- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
Atomgeszi #141160 üzenetére
Ez nálam nem így megy...
NEM azt a számot akarom egyeztetni, amiról hívok Bediktálom a számot, erre közli, hogy küldött rá sms-t. Úgyintézó véletlenül sem kerül képbe...
Ha a szám bediktálása után azt mondom, hogy nem helyes a szám, bediktáltatja mégegyszer. Ha arra is nemet mondok, közli, hogy sikertelen, és hívjam arról a számról, amire egyeztetnék... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #141159 üzenetére
Na jó, felhívtam ezt a számot: + 36 80 630 045
Itt egy gépi hang megkérdezi, hogy ezt a számot akarja egyeztetni, amin most hív? Azt kell mondani, hogy nem.
Utána 30as hívótól be kell diktálni a számot, egyből kapcsoltak egy ügyintézőt, akivel ugyanezt a beszélgetést lefolytattam, egyeztettük az adatokat és most kész is. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #141158 üzenetére
.
Telekom alkalmazásba meg nem tudok belépni.Weben meg nem hozza be a chat lehetőséget, se adblockkal sem anélkül.
Egyszer kaptam ajándék 3 GB-ot, akkor is ilyen hibákat dobott(de akkor még be tudtam jelentkezni valamikor 98 nyarán), persze aktiválni nem tudtam, az ügyfélszolgálat széttette a kezét, hogy az alkalmazás nem az ő hatáskörük, aztán kérdeztem kié, hát azt ő nem tudja úgyhogy ennyi. Adtak egy semmit.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Atomgeszi #135759 üzenetére
"...feleslegesen zaklatják az ügyfélszolgálatot..."
Nos, egy családtagomnál új ügyfélként szolgáltatásmegrendelés történt. A vezetékes telefon, az internet és a tévészolgáltatás ~kiválóan megvalósult. A csomag tartalmazott még egy mobiltelefonos havidíjas előfizetést is (>>>Dominó díjcsomagról), arra folyamatosan az a tájékoztatás érkezett, hogy az adott címen nem lehetséges (?!) az előfizetéses szolgáltatás. Ez a Domino-kártya ezen a címen évtizedek óta működött. A T mégis "nem lehetséges"-nek érzékelte és elutasította. Később kiderült, hogy a cím nincs implementálva a rendszerükbe, mármint a mobiltelefonosba, mert az összes többinél (vezetékes telefon, internet, tévé) minden további nélkül lehetséges volt szerződés kötése, de a mobilnál nem. Ez mind úgy derült ki, hogy - mivel hetekig húzódott a rendelés teljesítése érdemi magyarázat nélkül - folyamatosan hívni kellett az ügyfélszolgálatot, mert saját maguktól _SEMMILYEN_ tájékoztatást nem adtak. Végül az a megoldás született, hogy az egyébként is kedvezményes csomagdíj annak a mobiltelefon-előfizetésnek a díjával kevesebb lett, amit képtelenek voltak létesíteni a cím náluk lévő ún. elégtelensége miatt. Valójában így sokkal kedvezőbb az egész cucc, mint ahogyan nekiindultunk, de pont' az ilyenek miatt nincs kedvem a T-vel szerződni semmire, a saját rendszerük nem kompatibilis a saját rendszerükkel (azelőtt már végrehajtót küldtek rám a postán visszaküldött eszközük árának újra kifizetésére, szóval ez egy igazi szerelem). Az itt írtaktól sokkal egyszerűbb feladatokat képtelen kezelni - ez az én tapasztalatom velük. Az ügyfélszolgálat, ami nyilván nem értette, hogy miért hívjuk őket, nem "hebegett-habogott", hanem napról napra egymástól eltérő "információt" adott, teljesen magabiztosan. A megoldás egy egészen más dolog lett, lásd feljebb.
Érdekes tapasztalat volt, nem valószínű, hogy bármit is rendelek tőlük úgy egyáltalán. A nyár elején futólag megfordult a fejemben a tévé és internetszolgáltatásuk kipróbálása, de ha Malawi és Burundi adatbázisából dolgoznak, abban én nem hiszem, hogy benne vagyok. És ez így jó. -
4Grider
félisten
válasz
Atomgeszi #135757 üzenetére
Csak ott a harmadik félnél borítgatják az asztalt és nem az ügyfélszolgálatot terhelik a hülyeségükkel. Fiókon keresztüli feltöltés esetén pedig sokkal egyszerűbb az ügyfélszolgálat dolga. Nyilván te nem lehetsz okosabb azoknál, akik látták/felmérték hogy erre szükség van.
-
válasz
Atomgeszi #135741 üzenetére
Azért van fiókom, mert kötelező. Nem azért, mert szerettem volna plusz egy bejelentkezést.
Nem értelek...ahogy kolléga is említette imént, érdemes Telekom App-ot használni. Nyilván nem kötelező, de egyrészt valóban kényelmesebb minden azon keresztül, plusz annyi mindent ad, hogy marhaság lenne nem kihasználni. Nemrég free 15GB/7 nap promó volt, ha feltöltöm 5000 ft-tal, most már 7nap/2GB-ot kapok pluszban. De például ott van idős családtagom, aki nem fog szólni, ha lejár az egyenlege, hanem utazik órákat, hogy feltöltse! Jó ideje már felvettem a számát az App-ba és ha látom, hogy lement az egyenlege, pár katt és feltöltöm neki.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Atomgeszi #135742 üzenetére
Telekom app-ot nem használod?
Nem kell vele minden alkalommal külön belépni a fiókba. Látod az előfizetéseket, egyenlegeket, illetve bármikor be tudsz kapcsolni szolgáltatást (valami eleve csak ott van, mint pl. Domino Most, Domino Day).
Befizetés, feltöltés is gyorsan megy vele. -
válasz
Atomgeszi #135739 üzenetére
Mi van túlbonyolítva? Írod, hogy van fiókod, akkor mi a gond? Neked kell hozzárendelni az adott SIM-et, ha a fiókon keresztül akarod managelni a kártyádat. Nem kötelező persze, de ezt nehogy már a Telekomnak ródd fel! Feltöltéshez meg nem kell fiók, az csak egy a lehetőségek közül.
Sokan nem figyelnek arra, ha véletlen lejár a Dominojuk, az kikerül a fiókból, ujraaktiválás után vissza kell rakni és ez a felhasználó dolga, nem fogja senki más megcsinálni helyette!
-
kovacsmi_74
senior tag
-
UHHH
őstag
válasz
Atomgeszi #128371 üzenetére
Telekom appot töltsd le és regisztráld be az Ő számával. Eztán te tudod kontrollálni a dolgait, mobiltelóról. Egyébként a vodafone tuti ingyen van és ad havi 100 megabyte netet INGYEN, nem kell feltölteni sem SOHA (1 évig érvényes az ingyen rendelt és ingyen postán megkapott SIM).
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #112124 üzenetére
Rakd fel az appot, ott a szamat konnyeden regisztralod, es onnan nemcsak a maratont fogod tudni bekapcsolni, hanem a szerdakat is.
Nekem a t-appos teloban van a kulfoldi app is, de mind2 kartya mas telokban, mert a 3. kartyan jobb (korlatlan digi) a net. Es innen bizergalom anyam szamat is, mar teljesen beletanult. -
-
UHHH
őstag
válasz
Atomgeszi #112124 üzenetére
Fogj TE egy androidos mobilt és rakd fel az appot, majd anyud nevében regisztráld be és aktiváld be neki amit akarsz!
Esetleg : "A 1777-es számonHívd Domino központunkat, és válaszd ki a megfelelő menüpontot."
De szerintem sokkal hasznosabb, ha te nyomkodod majd ezentúl neki.
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #105984 üzenetére
Ja-ja, azt én sem értem, miért kell külön utánanézni a T honlapon vagy a Google keresővel - ezek az infók simán simán elférnének a Dominó kártya megrendelési felületén is. Alig 2 sor az egész.
Semmi gond, csak nem értettem, miért nekem kellene megmagyaráznom, hogy milyen döntést hozott egy multi cég döntéshozója.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Atomgeszi #105984 üzenetére
Az ÁSZF-ben benne van, hogy hívásindításhoz legalább egy percre elegendő egyenleggel kell rendelkezned.
Nem értek mélyebben hozzá, de gondolom én a rendszer nem tudja realtime, hogy Te merre jársz, honnan fogsz telefonálni. És ez lehet, hogy a kinti operátor megkötése (is), nem csak az itthonié.Bocsi, ha hülyeséget írtam, csak "hangosan" gondolkodom.
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #105977 üzenetére
El vagy tévedve.
Választ írtam neked, amit forrással (linkkel) alá is támasztottam.
Mezei user vagyok a PH!-n, nem Telekom alkalmazott. Segíteni próbáltam (neked többé nem fogok, minek, ha így válaszolsz?), mert kérdeztél egy topikban, amit olvasok.
Csak azt mondd meg, hogy az egyenleg megléte miért feltétel?
Nem én döntöttem erről, csak leírtam, mik a lehetőségek.
-
thomas77
senior tag
válasz
Atomgeszi #105972 üzenetére
Pár hónapja írtam be, hogy frissen aktivált domino kártyával le lehet forgalmazni a kapott 80 percet.
A feleségemnek rendeltem kártyát. Azóta sem töltöttük fel, de a percek jelentős részét roamingolva használtuk fel.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülyeséget írsz, csak így még rosszabb a helyzet.
Amúgy *104#-et küldtél már? -
-
-
válasz
Atomgeszi #105633 üzenetére
Igen és igen.
Vagyis a telefonon be kell állítani, hogy roamingolni lehessen vele. Hogy ezt hogyan kell, az le van írva a telefonod használatijában.
Illetve a SIM kártyát az első használat előtt aktiválni kell, ahogy kitöröd a nagy műanyag lapból, úgy magában nem lehet telefonálni vele. Hogy ezt hogyan kell, az le van írva a színes borítón, amiben kaptad a kártyát.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Atomgeszi #105624 üzenetére
A linkelt oldalon nem látom a szabadon választott kifejezést.A feltöltés főoldalán tényleg ott van, de alatta az online feltöltés gomb már a feltöltés oldalára visz, ott meg már látnod kell azt amit küldtem. És ha már 1700Ft-tal lett töltve, akkor az első képet mindenképpen látnotok kellett. -
rover45
őstag
válasz
Atomgeszi #105608 üzenetére
Nagyszüleim is benézték tavaly (80 felett járnak korban).
Értesítés nélkül kapcsolták ki a telefonjukat.
Sem SMS, sem e-mail, semmi nem jött róla, hogy le fog járni a kártya érvényessége.
Hajlani fél3kor jött egy e-mailem, hogy az adott számot leválasztották a Telekom fiókomról.Hívom az ügyfélszolgálatot, hogy mi van. Közölték, hogy nem egyeztettem adatot
Itt küldtem el az ügyintézőt és felhívtam a figyelmét, hogy 3 hónapja egyeztettem adatot.
Aztán 10 perc kérem várjon után kiderült, hogy mi van.Miután töltöttem rá, pár percen belül visszakapcsolták.
Megreklamáltam és kaptam 10 -azaz tíz- perc ingyen beszélgetést, na utána döntöttem el, hogy megy a telefonszámuk másik szolgáltatóhoz. -
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Atomgeszi #105428 üzenetére
Az országot külön rubrikába dobja be automatikusan? A személyin a születési hely nem így szerepel: MOHÁCS (MAGYARORSZÁG)?
Tényleg csak akkor felel meg, ha minden ugyanaz. Ahol kisbetű ott az kell, ha nagy akkor az, szóköz, zárójel, második keresztnév... A kártya még nem járt le esetleg? -
válasz
Atomgeszi #105420 üzenetére
Ha a szig-ről mindent ugyanúgy átmásolsz, jónak kell lennie, ne ugyanazt írd, hanem ugyanúgy, ami végig nagy betúvel van, azt neked is úgy kell írnod. Ez ilyen, mindenki szív ezzel Én is fejből írtam be a születési helyet, mert hát azt csak tudja az ember, de zárójelben ott volt még kerület is, amit soha senki nem is használ vagy tud róla, de anno a születési okmányokban még írtak kerületet Debrecenben.
-
beluga
kezdő
válasz
Szerintem is a születési helyen hasalhatsz el. Nekem általában egyből sikerült, viszont egyszer csak sokadszorra jött össze. Próbálgasd végig az összes lehetőséget. Országgal, nélküle, az se mindegy, hogy zárójel vagy sem. Fogadni mernék rá, hogy ilyesmi gond lesz.
-
törölt tag
válasz
Hívd a 1414-et.
Ügyfélszolgálati hívószámunkat belföldről a hét minden napján, a nap bármely órájában (0-24) hívhatod, ha mobil vagy otthoni tv-, internet-, telefonszolgáltatásoddal kapcsolatban kérdésed, problémád vagy elintéznivalód van. A 1414 hívása bármely belföldi hálózatból díjmentes.
Többi telefonszám: [link]
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi #91192 üzenetére
Sajna vannak olyan kínai telefonok amik szivatnak a váltással, ezért próbálom felhívni a figyelmet, hogy esetleg többször átnézni a beállításokat , nekem a Thor ilyen szivatós ( volt amig meg nem ismertem az egyszerűségét az átváltásnak a kártyák között ) a sonym és a lenovóm egyszerűen átvált. Sajnos az X4- nem ismerem mint írtam. ( Valaki írta itt lejebb, hogy ki voda karit és helyére a telekomot, van kínai aminél ez sem műxik mert újra kell konfigolni az új kártyát.)
A Beállítások/Továbbiak / Mobilhálózatok/Preferált hálózat.. Vodás karinàl GSM ...Telenoros karinál LTE, 4G, 3G ..ami beállítható ... Ezután célszerű a netet bekapcsolni Telenoros kártyánál, értelem szerűen a Vodásnál meg ki ha ezt a teló magától nem teszi neg. Sajna többet nem tudok ebben segíteni már. -
goop
őstag
válasz
Atomgeszi #91192 üzenetére
Ha be van állítva, hogy a telekom legyen a netes kártya, + el lett küldve a *104# + adat roaming engedélyezve van + van eu s adat keret mennie kell 3G vagy 4G n. Egyszerre nem fog menni a voda és a telekom net, vagy az egyik vagy a másik. Szerintem, nincs beállítva hogy a telekom a netes. Nálam pl alap mobil adat ill. 3G/4G foglalat néven fut, mind a kettőt állítani kell, különben előfordulhat, hogy ha nincs belőve csak edge net lesz.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi #91180 üzenetére
sajna nem ismerem a redmi 4x-et , nekem egyik dualos telóm sem engedi (3 van, egyik sem dual aktív a 4x nem tudom milyen ) , hogy mindkét kártyán egyszerre be legyen kapcsolva a 4G . Ha nem kapcsolom át kézzel akkor nem megy sem a 3 sem a 4 G.Mint írtam ezt két helyen kell megtennem jobb esetben mert különben nem megy a 4 G a váltott simen. Még nindig úgy gondolom, hogy ez készülék beállítási gond lesz. Kérdezz rá a telefon topikjában!
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi #91167 üzenetére
ha azt mondja a kódra, hogy aktiválva van akkor szerintem a telefon beállításában lesz a hiba.Dualos szivatott már engem is e téren, végül össze jött.Ha jól emlékszem 2 helyen kell engedélyezni a netet 1- 1 kártyához + be kell állítani a 3G-4G- t is az adott sim-hez , telefonja válogatja,hogy mit enged.
-
matthewKER
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest