Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz victorhun7 #134249 üzenetére
És ad?
-
kchris78
veterán
válasz victorhun7 #134384 üzenetére
Mondjuk kíváncsi lennék arra hogy ha valami praktikus nyári csomag lenne a kábelszolgáltatóknál és így lenne rendesen helyi wifi a szállásokon, akkor nem kellene - kellett volna irdatlan pénzeket beletolni a mobilháló fejlesztésébe mert a nyáron oda levonuló emberek nem mobilon akarnák megoldani a netezésüket.. Mostmár úgyis Voda + Telekom a mobil is meg a kábel is. De ez csak egy álomvilág, kábelnél az hogy csak időszakos díjat fizess az nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz victorhun7 #134496 üzenetére
Ha esimes a telód, akkor fiókból aktiválj a számodhoz esimet.
Ha nem, akkor irány az ügyfélszolgálat, és kártyacsere.
A használaton kívüli simednek más kapcsolási száma van. Másra nem aktiválható.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
punisher1
aktív tag
válasz victorhun7 #134549 üzenetére
Köszi,meg is néztem azt írja a közelembe Bands 3,20,28
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
válasz victorhun7 #134711 üzenetére
21 éve VodaGPRS-em volt Sony Ericsson RS-232 GPRS DRS-11 adatkábellel kellett összekötni :XD A chat.hu az ment vele szépen.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
szabonagyur
félisten
válasz victorhun7 #135791 üzenetére
Az okés, vajon marad tovább is?
-
kchris78
veterán
válasz victorhun7 #135812 üzenetére
. En nem latom mert fizetjuk a plusz havidijat hogy legyen 5G. Gondolom behoznak uj csomag ajanlatot hogy aki akar maradhasson 5G-n, egyszeru kiegeszito dijjal stb...
-
Nikaré
őstag
válasz victorhun7 #136366 üzenetére
Repülő mód be-ki sem oldotta meg?
-
nagyúr
válasz victorhun7 #136366 üzenetére
Másnál is előfordult már hogy ha le fogy az 50 Mb-os net utána nem kezdi használni a rendes havonta megújulót
Persze, mindig ez van. Ha elfogy az 50MB, utána lekapcsol az adat és mintha nem lenne semmilyen mobilneted(pedig ott van a Maraton adat). Más adatcsomag tipusoknál simán meg a váltás, ha elfogy az egyik, de ennél nem.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Nikaré
őstag
válasz victorhun7 #136396 üzenetére
Így van. Ismerős körben elég sokszor probléma ez.
-
nagyúr
válasz victorhun7 #136397 üzenetére
Kb igen, én is akkor kapcsolom már csak be, ha több adatcsomag van és kíváncsi vagyok, melyik fogy hamarabb. Tény, hogy amikor először találkozik a user ezzel a jelenséggel, igencsak bosszantó tud lenni!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
dzf007
aktív tag
válasz victorhun7 #136685 üzenetére
Akkor nem egyedi probléma... Már jeleztem a trémobil fele..
-
dzf007
aktív tag
válasz victorhun7 #136685 üzenetére
A Trémobil szerint technikai hiba miatt nem jelenik meg. SmS- ben ígérnek tájékoztatást, ha az érintett ügyfelek aktíválni tudják a mol move 7 nap/15GB ajándék netet..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen