel el lehet hozni a legkisebb csomagokkal részletre, de nekem a meglévőre nem ... Ezt személyes diszkriminációnak veszem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) leadott rendelés (S4) még nem érkezett meg ide a 13. kerületi ppp-be? T webshop továbbra is "szállítás alatt" státuszt ír...

Ma akartam lecserélni de mondta a csajszi, hogy ezzel egyenlőre nincs 4G...
mást mondott a T, mást a futár...