Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
-
szarnyasdino
tag
Age of Empires: Definitive Edition 4.08$
Igen ám csak amíg az autós balfa**kodás max a pénzedbe kerül hogy minél többet probálozol addig ezek a játékok idegileg tönkretesznek.
Én most toltam le ps5-ön a ps3-as Disney Brave játékot és mivel trofea ugyüleg már csak a max nehézségű végigjátszás kellett mondom egye fene... nos a 3 éveseknek való könnyed játék (könnyün vittem végig elsőre) olyan szinten nehéz a végső bossharc hogy már már dili dokihoz járok mert nem tudom felfogni hogy lehet ennyire nehéz valami... és én hülye nap mint nap nekimegyek ,de csak az élettartamom csökken, lehetetlen
-
Crus
addikt
Eldenben sajnos sokan eltemetik a játékot az aranypáncélos lovagnál, amivel annyi a teendő, hogy ignorálni kell jó ideig. Meg sokan ott is elengedik, hogy követik a térképen a nyilat (grace), ahelyett, hogy előtte felfedeznék jó alaposan a környéket és úgy felfejlődnének, hogy az 1. bossnak esélye sincs...
"vannak skillek amiket el is lehet használni ( pl surgeben steelrisingbe sincs semmi ilyen)
+ a fegyókat lehessen fejleszteni, vagy jobbakat találni és használni"Ezek nagyon ott vannak a From souls címekben. Surge-ben az implantátumok felelnek meg kb. a skilleknek, drón is akad, meg fegyverjártasság, meg core powa', de nem részletezem, ez itt nagyon off már...
-
Crus
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
"de ekkor az összes addig megölt ellenség újrateremtődik... és ha meghalsz valahol, akkor visszadob az utolsó mentési pontra és ekkor is mindenki újra él, akit addig lecsaptál"
Ez ilyen beépített könnyítés. Nem viccelek. Ugyanis az összes adni fog mindent is, amit addig... legyen az item, vagy éppen fejlődéshez szükséges XP/lélek. Sajna 1 óra az olyan, mint amikor autót tanul vezetni valaki - aki előtte soha -, és azt mondja pár lefulladás és padkázás után, hogy ez felejtős. Pedig ha kitartó lenne, 1 év múlva mehetne a Nürburgringen pár kört, amit soha nem fog elfelejteni... de már az oda vezető út is nagy élmény lehet neki.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én is utálom a Souls Like-okat, de adtam neki most egy esélyt a sok pozitív komment miatt.
Epicen megvan valahogy, lehet volt ingyen.
Igazából tényleg nem nehéz, inkább az a rohadt idegesítő benne, hogy csak kijelölt helyen lehet menteni, de ekkor az összes addig megölt ellenség újrateremtődik... és ha meghalsz valahol, akkor visszadob az utolsó mentési pontra és ekkor is mindenki újra él, akit addig lecsaptál, de ha jól emlékszem, akkor ez minden souls like-ban így van.
Szóval én kb. 1 órát bírtam és töröltem.
-
-
De4d
őstag
++ volt a Hell is us, az is főleg az elején elég nehéz volt, de ahogy fejlődtem már könnyebb lett, meg nem egy ütéses halál van, de sok loot tartalom nem igazán van egy klasszikus rpghez képest. De ott vannak mellékküldetések, bejárható "nagy" pályák, lehet felfedzni barangolni.
-
De4d
őstag
Az SW Jedi első része megvan, az nem olyan kimondottan nehéz, igazából ott inkább az klasszikus dühítő elem ha meghalsz akkor mindenki újjá éled, de nem az a 2 ütés és meghalsz, meg ha megütnek elesel, vagy tántorogsz és akkor kapod a következőt és vége, ott azért dinamikusabb a harc, no meg azt is baromira utáltam hogy 1-2 gyógyital lehet nálunk ha elfogy akkor egy chekpointra kell menni és feltölteni de akkor ismét mindenki újjá éled, meg hogy elvesznek az xp pontok, ezek a részek amiket nem kedvelek.
Legyen sok változatos loot, bejárható pályák, ha valahol túl erős az ellenfél vagy egy boss, akkor mehetek másmerre kicsit fejlődni ( nem 50x ugyanazt a 2 folyosót bejárni)
Anno probáltam a Shadows of Remnantot elsőre annyire nem fogott meg, az Elden ringet is próbáltam, megvettem de nagyon nehézkes volt elsőre, 2 óra kevés belejönni nagyon, így refundoltam anno, ahhoz kicsit olcsóbbnak kell lennie számomra.
Valami ami szabadabb, a játékmenetbenm felkődésben is, ( ha 5 potionom van akkor 5, ha találtam 20at akkor legyen 20, nem fix 1-2, meg az itemek is inkább klasszikus rpg-sek, pl hpt adnak vagy támadási sebességet, stb. meg van mit gyűjtögetni
vannak skillek amiket el is lehet használni ( pl surgeben steelrisingbe sincs semmi ilyen)
+ a fegyókat lehessen fejleszteni, vagy jobbakat találni és használni, ne úgy hogy a cső jtékmenet oldja fel ahogy haladunk előre, így ha viszonylag az elején találni valami jót akkor kicsit könnyebb lehet, de legyen kihívás benne mint a már említett játékokban
-
Crus
addikt
The Surge nehezebb, mint az Elden Ring :-) Lenyomtam Surge-ből mind a 2 részt, nagyon megszerettem őket, de az első - amíg ki nem ismered -, elég kemény eleinte.
Steelrising is lement és egyet kell értsek veled, kicsit monoton, kicsit uncsi, cserébe nem annyira nehéz.
Lords of The Fallen-ből a régi szerintem nem volt nehéz, az új azért tartogat meglepetéseket, számos helyen hardcore. Star Wars Jedi: Fallen Order, Survivor is ebből a stílusból sokat merített és nem nehezek.
De amúgy a modern kori AC-k: Origins, Odyssey, Valhalla, Shadows is vettek át a souls műfajból.
Shadows of Remnant-ra is ránézhetsz, hátha behúz...
Eldenről még annyit, hogy spirit idézéssel/fejlesztéssel bármilyen builddel amit kitalálsz az úgy nagyon max a normal fokozat lesz.
-
Crus
addikt
válasz
duronx
üzenetére
Rá lehet hangolódni, de relatív sok idő kell hozzá sajna és abszolút nem megbocsájtó az eleje. Úgy bedobnak a mély vízbe, hogy az ember köpni-nyelni nem tud. Nekem nagyon meglepő volt az 1. rész könnyedsége után.
Imi által említett személy YT-ra töltögetett fel a nevesebb souls címekből is végigjátszásokat, de ne reklámozzunk itt senkit
-
De4d
őstag
Ha már ez a kategória: Tudnátok mondani pár olyan címet amelyek könnyebbek ebben a stílusban? Vagy Nem is feltétlen ilyen szúlszlájk, de amiben van némi kihívás?
A nagyon monton csak megyek előre hentelek diablo stílus helyett, valami komolyabb taktikusabb harcrendszeres játékot keresek, de nem a direkt szemét nehéz.
pl Dark souls, Elden ring kilőve, és az ehhez hasonló keményebbek.
( most a The Surge-be vágtam bele de feladtam a második pályán, amikor már teljesen mindegy mennyit fejlődöm fegyó jártasság már 18nál jártam 45ös magenergiával, bármilyen fegyó, bármilyen páncél a menei enemyknek 2 ütés vagyok) Ez után a steelrisinget próbáltam ki, ez már nem olyan nehéz, de rettenet monoton uncsi, vagy 5 órám van benne de még mindig csak 2. páncél meg fegyverrel vagyok. Nem igazán sok a loot.
Inkább kicsit klasszikusabb rpg irányvonalban gondolkodnék, ahol azért vannak npck mellékküldetések, loost, nagyobb pályák, de a harcban is van azért némi kihívás.
Pl a Spiders játékai korábban eléggé ilyenek voltak, azért kellett taktikázni, főleg ha nem voltunk elég erősek ( Technomancer, Bound by flame, Mars War logs, de ilyesmi volt még anno a Gothic 1-2 is, eleinte nehéz, tápolni kell, hogy valóban erősödjünk)
Tehát ami akciósabb, és nem olyan darabos szögletes, bénya kontrolleres irányításos. ( Ettől az ellenség rözítésétől is kivagyok, folyamat rááll a kamera aztán nem is tudom hova lépek, hol van vége a területnek, a Surge-ben pl vagy 10-20 halálom csak emiatt volt hogy nem láttam hol vagyok aztán lezuhantam a pályáról.
UI.: Néztem ezt a Niohot, lehet belekéne kóstolni de a videó harcok részén, ezt nem tudom ki hogy, semmit nem látni olyan villanások effektek vannak nem is látni a karaktert, enemyt
. -
duronx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Kitartással, utána olvasással, segítővel ezek a játékok nem olyan vészesek mint a hírűk. A nioh most apróért a tiéd lehet, én biztos tennék vele egy próbát.
-
szarnyasdino
tag
válasz
duronx
üzenetére
Amiben a nevében van a souls like inkább nem idegelem magam. Már elkönyvveltem soha egyetlen egy ilyet se fogok tudni nem hogy végigjátszani, henem érdemben játszani velük.
Ezek olyan játékok mint az autós fronton a "simek" egy db WRC játékkal se tudok pl játszani,mert soha egyetléen egy értelmes helyezést nem érek el. Anélkül meg semmi értelmük. -
duronx
senior tag
Igen, azt olvastam már máshol is hogy a Nioh 2 nehéz, nem is tervezem ennél jobban szivatni magam
úgyhogy kihagyom.i2K: Az Elden Ring könnyebb a segítőkkel végigvinni ill. amikor már NG+1-en fullra felfejlesztve megy az ember úgy tiszta fun

Tinman név nem mond semmit, ki ő?szarnyasdino: Az Elden Ring egy nagyon látványos és élvezetes, néha kifejezetten bosszantó játék (545 órám van eddig benne, de még mindig élvezem) szerintem inkább azzal próbálkozz ha belekóstolnál a souls like világába.
-
-
i2k
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Kötelező minden magát gémernek nevezőnek.
Ahogy előttem mondta Crus: simán végigjátszható. Az élmény meg frenetikus. -
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez pedig még az egyik leglájtosabb szószlájk DaS-ok nehezebbek... kis túlzással élve h&s módban is végigvihető az alapjáték. A DLC már neccesebb, de idézel segítséget és azzal simán megoldod, mert addigra fejlődsz már annyit.
Csapj bele bátran, ennyiért no brainer!
-
szarnyasdino
tag
Nioh: Complete Edition 4.25$ (HL)
Ilyenkor sajnálom ,hogy szerintem ezekben a játékokban nálam gyengébb, bénább, szarabb ember nem létezik, ami miatt játszhatatlan az összes souls like game. Pedig olyan még nem volt ami ne tetszett volna. Ennyiért simán venném ezt is ha tudnék vele játszani ,de nem tudok
-
-
hunym
tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
3500??
Ha gondolod küldd el, kiváncsi vagyok mik vannak rajta! -
Jinxb1rd
addikt
Régen felnyomtam nem tudom hanyas levelre az accomat, de azóta nullára visszarakott
-
duronx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Köszi a free infókat, második link helyesen:
Aeonic link
-
szarnyasdino
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
3500db-os a wishlistem. Csak azokat szoktam nézni, mindig van miből nyerni
Noctural (steam free) -
Zó
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Mindenféle játék szokott ott lenni, akár aktuális nagy név is. Jellemzően az aktuális és közeltmúltbeli bundle-ök szökevényeivel van tele, illetve más akciózott játékokkal, azoktat pedig nem tennék az említettekkel egy szintre.
A baj az inkább, hogy sok ott az 1-2 eurós ömlesztett szemét is. Ha van egy nagyobb wishlisted, érdemes lehet az alapján szűrni. Ha nincs wishlisted, a szemetet pedig manuálisan nem szűröd ki, akkor persze tényleg rémisztően néz ki, valamint ha nem egyes sintű vagy, akkor többet látsz, és jobb az aránya az értelmezhető minőségűeknek.
Nagyon sok értelme ott lottózni szerintem sincs (még ha lehet nyerni játékokat, normálisan is), mert leginkább időpazarló kattingatás (az idő meg pénz, nem ingyen van, pont), de ingyenes játékokról, bundle-okról infószerzésre mindenképp hasznos.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Pedig ezek a steamgiftses játékok is egyenrangúak minőségben a steam free cuccokkal.. külső oldalról 500-1000-2000-3000FT - ért sokkal de sokkal különb játékokat lehet venni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Steamgifts még megy?
Gyorsan ránéztem, de olyan béna, hogy még a szomszéd szobába se megyek át a telefonért az MFA miatt, hogy a Steam loginnal be tudjak lépni.
A legjobb játék, amit láttam, a Return to Castle Wolfenstein. -
thomasa
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
De minek, ide úgyis felteszik.

-
szarnyasdino
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
[Steamgifts]
Minden létező ingyen játéknak nyitnak fórumot így nem lehet semmiről lemaradni. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Köszi egyébként, hogy nézed az ingyen cuccokat és linkeled őket. Volt már, ami érdekelt volna és elszalasztottam, mert senki nem osztotta meg.
-
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ma má csak gerndersemleges lehet!
-
l.skywalker
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Elftárs
-
Marci79
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Női vagy férfi "csecs"? Ha az utóbbi, akkor inkább passzolnám.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Most miért? Van benne csecs meg Tesco Gazdaságog Henry Cavill barbár.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Már az Epic storeban is bárki bármit árulhat bármennyi pénzért, mint a Stramen.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
De tudod...ingyen még a só is édes

-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A gameplay bemutató alatti zene viszont nekem bejövős. A játékról nekem az Enclave és a Drakan jut eszembe (utóbbi valószínű a sárkány miatt). A grafika is ezeket juttatja eszembe. A víz szép, a távoli táj is az, de közelről alacsony felbontűsú textúrák mindenhol, a karakterek kinézetéről (főképp az ellenfelek) pedig inkább ne beszéljünk. Ingyé' van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Pedig látszik, hogy van vele munka, mert a grafika elég jó.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem az a fura, hogy a fejlesztője Artak Avetisyan IE, a youtubeon talált gameplayen látott steam felhasználója "Artak" és egy 2070-el vette fel alacsony fps-el szaggató játékot.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Pedig ránézésre komolynak tűnik, a videóba belenézve már nem ilyen jó a helyzet. 7000 Ft-ot szinte biztosan nem ér. Látszik, hogy van munka vele, de ez egy random tucat akció RPG lehet.
-
szarnyasdino
tag
Undead Rise of the Betrayed King (epic store free)
Úgy néz ki epic csak abban az esetben engedi fel a hulladékokat a storejába ha az első pár napban ingyen beszerezhető
(Mert az eddigi free dev. címek között gyak. zéró értelmes cím volt) -
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
-
MageRG
addikt
Ha még nem lenne meg valakinek, akciós a GOG-on a Metro: Exodus
Metro Exodus - Gold Edition 5.99€ GOGVolt már Steamen olcsóbb, de GOG-on HL.
-
szarnyasdino
tag
Write Warz (steam free) Jelenleg free to play de pár nap és fizetős lesz
-
Franklin
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez ilyen szegény ember Valheimje?
-
szarnyasdino
tag
-
5150head
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
De jó, Köszi!
-
szarnyasdino
tag
Graveyard Keeper (xbox store, ps store, steam free)
[STEAM]
[MS STORE]
[PS STORE] -
Dilikutya
félisten
Áprilisi Humble Choice:
Artisan TD
Assassin's Creed Valhalla
Buddy Simulator 1984
Daemon X Machina: Titanic Scion
Planet of Lana
The Lord of the Rings: Return to Moria
The Procession to Calvary
Until Then -
Egon
nagyúr
Hearts of Iron 4 DLC-kre van valahol valami jó akció vagy szürkeboltos beszerzési lehetőség? Ezzel nyaggat a gyerek (alapjáték megvan Steam-en), de csak horror áron látom őket...

-
L_ajos
őstag
Jó szórakozást a keggyorsabbnak.
F547N-Y3LIT-PZPC7
-
maross
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
soha nem halottam rola, fura hogy itad listazza, valoszinuleg valami uj, es megbizhato
-
Marci79
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
GG Deals-en nézz rá a játékra.
Amúgy a Deluxe jobban megéri, mert 4.06 a pingvines oldalon Gpay-el fizetve.
-
szarnyasdino
tag
válasz
maross
üzenetére
És az oldal megbízható? Mert én most hallok róla először. Csak-e játék kapcsán találtam rá ITAD-ot böngészve.
Én sajnos béna vagyok, total arcade autós címekhez szokva, emiatt egyik WRC-vel sem tudok "érdemben" játszani, így ez sem érdekelne mert első kanyar után már 10 seccel vezet a "gép" szóval esélytelen...
-
maross
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
"DO NOT BUY THIS OR ANY OTHER PRODUCT FROM THIS COMPANY!
Servers have been down for over 3 months now, rendering large portions of the game not work because it relies upon an online connection.
Not a word or announcement whether this is permanent or not. Company is facing financial issues but still, it's good policy to keep your customers informed."vs
"Despite servers shut down but this game in 2026 is actually one of most underrated Wrc games in series ever
REALISTIC DRIVING PHYSICS
I never saw any rally game with competitive driving physics that my me sweat every when I drive" -
szarnyasdino
tag
WRC Generations Fully Loaded Edition 3,48 EUR
Hallott valaki errél a fortunadigital oldalról? -
House Flipper (Steam) FREE
+2 DLC is -
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez ennek a legendának a modern verziója? A trailer alapján bizonyos pályarészeket egy az egyben felfedezni vélek.
-
szarnyasdino
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Akkor már a free dev játékot is rakjuk ide
Tractor Racers (epic store free) -
-
törölt tag
Szerintem rakd be a Bundle topikba, ott szoktak pörögni az ilyenek.
-
Crus
addikt
Lehet itt ilyet kérni? Megvenném a bundle-t, de nekem csak 2 játék (Pentiment és Tetris Forever) kellene belőle, többit nem vinné el valaki? P.ü.-ben beszéljük meg mennyi az annyi. Nekem az is jó, ha más veszi meg... részletkérdés. Ha ezt így ide nem lehet, akkor pls. menjen rá a DEL!
The ESA All-Star Allience Bundle - 19.68€
- Pentiment
- Mafia Trilogy (Defenitive Edition részek!)
- Horizon Chase 2
- Tetris Forever
- Far Cry Primal
- Dishonored 2
- State of Decay 2
- Harry Potter: Quidditch Champions -
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vigyázz, te is le leszel szólva, hogy ez PC topik.
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Atilla001
senior tag
válasz
conexke
üzenetére
Ez csak weboldalon egy harmadik féltől származó megoldás? Ez esetleg applikációban vagy magában a kliensben is elérhető? Tudom megnézhetném utána nézhetnék, de gondoltam megkérdezem ha már úgyis megtapasztaltad. Nekem is van rengeteg kártyám de nem foglalkoztam volna vele, ennek apropóján lehet én is megpróbálkoznék. Thx
-
sto1911
veterán
válasz
thomasa
üzenetére
377-et meg is vettek belőle, kőkemény 11.24€ került a walletbe. Ha beüt a szerencsém, akkor elviszik a 3 és 1 eurós kártyát is, és akkor nyitok egy saját szállodát
.
Azt hozzá kell tenni, hogy ez sok-sok év alatt jött össze, és kézzel biztos nem álltam volna neki, így viszont jól jön az ingyen apró. -
sto1911
veterán
Steam Marketre van valami addon, amivel csoportosan tudnek felrakni eladando dolgokat? Bannolhato?
-
És ez megér 3 EUR-t?
Ezzel sem játszottam soha. -
maajsz
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az R3 kb 5 óra és kétségkívül a leggyengébb a trióból. RE4R meg olyan minőségű játék, hogy a full árat simán megérné a mai slop tengerben.
-
-
wanted5
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
2-3-4 egyben kuponnal 29,9
https://www.fanatical.com/en/game/resident-evil-remake-trilogy -
Mr.Csizmás
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
[Raccoon City Edition] 13.79€ RE2, RE3, Resistance (ez felejthető)
[RE2 ] magában 39,99€
---------------------
Fanaticalon 8.39/10.49€ sima/deluxe [link] -
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Láttam ezt is, csak én ezt a Resident evil sorozatot nem nagyon bírom

-
válasz
ridiculous
üzenetére
Egynek elmegy, de a korábbiak (az eredeti trilógia) jobbak voltak a maguk idejében. A MWII és MWIII a rebootban viszont már hulladék.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez nem a régi COD (sajnos), ez a reboot első része.
-
szarnyasdino
tag
válasz
Angie™
üzenetére
Sok helyen írják ezeket a régi codokat ellepik a hekkerek és veszélyezteted a géped ha megveszed... nem tudom ebből mi az igazság.
Amúgy meg ennél best buyabb is van ami egyben óriási HL ár:
[Resident Evil 3 Remake -90% 3.99€] -
válasz
Mordecai47
üzenetére
Srácok ebben van sinlge player mód, vagy csak multi?
-
Mordecai47
csendes tag
Mahokenshi - The Samurai Deckbuilder GOG
KCV8D0B7BB68385374Veil of Darkness GOG
BFL8E415E990EA2441Siege of Avalon: Anthology GOG
T8BT586107CC4B0908
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Autós topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sweet.tv - internetes TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

én is próbálkoztam ezzel, aztán 3 hónap múlva vettem észre a draftok között a kimentett kulcsokat.

ayo