Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Most már jelzi hogy 0MB a felhasználható adatmenyiségem, de mégis korlátozás nélkül működik még a 4G.
Szerintetek ez most valami hiba a Telekom-nál és jeleznem kéne feléjük, mert ajándék adatmenyiségről nem kaptam SMS-t. -
DataTraveler
tag
válasz
azigazimoris
üzenetére
Nekem sem látszik, de ép le is volt fogyva az adatom, de valamiért most korlátozás nélkül megy a 4G

-
DataTraveler
tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ha már nincs hűséged, akkor válthatsz lefele is, és a csomag váltás nem jár hűséggel csak akkor, ha részletre vásárolsz mellé telefont is.
-
DataTraveler
tag
Üdv mindenkinek! Van egy Move S havidíjas díjcsomagom amin már nincs hűségidő de már nincs rá szükségem mert külföldre költözök októbertől. Az lenne kérdésem hogy interneten keresztül vagy telefonon keresztül letudom mondani az előfizetésemet.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Kinéztem egy Sony Xperia Z2-öt a webshopból de nincs raktáron jelenleg, de lehet kérni értesítést, ha újra kapható lesz.
[link]
Most akkor elfogyót és nem lesz már vagy még várható belőle újabb készlet
-
DataTraveler
tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
köszönöm a választ

-
DataTraveler
tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Ezt találtam a Telekom honlapján:
“be kell fizetned a biztosítási csomagodnak megfelelő önrészt. “
Ez kB. milyen összeget jelent alapbiztosítási csomagnál?
Gondolom te jártasabb vagy ebbe a dologba. -
DataTraveler
tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
És ha kicserélik, akkor amennyiért vásároltam ezt a telefont annyiért választhatók egy másikat.
Köszönöm a segítséget
-
DataTraveler
tag
Üdv mindenkinek

Van egy Sony Xperia SP-ém amit sajnos sikerült megfürdetnem és kiszárítás után se akar működésre kelni.
Van egy alapbiztosításom, ami vízbe esés során is biztosit állítólag.
Nagyon valószínű, hogy ez a telefon már nem javítható.
Szerintetek, ha beviszem, akkor ki fogják cserélni vagy el fognak hajtani.
Ha van valakinek van tapasztalata biztosítással kapcsolatban, akkor írja már meg légy szíves. -
DataTraveler
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom lemondani a készülékbiztosításomat interneten keresztül mert már nincs rá szükségem. Előre is köszönöm a választ!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy Sony Xperia SP-ém amit sajnos leejtetem a betonra és betört a kijelzője, de a telefon már be se kapcsol így lehet, hogy más is sérült benne.
Az lenne a kérdésem, hogy a Telekomnál kötőt alap biztosítás fedezi ezt a kárt vagy saját zseböl kel fizetnem a javítást ha megéri. Előre is köszönöm a segítséget! -
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha egy Magyarországon vásárolt T-mobile-os Sony Xperia Z magammal viszek Angliába és az ottani T-mobile-nál vásárolok bele egy SIM kártyát akkor azzal működni fog vagy nem?
Előre is köszönöm a választ
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy Domino Kártyás telefonszámom, amihez a My T-Mobile oldalán kértem egy jelszó emlékeztetőt. Meg is kaptam SMS-ben, de nem tudok belépni vele mert a betűket nem engedi beírni a My T-Mobile oldalán a jelszó mezőbe. Hogyan tudnák belépni?
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok! -
DataTraveler
tag
Akkor itt a My T-Mobile oldalán a telefon havi részletét nem fogják írni? Akkor hogyan tudom majd interneten keresztül fizetni az egész havi számlámat

-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mikkor szokta a T-mobile a havi számlákat postázni? 2013.07.26-án kötöttem az előfizetést.
-
DataTraveler
tag
Hát ez nagy kár, hogy nem tudom lekérdezni az aktuális egyenlegemet. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Mikkor van a havi fordulónap? -
DataTraveler
tag
Az lenne még a kérdésem, hogy mi történik, ha elfogy a havi 3200 Ft-os havi keretem? Mivel nincs túlforgalmazási díj és szeretnék még telefonálni róla akkor feltöltő kártyával tudok újabb összeget rátölteni?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Nekem egy Mozaik XS díjcsomagom van és leszeretném kérdezni, hogy menyi egyenleg, van, még a havi keretemből ezt hogyan tudom megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest